fbpx
Skip links

6 måneders online Mentorforløb

Et online forløb hvor du vender mellemtilfreds-leverpostejs-familieliv til en passioneret hverdag med lykkebobler, overskud og dyb mening

Til dig der vil skabe det hverdags-familie-liv du dybt inde ønsker dig (også selvom du måske ikke helt tror på at det er muligt).

– Med Passionsmentor & Inspirator Lotte Lova

Forløbet er igang og næste forventede opstart er i marts/april 2022.

Du er velkommen til at bruge linket herunder, så kommer du på venteliste og får automatisk besked når dørene åbner igen. 

Skriv mig på venteliste nu!
Ada Duus

Jeg har fået mere overskud til min familie og jeg står langt langt stærkere i mig selv, fordi jeg nu igen er indrestyret og har en føling med min krop som ellers har været udenfor rækkevidde, – det fantastisk dejligt at jeg igen er i sync med min mavefornemmelse. 

Jeg er også blevet tydeligere i min kommunikation ift. hvad jeg ikke ønsker og hvad jeg har behov for, hvilket er med til at påvirke familien positivt.

Hej, jeg er så glad for at du er her!

Jeg ved at når du har fundet vejen frem til mig, så er det fordi du er klar til en forandring og klar til at leve dit liv 100 % og ikke kun 40 % som nu!

Jeg ved du er parat til at gøre noget andet end det du har gjort frem til nu, og – hånden på hjertet – så ved du godt, at der ikke kommer nogen og redder dig.

For DIN lykke er DIT ansvar.

Men du ved måske ikke hvordan får skiftet den dårlige samvittighed ud med hverdagslykke.

Hvis du er som jeg var, så kan det være svært at se hvorfor mellem tilfredsheden fylder så meget. For du har alt det du har drømt om hele livet…

Du har manden, børnene, huset, hunde og måske et ok spændende job.

Så du burde være lykkelig ik?

Det var i hvert fald planen, drømmen og forventningen.

Men der mangler noget…

Overskuddet er der ikke rigtigt.

Børnene er lidt i vejen, og i småskændes nærmest hele tiden

Manden er halvkedelig og I snakker ikke rigtigt sammen mere, – kun om planlægning og praktik

Måske keder du dig helt vildt, og det hele er blevet lidt leverpostejsagtigt.

….men lad os være helt ærlige her…

Hvad blev der af drømmen om familiefællesskab, hygge omkring søndagsbordet og lange dybe samtaler i sofaen med manden?

Hvornår stoppede du med at tage på ture til Barcelona, med lækkert mad, shopping og hygge med veninderne?

Eller hvornår acceptede du at det passionerede job som gav lykkebobler i maven når du tænkte på det, som ung og livsglad kvinde, ikke er indenfor rækkevide for dig?

Ja, hvor blev hende den glad og sjove af?

Hende der ved hvem hun er, og som ikke bare tager et smil på når hun går ud af døren, fordi det er det eneste der er overskud til.

Dig der står stærkt i dig selv, og som ikke bliver påvirket af andres holdning, men i stedet ved hvad der er rigtigt for dig, fordi du er så følelsesmæssig robust, og derfor ved hvornår du skal sige “Ja” og sige “Nej”.

Dig der har et liv i balance og harmoni, fordi du ved hvad der gør dig glad og tanker dig op, så du kan være den version af dig selv som du ved du dybest set er.

Hende der inspirerer både sig selv og andre til det fede liv, med overskud og begejstring.

Jeg kalder det LIVS-lykkelig.

Og det kan godt være at du tænker at det IKKE er muligt med det liv du har lige nu, uden at skifte mand, børn, jobbet og huset ud.

Samtidigt er bunden nået og du ved godt at du er nødt til at gøre noget andet – ellers får du bare mere af det samme. Og jeg er sikker på at du er her, netop fordi du er klar til noget andet.

Du er klar til noget mere.

Derfor hjælper jeg dig med at knække koden til det gode og lykkelige liv.

For jeg viser dig i stedet hvordan du kan bruge din frustration og meningsløshed som løftestang til at opnå det liv, med overskud og mening, du drømmer om og har fortjent…

Skriv dig på venteliste her

Egentlig er det meget simpelt

Du vil bare gerne have et meningsfuldt liv, fyldt med glæde og overskud. Et liv hvor du er følelsesmæssig robust, og frit kan handle ud fra dit værdisæt – for du ved hvem du er og hvad du er værd!

