fbpx
Skip links

1:1 Forløb

Den ambitiøse og bevidste kvindes genvej til at genfinde ægte passion og dyb, dyb mening.

LIFE Mastery er til dig som på papiret har det hele; manden, jobbet, børnene og det fede hjem, men som mangler at knække koden til skabe det liv som virkelig giver mening på alle planer!   

Det er til dig som er klar til at…

 • upgrade dig! Fordi du godt ved at det at mestre dine følelser og frustrationer ikke handler om skyld og skam, men om at forstå og lære at bruge dem konstruktivt til lykke og passion. 
 • skabe en mere bæredygtig hverdag hvor der både er plads til dig og dine behov, din karriere og dybe, nærende relationer til din familie, som bygger på kærlighed, mening og passion, uden at du skal knokle derudaf og overskride dine egne grænser.
 • bruge spiritualitet som et værktøj til det gode liv. Ikke fordi det er smart eller moderne, men fordi det giver så meget mening for dig at skabe en helhed i dit liv, hvor du bruger alle de værktøjer du har i værktøjskassen.
  Simpelthen fordi det er nemt og effektivt.

For ja, det er muligt at skabe et både-og liv, og jeg vil elske at lære dig at mestre hvordan.

Ja tak! Jeg er klar til Life Mastery. Ja tak! Jeg er klar til Life Mastery Delux.

Læs beskrivelsen af begge forløb længere ned på siden. 

Julie Börger

Business Mentor

Den største fordel ved at arbejde med Lotte er, at jeg har fået større kærlighed og tiltro til mig selv, samt at jeg har fået en mere meningsfuld hverdag.

Lotte har et helt fantastisk nærvær, og en utrolig evne til hurtigt at spotte hvor du begrænser dig selv fra at leve det liv du drømmer om. Det gør at jeg har taget kvantespring i min selvudvikling, hver gang jeg har snakket med hende. Hun har så mange redskabet i rygsækken, som hun gladeligt deler ud af og som skaber gode resultater for mig i min hverdag.

Yderligere har det allerede bidraget med en langt større målrettethed, samt troen på at jeg kan opnå de ting jeg sætter mig for. Jeg har fået værktøjer med, som jeg vil kunne bruge resten af mit liv – uanset hvilken situation jeg befinder mig i.

Grundlæggende er jeg blevet opmærksom på ikke længere at gå på kompromis med mig selv, hvilket allerede har øget min livsglæde og – kvalitet.

Jeg tror grundlæggende på, at vi kan få alt det vi drømmer om!

Vi er her for at lære, for at udvikle os, så vi hele tiden forstår og elsker os selv mere og bedre for hver dag der går.

Vi er her for at nyde!

Drikke champagne.

Vi er her for at elske os selv på alle planer.

Styrke vores nære relationer.

Have overflod på alle fronter.

Vi er her for at have det hele.

 

DU er her for at få det hele.

 

Lige som det giver mening for dig!

Men måske kræver det en justering?

For det kræver at du bruger dine mange ressourcer på en anden måde.

En mere elegant og nærende måde.

En måde hvor du har dig selv med – hele vejen, så du næres af dit liv, frem for at blive drænet.

Jeg kalder det feminint lederskab.

Lederskabet som leder dig til både-og livet – som lærer dig at mestre alle dele af dig.

Ofte på samme tid.

Lederskabet som lærer dig at mestre livet meningsfuldt og passioneret – hele tiden – altid!

Derfor har jeg skabt Life Mastery!

Fra knokleri til et både og liv

Min transformation til et passioneret liv!

Jeg har altid drømt om at skabe et liv med en dyb og meningsfuld relation til min familie og en fed, passioneret karriere. 

 

Derfor var det naturligt for mig at arbejde meget dedikeret allerede som ung, og det betød også at jeg allerede som 28-årig og ufaglært, blev leder af tre store møbelforretninger i København. 

Parallelt arbejdede jeg med spirituel praksis, og det har været en naturlig del af mit liv lige så længe kan huske.
Men selv om jeg var super engageret i begge dele har min største udfordring altid været at forene det maskuline og feminine, så jeg kunne skabe en meningsfuld og balanceret hverdag.

