fbpx
Skip links

6 ugers online forløb

Et online forløb hvor du vender et splittet-halvkedeligt-hverdagsliv til et liv med harmoni, passion og dyb, dyb mening.

Til dig der er klar til at tage lederskab for dit eget liv, selvom du lige nu står i vasketøj og madpakker til halsen. 

 

Til dig der er klar til at finde et liv hvor der både er plads til din passion og et harmonisk familieliv, skønt du har en følelse af at det virker totalt uoverskueligt lige nu, fordi din mands job og børnenes fritidsinteresser fylder det meste af jeres fritid. 

 

Til dig der har fået nok af hamsterhjulets meningsløse kompromisser, der har medført minus passion og intet overskud, men i stedet har fået dig til at tvivle på om du overhovedet er i stand til at tage lederskab for dit eget liv, og finde din passion som du drømmer om? 

 

Til dig der er klar til at tage lederskab for dit eget liv, ved at genfinde kontrollen og skabe det både-og liv du fortjener. Hvor der er plads til et harmonisk familieliv med dyb mening og et passioneret arbejdsliv med dig i centrum – (Også selv om du tror at det er for godt til at være sandt!)

 

 

For sandheden er, at selv om du på papiret har det hele: manden, børnene, huset og haven, så er du klar til mere mening og dybde i dit liv. 

Men faktisk behøver du ikke at have det sådan. Det er jeg selv og mine kunder et godt eksempel på.

– Med Passions Mentor & Inspirator Lotte Lova

Køb løft dit liv her!
Ida Stub

Før jeg mødte Lotte følte jeg, at hver dag lignede hinanden og jeg havde svært ved at få prioriteret mig selv og mærke, hvad ønskede jeg for MIG i mit eget liv. 

Efter jeg har arbejdet sammen med Lotte kan mærke, at jeg i hverdagen er begyndt at stoppe mere op og mærke efter; er dette godt for mig? – og handler mere ud fra mit hjerte og er mindre bekymret om, hvordan min mand eller kollegaer vælger at opfatte det og i stedet betragter deres reaktion, som deres udtryk og ikke mit.

Lotte har en fantastisk evne til at formidle essensen af lige det vi står overfor lige nu – og hjælper os til, hvordan kommer vi godt igennem det og videre til en større selvindsigt og selvkærlighed.

Kender du det her med at du har en masse drømme du gerne vil opnå her i livet?

Måske ønsker du dig mere tid til en tur i badekarret, med ansigtsmaske luksus og lækkerhed, men det er altid børnene der kommer før dig. 

Måske vil du bare gerne gå en tur i skoven eller dyrke yoga for at tanke dig selv op, men du stopper ved tanken fordi du føler dig egoistisk og selvcentreret.  

Måske drømmer du om noget så simpelt som at have overskud til dine børn ved aftensbordet eller under putningen, så du ikke føler dig som hende den sure og irriterede hele tiden, men overskuddet er bare røget for længst i takt med at du glemt at prioritere dig selv.

Det kan være du drømmer om at være hende der rejser til Barcelona eller en weekend i sommerhus med veninderne, men mandens arbejde gør det ikke muligt.

Det kan også være at du har en drøm om at arbejde med din dybe passion, men lige nu virker det urealistisk og overvældende bare at tænke på det, fordi det i forvejen er så svært at få hele kabalen til at gå op som din hverdag ser ud lige nu.

Jeg tror på at vi alle længes efter at leve et passioneret og meningsfuldt liv!

Og alle dine drømme er muligt. 

Jeg tror ikke på at vi har drømmer vi ikke kan opnå, for alle vores længsler er unikke. 

Til gengæld ved jeg, at det kan være en svær og til tider smertefuld proces, at opnå både-og, hvilket ofte betyder at vi hopper tilbage på sofaen med vores chokoladebar og giver op inden vi overhovedet har taget det første skridt!

Du er hverken dum eller doven hvis du ikke føler at du har overskud og oveblik, til at tage lederskab for dit eget liv.

Det er helt normalt at blive handlingslammet og føle sig splittet – du er jo ikke ekspert på dette område.

Der er bare ingen der taler om, at de ville ønske at der var en anden udvej end hårdt slid, splittede følelser og et udmattet-hverdags-liv hvor alle lader som om.

Men det kræver støtte og ekspertviden at gå fra tanke til handling. Ellers levede vi alle vores drømmeliv lige nu.

Her løfter du dit liv!
Dorthe Juul-Pedersen

Det har været godt for mig at Lotte satte en struktureret ramme op for forløbet, mig og den rejse vi skulle ud på. Lotte er en formidabel guide. Kærlig og No bullshit. Jeg elsker at det er et gensidigt commitment.

