fbpx
Skip links

Personligt online forløb

Følelsesmæssig Robust

Til dig der vil styrke dit fundament, så du bliver følelsesmæssig robust, at du ikke bliver påvirket af andres holdning, meninger eller adfærd, men i stedet er fuld af begejstring og overskud – uanset hvilken dag på ugen man spørg dig!

Kender du det med, at du aldrig er helt tilfreds?

Selv om du på papiret burde være lykkelig, har du I stedet fornemmelsen af, at hverdagen er fyldt op med planlægning, vasketøj og sure pligter?

 • Tiden mangler.
 • Overskuddet mangler.
 • Glæden og meningen mangler.
 • Følelserne sidder uden på tøjet.

Og der skal ikke meget til før du mister overblikket og eksploderer som en mindre bombe.

Ja, måske er du egentlig en lille smule irriteret hele tiden…

På manden, på børnene, på chefen, –  selv damen i Netto er møgirriterende!

Livet er blevet gråt i gråt og hverdagen er lidt småkedelig.

Det hele er blevet ret leverpostejs-agtigt.

Er du klar til at blive følelsesmæssig robust?
Jeanett
Jeanett Mogensen

Den største fordel ved at arbejde med Lotte Lova er: Lotte har selv gået vejen. Hun ved, hvad det kræver, og derfor er det helt trygt at arbejde sammen med hende.

Lotte brænder for sit felt, og hendes passion og begejstring smitter. Hun er enormt dygtig, struktureret og dedikeret.

Lotte har allerede på ganske kort tid, hjulpet mig med at finde nye og spændende veje at arbejde på

AdaDuus
Ada Duus

Lotte Lova rammer spot on med leverpostejen som ingen anden, hun er frisk, behagelig og virkelig rar at arbejde sammen med. Samtidig så oser hun af at hvile i sig selv, har en indre ro og det har en beroligende effekt.

Det har fået mine øjne op for, hvordan min situation egentlig er, og hvad jeg egentlig gerne virkelig vil. Sammen med Lotte er jeg i stand at opnå de mål jeg sætter mig for og samtidigt finde mit “glade jeg” frem igen.

Og hvor blev hende den glade og sjove af?

Hende der drømte om familie-fællesskab, hygge omkring søndagsbordet og lange dybe samtaler med manden i sofaen?

Måske har du glemt hende i bunker af vasketøj, madpakker og endeløse kompromisser….

Jeg kender det, jeg har været der og derfor kan jeg fortælle dig, at det er muligt at genfinde den kvinde og det liv du drømmer om.

Det liv hvor der er plads til både-og.

 • Både dine behov og din families behov
 • Både din karriere og hans karriere
 • Både dine drømmer og familiesdrømme som helehed
 • Både dine følelsesmæssige robusthed og din families mange modsatrettede ønsker

Vil du også være hende der både har overskud, livsglæde og et liv i dyb mening med din familie?

Hende der ved hvem hun er uanset hvilken dag på ugen man spørg dig?
Hvis du vil vide hvordan, skal du bare læse videre…

Lige nu har jeg åbnet dørene for en håndfuld dedikerede kvinder, som er klar til at gøre op med deres blindspots og de hæmmende overbevisninger, der står i vejen for at de opnår det de drømmer om.

Jeg kalder det:

“Følelsesmæssig Robusthed!”

Følelsesmæssig robusthed er den fornemmelse du har i kroppen, når du står så stærkt i dig selv at du kan modstå alt.

For du ved hvem du er!

Hvad dit værdisæt er!

Og vigtigst, så står du så stærkt i dig selv, at du kender dine grænser og handler ud fra dem!

Nu kan det godt være at du tænker, at det virker helt USANDSYNLIGT for dig at blive følelsesmæssig robust. Når du lige nu føler dig som en omvandrende tikkende bombe, som kan eksplodere når som helst!

Og samtidigt er bunden nået, og måske har du prøvet en masse Quick fixes, som kun har fungeret een uge ad gangen, før alt igen  er vendt tilbage til leverpostejs tilværelsen. 

Er du klar til at dedikere dig til dig selv – uden at gå på kompromis?

For du ved godt at du er nødt til at starte med dig selv, før der sker de ændringer du dybest set godt ved der skal til.
Og du ved også godt at der ikke er noget Quick fix, for var der dét, havde alle brugt det.

