fbpx
Skip links

Clearing!

energetisk rengøring af gamle selvsabotagemønstre

Til dig der er klar til at slippe de gamle handlemønstre der får dig til at stå i de samme situationer igen og igen.
(Og som til sidst får dig til at miste troen på at du faktisk kan gennemføre det du har sat dig for?) 

De fleste af os kender det med at have gode intentioner, og lave aftaler med os selv og andre, som vil gøre noget godt for os selv i hverdagen, samtidigt erfarer vi at det ikke er helt så nemt når vi så skal til at udføre det i praksis. 

Det er helt normalt. 

Men ikke særligt rart eller fordrende for det liv vi gerne vil skabe, med overskud til både at være kvinde, mor og mestre et passioneret job. 

Men her er clearinger helt geniale, fordi vi får ryddet op i gamle selvsabotage mønstre på et dybere plan.

Julie Börger

Business Mentor

Det var en meget rørende og forløsende oplevelse, at få en clearing på abundance og penge.
Lotte satte ord på mange ting og dynamikker, som har præget mig siden barndommen. 

Der var virkelig mange lag i clearingen, og det var både det karmiske og ting fra dette liv, som jeg fik sat en masse ord og forklaringer på.

Jeg følte mig så set og forstået. 

Det største jeg fik ud af clearingen er, at jeg helt præcis ved hvad jeg nu skal gøre for at komme videre med mine mål. 

Jeg føler en motivation og et skifte indeni mig og jeg mærker allerede et helt nyt niveau af commitment til min drøm.

Jeg er klar til at gøre hvad der skal til for at få det til at lykkes.

Det var en magisk oplevelse, og Lottes måde at overbringe budskaberne fra clearingen er så hjertevarm, kærlig og støttende.

Tusind tak!

Kender du også det her?

Det kan være at du beslutter dig for at tabe 5 kilo, og det går super godt i starten, indtil at det ikke længere går så godt, og du har taget alle kiloene på igen, plus lidt ekstra. 

Det kan være at du har besluttet dig for at søge et nyt job, men hver gang du skal til at skrive en ny ansøgning så er det som sofaen trækker og deadlinen udløber. 

Måske lover du dig selv at du går tidligt i seng hver aften, fordi du er træt når du skal ud af sengen om morgenen, men når det bliver sengetid scroller du alligevel derudaf på SoMe til langt ud på natten, hvilket igen resulterer i at du er dødtræt morgenen efter…. 

Eller måske laver du igen og igen aftaler med dig selv om, at du ikke skal bruge penge på impulskøb af ting som bare hober sig op i skabene uden at du får det brugt. Men hver gang du forsøger at stoppe dig selv fra at slå til, så føles dette køb som det mest vigtige i verden og derfor fortsætter du med at købe ind, selv om du har aftalt med dig selv at holde en pause. 

Ofte er det “bare” gamle ubevidste mønstre som kører afsted med os. Mønstre som kan være svære for os selv både at se og identificere. Men med en Elevation Clearing kan du slippe de selvsabotagemønstre som gør, at du står i de samme nedværdigende, konfliktfyldte og drænende situationer igen og igen.

Så du i stedet kan få de optimale forhold for at handle mere meningsfuldt og passioneret i din hverdag. 

Hvad er en Clearing? 

De fleste af os ved efterhånden at alt er energi, hvilket betyder at det liv du har lige nu er en kombination af de følelser du føler, de tanker du tænker, de ord du siger og de handlinger du foretager dig. 

Så når vi skal ændre noget i vores liv, skal vi ændre den energi vi sender ud, og dermed kan vi optimere det resultat vi gerne vil opnå. 

 

En clearing er en energetisk rengøring af de selvsabotage mønstre som står i vejen for, at du kan handle frit og overholde de aftaler du laver med dig selv; og dermed opnå det du gerne vil og længes efter her i livet. 

Det er lidt det samme som at få ryddet ud i en gammel skuffe, i dit klædeskab eller i et kælderrum fyldt med ting vi ikke længere bruger eller er glade for. Så der i stedet bliver plads til alle de smukke ting du elsker at omgive dig med. 

 

På den måde får du meget nemmere ved at handle, føle og tænke på en måde som nærer dig frem for at dræne dig. 

Hvad kan du blive clearet på?

Du kan faktisk cleare på alt du kan mærke står i vejen for dig, eller de steder hvor du kan mærke at du looper igen og igen. De steder i dit liv hvor du forsøger at gøre fremskridt men ender med det samme resultat som da du startede. 

Mange af de traumer vi har med os stammer fra vores familie linjer, altså vores forældre og deres forældre osv. Men de kan også stamme fra tidligere liv, hvor vi har smerter som ikke er forløst og derfor stadig “lever i os”. 