For selvfølgelig har du fortjent at være glad hver morgen når du står ud af sengen

Selvfølgelig har du fortjent at have et liv hvor dine behov bliver dækket og du kan stå stærkt i både at være mor, partner og selvstændig kvinde.

Selvfølgelig har du fortjent at opnå de ting du drømmer om her i livet
(drømmene er der af en årsag).

Selvfølgelig skal din hverdag give mening for dig så du føler at du bidrager med noget både i familien og på jobbet.

Men for dig handler det ikke bare om at være chefen i logistikafdelingen, der holder styr på madpakker, vasketøj og sengetider. Det handler om at have det meningsfyldte og gode liv i hverdagen, for det er trods alt de dage der er flest af.

Men du ved også godt, at jo gladere og mere robust du er, des mere overskud har du til din familie.

Derfor ved du også godt at du er nødt til at starte med dig selv og bygge dig selv op indefra og ud…

….for så kommer LIVS-lykken i hele familien af sig selv

Men for at få det liv hvor du er følelsesmæssig robust, har overskud til at håndtere de udfordringer der nu engang er i en dynamisk familie, så kræver det at du tør kigge indad, og at du tager ansvar for dine behov og det du længes efter. Og det er du (selvfølgelig!) klar til at gøre.

Måske føler du at dit liv er et langt kompromis.

Du har sikkert læst en masse bøger, fordi du gerne vil være bedre til at håndtere dine børn.

Og det virker da også nogle gange.

Men ofte ikke i ret lang tid, for så bliver det hverdag og så er du tilbage i trædemøllen og de mange konflikter.

Du tænker måske i dit stille sind.

“Sådan er det bare at være en børnefamilie med mange gøremål”

“Det er også bare fordi min mand og jeg er så forskellige, det kan vi ikke gøre noget ved“

“Min mands job er så krævende, at jeg er nødt til at gå på kompromis med mine drømme, det må jeg bare lære at leve med.”

“Når bare børnene er blevet større så bliver det hele meget nemmere igen”

“Hvis bare jeg giver lidt mere, så kommer alle enderne til at passe og så er alle glade”

“Min mand er heller ikke sådan en der taler om følelser, så det gør vi bare ikke – kun når det er virkeligt alvorligt”

Samtidigt undrer du dig over…

…hvordan alle andre familie kan få tingene til at hænge sammen og stadig være glade (udadtil) i deres liv, nu hvor du dybest set gør alt hvad du har lært at “man” skal gøre og det så alligevel føles tomt og meningsløst?

…at alle kvinder og familier bruger de samme værktøjer, når alle mennesker nu er så forskellige og har forskellige behov?

… eller at der ikke er nogen der taler om hvordan de reelt har det og at der må være en anden og smartere måde at skabe et meningsfuldt familieliv på.

Du har helt ret!

Det du længes efter og søger er helt normalt. Det er præcis sagens kerne.

For ingen kvinder og familier er ens, og derfor kan vi ikke blive ved med at tror at vi har brug for de samme ting eller har de samme drømme. Det du mærker er så vigtigt og sandt for dig.

Grunden til at du længes efter noget andet, er fordi at du mangler at knække koden til hvordan du kan være LIVSlykkelig i dig selv og sammen med din familie. For det er dybest set det livet handler om.

For når du er LIVSlykkelig, så er din familie det også. Men du skal bare guides til at finde ind til den måde det er meningsfuldt for dig, for der er ikke en universel formel til det lykkelige liv. (Selv om det er det vi går og bilder hinanden ind).

Det er tid til at investere i en erfaren mentor og inspirator, der selv har gået vejen og som forstår hvor sårbart det kan være at tage ansvar

For kun når du tager 100% ansvar for dine behov og dit liv, kan du skabe den LIVSlykke som du længes efter – og som din familie har brug for.

Skriv dig på ventelisten her
Helene Myrtue Nielsen

Har lige afsluttet min første session med Lotte og sidder nu med følelsen af, at det i virkeligheden var mit allerførste skridt mod mig selv.

Jeg har snakket med andre professionelle før Lotte, men ingen er så hurtigt kommet ind til sagens kerne før.

Derudover fik Lotte mig til at kigge på min historie fra en helt ny vinkel- det var den vildeste oplevelse.

Min krop er helt mørbanket på den gode måde og fuld af håb for heling.

