fbpx
Skip links

TRANSFORMERENDE 1:1 WORKSHOP

OPGRADERING

En workshop til dig som er klar til din næste energetiske opgradering i dit liv – uanset om det er privat eller i din business.

Livet er én lang lærings- og udviklingsproces, og derfor er vi nødt til at blive afklaret om vores mål, i takt med at vi forandrer os. 

Workshoppen er til dig som godt ved, at du har mere at bidrage med, end det du skaber i dit liv lige nu. Til dig som har svært ved at handle fokuseret på det du længes efter. 

Det er til dig som er klar til at steppe endnu mere ind i din personlige power, og tage endnu mere lederskab for det du faktisk drømmer om! 

Det er en workshop til dig, som er klar til at blive skarp på, hvad du virkelig ønsker dig og gå efter det! 

Mange af os har store drømme – og det er der en grund til.

Vores drømme og ønsker er vores ledestjerner til et passioneret og meningsfuldt liv. 

Første skridt i at skabe det liv du drømmer om er, at vide hvad du virkelig, virkelig gerne vil have.

Og selv powerfulde kvinder – som dig – har svært ved at se præcis, hvad de virkelig ønsker sig, og har endnu sværere ved at se, hvordan de nogensinde skal komme derhen.

 

Jeg er her for at fortælle dig, at du ikke behøver at gøre det alene og klare alting selv, uden støtte.

Derfor har jeg skabt OPGRADERING, hvor jeg hjælper dig med at genskabe kontakten med din personlige power, så du kan handle på det du virkelig længes efter.

Book OPGRADERING her!
Julie Börger

Intuitiv Empowerment Coach + Mentor

Den største fordel ved at arbejde med Lotte er, at jeg har fået større kærlighed og tiltro til mig selv, samt at jeg har fået en mere meningsfuld hverdag.

Lotte har et helt fantastisk nærvær, og en utrolig evne til hurtigt at spotte hvor du begrænser dig selv fra at leve det liv du drømmer om. Det gør at jeg har taget kvantespring i min selvudvikling, hver gang jeg har snakket med hende. Hun har så mange redskabet i rygsækken, som hun gladeligt deler ud af og som skaber gode resultater for mig i min hverdag.

Yderligere har det allerede bidraget med en langt større målrettethed, samt troen på at jeg kan opnå de ting jeg sætter mig for. Jeg har fået værktøjer med, som jeg vil kunne bruge resten af mit liv – uanset hvilken situation jeg befinder mig i.

Grundlæggende er jeg blevet opmærksom på ikke længere at gå på kompromis med mig selv, hvilket allerede har øget min livsglæde og – kvalitet.

Personlig power er en følelse!

En vibe! 

En måde at være i verden på!

Det handler om tillid, commitment og selvværd.

Du er allerede powerful, og det meste af tiden leder du ud fra den følelse og forståelse. 

 

Men mange succesrige kvinder lærer, at erobre verden ved tage for meget ansvar, og det bliver for tungt og drænende for dig. 

 

Du længes efter at tingene glider mere let og at du kan leve dit liv mere indefra og ud. 

I stedet for at tilpasse dig andres behov og meninger igen og igen.

 

Sandheden er, at selvom din succes allerede er manifesteret i dit liv, længes du stadig efter, at balancere den maskuline og feminine energi for at kunne stråle som det powerhouse du er!

OPGRADERING er til dig som:

  • Bærer dig selv med personlig kraft og integritet.
  • Leder dig selv med klare grænser, fordi du ved, at det er vejen til din lykke, glæde og frihed.
  • Ved at dit bidrag til verden er større end dig selv, og derfor efterlader alle små ligegyldigheder.
  • Ved at du er skaberen af ​​overflod på alle livsområder, og måden er, at tillade dig selv, at udfolde dit fulde potentiale!