Og til trods for min “succes”, følte jeg igen og igen manglende overskud og en lyst til at bidrage med mere her i verden.

Jeg stillede ofte mig selv spørgsmålet:

“Hvorfor er jeg ikke lykkelig når hele mit liv spiller udadtil?”

Da jeg senere tog en BA i Psykologi og Arbejdslivsstudier, kunne jeg virkelig dykke ned i teorien omkring følelser og deres indvirkning på vores liv, passion og mening. 

Og ikke mindst hvorfor det er så svært at skabe den hverdagslykke som vi alle drømmer om, når vi på papiret har det hele.  

 

Som nyuddannet og nybagt mor skulle jeg  starte forfra i min karriere, og endnu engang virkede tanken om det harmoniske familieliv og en passioneret karriere ret uopnåeligt.   

 

Faktisk skulle der to store livskriser til før jeg accepterede, at jeg var nødt til at lære at heale mine gamle traumer, mestre mine følelser, og dermed mit liv, hvis jeg ville have livsglæden tilbage.   

Det blev gennembruddet tilbage til mig selv og det passionerede liv på alle planer!

Og jeg er her for hjælpe dig med at din rejse til et passioneret liv bliver langt lettere, sjovere og mere abundant!

Ja, jeg vil elske Life Mastery. Ja, jeg vil elske Life Mastery Delux.
Helene Myrtue Nielsen

Biokemiker

Allerede efter min første session med Lotte, sad jeg med følelsen af, at det i virkeligheden var mit allerførste skridt mod mig selv.

Jeg har snakket med andre professionelle før Lotte, men ingen er så hurtigt kommet ind til sagens kerne før.

Derudover fik Lotte mig til at kigge på min historie fra en helt ny vinkel- det var den vildeste oplevelse.

Jeg kan på alle måder anbefale Lotte som din personlige mentor!

Lad mig introducere…

Dit transformerende – creme de la creme – 1:1 forløb, hvor du lærer at mestre alle livets facetter, så du ikke bliver påvirket af andres følelser, meninger eller adfærd, men i stedet er fuld af overskud og passion – uanset hvilken dag på ugen man spørger dig!

Til dig som vil have bevidst og ambitiøs 1:1 sparring i 4 måneder, så du lærer at træffe langsigtede valg og tage feminint lederskab for det liv du drømmer om. 

Du får personlig no-bullshit sparring, dybdegående viden om personlig og spirituel udvikling, med afsæt i en bred pallette af metoder og værktøjer. 

Men vigtigst af alt, så har jeg selv gået vejen. 

Og derfor kan jeg give dig alle genvejene og den optimale støtte til at stå så stærkt i dig selv i alle livets facetter, at du kan skabe lige det liv du drømmer om.

Ja tak jeg vil gerne have en gratis afklarende samtale

Dette får du på Life Mastery

Jeg vil elske at være med på Life Mastery!

Alt dette får du på Life Mastery Delux

Jeg vil elske at være med på Life Mastery!

Kickstart forløbet med en 1,5 times workshop

EN PERSONLIG WORKSHOP MED DIG OG DINE DRØMME I FOKUS

Forløbet starter med en personlig workshop som varer 1,5 time så vi kommer godt og grundigt fra start.

Vi lægger ud med at lære hinanden at kende, med henblik på at du får en bedre forståelse af hvem du er, hvad der driver dig, og hvad der står i vejen for at du har det liv du gerne vil have. 

På den måde kan vi sammen gøre det helt konkret hvad du gerne vil opnå de næste 4 måneder, hvad der ligger bag dit ønske og vigtigst – hvad der skal til for at du opnår det du gerne vil uden at knokle dig til resultater.

Efter denne workshop står du tilbage med en klar vision for hvad du skal arbejde med og konkrete værktøjer til hvordan du kan skabe en mere meningsfuld og nydelsesfuld hverdag med dig i fokus.

Gå fra Low-vibe til High-vibe!

4 CLEARINGS – SLIP DE UBEVIDSTE BLOKERINGER

En clearing er en energetisk rengøring af de selvsabotage mønstre som står i vejen for at du kan handle frit og overholde de aftaler du laver med dig selv; og dermed opnå det du gerne vil og længes efter her i livet.