Vejen bliver lang, men glæder mig til at kunne læne mig op af dig Lotte og have dig ved min side. Glæder mig til rejsen og til at lære så meget nyt. Målet er sat og jeg er på vej 

Hvis vi ikke har mødt hinanden før, så lad mig lige præsentere mig selv;

Hej, jeg hedder Lotte Lova og jeg er Passions Mentor & Inspirator

Jeg brænder for at hjælpe kvinder som dig med at blive følelsesmæssigt robuste, så du kan genkende dig selv og skabe det lykkelige liv du drømmer om – uden du behøver  at skifte manden, børnene og huset ud!

Jeg kalder det LIVSlykkelig fordi du er så følelsesmæssig robust og står så stærkt i dig selv, at du ikke længere har behov for andres anerkendelse eller velmenende holdninger, til at træffe beslutninger der er meningsfulde for dig.

I stedet ved du hvad der skal til for at du bevidst, skruer op for dit lykkebarometer og bliver LIVSlykkelig og vågner op om morgenen fuld af begejstring og overskud til dig selv og din familie.

Jeg ved det fordi jeg selv har haft flere livskriser, som jeg har haft svært ved at komme igennem. Men jeg har brugt de værktøjer, jeg lærer dig, til at skabe et harmonisk familieliv med overskud, nærvær og livsglæde.

Samtidigt med at jeg har en mand der er min diametrale modsætning!

Ligesom dig har jeg altid vidst at jeg ikke var til et liv med sure pligter, konflikter og en leverpostejs-tilværelse.

Min rejse til et harmonisk familieliv har været ét langt eksperiment. Og jeg har ofte følt mig alene.

Jeg har arbejdet med og uddannet mig indenfor personlig udvikling de seneste 20 år. Alligevel var det svært for mig at acceptere, at det var nøglen til at komme ud af min depression efter min 1. fødsel. 

I stedet gik jeg i “knokler mode” og begyndte at arbejde mig ud af smerten. Med det mener jeg at jeg søgte udenfor mig selv. Jeg traf rationelle valg, jeg satte struktur og læste i bøger om hvordan MAN er en god mor. 

Men inden i mig var der kaos. Jeg havde så mange følelser jeg ikke havde fået bearbejdet, ovenpå en meget traumatisk fødsel. En historie jeg ikke var bange for at tale om, men en oplevelse der krævede mere end at fortælle den løst og fast til forskellige veninder. 

Men da jeg accepterede at jeg var nødt til at gøre noget andet, at jeg var nødt til at kigge indad, knækkede jeg koden. Og det har været mit foretrukne og mest effektive værktøj lige siden.

Som mentor og inspirator er det min fornemste opgave at hjælpe dig med at finde de værktøjer der giver mest mening og overskud for dig, så du kan slippe overbevisningen om at du skal give til andre før dig selv. 

For jeg har erfaret på den hårde måde at hvis vi giver fra et tomt bæger, så giver vi ingenting og det er ret smertefuldt både for dig og dem du ønsker at hjælpe.  

Jeg siger ikke at det bliver en dans på roser. Men jeg lover dig det bliver forløsende og transformerende og det bliver meget bedre end det du kan forestille dig lige nu! 

…Også i hverdagen når bølgerne går højt og jeg mangler overskud…

Et 6 måneders online Mentor forløb hvor du vender mellemtilfreds-leverpostejs-familieliv til en hverdag med lykkebobler, overskud og dyb mening.

Til dig der vil skabe det hverdags-familieliv du dybt inde ønsker dig (også selvom du måske ikke helt tror på at det er muligt).

Skriv dig på ventelisten her
Ida Johansson

Før jeg mødte Lotte følte jeg, at hver dag lignede hinanden og jeg havde svært ved at få prioriteret mig selv og mærke, hvad ønskede jeg for MIG i mit eget liv. 

Efter jeg har arbejdet sammen med Lotte kan mærke, at jeg i hverdagen er begyndt at stoppe mere op og mærke efter; er dette godt for mig? – og handler mere ud fra mit hjerte og er mindre bekymret om, hvordan min mand eller kollegaer vælger at opfatte det og i stedet betragter deres reaktion, som deres udtryk og ikke mit.

Lotte har en fantastisk evne til at formidle essensen af lige det vi står overfor lige nu – og hjælper os til, hvordan kommer vi godt igennem det og videre til en større selvindsigt og selvkærlighed.

