fbpx
Skip links

BEVIDST OPGRADERING AF DIT ENERGIFELT OG DINE HANDLEMØNSTRE

Energiopgradering

Til dig som er klar til at manifestere succes på alle planer af dit liv på én gang: både personligt, i din familie eller i din business, ved at opgradere dit energifelt.

Når du ser dig rundt i dit liv lige nu, så er der meget du kan være taknemmelig for. Det er jeg sikker på at du godt ved. Det er de livsområder, hvor du mærker flow og hvor det er nemt at komme i kontakt med en følelse af succes og klarhed. Det er de drama-frie zoner i dit liv. 

Og så er der de områder, hvor dramaet (eller utilfredsheden) har det med at banke på. Der hvor du føler, at du kører i ring og støder på de samme udfordringer igen og igen. De livsområder, hvor du har følelsen af at blive ved med at rode rundt i mørket uanset hvor meget du forsøger at se klart. Og det giver mening at uklarheden udebliver fordi….. 

Alt er energi. Og det liv du lever nu, står oven på alle de andre liv du har levet.

Det er derfor, at vi ikke altid kan forstå vores nuværende situation uden at kigge på alt det, der ligger bag. Vores blokeringer, traumer og selvsabotagemønstre er nemlig ofte usynlige for det blotte øje, og kan derfor være svære at slippe eller ændre på, fordi vi ikke kan ændre på ting, som vi ikke er bevidste om. Derfor kan du i dit nuværende liv reagere med afsæt i traumer og erfaringer du har oplevet i tidligere liv. Og det er her vi kommer til at køre i ring. 

Vores energifelt er dybest set et mulighedsrum fuld af potentialer. Og for at forstå, hvordan vi udnytter det til vores fordel, er vi nødt til at forstå mulighedsrummet.

Uanset hvor bevidste vi er, kan det være svært at se vores eget energifelt rent. For de fleste af os kigger på det igennem et subjektivt filter af, hvad vi, vores ego og vores livserfaringer vurderer som enten godt, dårligt, let, svært, muligt eller umuligt – og det skaber blinde vinkler i massevis.

Hvis du kan mærke at en Energiopgradering er dit næste vigtige skridt til succes i dit liv, så vil jeg invitere dig til at se valgmulighederne herunder.

Vis mig valgmulighederne nu!

Prisen for en Energiopgradering justeres til 1.499kr pr. 1. August 2024

Resi Bøhnke Abild

Holistisk Mentor med speciale i Human Design og Essentielle olier

Jeg valgte Lotte til at lave en Energiopgradering på min business, fordi jeg ved hvor dygtig Lotte er. Jeg elsker hendes approach til energiarbejdet fordi det er så ”nede på jorden” agtig. 

Lotte tunede direkte ind i mine ”smerte” punkter i min forretning, rensede og opgraderede dem og allerede samme dag følte jeg et anderledes drive til at handle på ting jeg længe har udskudt. 

Det er en fornøjelse at være i Lottes kærlige space.

Minna Ernebjerg Ravn

Indehaver af Ganesh By Ravn

Jeg modtog en Energiopgradering på min business

 

Første session på de fysiske rammer var enormt spændende at lytte til og gav helt klart genlyd i mine celler. Et par dage efter sessionen fik jeg om natten en vision omkring hvordan jeg skulle flytte rundt i mine lokaler for at skabe mere hygge. Dagen efter rykkede jeg rundt og det er mega meget bedre. 

 

Sidste del af Energiopgraderingen på min business var mere vild. 

 

Der blev nævnt en reptil energi på min hjemmeside, som stammer fra mine gamle lokaler – syret – da jeg selv tydeligt har kunne mærke i de gamle lokaler, at noget snaskede min energi. 

 

Jeg har længe forsøgt at få hul igennem til én som skulle levere det sidste til min ombygning, men uden held i mere end 3 uger. Efter jeg lyttede til sessionen første gang, kom der hul igennem og det sidste kommer i morgen. 