Men hvad er hemmeligheden så?

Det skal jeg sige dig…
DU er hemmeligheden – det er dig der er nøglen til at skabe det liv med overskud, følelsesmæssig robusthed og glæde som du har fortjent…

Er du klar til at skabe dit drømmeliv?

For selvfølgelig har du også fortjent at være glad, uanset hvilken dag på ugen man spørger dig

Selvfølgelig er du værdig til at få et liv, hvor du ved hvem du er og hvad der gør dig glad.

Selvfølgelig er du værdig til at få både-og liv, hvor der både er overskud til dine drømme og din families behov.

Men måske har du prøvet at skabe ændringer i dit liv så mange gange før – uden at det lykkes – at du helt har mistet troen på, at det faktisk er muligt for dig, at blive den rollemodel for dine børn som står højest på din ønskeliste.

Eller måske har du flere gange drømt om at finde et andet job, der er mere meningsfuldt og hvor du bidrager med det du er allerbedst til og passioneret omkring.

Det kan også være at du flere gange har aftalt med din mand, at I skal være bedre til at prioritere hinanden, efter år hvor tiden er gået med at have fokus på børnenes behov. Men at I stadig ender i hver sin ende af sofaen med jeres mobil i hånden.

Så i takt med at du ikke har opnået de ting du drømmer om, har det blot gjort det sværere for dig at tro på at det er muligt for dig, at blive den version af dig som både kan tage vare på dig selv og på andre behov.

Men hånden på hjertet; Det er helt normalt at miste modet, for det kræver støtte og hjælp at ændre store fundamentale handlingsmønstre i hverdagen.

Men den gode nyhed er, at jeg er her til at hjælpe dig.

Jeg er her til at støtte dig i at tage dine behov seriøst.

Jeg hjælper dig med at blive følelsesmæssig robust.

Så du igen kan blive hende den glade og modige kvinde du var en gang. Hende der havde mod på livet og som viste hvad hun var passioneret omkring og værdig til at få her i livet. Hende der var livsglad og havde overskud til at gå efter hendes drømme!

Helene Myrtue Nielsen

Har lige afsluttet min første session med Lotte og sidder nu med følelsen af, at det i virkeligheden var mit allerførste skridt mod mig selv.

Jeg har snakket med andre professionelle før Lotte, men ingen er så hurtigt kommet ind til sagens kerne før.

Derudover fik Lotte mig til at kigge på min historie fra en helt ny vinkel- det var den vildeste oplevelse.

Min krop er helt mørbanket på den gode måde og fuld af håb for heling.

Vejen bliver lang, men glæder mig til at kunne læne mig op af dig Lotte og have dig ved min side. Glæder mig til rejsen og til at lære så meget nyt. Målet er sat og jeg er på vej

Hvis vi ikke har mødt hinanden før, så lad mig lige præsentere mig selv

Hej, jeg hedder Lotte Lova og jeg er Passions Mentor & Inspirator

Jeg brænder for at hjælpe kvinder som dig med at blive følelsesmæssigt robuste, så du kan genkende dig selv og skabe det liv du drømmer om – uden du behøver  at skifte manden, børnene og huset ud!
Jeg kalder det følelsesmæssig robust fordi du står så stærkt i dig selv, at du ikke længere har behov for andres anerkendelse eller velmenende holdninger, til at træffe beslutninger der er meningsfulde for dig.

I stedet ved du hvad der skal til for at du bevidst, skruer op for dit lykkebarometer og bliver grund-lykkelig og vågner op om morgenen fuld af begejstring og overskud til dig selv og din familie.

Jeg ved det fordi jeg selv har haft flere livskriser, som jeg har haft svært ved at komme igennem. Men jeg har brugt de værktøjer, jeg lærer dig, til at skabe et harmonisk familieliv med overskud, nærvær og livsglæde. Samtidigt med at jeg har en mand der er min diametrale modsætning!

LIGESOM DIG HAR JEG ALTID VIDST AT JEG IKKE VAR TIL ET LIV MED SURE PLIGTER, KONFLIKTER OG EN LEVERPOSTEJS-TILVÆRELSE.

Er du klar til at blive følelsesmæssig robust?