De fleste forløb fokuserer på, at du skal ændre den du er, så du kan passe til din omverden eller til en særlig teknik eller værktøjer

Mit fokus er at du skal lære dig selv at kende, så du ved hvem DU er og hvad DU har behov for, så du kan genkende dig selv og bliver den du ved du er inderst inde. Derfor skal du ikke lave dig selv om, men jeg hjælper dig med at folde dig selv ud som den du er. 

Dette forløb er for dig, der er klar til at tage ansvar for hvem du er, og som godt ved at det kræver støtte og hjælp til at ændre dine mønstre så du kan navigere udenom sure miner, manglende overskud og kedelige samtaler om planlægning og praktik – ellers havde du jo allerede gjort det! 

Derfor indeholder LIVSlykkelig disse elementer, så vi styrker: 

Dit fundament, dit lederskab og din livsglæde.

Dit fundament
Jeg hjælper dig med at skabe indre ro, så du stille og roligt kan slappe af i dit eget selskab og lære dig selv at kende igen. På den måde genskabes tilliden og trygheden i dig, så du igen kan handle på det der giver mening for dig og din familie.

 

Dit lederskab
Jeg hjælper dig med at tage ansvar for de steder i dit liv hvor du igen og igen går på kompromis i den gode sags tjeneste. For når du starter med at tage ansvar for hvad der dræner dig, kan du i samme åndedræt tage lederskab for det der fylder dig op og gør dig glad.

 

Din livsglæde
Livsglæde er noget vi selv skaber, men det kræver at vi ved hvad der har værdi for os og hvad vi længes efter. Jeg hjælper dig med at få retning på dit liv, så du igen kan skabe formål og mening i hverdagens trummerum. Ved at styrke din indre GPS, så sikre vi at du hele tiden kommer tætter på det pasionerede liv, som giver dig livsglæde og lykkebobler i maven.

Sammen skaber vi resultater som…

 • Lærer dig hvordan du skaber plads til dig selv og dine behov i din hverdag, også selvom det kan virke uoverskueligt lige nu.
 • Lærer dig hvordan du tager ansvar for det der er vigtigt for dig og får sagt fra overfor det der dræner dig og stjæler din energi.
 • Lærer dig at transformere teori og metoder til faktiske handleringer der skaber værdi i din hverdag, med afsæt i hvem du er og hvad du sætter pris på.
 • Øger dit overskud så du har overblik over dit liv og hvad der skaber værdi for dig, så du kan skabe det nærende familieliv med plads til ro og fordybelse.
 • Støtter dig i at se bag om de handlemønstre der frem til nu, har saboteret dig for et liv i harmoni og mening, så du igen kan mærke hvad du længes efter både på kort og lang sigt.
 • Giver dig transformerende værktøjer til at skabe et passioneret liv hele vejen rundt, med afsæt i det der giver mening for dig og dit familieliv.
 • Fylder dig med glædesbobler når du står op om morgenen, fordi du ved hvem du er og hvad du står for og derfor ikke bekymre dig om andres holdninger og meninger.
 • Udvikler dig personligt så du kan blive ved med at være LIVSlykkelig når dette forløb er færdigt.

Alt dette får du når du investerer i et 6 måneders LIVSlykkelig forløb

På LIVSlykkelig går du fra at være mellemtilfreds og rodløs, til at lande i livet og begynde at leve livet som DU ønsker det (også selvom du måske slet ikke ved, hvad du ønsker dig lige nu).

Du bliver hverdagslykkelig

Du får din passion tilbage

Du bliver den bedste version af dig selv

Du lærer at navigere indefra, så livet bliver et spejl af dine inderste længsler og ønsker

Og ved du hvad… Det smitter af på både børnene, manden og jobbet.

For at nå derhen skal du på en rejse.

Den rejse kommer du på på LIVSlykkelig og måden du går fra mellemtilfreds til LIVSlykkelig er via disse 5 transformerende temaer:

SKAB DIN MENINGSFULDE RETNING

Tema 1: Fra d. 8. Oktober til d. 2. November 2021

For at få det passionerede og meningsfulde liv, er det altafgørende at du ved hvad du virkelig, virkelig ønsker dig og det er det jeg lærer dig i denne indledende fase, så du kan træffe afklarede og helhjerte beslutninger på daglig basis, som skaber mening for både dig og din familie.