Dette betyder at du kan leve dit liv, med afsæt i gamle traumer, smerter og oplevelser, som du med din bevidsthed ikke kender, men som i din krop, tanker og følelser er med til at definere dine handlemåder. Eller med andre ord, er med til at definere hvad du tror er muligt for dig at gøre og skabe, også selvom du ikke engang ved hvor det kommer fra eller er klar over det med din bevidsthed. 

Her er nogle eksemper på det jeg ofte clearer på: 

 • Abundance 
 • Pengeflow
 • Passion 
 • Relationer 
 • Konkurser i business
 • Gamle familiemønstre 
 • Sundhed 
 • Bolig
 • Værdighed 
 • Magtrelationer
 • Kærlighed og kærestesorger
 • Selvværd
 • Passion/arbejde

Men du kan bedst selv mærke hvor du har behov for hjælpe til at knækket koden til at skabe det liv du længes efter. 

Hvad får jeg ud af en Clearing? 

Når vi er styret af vores selvsabotage mønstre, så er det ikke os der har kontrollen over de ting vi siger, føler og gør, hvilket ofte er årsagen til at vi ikke får handlet på det der giver mening for os selv i det lange løb. I stedet får vi handlet på det vi kan overskue lige nu, også selv om det giver lidt den samme effekt som at tisse i bukserne. 

 

Jo mere vi får ryddet op i disse selvsabotage mønstre, des bedre bliver vi til at træffe gode og meningsfulde valg, der gavner os selv både på kort og langt sigte. 

Her er nogle eksempler på før og efter en Elevation Clearting

I stedet for at have følelsen af at stå i de samme dilemmaer igen og igen, så hjælper en Elevation Clearing dig med at tage kontrollen tilbage over dine handlinger, så du i stedet selv kan bestemme hvornår og hvorfor du vælger, at tage et ekstra stykke kage, bruge penge eller hvad du ellers har behov for at få hjælp til at tage kontrollen over i dit liv.  

Astrid Biering Fonsbøl

Jeg ønskede at blive clearet på at finde min passion.

Jeg mærkede at alt Lotte fortalte ræsonnerede med hvordan jeg havde det og blev opmærksom på, at jeg skulle tage nogle seriøse skridt for at komme ud af det, der ikke er i overensstemmelse med min passion. 

Jeg kan mærke en fornyet energi og at jeg retter mit fokus mere mod det der føles rigtigt for mig, frem for hvad der i andres øjne vil være korrekt.

Det fungerede rigtig godt med en talebesked!

Sofie Skriver Bæk

Jeg er virkelig imponeret!

Jeg var lidt skeptisk omkring hvorvidt det, der kom frem ikke bare var noget, der kunne passe på alle.

Men efter clearingen kan jeg mærke, at der nu er åbnet op for en ny positiv retning i mine relationer.

Helt konkret føler jeg mig mere åben, rummelig, kærlig og fri.

 

Hvordan foregår en Clearing?

Fordi en clearing er en energetisk oprydning, så behøver vi ikke at være sammen når jeg clearer dig. Derfor booker du bare en dato for din clearing; sender mig en mail med dit tema for clearingen og så sender jeg dig en lydfil med de ting jeg har clearet hos dig. 

 

Lydfilen kan have forskellig længde, og jeg vil ofte give dig nogle gode råd til hvordan du kan handle bedst muligt for at få det optimale ud af clearingen bagefter. Ud over det vil jeg også komme med anbefalinger til essentielle olier der kan støtte dig i processen. 

 

Efter en clearingen er det vigtigt at du drikker en masse vand, så du giver kroppen de mest optimale forhold for at rense ud og slippe de gamle energier. Det er forskelligt hvordan mine kunder reagerer efterfølgende; nogle bliver trætte, og modløse fordi energierne er blevet forløst og derfor skal op og ud. Men det kan også være du får mere energi, det er helt individuelt.

Hvem er en clearing perfekt for? 

Clearing er perfekt for dig som er klar til at gøre op med gamle mønstre en gang for alle, så du får bedre forudsætninger for at handle i overenstemmelse med dine ønsker og drømme. 

 

 • Til dig som er færdig med at stå i de samme drænende situationer igen og igen og som godt ved at du ikke nødvendigvis kan handle dig ud af det eller tænke dig til en løsning, men gode ved at du er nødt til at forløse det på et dybere plan. 

 

 • Dig som er vant til at arbejde med dig selv og har erkendt at det kræver hjælp at slippe gamle traumer og selvsabotage mønstre (ellers havde du jo allerede klaret det selv) 

 

 • Til dig der godt ved at alt er energi og derfor er klar over at det er smartere at forløse dine udfordringer på et dybere plan, som en del af et led i at få en mere meningsfuld hverdag. 