Så når du ønsker at ændre noget i dit liv, er det super effektivt at ændre den energi du sender du fra det ubevidste, så du går fra mangel-vibe til high-vibe.

Og fordi clearings rydder op på et dybere plan – og i alle liv på én gang – er det helt genialt til at skabe de optimale muligheder for at du kan handle mere meningsfuldt i dit hverdagsliv.

Du kan læse mere om clearings her.

Hvad er en clearing?

Tag kvantespring med løbende 1:1 sparring

FÅ 4 x 1:1 ONLINE SPARRING AF 45 MINUTTERS VARIGHED

Når vi har vores 1:1 så ser jeg dit fulde potentiale (og alle dine blind-spots) 

Jeg går lige til kernen og hjælper dig kærligt, men ærligt med at se alle de steder hvor du står i vejen for dig selv. 

Jeg møder dig lige hvor du er i livet, så du kan få konkrete – next level – værktøjer, som du kan tage direkte med ind i din hverdag og dit arbejdsliv.   

Life Mastery bliver din genvejen til at skabe det feminene lederskab du længes efter.

Løbende støtte og kontakt via Voxer

Det kan være overvældende at skabe forandringer i vores liv, men når du investerer i Life Mastery, får du som noget helt unikt mulighed for at få løbende sparring med mig alle ugens hverdage, i en struktureret ramme. 

Formålet er, at støtte dig i de store og små forandringer der sker løbende i dit liv, både når der er noget at fejre og noget du har behov for sparring på. 

Det kan eksempelvis være i form af perspektivering, hvor du får sparring på dine blinde vinkler, de steder hvor du looper og gentager gamle mønstre som ikke længere er hensigtsmæssige for dig. 

På den måde får du nemmere ved at justere dine handlinger, ord og følelser i hektisk hverdag, så du skaber dit liv fra et harmonisk og bevidst sted. 

Den perfekte kombination til at skabe passion og dyb, dyb mening!

Hvorfor kombinere 1:1 sessioner, løbende sparring og clearings? 

Med denne kombination transformerer du på alle planer på én gang og dermed skabes de optimale forhold for at du kan tage kvantespring i din udvikling. 

Og fordi jeg altid ser dit støreste potentiale, så bliver din blindspot også helt tydelige.
Men i takt med at de blive synlige kan jeg hjælpe dig med at forløse dem og navigere uden om, og i stedet støtte dig i at se de nye muligheder der opstår i dit liv. 

Ja, så kan du handle mere meningsfuldt og passioneret, som er forudsætningen for at skabe det liv du længes efter og har fortjent!

Sidsel Christel Bach

Selvstændig

Det var en fed oplevelse og jeg har oplevet fremskridt både professionelt og privat.

Jeg ønskede en clearing på værdighed til at modtage.

Helt konkret har jeg fået 6 nye kunder i min virksomhed og er blevet kontaktet i forhold til at skulle facilitere 4 forskellige konsulentopgaver. Jeg har også oplevet et stort positivt skift i min families energi. Kommunikationen er skiftet fra miskommunikation til fokus på passion, drømme, samvær og glæde.

Jeg ser det meget værdifuldt, at få hjælp til at perspektivere de forandringer der sker efterfølgende og ikke mindst få sparring på ens blinde vinkler, så man ikke gentager gamle mønstre, men derimod sikre fokus på det man gerne vil opnå.

Det hjalp Lotte mig med og jeg fik konkrete redskaber med, hvilket gjorde en kæmpe forskel.

er perfekt for dig der:

Er villig til at committed dig til at tage dine egne drømme og længsler seriøst.

Det er til dig som;

 • …er klar til at blive så følelsesmæssig robust, at du ikke lader andres holdninger, meninger eller adfærd styre dit liv, men i stedet er fuld af balance og overskud – uanset hvilken dag på ugen man spørg dig!

 • …er klar til at stå stærkt i dig selv så du ved hvornår det giver mening for dig at sige “ja” og hvornår du har behov for at sige “nej”, uden at få dårlig samvittighed.