Jeg er langt mere selvkærlig og forstående overfor mig selv. Jeg mærker meget bedre efter om jeg skal sige ja eller nej til noget. Jeg navigerer fra et dybere og mere kærligt sted i mig selv. 

At jeg har fået en mere dyb forståelse af at jeg er på vej til at blive mig selv. Ikke nogen som helst andre. At jeg godt kan spejle mig i andre, men altid skal se mig selv når jeg kigger ind i spejlet.

Egentlig er det meget simpelt

Du vil bare gerne have et meningsfuldt liv, fyldt med glæde og overskud. Et liv hvor der både er plads til at have et harmonisk familieliv og en passioneret karriere – for du ved hvem du er og hvad du er værd!

Måske føler du dig slet ikke værdig til det gode familieliv

Du har sikkert læst en masse bøger, fordi du gerne vil være bedre til at håndtere dine børn.

Og det virker da også nogle gange.

Men ofte ikke i ret lang tid, for så bliver det hverdag og så er du tilbage i trædemøllen og de mange konflikter.

Du tænker måske i dit stille sind.

 • “Sådan er det bare at være en børnefamilie med mange gøremål”
 • “Det er også bare fordi min mand og jeg er så forskellige, det kan vi ikke gøre noget ved“
 • “Min mands job er så krævende, at jeg er nødt til at gå på kompromis med mine drømme, det må jeg bare lære at leve med.”
 • “Når bare børnene er blevet større så bliver det hele meget nemmere igen”
 • “Hvis bare jeg giver lidt mere, så kommer alle enderne til at passe og så er alle glade”

Men samtidigt ved du også godt, at jo gladere og mere robust du er, des mere overskud har du til din familie.

Derfor ved du også godt at du er nødt til at starte med dig selv, tage lederskab og bygge dig selv op indefra…

….for når du LØFTER DIT LIV, så løfter du livet for hele familien!

Men for at få det liv hvor du er følelsesmæssig robust, har overskud til at håndtere de udfordringer der nu engang er i en dynamisk familie, så kræver det at du tør kigge indad, og at du tager ansvar for dine behov og det du længes efter. Og det er du (selvfølgelig!) klar til at gøre.

Det er tid til at investere i en erfaren mentor og inspirator, der selv har gået vejen og som forstår hvor sårbart det kan være at tage ansvar og lederskab i eget liv.

For kun når du tager 100% ansvar og lederskab for dine behov og dit liv, kan du løfte dit liv til det niveau som du længes efter – og som din familie fortjener.

Er du klar til at Løfte Dit Liv?

Hvis vi ikke har mødt hinanden før, så lad mig lige præsentere mig selv;

Hej, jeg hedder Lotte Lova og jeg er Passions Mentor & Inspirator

Jeg har succes med at hjælpe kvinder som dig med at blive følelsesmæssigt robuste, tage ejerskab for dit eget lederskab så du kan skabe et BÅDE-OG liv, hvor der både er plads til dig og dine drømme, og et harmonisk familieliv, med dyb, dyb mening. (Også selv om du ikke tror det er muligt lige nu)

Jeg kalder det Løft Dit Liv fordi jeg giver dig alle genvejene til at løfte dit liv på alle fronter, så du står så stærkt i dig selv, at du ikke længere har behov for andres anerkendelse eller velmenende holdninger, til at træffe beslutninger der er meningsfulde for dig.

I stedet tager du lederskab for hvad der giver dig lykkebobler i maven ved bevidst, at skruer op for dit lykkebarometer, så du vågner op om morgenen fuld af begejstring og overskud til dig selv og din familie.

Jeg ved det fordi jeg selv har haft flere livskriser, som jeg har haft svært ved at komme igennem. Men jeg har brugt de værktøjer, jeg lærer dig – og som du kan bruge igen og igen – til at skabe et harmonisk familieliv med overskud, nærvær og livsglæde.

Samtidigt med at jeg har en mand der er min diametrale modsætning! Vi elsker hinanden, men behøver ikke være enige.

Ligesom dig har jeg altid vidst at jeg ikke var til et liv med sure pligter, konflikter og en leverpostejs-tilværelse.

Min rejse til et harmonisk familieliv har været ét langt eksperiment. Og jeg har ofte følt mig alene.

Jeg har arbejdet med og uddannet mig indenfor personlig udvikling de seneste 20 år. Alligevel var det svært for mig at acceptere, at det var nøglen til at komme ud af min depression efter min 1. fødsel. 