Hvad er en Energiopgradering? 

Formålet med livet er at åbne op for – og udvide –  dit personlige og unikke mulighedsrum. Dit fulde potentiale. 

Det spændende (og lidt udfordrende) er, at det faktisk kun er 10% af vores manifestationskraft, som ligger i det fysiske felt, mens hele 90% kalibrerer med det energetiske. Det er derfor, at det er så effektivt at arbejde med vores energifelt, når vi ønsker at skabe forandring og åbne op for det potentiale, som ligger i vores mulighedsrum.  

Og det er netop det jeg hjælper dig med, når du booker en Energiopgradering. Med min hjælp, får du synliggjort og renset de blokeringer, traumer og dårlige vaner, som fylder mest i dit energifelt lige nu. På den måde bliver du bevidst om hvor dine blinde vinkler er og du opgraderer dit mulighedsrum, så det er nemmere for dig at handle i overensstemmelse med det du længes efter.    

Det lyder lækkert, tænker du måske. Og det er det også. Det lover jeg. 

Men hver gang vi arbejder med energi, sætter vi partikler i spil. Og du skal vide at det kan trigge ego’et, når vi pludselig sætter lys på noget, som det har arbejdet hårdt på at holde i underbevidstheden. 

Så selvom jeg gør alt arbejdet og du “bare” skal sætte dig tilbage og lytte til en lydfil, starter det reelle arbejde for dig i integrationen af din nye bevidsthed. Derfor får du sammen med din energiopgradering tilsendt nogle lydfiler, som guider dig igennem processen, så du kan give så meget plads til din essens som muligt, selvom dit ego måske bliver trigget.

Julie Börger

Empowerment Mentor

Det var en meget rørende og forløsende oplevelse, at få en Energiopgradering på abundance og penge.
Lotte satte ord på mange ting og dynamikker, som har præget mig siden barndommen. 

Der var virkelig mange lag i sessionen, og det var både det karmiske og ting fra dette liv, som jeg fik sat en masse ord og forklaringer på.

Jeg følte mig så set og forstået. 

Det største jeg fik ud af sessionen er, at jeg helt præcis ved hvad jeg nu skal gøre for at komme videre med mine mål. 

Jeg føler en motivation og et skifte indeni mig og jeg mærker allerede et helt nyt niveau af commitment til min drøm.

Jeg er klar til at gøre hvad der skal til for at få det til at lykkes.

Det var en magisk oplevelse, og Lottes måde at overbringe budskaberne fra sessionen er så hjertevarm, kærlig og støttende.

Tusind tak!

din genvej til bevidst lederskab

Hvilke temaer kan du arbejde med? 

Det korte svar er alle.

De udfordringer vi møder i vores liv (uanset hvor konkrete og håndgribelige de fremstår) er startet på det energetiske plan og hvis du vil forløse årsagen frem for symptomet, er det i energien du finder løsningen. Og det er præcis det vi gør i en Energiopgradering. 

Jeg oplever tit at vi starter ét sted (fx business) men at energien leder mig til et helt andet sted hen undervejs (fx familie). Det sker fordi, at alt hænger sammen, og fordi udfordringer nogle gange i virkeligheden har rødder andre steder. Din essen vil altid guide mig til at forløse de steder hvor du har mest behov for det lige nu. Sådan er energiarbejdet så potent og generøst. 

Derfor er det vigtigt at du er åben for sammenhænge, som du ikke nødvendigvis selv havde spottet. Jeg lover dig altid at give dig det du har brug for at høre (men vid at det ikke altid er det samme, som det vi har lyst til at høre). 

En Energiopgradering kan tage udgangspunkt i alt fra bolig til business/karriere, familie, selvværd, sundhed og økonomi.

Jeg vil invitere dig til at se de forskellige valgmuligheder for at booke her.

Vis mig valgmulighederne nu!
Astrid Biering Fonsbøl

IT-Projectleder

Jeg ønskede at modtage en Energiopgradering på at finde min passion.