STYRK DIN INDRE POWER

Tema 2: Fra d. 3. November til d. 30. November 2021

Du lærer hvordan du går fra at være handlingslammet og låst, til at tage din power tilbage, så du igen kan træffe gode, positive valg i din hverdag, som tager afsæt i hvad der skaber værdi for dig, så du igen kan navigere ud fra din indre power, i stedet for de ydre omstændigheder.

SKAB VÆRDIFULDE RELATIONER

Tema 3: Fra d. 1. December til d. 18. Januar 2021/2022

På det her step lærer at skifte drama, konflikter, skænderier og muggeri ud med dybe, nære og kærlige relationer.

Du lærer at tage lederskab i din relationer, møde op fra kærlighed og være et forbillede og rollemodel for dine børn (og dem omkring dig)

SKAB INDRE OG YDRE VÆKST

Tema 4: Fra d. 19. Januar til d. 1. Marts 2022

I det her tema lærer du at komme ind til kernen af det der virkelig betyder noget, give kærligt slip på det der ikke er støtter dig i at leve et lykkeligt liv og give plads til alt det nye i dit liv der skal udfolde sig.

Det er i det her tema at alt magien begynder at udfolde sig!

SKAB DIT PASSIONEREDE LIV

Tema 5: Fra d. 2. Marts til d. 31. Marts 2022

Du vil på det her tidspunkt have et indgående kendskab til hvad der gør dig lykkelig i din familie, dit arbejde og livet generelt. Det her tema er kronen på værket. For nu er du klar til at mærke og leve dit passionerede liv. 

Og det er præcis det du lærer i det her tema. Du lærer nemlig at mærke præcis hvad det vil sige for dig at leve et passioneret liv og omsætte det til at gøre en forskel i verdenen.

De optimale forhold for personlig vækst

Ud over de 10 Online moduler og 10 MasterCalls der er fordelt på de 5 temaer jeg har beskrevet ovenfor, så støtter jeg dig også på andre måder i løbet af LIVSlykkelig.

Herunder kan du se 3 transformerende metoder og værktøjer du får med, så du kan skabe kvantespring mod det passionerede liv du drømmer om.  

NETVÆRK

Adgang til en lukket FB-gruppe

Jeg stiller en lukket Facebook gruppe til rådighed for gruppen, hvor du kan dele dine udfordringer, dine åbenbaringer og mål med forløbet, så du kan få andres sparring og inspiration til hvordan du kan flytte dig endnu mere.

Jeg vil tjekke ind i gruppen på dagligt basis og på den måde kan du få direkte sparring om stort og småt, både fra mig og de andre kvinder der er på samme vej som dig – kvinder der er færdig med at nøjes og som ved, at det kun bliver nemmere når vi har andre der er på samme rejse at støtte sig til.

TRANSFORMATION

2 x 1:1 sessioner

Ofte er vi ikke selv klar over hvor vi saboterer os selv fordi vi ikke tror det kan være anderledes, eller tænker “sådan er det bare”. Men jeg hjælper dig med at se, at der er andre og mere hensigtsmæssige handlemønstre du kan anvende, så du undgår de samme konflikter igen og igen, så du kan skabe den harmoniske hverdag du har fortjent.

Formålet med disse sessioner er at komme endnu dybere, ved at synliggøre og bryde de mønstre der er blinde for dig og på den måde styrke dig i at træffe valg der er nærende for dig i hverdagen. På den måde genskaber du tilliden til dig selv, så du kan genkende dig selv og det er det, der er med til at styrke din LIVS-lykke.

Alle sessionerne er online via Zoom.

OVERSKUD

Online bibliotek med daglige øvelser

Dette kursus er det fundament som skaber den dybe ro og indre balance som er en forudsætning for at du kan genkende dig selv. Det består af simple og korte øvelser som du nemt kan flette ind i en travl hverdag, og som giver dig det overskud og indblik i dig selv du skal bruge for at blive følelsesmæssig robust.

Disse genveje bliver hurtigt dit daglige kick som du glæder dig til at få mere af hver dag og der er en god variation, som gør at det er nemt for dig at finde dine personlige favoritter.

De optimale forhold for personlig vækst vist i en graf

Denne graf illustrerer alle de forskellige måder hvorpå jeg støtter dig og din udvikling gennem de næste 6 månder, så det er mere trygt for dig at tage kvantespring i dit liv og vende et hverdags-splittet-hamsterhjulsliv til et liv med passion og dyb, dyb mening. (Og det gode er at alt er kogt ned i en maggi terning, så du kun skal bruge ca 1 time om ugen.