I stedet gik jeg i “knokler mode” og begyndte at arbejde mig ud af smerten. Med det mener jeg at jeg søgte udenfor mig selv. Jeg traf rationelle valg, jeg satte struktur og læste i bøger om hvordan MAN er en god mor. 

Men inden i mig var der kaos. Jeg havde så mange følelser jeg ikke havde fået bearbejdet, ovenpå en meget traumatisk fødsel. En historie jeg ikke var bange for at tale om, men en oplevelse der krævede mere end at fortælle den løst og fast til forskellige veninder. 

Men da jeg accepterede at jeg var nødt til at gøre noget andet, at jeg var nødt til at kigge indad, knækkede jeg koden. Og det har været mit foretrukne og mest effektive værktøj lige siden.

Som mentor og inspirator er det min fornemste opgave at hjælpe dig med at finde de værktøjer der giver mest mening og overskud for dig, så du kan slippe overbevisningen om at du skal give til andre før dig selv. 

For jeg har erfaret på den hårde måde at hvis vi giver fra et tomt bæger, så giver vi ingenting og det er ret smertefuldt både for dig og dem du ønsker at hjælpe.  

Jeg siger ikke at det bliver en dans på roser. Men jeg lover dig det bliver forløsende og transformerende og det bliver meget bedre end det du kan forestille dig lige nu! 

…Også i hverdagen når bølgerne går højt og jeg mangler overskud…

Charlotte Vauvert

Det bedste ved at samarbejde med Lotte Lova er og har været Lottes inspirerende og livgivende måde at videregive sine budskaber. 

Efter de første uger, har jeg fået en større forståelse for hvorfor og hvordan mit liv er og har været – altså hvilke mekanismer der har været på spil. 

Løft Dit Liv har bidraget med, at jeg har fået åbnet mit hjerte op, så jeg igen kan begynde at mærke mig selv og begynde at mærke efter, hvad der er rigtigt for mig. At jeg lever min sandhed. 

Jeg er taknemmelig for at jeg altid kan gå tilbage til workshops’ene og arbejde med de reflekterende spørgsmål igen og igen. 

Et online 6 ugers forløb hvor du vender et splittet-halvkedeligt-hverdagsliv til et liv med harmoni, passion og dyb, dyb mening.

Til dig der vil skabe det hverdags-familieliv du dybt inde ønsker dig (også selvom du måske ikke helt tror på at det er muligt).

Køb Løft Dit Liv her!

Sammen skaber vi resultater som…

 • Lære dig at blive afklaret omkring dine valg her i livet, så de er alignet med det du faktisk drømmer om, uden at du skal undskylde og forklare over for mand, børn og hund.
 • Lære dig hvordan du skaber plads til dig selv og dine behov i din hverdag, også selvom det kan virke uoverskueligt lige nu.
 • Lære dig hvordan du tager ansvar og lederskab for det der er vigtigt for dig, så du nemt kan få sagt fra overfor det der dræner dig og stjæler din energi.
 • Øger dit overskud så du har overblik over dit liv og hvad der skaber værdi for dig, så du kan skabe det nærende familieliv med plads til ro og fordybelse.
 • Støtter dig i at se bag om de handlemønstre der frem til nu, har saboteret dig for et liv i harmoni og mening, så du igen kan mærke hvad du længes efter både på kort og lang sigt.
 • Dybest set giver jeg dig værktøjerne til at manfistere det liv, du længes efter og er værdig til!

Alt dette får du når du investerer i et 6-ugers Løft Dit Liv forløb

Kickstart dit Løft Dit Liv forløb med en eksklusiv Human Design workshop

Vi starter med en 1,5 times Human Design workshop hvor jeg gennemgår de 5 forskellige energityper og hvad deres største blokeringer og flow-magere er. Ud over det gennemgår jeg de 4 forskellige strategier der viser dig hvordan du træffer meningsfulde beslutninger, der viser dig vejen til et liv i alingment.

Human Design er dit energetiske DNA og efter worskshoppen står du derfor tilbage med en klar forståelse af hvem du er med dit design, men du lærer også dine styrker og svagheder at kende, så du ved hvordan du bedst forvalter dine ressourcer i en hverdag med mange gøremål og forventninger.

Tilmeld dig Løft Dit Liv her!

MODUL 1: Afklar hvad du faktisk drømmer om i dit liv.

Det første skridt til at opnå din drøm, er at vide hvad du drømmer om….