Jeg mærkede at alt Lotte fortalte ræsonnerede med hvordan jeg havde det og blev opmærksom på, at jeg skulle tage nogle seriøse skridt for at komme ud af det, der ikke er i overensstemmelse med min passion. 

Jeg kan mærke en fornyet energi og at jeg retter mit fokus mere mod det der føles rigtigt for mig, frem for hvad der i andres øjne vil være korrekt.

Det fungerede rigtig godt med en talebesked!

Sofie Skriver Bæk

Dagplejemor

Jeg modtog en personlig Energiopgradering. Men jeg var lidt skeptisk omkring hvorvidt det, der kom frem ikke bare var noget, der kunne passe på alle.

Men efter sessionen kan jeg mærke, at der nu er åbnet op for en ny positiv retning i mine relationer.

Helt konkret føler jeg mig mere åben, rummelig, kærlig og fri.

 

Jeg er virkelig imponeret!

Hvordan fungerer en Energiopgradering?

I en energiopgradering tuner jeg ind i dit energifelt og hjælper dig med at forstå dit energifelt (og de tilhørende potentialer) igennem et objektivt filter. Jeg har ingen agenda og jeg har ingen forudindtagethed. Min rolle er at agere oversætter for din essens og for de blokeringer, som står i vejen for at du kan finde flow. 

Min metode er eklektisk og har rødder i både klarsyn, healing, clearing, læren om energiarbejde og psykosomatisk arbejde generelt. Jeg har mange års erfaring med at forstå og formidle det, som foregår i de energetiske lag af vores essens og væren.

Helt lavpraktisk foregår Energienopgraderingen ved at jeg tuner ind på din beskrivelse af den problemstilling, som du gerne vil have min hjælp til. Med afsæt i dine egne ord, begynder jeg at interagere med det energifelt, som du har skabt (og som repræsenterer det sted, hvor du er lige nu). Hvis der er mange emner (eller hvis jeg mærker forvirring i dine ord), sorterer energien selv, hvad der er vigtigst. 

Jeg hjælper dig med at åbne op for dit mulighedsrum på flere måder: 

  1. Jeg renser energifeltet ved at cleare og heale for gamle karmaaftaler, traumer, og andre blokeringer (fra dette og tidligere liv) som ligger i dit energifelt. 
  2. Jeg videreformidler det “usynlige”, så du kan forstå hvorfor du gør som du gør og kører i ring med de samme udfordringer. 
  3. Opgraderingen sker på 2 planer: Først energetisk og dernæst fysisk. Når du lytter til filen aktiveres den energetiske clearing og healing som jeg har lavet til dig. Yderligere videreformidler jeg det, jeg mærker er vigtigt at kommunikere fra din essens. Det hjælper til at skabe klarhed og bevidsthed på handlemønstre, som før lå i det skjulte. Den energetiske opgradering og den kognitive bevidstgørelse gør det nemmere at skabe forandring. Og i takt med at du viser universet, at du er klar til at agere mere bevidst, så bliver mulighederne for flow større. Der skabes alignment.   

Når jeg er færdig, anvender jeg en metode til at sikre, at jeg ikke kan huske de beskeder jeg har modtaget på dine vegne. Jeg afslutter forbindelsen til din energi, så du står rent i din og jeg står rent i min. 

Nogle gange får du gode råd til brug af essentielle olier – det er naturligvis valgfrit, om du benytter dig af det.

Det praktiske 

Efter du har købt din Energiopgradering modtager du automatisk videoen “Sådan får du mest ud af din Energiopgradering” samt en workbook og tapping øvelser til implementering.

Jeg sender dig et forslag til en dato for hvornår jeg laver Energiopgraderingen. Du skal ikke gøre noget særligt, men på tidspunktet kan du opleve at blive lidt træt (eller opkvikket, afhængig af hvad jeg arbejder med) mens det står på. Husk at drikke masser af vand.

Som forberedelse til Energiopgraderingen sender du mig en mail med stikord, så jeg ved hvad du gerne vil have renset og opgraderet.