Din transformation

Sådan skaber jeg den perfekte ramme for din personlige udfoldelse

Alle disse enkle, men tilsammen ekstremt effektive elementer, er det der sikre at du kan skabe den transformation du længes efter på LIVSlykkelig, kort beskrevet bidrager de hver især med: 

Overskud; små simple øvelser der sikre at du ikke får de store rutchebaneture i hverdagen, men i stedet giver dig dagens energiboost.     

Modulerne; nye effektive teorier og metoder der hjælper dig med at se på dit liv på en ny og mere meningsskabende måde. 

MasterCalls; hjælper dig med at folde værktøjerne ud så du kan tage lederskab for dit liv og leve indefra og ud. 

1:1 sessionerne; skaber dit individuelle kvantespring mod et mere passioneret liv

Facebookgruppen; din daglige støtte af andre kvinder der også er klar til at blive LIVSlykkelige

Med denne kombination forskellige, men super effektive elementer sætter jeg den perfekt ramme for at du bliver støttet alle 6 måneder, men jeg sikre også at du ikke bliver overvældet af unødigt fyld og ligegyldige øvelser der ikke virker i praksis. 

Jeg er selv mor, kvinde, selvstændig og har mange passioner jeg gerne vil have tid til i min hverdag, så du får kun creme del af creme af alle de værktøjer og metoder jeg selv bruger igen og igen.

Ud over alt den støtte du får som jeg har beskrevet overnfor, får du også hele 4 bonusser – uden ekstra omkostninger – når du tilmelder dig LIVSlykkelig.

Prøv LIVSlykke risikofrit i 3 uger!

Hvis du kan mærke at LIVSlykkelig kalder på dig, men du er i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig, så har jeg måske det der kan give dig ro i maven og i sindet.

Helt konkret, kan du være med i 3 uger, og få en fornemmelse af min tilgang til personlig og spirituel udvikling, og se om det er noget for dig.

Det eneste jeg vil invitere dig til er, at du giver dig selv og forløbet en fair chance.

Jeg beder dig bare om at møde op, deltager på online workshopsene, og lave de opgaver jeg stiller til rådighed, med intentionen om at skabe den transformation, som du har sat dig for.

Hvis mit bidrag ikke er nok, og du ikke mener at forløbet er noget for dig, så skriver du bare til mig, viser at du har lavet dit hjemmearbejde og så overfører jeg pengene retur til dig.

No harm done!

Line Skov

Jeg har fået bearbejdet nogle ting, som jeg tidligere har ignoreret og skubbet foran mig, fordi jeg vidste det ville blive hårdt. Men det har været det hele værd, for sammen med Lotte har jeg følt mig tryg og er kommet godt til bunds. Jeg har fået en hel anden indre ro. 

Jeg føler jeg har fundet mig selv igen, og samtidig troen på mig selv. Jeg har fået mod på at springe ud i en masse nye projekter og følge min passion som triathlon træner. Og så har jeg fået nogle redskaber som jeg kan bruge igen og igen for fremtiden, hvis jeg kan mærke at jeg har brug for grounding og at finde hjem til mig selv igen.

Det bedste ved at få hjælp af Lotte er, at hun møder dig der hvor du er. Selvom det er foregået virtuelt, kan man mærke en helt særlig tilstedeværelse fra Lotte. Som om hun stadig kan mærke dig.

Nu er resten op til dig!

Dybest set kan du gøre 2 ting her i livet.

Du kan gøre som du altid har gjort (og få mere af det samme).

Men du kan også tage dig selv og dine drømme seriøst.

 

Hvis du er klar til at gøre det sidste, så book:

6 MÅNEDERS 1:1 ONLINE MENTORFORLØBET

Et online forløb hvor du vender mellemtilfreds-leverpostejs-familieliv til en hverdag med lykkebobler, overskud og dyb mening. 

Til dig der vil skabe det hverdags-familie-liv du dybt inde ønsker dig (også selvom du måske ikke helt tror på at det er muligt). 

Værdi: 44.969kr

DIN INVESTERING

14.999KR

Prisen er lille for den store gevinst du opnår ved at få det overskud og følelsesmæssig robusthed du længes efter og fortjener. 