 • …ved at du har en masse drømme for fremtiden, men ikke er 100% sikker på hvad de er eller hvordan du skal opnå dem på egen hånd.

 • …ved at hun har mange gode år endnu på arbejdsmarkedet, og som ikke vil spilde dem på et job hvor hun ikke bidrager med noget meningsfuldt.

 • …ved at kun det bedste er godt nok til dig og er klar til at leve et liv i fuldt flor så du kan få det bedste ud af hver dag – både for din og din families skyld!

Med andre ord det er til dig som ikke vil nøjes og som tager dine drømme seriøst, ved at få hjælp til at handle på dem!

Book en afklarende samtale her
Line Skov Jensen

IRONMAN Certified Coach

Jeg har fået bearbejdet nogle ting, som jeg tidligere har ignoreret og skubbet foran mig, fordi jeg vidste det ville blive hårdt. Men det har været det hele værd, for sammen med Lotte har jeg følt mig tryg og er kommet godt til bunds. Jeg har fået en hel anden indre ro. 

Jeg føler jeg har fundet mig selv igen, og samtidig troen på mig selv. Jeg har fået mod på at springe ud i en masse nye projekter og følge min passion som triathlon træner. Og så har jeg fået nogle redskaber som jeg kan bruge igen og igen for fremtiden, hvis jeg kan mærke at jeg har brug for grounding og at finde hjem til mig selv igen.

Det bedste ved at få hjælp af Lotte er, at hun møder dig der hvor du er. Selvom det er foregået virtuelt, kan man mærke en helt særlig tilstedeværelse fra Lotte. Som om hun stadig kan mærke dig.

Nu er resten op til dig powerfulde kvinde!

Er du klar til at du transformerer dit liv så det bliver fyldt med overskud, passion og abundance? 

Hvis mit forløb taler til dig, så book en gratis snak. Der er løbende optag og vi kan starte så snart du er klar!

Jeg glæder mig til støtte dig i at skabe det liv du drømmer om!

Life Mastery

Intropris for dette 1:1 personlige forløb er:

8.888 kr.

Ja tak - Jeg er klar til Life Mastery

Betal i 3 rater af 3.333kr

Samlet pris: 9.999kr

Yes jeg vil gerne betale i 3 rater

Life Mastery Delux

Intropris for dette – creme de la creme – 1:1 personlige forløb er:

14.750 kr.

Ja tak - Jeg er klar til Life Mastery

Betal i 4 rater af 3.999kr

Samlet pris: 15.996kr

Yes jeg vil gerne betale i 4 rater
Ida Johansson

Kontorfunktionær

Før jeg mødte Lotte følte jeg, at hver dag lignede hinanden og jeg havde svært ved at få prioriteret mig selv og mærke, hvad jeg ønskede for MIG i mit eget liv.  Men Lotte er fantastisk til at inspirere én til at ville gøre mere for én selv og hun deler både konkrete erfaringer, viden og værktøjer til at se, hvorfor vores udfordringer hænger sammen. 

En af de skønne fordele ved Lotte er hendes kærlige no bullshit tilgang, som ikke holder igen. Hun har inspireret og inviteret mig til at mærke efter selv, i stedet for at køre i gamle vaner, tanker og overbevisninger. Jeg er blevet langt mere bevidst om mine selvsabotagemønstre og kan nu vælge at handle anderledes og skabe de forandringer jeg ønsker.

Lotte har en fantastisk evne til at formidle essensen af lige det jeg står overfor lige nu – og hjælper mig til, hvordan kommer jeg godt igennem det og videre til en større selvindsigt og selvkærlighed.

Hvad nu hvis jeg fortalte dig at DU er genvejen til harmoni, passion og lykke?

Mange af os tror at vi er nødt til at tilpasse os vores omverden hele tiden, for at de andre kan lide og acceptere os, men samtidigt kan vi ikke forstå at vores hverdag er fyldt med uværdige relationer, konflikter og behov for dulmeri.

Men jeg ved at der er en anden måde at være succesfuld kvinde anno 2022 på.

En måde hvor du lærer at forstå og mestre dig selv, så du kan være DIG selv hele tiden, også når du står i svære situationer. Fordi du ved hvordan du sætter dig selv så meget i første række, at du bliver et overflødighedshorn af overskud, lykke og mening – så du kan bidrage på alle fronter af dit liv.