Jeg optager en lydfil til dig mens jeg laver energiarbejdet, så du modtager den kommunikation fra din essens, som åbner op for dit største potentiale lige nu i dit liv. Den sender jeg til dig lydfilen efter den er optaget.

Lydfilen kan du lytte til igen og igen for at aktivere energiarbejdet på et dybere plan for hver gang. Fordelen ved lydfilerne er, at de ikke er samtalebaseret. Det betyder, at vi kan “bypasse” de kognitive forsvarsmekanismer og gå direkte til de energetiske lag.

Jeg udfører ikke Energiopgraderinger på gravide, men jeg vil anbefale dig at læse om SEM-sessioner som et godt alternativ. 

Camilla Arnesen

Personlig Coach – DOYOU.first.

Jeg modtager løbende Energiopgraderinger af Lotte Lova – både privat og i min DOYOU.first business. 

Jeg har længe gerne ville skabe nogle lækre rammer hvor jeg kunne modtage flere klienter. Med det samme efter Business Energiopgraderingen fik jeg meget energi til f.eks at renovere og sætte istand mit DOYOU.first lokale (Coaching/ behandlerrum). Jeg elsker resultatet og energien i rummet og jeg får allerede langt flere bookinger, samt nye interesserede klienter. 

Privat er jeg med Energiopgraderingen blevet gjort bevidst om nogle mønstre, som har været uhensigtsmæssige og så har jeg arbejdet på at justere/ ændre dem. Jeg mærker en dybere ro og jeg har en større tillid til at universet er der for mig. Jeg mærker også at der er kommet en større balance mellem mine tætte relationer. Vildt at mærke og se.

Jeg elsker at Energiopgraderingerne er så nemt og fleksibelt. Passer perfekt til min hverdag hvor det hele skal struktureres og planlægges nøje. Men hvor jeg også ønsker at vækste hele vejen rundt i mit liv.

Christle Ravnhild Bøgh

Essens- og brandingfotograf

Lotte har den vildeste evne til at komme lige ind til kernen af mine udfordringer med det samme.

Den måde hun ser og spejler mig på er så dyb, og altid ud fra mit højeste potentiale. Hun er bare knivskarp, kærlig og spot on – hver gang! 

Jeg gik jo fra abundance stagnation til abundance thrive. Med salg for over 75.000 ex moms lavet på en uge – lige efter Lottes Energiopgradering!

FAST MODTAGER AF ENERGIOPGRADERINGER

Energiopgradering

Til dig som ønsker at skabe så meget klarhed over dit næste vigtige skridt, at det bliver lige så meningsfuldt og potent som du havde håbet.

Her inviteres du til at se de forskellige købsmuligheder: 

– Energiopgradering 999 kr

– 1:1 akut tid 1.499 kr (Skriv en SMS til mig inden for at sikre at der er tid. Mobil: 27 829 287)

Du vælger din præferance på knappen herunder hvor mulighederne kommer som drop down

Ja, jeg vil gerne købe en Energiopgradering!

Prisen for en Energiopgradering justeres til 1.499kr pr. 1. August 2024

Sidsel Christel Bach

Selvstændig

Wua Lotte er spot on! Hun kan virkelig noget særligt.

Jeg ønskede en session på værdighed til at modtage.

 

Helt konkret har jeg fået 6 nye kunder i min virksomhed og er blevet kontaktet i forhold til at skulle facilitere 4 forskellige konsulentopgaver. Jeg har også oplevet et stort positivt skift i min families energi. Kommunikationen er skiftet fra miskommunikation til fokus på passion, drømme, samvær og glæde.

Jeg ser det meget værdifuldt, at få hjælp til at perspektivere de forandringer der sker efterfølgende og ikke mindst få sparring på ens blinde vinkler, så man ikke gentager gamle mønstre, men derimod sikre fokus på det man gerne vil opnå.

Det hjalp Lotte mig med og jeg fik konkrete redskaber med, hvilket gjorde en kæmpe forskel.