Min rejse til et harmonisk familieliv har været ét langt eksperiment. Og jeg har ofte følt mig alene.

Jeg har arbejdet med og uddannet mig indenfor personlig udvikling de seneste 20 år. Alligevel var det svært for mig at acceptere, at det var nøglen til at komme ud af min depression efter min 1. fødsel.  I stedet gik jeg i “knokler mode” og begyndte at arbejde mig ud af smerten. Med det mener jeg at jeg søgte udenfor mig selv.

Jeg traf rationelle valg, jeg satte struktur og læste i bøger om hvordan MAN er en god mor.

Men inden i mig var der kaos.

Jeg havde så mange følelser jeg ikke havde fået bearbejdet, ovenpå en meget traumatisk fødsel. En historie jeg ikke var bange for at tale om, men en oplevelse der krævede mere end at fortælle den løst og fast til forskellige veninder.

Men da jeg accepterede at jeg var nødt til at gøre noget andet, at jeg var nødt til at kigge indad, knækkede jeg koden. Og det har været mit foretrukne og mest effektive værktøj lige siden.

Som mentor og inspirator er det min fornemste opgave at hjælpe dig med at finde de værktøjer der giver mest mening og overskud for dig, så du kan slippe overbevisningen om at du skal give til andre før dig selv.
For jeg har erfaret på den hårde måde at hvis vi giver fra et tomt bæger, så giver vi ingenting og det er ret smertefuldt både for dig og dem du ønsker at hjælpe.

Jeg siger ikke at det bliver en dans på roser. Men jeg lover dig at jeg tager dig trygt i hånden og guider dig ind i dig selv, så du kan gå fra uforløst længsel til at udleve dit fulde potentiale både som kvinde og mor.

Velkommen til

Følelsesmæssig Robust

Et personligt 1:1 forløb hvor jeg sikkert og trygt tager dig gennem de forhindringer, der står i vejen for at du opnår det liv med overskud og dyb mening du fortjener.

Til dig der vil styrke dit fundament, så du bliver så følelsesmæssig robust, at du ikke bliver påvirket af andres holdning, meninger eller adfærd, men i stedet er fuld af begejstring og overskud – uanset hvilken dag på ugen man spørg dig!

De fleste forløb har til formål at du skal ændre dig, så du kan gøre ligesom alle de andre

Mit fokus er at hjælpe dig med at slippe de uhensigtsmæssige vaner, der gør at du står i den samme situation igen og igen. Jeg hjælper dig med at få øje på og forløse de traumer der står i vejen for, at du gør som du tidligere har gjort, så du i stedet kan tage ansvar for det du drømmer om og gennemføre det.

En 1:1 session er et tidsrum hvor der er 100% fokus på dig, med afsæt i det du personligt drømmer om. Derfor er ingen sessioner ens, for med udgangspunkt i dine ønsker tilpasser jeg mine metoder, så du kommer længst muligt på kortest tid.

Mine metoder tager afsæt i 20 års erfaring med personlig udvikling.

Ja, jeg er klar til at blive Følelsesmæssig Robust

DETTE 1:1 FORLØB TAGER AFSÆT I DIG OG DINE DRØMME.

Dette forløb er IKKE et one-size-fits-all-forløb. For hvis det passede til alle ville det ikke være perfekt for nogen. 

Derfor tager hele forløbet udgangspunkt i dig og dine drømme.  For vi kommer til at kombinere alle de powerfulde værktøjer med dit indre arbejde, så du løbende kommer til at lære dig selv at kende igen. 

Hvilket betyder at du skal være indstillet på at kigge indad, tage 100% ansvar for dine drømme og behov, skrue op for det der giver dig overskud og bobler i maven. 

For det er kun dig der kan tage ansvar for dine drømme og dit liv. Jeg vil naturligvis støtte dig hele vejen og hjælpe dig med at se hvor din adfærd står i vejen for din personlige vækst og dermed dine drømme.

Kombinationen af disse effektive værktøjer, tilpasset din unikke situation, behov og drømmer er fundamentet for, at du kan opnå de forandringer som du længes efter.

Formålet er at vi skal styrke din Følelsesmæssige robusthed, så du står stærk i dig selv uanset hvem der spørg og hvornår man spørg dig! 