Send mig tilbage på Life Mastery siden

Marie Fogh Bøgh

Branding Fotograf

Lotte har den vildeste evne til at komme lige ind til kernen af mine udfordringer med det samme. Den måde hun ser og spejler mig på er så dyb, og altid ud fra mit højeste potentiale. Hun er bare knivskarp, kærlig og spot on – hver gang!

Hun er den mest effektive sparringspartner jeg har haft og jeg anbefaler hende til alle, der vil skabe et godt liv.

Jeg ønskede en clearing på flow i min økonomi.  

Jeg gik jo fra abundance stagnation til abundance thrive. Med salg for over 75.000 ex moms lavet på en uge – lige efter Lottes clearing! 

Sidsel Christel Bach

Selvstændig

Jeg ønskede en clearing på værdighed til at modtage.

Helt konkret har jeg fået 6 nye kunder i min virksomhed og er blevet kontaktet i forhold til at skulle facilitere 4 forskellige konsulentopgaver. Jeg har også oplevet et stort positivt skift i min families energi. Kommunikationen er skiftet fra miskommunikation til fokus på passion, drømme, samvær og glæde.

Det var en fed oplevelse!

Nu er resten op til dig! 

Intro pris for dette 4 måneders 1:1 personlige mentorforløb er:

18.500 kr.

Hvis mit mentorforløb taler til dig, så book en gratis snak. Der er løbende optag og vi kan starte så snart du er klar!

Jeg glæder mig til støtte dig i at skabe det liv du drømmer om!

Du kan som altid betale i rater.

Fx. 4 rater af 4.625 kr (18.500kr) eller 8 rater af 2.312,50 kr (18.500kr).

Ja, jeg vil gerne købe en Life Mastery!

Q&A

Virker det overhovedet? 

En clearing virker uanset om du tror på det eller ej. Men ligesom med alt andet, så skal du bakke en clearing op med meningsfulde handlinger. Hvis du fx gerne vil slippe nogle kilo på sidebenene, så kan en clearing hjælpe dig med at slippe de underliggende følelser og mønstre der får dig til fx. at overspise. Men hvis du fortsætter med at handle som før du fik clearingen, så vil du blot genskabe dit problem og så vil dit udbytte af en clearing sikkert ikke føles som værdifuldt for dig. 

Kan een Clearing stå alene? 

Ja, det kan den sagtens, men nogle gange kræver en problemstilling flere clearings. Det ved jeg først når jeg har lavet den og det vil jeg give dig besked om. Men en clearing vil altid få dig tættere på dig mål, fordi du får ryddet og sluppet gamle mønstre. 

Efter clearingen sender jeg dig en besked hvor jeg kort beskriver hvad jeg har clearet på og hvad du med fordel kan være opmærksom på eller hvilke handlinger der kan støtte dig for at få det optimale ud af clearingen. 

Det er en energetisk og meget ordløs proces hvor jeg forløser ting du måske ikke selv er klar over står i vejen for dig. 

Hvis du gerne vil arbejde med dine mønstre på en mere mental måde og gerne vil forstå hvorfor du gør som du gør, og få flere handlingsanvisninger og følelsesmæssige forløsninger, så vil jeg anbefale dig at kigge på mine online forløb. 

Hvordan foregår en Clearing? 

Processen starter allerede når du booker din Clearing.

 

Når du har bestilt din Clearing sender du mig en mail med det tema du gerne vil arbejde med, enten som et tema eller med en kort beskrivelse af det problem du gerne vil have løst, eller det du gerne vil opnå. 

Jeg skal gerne have det senest 24 timer inden.

Efter jeg har lavet din clearing sender jeg dig en lydfil med de informationer som jeg skal videregive til dig, og jeg vil ofte også give dig nogle forslag til fordrende handlinger som du kan bruge for at komme videre med det du gerne vil opnå. Jeg vil ofte også komme med forslag til essentielle olier som kan støtte dig i processen, men det er ikke en forudsætning for at få det optimale ud af din proces, at du benytter dem. 

Hvornår foregår en clearing? 

Du har booket en dag for clearingen, og jeg clearer dig i løbet af den dag, når jeg er færdig sender jeg de informationer der er relevante for dig. 

Hvad kan jeg forvente efterfølgende? 

 

Det er meget forskelligt hvordan vi reagerer på at få en clearing og det kan ændre sig fra gang til gang, men det er altid vigtigt at du drikker masser af vand, så din krop har de bedste betingelser for at slippe de gamle energier.

Ja, jeg vil gerne køb Life Mastery! Send mig tilbage på Life Mastery siden