fbpx
Skip links

Mentorforløb: Passionsrejsen

Vil du går fra leverpostej til halsen til livsglæde?

Verdenssituationen lige nu påvirker os alle. Den rammer os på forskellige måder, men fælles for alle er, at den påvirker og konfronterer os med de steder i vores liv, hvor vi har brug for at tage stilling og måske gøre noget andet.

Drefor kan svære livssituationer være en god mulighed for, at tage livet op til overvejelse. Nærmere beskrevet vores uhensigtsmæssige vaner og overbevisninger.

Kan du huske da du var ung og drømte om alle de ting du gerne ville opnå her i livet?

Men her, år efter, mærker du måske en lyst til at handle på dine drømme, for de stopper ikke med at være der, de råber bare højere. Så når du er her på mi side, så vil jeg tro at det er fordi at dit liv ikke ser ud som du drømte om. Og fordi du igen har mere tid og energi til at fordybe dig i det du er passioneret om.

Hvis du er klar til at dedikere dig til dine drømme og længsler, så er du landet det helt rette sted. 

Jeanett
Jeanett Mogensen

Den største fordel ved at arbejde med Lotte Lova er: Lotte har selv gået vejen. Hun ved, hvad det kræver, og derfor er det helt trygt at arbejde sammen med hende. Lotte brænder for sit felt, og hendes passion og begejstring smitter. Hun er enormt dygtig, struktureret og dedikeret. Lotte har allerede på ganske kort tid, hjulpet mig med at finde nye og spændende veje at arbejde på

anne-marie
Anne-Marie Sadolin Jørgensen

Lotte Lova er en fantastisk kvinde der med ro og overblik kan giver dig værktøjer og støtte så du selv kan gå vejen. Min personlige karriere udvikling har virkelig blomstret med Lottes input og hjælp. Varmeste anbefalinger herfra.

Så hvad gør du nu?

Du kan gøre som du altid har gjort – eller du kan tage dig selv alvorligt og få konkrete værktøjer til at arbejde med de ting, der ikke er optimale i din nuværende livssituation.

Med en personlig 1:1 coaching session, hvor jeg – kærligt og ærligt – udfordrer dig til at nå det mål du gerne vil, får du ​værktøjer du kan bruge igen og igen, i alle livets faser. Uanset om du vil skifte karriere, have mere tid, eller noget helt tredje – du bestemmer målet og jeg hjælper dig med at opnå det.

Men det ​forudsætter at du tager ansvar for din proces og dine ønsker, for når du arbejder sammen med mig, så kan du nå lige så langt som du selv er villig til at gå.

Hvad er personlig 1:1 coaching?

Dit personlige 1:1 mentorforløb, hvor du genfinder din passion og skaber det liv du drømmer om, uden at gå på kompromis med tid og energi til dig selv og din familie.

Jeg har udarbejdet en unik model til at hjælpe kvinder med at finde deres passion og handle på den. Ved at anvende de metoder jeg selv har brugt, og som jeg nu kan tilbyde dig, giver jeg dig den direkte vej til at skabe det liv du drømmer om, uden at begå de fejltrin jeg lavede. Med andre ord, jeg giver dig genvejen til en passioneret liv, hvor der både er plads til dig og din familie!

Jeg har kun valgt at invitere en håndfuld kvinder på dette personlige 1:1 mentorførløb, da jeg vil dedikere mig 100% til det. Via personlig sparring, stor erfaring og trygge omgivelser, hjælper jeg dig til at opnå det liv du drømmer om, med afsæt i dine værdisæt, så du står stærkere i dig selv i alle livets facetter.

Er du klar til at komme igang?

Hvad opnår du ved at deltage?

Jeg tager dig trygt i hånden og guider dig ind i dig selv, så du kan gå fra uforløst længsel til at udleve dit fulde potentiale både som kvinde og mor.

At klarlægge dit værdisæt

Vores værdisæt er fundamentet vi navigerer ud fra i hverdagen. Men længere tids tilsidesættelse af egne behov, kan sløre vores værdisæt og drømme. Derfor hjælper jeg dig med at:

 • Genfinde og afklare dit værdisæt, så det er up-to date med det job du gerne vil have.
 • Afstemmer hvordan dit nuværende værdisæt stemmer overens med dit nuværende liv.
 • Få værktøjer til at du kan anvende dit værdisæt fuldt ud i din hverdag, så du handler i overensstemmelse med det i alle livets facetter.

At identificere din passion 

Hvis du ikke er bekendt med din passion, hvorfor den er vigtigt for dig og hvilke elementer den består af, så kan det være svært for dig – målrettet – at gå efter det du drømmer om. Derfor hjælper jeg dig med at:

 • Identificere din passion, så du helt konkret ved hvad det er du længes efter at bidrage med.
 • Afklare hvilke livsområder der mangler mere passion, så du har mulighed for at skabe de forandringer du har brug for.
 • Mærke hvad det vil give dig i dit liv, når du har et passioneret liv, så du bliver motiveret for at gå efter det du drømmer om.

At handler i overensstemmelse med dit værdisæt og din passion

Vi har alle de samme forudsætninger for at opnå vores mål, vi skal dog være villige til at kigge på de handleringer der spænder ben for os. Derfor hjælper jeg dig med at:

 • Blive bevidst om dine egne hæmmende overbevisninger, så du kan handle i overenstemmelse med dit værdisæt og din passion.
 • Forstå hvor din frygt kommer fra, så du kan handle frit i overensstemmelse med dine drømme.
 • Få strategier, der hjælper dig med at være modig når du står i svære situationer.