Og hun ved godt at hun ikke behøver udskifte hverken mand, hund eller villa ud, for at blive livslykkelig og leve et liv med passion.

For DU er nøglen til at skabe det passionerede liv du drømmer om.

Jeg vil elske at være med på Life Mastery
Ada Duus

Sales Developer

Jeg er nu raskmeldt efter 3 år med en stresssygemelding.

Det er en kæmpe sejr og nu starter jeg et nyt og spændende job, som ikke havde været muligt uden dette forløb hos Lotte.

Det bedste ved at arbejde med Lotte er, at hun har styr på det hun laver, er dedikeret og jeg har altid følt at hun er der for mig, når der er noget jeg er i tvivl om.

Jeg elsker at samarbejde Lotte, for man er ikke bare endnu et nummer – jeg føler mig både hørt og forstået og ikke mindst guidet i den rigtige retning.

Lad mig svare på de spørgsmål du kan have om forløbet: 

Jeg har aldrig fået hjælp på denne måde før, hvordan ved at det faktisk skaber resultater?

Transformation via co-creation og ansvar!

Det er med mit arbejde som med dit. Du får det udbytte som stemmer overens med det du er klar til at committe dig til. Jeg ved at mine metoder virker, det er alle mine kunder et levende bevis på. Så jo mere villig du er til at lære at forstå og mestre dig selv på en ny måde, des bedre resultater får du. Og jeg lover dig at jeg støtter og hjælper dig hele vejen. 

Skal jeg til at åbne op for hele min barndom og familiehistorie?

Bæredygtig transformation.

Nej. Dette er ikke samtaleterapi og der er fokus på coaching, forståelse og hvordan vi skaber mere sammenhæng mellem de ønsker og længsler for din fremtid og den måde hun handler, føler, tænker og taler på. Med andre ord, vi arbejde med at aligne den du er, de ønsker du har og den måde du er i verden på.

Hvor spirituel skal jeg være for at det giver mening?

Spiritualitet er jo bare en helt normal del af dig.

 

Det er ikke det spirituelle der er så vigtigt for at du kan lykkes i forløbet. Spiritualitet er blot et af mange værktøjer jeg bruger og har god succes med. Og for mig kan det sidestilles med din indre stemme, din mavefornemmelse eller andet som du sikkert allerede bruger i hverdagen. Vi skal bare skrue lidt op for den, så du kan bruge den aktivt og meningsfuldt. 

Men som alting kan det ikke stå alene, det skal kombineres med meningsfulde handlinger og modet til at stå ved den du er. Så kommer resten af sig selv. Men bare rolig det er min fornemste opgave at møde dig der hvor du er og udfordre dig i det omfang det giver mening for dig og dit liv.

Hvad nu hvis jeg er i tvivl om, om Life Mastery er noget for mig?

Du er landet på min side af en årsag, og Ja det er muligt for dig at skabe det liv du længes efter!

Det er helt normalt at være usikker omkring at bevæge sig ud i det uvisse, og din underbevidsthed ved godt at det ikke er gratis at skabe et succesfuldt liv. Det er ofte derfor vi ikke formår at skabe det alene.

For sandheden er, at det kan være ret ubekvemt at få et succesfuldt liv, (men ikke mere ubekvemt og meningsløst end det er nu) – det glemmer vi bare lige når vi scroller gennem insta og læser i magasiner. Men jeg lover dig at dem du følger og beundre har alle fået hjælp, for de ved godt at genvejen til at skabe succes er ved at få kyndig og erfaren hjælp fra én som selv har gået vejen.

Hvis du gerne vil have en afklarende samtale med mig for at se om vi er et match – så tryk på knappen her.

Ja tak - jeg er klar til en afklarende samtale

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Uanset hvilket produkt du er interesseret i at høre mere om, så er du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og se om vi er et match!

Du skriver også her hvis du gerne vil købe et produkt, så skriver jeg tilbage til dig med de praktiske informationer.

Glæder mig til at høre fra dig. 

Ring også gerne på +45 27 829 827


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]