EN PERSONLIG WORKSHOP MED DIG OG DINE DRØMME I FOKUS

Denne personlige workshop varer 1,5 time så vi kommer godt og grundigt fra start.

Vi lægger ud med at finde ud af hvad du gerne vil arbejde med, hvad der ligger bag dit ønske og vigtigst – hvad der skal til for at du kommer i mål med det du gerne vil opnå, så du står tilbage med en helt klar køreplan for hvad dit næste vigtige skridt skal være. 

Du har mulighed for at få lagt dit Human Design inden denne workshop.

Human Design er dit energetiske DNA og giver dig derfor en unik forståelse af hvem du er.

Du lærer dine styrker og svagheder kende, så du ved hvordan du bedst kan forvalte dine ressourcer. Dvs. din energi og din måde at agere på, med afsæt i din unikke måde at træffe beslutninger på, som stemmer overens med den du er. Dybest set lærer du at gå fra at være ydre styret, til i stedet at bruge dit indre kompas og autoritet, til at navigere i den rigtige retning for dig.

Men alt i alt, dette er en workshop hvor du er i fokus så du kickstarter dit transformerende forløb på magisk vis.

LØBENDE 1:1 SPARRING MED MIG 

Under de 4 x 1:1 sessioner du har med mig, hjælper jeg dig med at se hvor du står i vejen for dig selv i hverdagen. Ofte er vi ikke selv klar over hvor vi saboterer os selv fordi vi ikke tror det kan være anderledes, eller tænker “sådan er det bare”. Men jeg vil hjælpe dig med at se, at der er andre og mere – for dig – hensigtsmæssige handlemønstre du kan anvende, så du undgår de samme konflikter men i stedet for at få den harmoniske hverdag du har fortjent. 

Med afsæt i de mål du har sat dig, vil jeg støtte dig i løbende at justere og holde dig på rette vej under hele forløbet. Det gør jeg ved at hjælpe dig med at se hvor du – ubevidst – går på kompromis og ødelægger det for dig selv, samt hvad der motiverer dig til at blive på sporet, så du hele tiden kommer tættere på det personlige mål du har.  

Formålet med disse sessioner at komme endnu dybere, ved at synliggøre og bryde de mønstre der er blinde for dig og på den måde styrke dig i at træffe valg der er nærende for dig i hverdagen. På den måde genskaber du tilliden til dig selv, så du kan genkende dig selv og det er det, der er med til at styrke din Følelsemæssige Robusthed. 

Det næste skridt er at vi tager en uforpligtende samtale hvor vi finder ud af om vi ER et match.  

Ja, jeg er klar til at blive Følelsesmæssig Robust
Lone
Lone Thorberg

Det bedste resultat ved at arbejde sammen med Lotte Lova, har for mig været, at jeg har fundet mit mod til at springe ud i livet som den jeg er indeni, med en tro på, at det er godt nok. Jeg står stærkt i mig selv nu!

Lotte formår at motivere på en kærlig måde, som får mig til at føle et menneskeligt ligeværd og gensidig respekt. Jeg har fundet mit mod til at springe ud i livet som den jeg er indeni, med en tro på, at det er godt nok. Lottes autencitet bringer min egen ægthed frem i lyset og har skabt en nyfunden frihed, som vil få stor indvirkning på min måde at være i verden på fremover.

Jeg har nu både lysten og modet til at gå efter min passion og etablere min egen virksomhed, så jeg kan tro mod mig selv og det jeg brænder for.

1:1 sessionerne er perfekt for dig

 • Der ved at du har fået nok af leve på halvt blus, men ikke ved hvordan du skal få det liv du drømmer om
 • Der har erkendt at der ikke er noget Quick-fix der kan hjælpe dig med at komme videre (For det findes ikke!).
 • Der er klar til at stå stærkt i dig selv så du ved hvornår det giver mening for dig at sige “ja” og hvornår du har behov for at sige “nej”
 • Der ved at du har masser af drømme for fremtiden, men ikke er sikker på hvordan du skal opnå dem på egen hånd
 • Der ved at kun det bedste er godt nok til dig og din familie
 • Som er klar til at leve et liv i fuldt flor så du kan få det bedste ud af hver dag – både for din og din families skyld!
 • Som een gang for alle vil forstå og slippe dine gamle uhensigtsmæssige mønstre og historie, så du med de rette værktøjer kan få den livsglæde og gejst du ved du besidder

Kom igang idag

… Så lad os være helt ærlige…

Hvad venter du på?