 

Jeg ser dig, kære powerfulde kvinde, og jeg vil elske at hjælpe dig med at balancere den maskuline og feminine energi, og bruge dette næste niveau af personlig power, til at skabe et liv med endnu mere passion, forbindelse og mening.

“Som mentor ser jeg dit fulde potentiale, så du kan blive et match til det du længes efter” 

1:1 Transformerende Workshop og Session

Sådan hjælper jeg dig med at steppe ind i din power og din næste opgradering.

En session er altid skræddersyet 100% til dit niveau, fokus og længsler!

Jeg tilpasser altid mine sessioner, og ser på dig ud fra dit højeste potentiale, for at give dig det bedst mulige resultat. 

Min genizone er at se, hvor du selvsaboterer ved ikke at tage 100% ansvar for din egen personlige power, og derfor begrænser dit fulde potentiale. 

Hvilket altid er roden til smerten.

 

Jeg arbejder på alle niveauer på samme tid; sind, krop, følelser og energi.

Jeg bruger effektive metoder som; clearing, clairvoyance, human design, mentoring og tapping, kombineret med værktøjer fra psykologi, emotionel intelligens og skyggearbejde, samt min egen personlige erfaring med at skabe succes som leder. Både privat og i din business.

Mit fokus er at lære dig, hvordan du frigør dig selv fra tankespind, gamle traumer og negative mønstre, samt at hjælpe dig med, at hele sårene bag dine energileaks. Så vil du få plads til, at omsætte viden til dybere visdom. For på den måde at embodie den viden du har til virkelige handlinger, som skaber værdi for dig og din familie.

Så du kan genvinde din frihed, din ægte personlige power og lede verden med din indre visdom og ægte ønsker – som den sande influencer du er! 

Velkommen til Empowerment modellen!

Når du booker en Opgraderings Workshop eller session med mig, tager jeg altid afsæt i disse tre faser; klarhed, forløsning og meningsfulde handlinger. Jeg har nemlig erfaret, at de er altafgørende for at skabe den forandring og opgradering i dit virkelige liv du længes efter – og har fortjent.

AFKLARING

Hvad er dit inderste ønske?

Ønsker er individuelle og fungerer som vores indre guide til at skabe passion og mening i vores liv. Hvis vores ønsker er for uklare eller svage, farer vi vild og overvældes af et “hvordan kommer man derhen?”.

Når vi ønsker stort, men leger småt, nedvurderer vi vores sande jeg, og det viser sig ofte som drama, stagnation eller at man føler sig som et offer. Vi tvivler på vores vej og vores bidrag til verden.

Det første skridt i at skabe vores drømmeliv er, at få klarhed omkring vores dybeste ønsker og efterlade tyngden og forvirringen bag sig.

Klarhed giver fokus og styrker vores vision, hvilket hjælper os med at håndtere tomrummet ”ikke længere og ikke endnu”, som er en uundgåelig del af personlig vækst og kraft.

FORLØSNING

Hvad blokerer dig fra at handle meningsfuldt og passioneret?

For at ændre din virkelighed, er du nødt til at handle anderledes end du plejer. Ellers skaber du mere af det, du allerede har manifesteret i dit liv.

Ofte får vi en følelse af, at ville opnå vores drømme, men samtidig handler vi ikke i overensstemmelse med vores sande selv. Vi bliver bange, beskytter os selv og gør os mindre end vi er, hvilket blokerer for vores personlige vækst og holder os tilbage.

Når du slipper giftige følelser, selvsabotagemønstre og energileaks der opstår ubevidst og energisk, genvinder du din frihed og kreativitet. Og det hjælper dig med at fokusere på rejsen og de ressourcer og sejre du allerede har opnået.

For at manifestere nye ting, er du nødt til at frigive det, der blokerer for tilpasningen og flowet, så du kan trives og udleve dit fulde potentiale.

HANDLING

Hvad er dit næste vigtige skridt?