Og en sidegevinst ved at du lære dig selv at kende og stå stærkt i dig selv er, at du viser dine børn hvordan de gør det samme. Når du er følelsesmæssig robust i dig selv og ved hvem du er, kan dine omgivelser nemlig spejle sig i dig og din styrke. På den måde giver du ikke kun dig – men også din familie – mulighed for, at være dem de er, så de også kan stå stærkt og autentisk i sig selv. 

…. det er vel dybest set det vi drømmer om som forældre. At vi har robuste og livsglade børn der kan sige til og fra når det giver mening for dem, både når det kommer til venner, uddannelse og andre meningsfulde ting her i livet. 

… og ja, du kan godt betale i rater: 

5 x 3.149 kr = 15.745 kr

8 x 1.990 kr = 15.920 kr

12 x 1.385 kr = 16.620 kr

Skriv dig på ventelisten her

Dette LIVSlykkelig forløb er dybt forankret i dig og dine drømme.

Dette forløb er IKKE et one-size-fits-all-forløb. For hvis det passede til alle ville det ikke være perfekt for nogen. Derfor tager hele forløbet udgangspunkt i dig og det der gør dig LIVSlykkelig. 

For vi kommer til at kombinere powerfulde værktøjer med dit indre arbejde, så du løbende kommer til at lære dig selv at kende igen. Hvilket betyder at du skal være indstillet på at kigge indad, tage 100% ansvar for dine drømme og behov, skrue op for det der giver dig overskud og bobler i maven. For det er kun dig der kan tage ansvar for dit liv, dine drømme og din LIVSlykke. 

Jeg vil naturligvis støtte dig hele vejen og det vil de andre kvinder der er med på holdet også, men det er DIG der skal sige JA til at gå vejen og stå ved den du er. 

Det er vigtigt for mig at vi er et match både i kemi og ståsted. Det er eksempelvis ikke vigtigt for mig at du er SUPER spirituel, men det er vigtigt for mig at du er åben overfor at arbejde med dig selv og dine blindspot for at jeg kan hjælpe dig videre på din rejse. Det er nemlig her magien skabes og din forandring sker i din hverdag.    

Det næste skridt er at vi tager en uforpligtende samtale hvor vi finder ud af om vi ER et match. 

Skriv dig på ventelisten her

Jeg ved, at det kan virke angstprovokerende at tænke, at du skal til at se på alt det du har brugt så mange år på at skjule.

Noget inde i dig forsøger sikkert at fortælle dig at dette ikke virker eller ikke er noget for “sådan en som dig” – “Du har det jo godt nok, ik?”

…Men den indre stemme siger dig også at du godt ved at du er nødt til at tage ansvar for dit liv. NU. For dybest set ville du ikke være her hvis du ikke længes efter noget andet. Og hvis jeg kender dig ret, så har du allerede prøvet mange andre ting før du er kommet hertil.

Måske har du læst bøger, været på en workshop hist og her, eller har talt med en coach tidligere.

Men det har bare ikke rigtigt virket i det lange løb vel? For virkede det, var du ikke her.

Dit første skridt til en anden og mere meningsfuld fremtid er at tage det første skridt og få den hjælp og støtte du fortjener.

Er det ikke din tur til at stå op om morgenen og vær glad og have overskud til at være sammen med din familie på den harmoniske og nærende måde som du altid har drømt om? Så du igen kan være det forbillede for dig selv og din familie, du ved du er og gerne vil genfinde igen? Er det ikke på tide at du får genfundet hende den følelsesmæssig robuste, som ved hvad der er godt for sig selv og på den måde kan guide resten af familien til også at stå stærkt og balanceret i sig selv?

LIVSlykkelig forløbet er perfekt for dig:

 • Der ved at du har fået nok af leve på halvt blus, men ikke ved hvordan du skal få det liv du drømmer om
 • Der gerne vil inspirere de mennesker du har kært, ved at vise dem at der er en anden vej end et liv i hamsterhjulet
 • Der ved at du har masser af drømme for fremtiden, men ikke er sikker på hvordan du skal opnå dem på egne hånd
 • Der er klar til at slippe alle de gamle historier, og som er klar til skabe forandringer i dit liv, så du kan genkende dig selv igen
 • Der ved at kun det bedste er godt nok til dig og din familie
 • Som halvhjertet har prøvet andre tiltag der ikke rigtigt virkede, men som godt ved at du er nødt til at gøre noget seriøst nu!
 • Som er klar til at leve et liv i fuldt flor så du kan få det bedste ud af hver dag – både for din og din families skyld!
 • Der har erkendt at der ikke er noget Quick-fix der kan hjælpe dig med at komme videre (For det findes ikke!).
 • Som een gang for alle vil forstå og slippe dine gamle uhensigtsmæssige mønstre og historie, så du med de rette værktøjer kan få den livsglæde og gejst du ved du besidder

Skriv dig på ventelisten her
Ada Duus

Jeg elsker alt ved samarbejdet med Lotte og nu har jeg endelig styr på både mit shit og min værdighed – bedre end nogensinde før takket være Lotte.