Måske siger du til dig selv at du ikke kan tage dine drømme seriøst lige nu fordi din mand har et krævende job…

Eller fordi du ikke har råd til det lige nu, eller måske skal børnene blive lidt større før at du må være den bedste version af dig selv. 

Men er det virkelig sandt?

Nu er resten op til dig!

Din investering for 1 personlig workshop og 4 x 1:1 personlig online sessioner, til en værdi af 12.950kr:

Koster lige nu:

 

9.950 kr.

Prisen er lille for den store gevinst du opnår ved at få det overskud og følelsesmæssig robusthed du længes efter og fortjener.  Når du er følelsesmæssig robust i dig selv og ved hvem du er, kan dine omgivelser nemlig spejle sig i dig og din styrke. På den måde giver du ikke kun dig – men også din familie – mulighed for, at være dem de er, så de også kan stå stærkt og autentisk i sig selv. 

…. det er vel dybest set det vi drømmer om som forældre. … og ja, du kan godt betale i rater: 4 x 2.625kr.

Dybest set kan du gøre 2 ting her i livet. Du kan gøre som du altid har gjort (og få mere af det samme). Men du kan også tage dig selv og dine drømme seriøst.  

Hvis du er klar til at gøre det sidste, så book forløbet til den unikke pris her:

Kom igang idag

Det praktiske om forløbet

HVORDAN FOREGÅR DET RENT PRAKTISK?

Alt foregår online via zoom, så du trygt og sikkert kan sidde hjemme i din stue mens vi mødes.

Vi mødes i alt 5 gane online. Èn gang af 1,5 time og de resterende 4 gange mødes i en time hver gang.

Når du booket forløbet, sender jeg dig en kontrakt og så fastlægger vi vores aftaler, så du ved hvornår vi skal mødes. Jeg anbefaler at vi mødes i dagtimerne med 2-3 ugers mellemrum.

KAN JEG BETALE I RATER?

Ja, du kan sagtens betale i rater fx 4 rater af 2.625kr.

JEG HAR IKKE PRØVET AT VÆRE I FORLØB FØR?

En gang skal jo være den første…. Og jeg har prøvet det masser af gange, så jeg ved derfor lige hvad der skal til for at du får succes med at skabe de resultater du drømmer om. Det eneste jeg beder dig om er, at tage ansvar for at du gerne vil noget andet og mere, for det er dig der skal gå vejen. Det betyder at du skal være klar til at lytte, lære og tage action på de ting vi taler om, så du med afsæt i din følelsesmæssige robusthed, kan skabe det liv du drømmer om. Både for dig selv og din familie.

JEG ER BEKYMRET FOR OM JEG HAR TID?
Jeg er selv mor, selvstændig og har mange passioner ud over min business, som jeg finder tid til i løbet af ugen. Jeg har kun valgt de mest effektive og transformerende metoder til dig, for der er ikke plads til uoverflødigt fyld.

JEG ER LIDT USIKKER PÅ DET SPIRITUELLE?
LIVSlykkelig er et transformationsforløb, så du kan få noget andet end det du har i dag. Derfor skal du også være villig til at se indad og se på dig selv og dine mønstre fra helt nye vinkler – også det spirituelle.

Vi er alle i udvikling og jeg tilpasser øvelserne til der hvor du er i dit liv, og ud fra hvor jeg kan støtte dig bedst muligt, så det er helt fint hvis du ikke har så meget erfaring. Bare du er villig til at lytte, mærke og lære.

For hele pointen med dette forløb er, at jeg støtter dig i at skabe resultater i dit liv. Vi kan ikke være afhængig af andre når vi skal skabe vores unikke liv, for det er kun dig der kan gå vejen – du er selv skaberen og din indre GPS skal du selv lære at mestre.

Kom igang idag

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Uanset hvilket produkt du er interesseret i at høre mere om, så er du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og se om vi er et match!

Du skriver også her hvis du gerne vil købe et produkt, så skriver jeg tilbage til dig med de praktiske informationer.

Glæder mig til at høre fra dig. 

Ring også gerne på +45 27 829 827