Vi er her for at bidrage med vores indre, sande passion og stå stærkt i vores personlige power. Men det kan være overvældende og sårende at have store drømme, hvis vi har erfareret at vi ikke kan transformere det til virkelighed. Det afholder os ofte fra, at handle på det vi virkelig ønsker.

Når vi nedbryder visionen til små specifikke trin, passer vi på vores energi og selvværd på samme tid. Det giver os et overblik, og vi genvinder følelsen af ​​at kunne erobre verden, et skridt ad gangen.

Vi handler med ynde, tålmodighed og taknemmelighed, hvilket giver os evnen til at nyde det liv, vi allerede har skabt. Samtidig med at vi stræber efter mere. 

Vi bliver i stand til at embody vores visdom, og bruge det som katalysator for at tage nye meningsfulde skridt mod vores mål. 

Du får tillid til processen, et trin ad gangen, mens du nyder turen.

Det er mit dybeste ønske at hjælpe dig med at erobre verden og opfylde dine drømme!

YES! Jeg er klar til OPGRADERING

1:1 Transformerende Workshop

Kickstart din transformation allerede når du booker vores session. 

En workshop til dig som er klar til din næste energetiske opgradering i dit liv – uanset om det er privat eller i din business.

Første skridt i at skabe et drømmeliv er at vide hvad man virkelig gerne vil have.

Derfor sender jeg dig et reflektios skema, som du kan begynde at arbejde med allerede når du booker sessionen.

Skemaet hjælper dig med at perspektivere og få overblik over dine mønstre og længsler, så vi kan få det optimale ud af den tid vi har sammen, når vi mødes på workshoppen.

Du får direkte adgang til skemaet når du køber sessionen.

Helene Myrtue Nielsen

Molekylærbiolog

Allerede efter min første session med Lotte, sad jeg med følelsen af, at det i virkeligheden var mit allerførste skridt mod mig selv.

Jeg har snakket med andre professionelle før Lotte, men ingen er så hurtigt kommet ind til sagens kerne før.

Derudover fik Lotte mig til at kigge på min historie fra en helt ny vinkel- det var den vildeste oplevelse.

Jeg kan på alle måder anbefale Lotte som din personlige mentor!

Astrid Biering Fonsbøl

IT Project Leder

Jeg kan mærke en fornyet energi, og at jeg retter mit fokus mere mod det, der føles rigtigt for mig, frem for det, der vil være korrekt i andres øjne.

Jeg har taget nogle store og vigtige skridt i mit nye liv, mens jeg har arbejdet med Lotte som mentor.

Lotte er en ufattelig stor inspirator og dygtig mentor!

Klar på en energetisk opgradering workshop?

Vores inderste ønske er vores ledestjerne til at leve et liv med passion, mening og power!

Du er her for at skinne og være en indflydelse med dit sande jeg. For at inspirere verden til at gøre det samme.

Jeg er her for at hjælpe dig med det!

 

Det første step i vores samarbejder er en Workshop på 1,5 time. Hvis du ønsker at samarbejde med mig yderligere, er du velkommen til at booke en 1:1 session i feltet nedenunder.

Din pris: 1.499 kr.

Book OPGRADERING her!
Ada Duus

IT Project Manager 

Allerede efter den første 1:1 session med Lotte, følte jeg, at der skete en positiv forandring, som jeg håbede.

Nu starter jeg i et nyt og spændende job – efter 3 års stresssygemelding – som ikke havde været muligt uden dette forløb med Lotte.

Jeg elsker alt ved at arbejde med Lotte og jeg kan kun anbefale at starte et samarbejde med Lotte – du vil ikke fortryde det, for du får mere værdi for pengene end du forventer, det har givet mig tidoblet tilbage.

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak om hvordan du kan vækste i dit liv!

Du er meget velkommen til at skrive hvis du skulle have spørgsmål eller andet du gerne vil tale med mig om.

Ring også gerne på +45 27 829 827


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]