At implementere simple værktøjer til personlig vækst i hverdagen 

Den store forandring sker når vi formår at skabe små, men vedvarende forandringer i hverdagen. Derfor har jeg udarbejdet og sammensat en unik værktøjskasse af små tiltag som du nemt kan indføre i hverdagen. Det vil hjælpe dig med at:

 • Bevare modet og roen til at stå stærkt i dig selv, og træffe de valg der er meningsfulde for dig.
 • Være vedholdende og skabe dine egne resultater, med afsæt i dit værdisæt.
 • Tage en masse små trygge skridt, så du ikke skal lave store indgribende forandringer i din hverdag, som kan være svære at holde på sigt.

Kombinationen af disse effektive værktøjer, tilpasset din unikke situation, behov og drømmer er fundamentet for, at du kan opnå de forandringer som du længes efter, så du kan genkende dig selv, uden at gå på kompromis med dig selv eller dit familieliv.

Kombinationen af disse effektive værktøjer, tilpasset din unikke situation, behov og drømmer er fundamentet for, at du kan opnå de forandringer som du længes efter, så du kan genkende dig selv, uden at gå på kompromis med dig selv eller dit familieliv.

Lone
Lone Thorberg

Lotte formår at motivere på en kærlig måde, som får mig til at føle et menneskeligt ligeværd og gensidig respekt. Jeg har fundet mit mod til at springe ud i livet som den jeg er indeni, med en tro på, at det er godt nok. Lottes autencitet bringer min egen ægthed frem i lyset og har skabt en nyfunden frihed, som vil få stor indvirkning på min måde at være i verden på fremover.

Det bedste resultat ved at arbejde sammen med Lotte Lova, har for mig været, at jeg har fundet mit mod til at springe ud i livet som den jeg er indeni, med en tro på, at det er godt nok. Lottes autenticitet bringer min egen ægthed frem i lyset og har skabt en nyfunden frihed, som vil få stor indvirkning på min måde at være i verden på fremover.

Jeg har nu både lysten og modet til at gå efter min passion og etablere min egen virksomhed, så jeg kan tro mod mig selv og det jeg brænder for.

Lotte Lova coaching

Hvad får du helt konkret ved at deltage?

 • 1 indledende Passionssession (1,5 timer) hvor vi kommer i dybden med dine drømme og forventninger.
 • 8 x 1 times meningsskabende mentoring samtaler, hvor vi – med afsæt i dit værdisæt og din passion – arbejder med dine mål, dine udfordringer og lægger strategi, som vi løbende justerer mod målet.
 • 1 x 3 timers workshop, hvor vi går i dybden med de emner, der er mest relevante for dig.
 • Adgang til mit online bibliotek, der består af en masse relevante opgaver, du arbejder med fra gang til gang, og som vil afklare og specificere dine mål.
 • Meditation, visualisering og daglige øvelser, der sikrer at du står stærkere i dig selv, så du lærer dit værdisæt og dine drømme bedre at kende, og derved skaber vedvarende forandringer.

Kom igang idag

Passionsrejsen er perfekt for dig der:

Er villig til at dedikere sig til at tage de skridt jeg guider dig til, og at du er committed til at tage dine egne drømme og længsler seriøst. Med andre ord, det er til;

 • Kvinden der har alt, men længes efter et mere meningsfuldt liv, uden at gå på kompromis med sit familieliv.
 • Kvinden der har tilsidesat egne behov for familielivet, men som nu er klar til at prioritere sig selv, så hun kan genkende sig selv.
 • Kvinden der har masser af ressourcer og når i mål med det hun sætter sig for, men som skal have guidens til at genfinde sit værdisæt og sin passion.
 • Kvinden der tager egne ønsker og længsler seriøst og er villig til at få en hjælpende hånd, så hun opnår det optimale her i livet.
 • Kvinden der ved at hun har mange gode år endnu på arbejdsmarkedet, og som ikke vil spilde dem på et job hvor hun ikke bidrager med noget meningsfuldt.
 • Med andre ord kvinden der ikke vil nøjes og som tager egne drømme seriøst, ved at få hjælp til at handle på dem!

Pris for et 5 måneders 1:1 personligt mentorforløb er:

32.000 kr.

Hvis mit mentorforløb taler til dig, så book en gratis snak. Men skynd dig – jeg har kun få pladser tilbage.

mentorforløb

Lad os tage en snak, så du kan blive klogere på om Passionsrejsen er noget for dig!

Hvis du vil finde din passion og lære at stå stærkt i dig så selv, så du kan få det liv du drømmer om uden at gå på kompromis, så er dette mentorforløb noget for dig.

Jeg vil tage dig trygt og godt gennem hele forløbet, så vi sammen kan eliminere de udfordringer, der tidligere har forhindret dig i at opnå det du længes efter, så du kan genkende dig selv i alle livets facetter.

Jeg har kun få pladser til rådighed, da det er et eksklusivt tilbud.

Book en gratis afklarende samtale her

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og se om vi er et match! 

Ring også gerne på +45 27 829 827