Mentor og inspirator er helt bestemt den rigtig titel hun har til jobbet, og jeg kan kun anbefale at starte et forløb hos Lotte – det kommer du ikke til at fortryde, for du får mere værdi for pengene end du regner med.

Q&A

HVORNÅR STARTER FORLØBET? 
Næste kursus er ikke fastlagt endnu, men skriv mig en besked, så giver jeg dig besked når kurset starter op igen!

KAN JEG BETALE I RATER?
Ja, du kan sagtens betale i rater.

HVOR LÆNGE VARER FORLØBET?
Forløbet varer i 6 måneder, men du har mulighed for at booke en session med mig med det samme du køber forløbet.

HVILKE RESULTATER KAN JEG FORVENTE?
Dine resultater kommer i takt med at du selv tager ansvar og går vejen. Mine metoder virker. Men dine resultater afhænger af, i hvor stort et omfang du er villig til at committe dig og justere undervejs mens du bliver klogere på dig selv og dine drømme.

JEG ER BEKYMRET FOR OM JEG HAR TID?
Jeg er selv mor, selvstændig og har mange passioner ud over min business, som jeg finder tid til i løbet af ugen. Jeg har kun valgt de mest effektive og transformerende metoder til dig, for der er ikke plads til uoverflødigt fyld.

Du kan ca. forvente at bruge 1 time om ugen på opgaver eller undervisning. Ud over det vil jeg anbefale dig at bruge meditationerne osv. så ofte du har mulighed for det, de varer mellem 2-30 minutter. Øvelser kan nemt laves mens du går med hunden, inden du går i seng eller for at lade op i løbet af dagen.

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG TIL AT DET HELE ER ONLINE?
Online forløb er geniale, fordi du kan gøre det lige nøjagtigt på det tidspunkt hvor det passer dig! Jeg oplever at det skaber bedre resultater fordi du sidder et trygt sted, hvilket er altafgørende for at skabe de resultater du gerne vil skabe i dit liv.

HVORDAN BOOKER JEG EN TID MED DIG?
Jeg har faste tider om ugen hvor jeg har sessioner. Der kan du frit booke en tid. Jeg anbefaler dig at booke tider for hele forløbet med det samme, så du løbende har sessioner med mig. På den måde kan jeg støtte og hjælpe dig med at justere og få det optimale ud af forløbet.

JEG ER LIDT USIKKER PÅ DET SPIRITUELLE?
LIVSlykkelig er et transformationsforløb, så du kan få noget andet end det du har i dag. Derfor skal du også være villig til at se indad og se på dig selv og dine mønstre fra helt nye vinkler – også det spirituelle.

Vi er alle i udvikling og jeg tilpasser øvelserne til der hvor du er i dit liv, og ud fra hvor jeg kan støtte dig bedst muligt, så det er helt fint hvis du ikke har så meget erfaring. Bare du er villig til at lytte, mærke og lære.

For hele pointen med dette forløb er, at jeg støtter dig i at skabe resultater i dit liv. Vi kan ikke være afhængig af andre når vi skal skabe vores unikke liv, for det er kun dig der kan gå vejen – du er selv skaberen og din indre GPS skal du selv lære at mestre.

Skriv dig på ventelisten her

KONTAKT

Lad os finde ud af om LIVSlykkelig er noget for dig?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt LIVSlykkelig er et mentorforløb for dig. – Et online forløb hvor du vender mellemtilfreds-leverpostejs-familieliv til en passioneret hverdag med lykkebobler, overskud og dyb mening (også selv om at du ikke tænker det er muligt lige nu). Så skal du endelig bare udfylde formularen her, så vi kan få afklaret om der er et match med det du drømmer om.

Når jeg har fået dine oplysninger, så skriver jeg til dig og så finder vi en halv time hvor du kan tale sammen, så du kan blive afklaret!

Glæder mig til at høre fra dig. 


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]