På dette modul hjælper jeg dig med at afklare hvad du drømmer på nuværende tidspunkt i dit liv. Vi får sat dit liv i perspektiv så du kan se hvad du har, hvad du værdsætter og hvor der skal sættes ind med forandringer, så du kan opnå det liv du drømmer om indenfor alle dine livsområder. For det hele hænger jo sammen. 

En perfekt kickstart til at lære dig selv bedre at kende!

MODUL 2: Skab alignment mellem det du drømmer om og det du gør i hverdagen

Forskning viser at vi ofte drømmer om ét men gør noget andet. Derfor når vi selvsagt ikke vores drøm. 

På dette modul får du værktøjer til at se på dine drømme fra en ny og anderledes vinkel. Jeg hjælper dig med at slippe kontrollen og perfektionismen, for på den måde at få adgang til dine drømme i deres reneste form, uden at egoet spiller dig et pus og spænder ben for alle de gode intention du har for at nå dine drømme. 

Bliv fokuseret på din indre drøm, så du ved hvad du dit næste skridt er!

MODUL 3: Forstå din indre kritiker og hvor hun kommer fra

Når vi kender os selv og vores faldgrupper, så har vi meget bedre mulighed for at gennemføre de mål vi sætter os for.

I denne uge og den næste skal vi arbejde med alle de forhindringer vi sætte op for os selv, som sikre at vi ikke opnår det liv vi drømmer om. Jeg giver dig metoderne til at lære din indre kritiker bedre at kende, så du kan genkende den når den spænder ben for dig. Disse metoder kan du bruge igen og igen når du står overfor svære situationer. 

Første skridt til at eliminere dine selvsabotagemønstre!

MODUL 4: Opløs din indre kritiker før hun sætter en stopper for dit drømmeliv

Du kender nu din indre kritiker og du ved hvor den kommer fra.
I denne uge giver jeg dig helt konkrete værktøjer til at opløse de hæmmende overbevisninger som den indre kritiker er budbringer af. Ved at arbejde systematisk med dine hæmmende overbevisninger, bliver du i stand til at opløse dem, men du bliver også hurtigere til at genkende dem og forløse dem on-the go. 

Vi kommer til at arbejde med mindtræning så du kan omprogrammere din hjerne til at være mere positivt indstillet overfor din egen formåen og fremtid.

Du får simple og konkrete værktøjer der nemme for dig at bruge igen og igen i din hverdag!

MODUL 5: Manifestationsworkshop – bliv en abundancemagnet.

Med de foregående moduler har du både sat mål og du er blevet i stand til at se hvor du saboterer dig selv. Derfor er du nu klar til at manifestere og skabe de mål du drømmer om, uden at der er for meget støj og ego på linjen. På dette modul afholder jeg en manifestations workshop, hvor jeg præsenterer dig for de 7 grundprincipper jeg bruger igen og igen, så du rigtigt kan få skabt dit drømmeliv.   

Få bevidsthed på hvordan du manifester det liv du drømmer om hele tiden!

MODUL 6: Sådan sætter og opnår du dine konkrete mål i dit drømmeliv.

Du har nu det perfekt fundament for at skabe det liv du drømmer om og nu skal du lære den sidste genvej til at implementere det i dit liv igen og igen. 

På dette sidste modul i forløbet, skal vi gøre dine mål helt konkret og målbare, så du ved hvad der – med afsæt i dit unikke liv – skal til for at du kan opnå det du drømmer om. Når vores drømmer bliver konkrete og med afsæt i vores egen hverdag, så kan vi også tilpasse det til det liv vi lever og til de ressourcer vi har hver i sær. Jeg lærer dig derfor de metoder jeg bruger igen og igen når jeg sætter og manifesterer mine mål.

Du har nu alle de værktøjer og metoder der skal til for at skabe det både-og  liv du drømmer om!  

FUNDAMENT – din genvej til indre harmoni, passion og manifestation

Måske kender du det der med at du formår at holde din gejst højt i en periode og så ryger luften ud af ballonen og du vender tilbage til dit gamle kedelige og uinspirerende jeg.

Det kræver et godt fundament at bevare de gode vaner og vibrere på et højere niveau kontinuerligt. Derfor har jeg skabt Fundament som er en masse små simple værktøjer til dig, som hjælper og støtter dig med at holde momentum og skaber gode sunde forandinger for dig i din hverdag.

Der er både øvelser som du kan bruge i en stille stund, on-the-go eller for at rebooste dig selv!

Enjoy! 

1. BONUS

Væksttemaer

Denne bonus er lavet af Sofiia Søgren; nummerolog og essens mentor.

Hun bidrager med en E-bog om de 9 væksttemaer, som vi alle har mange af kørende, hver gang vi vækster.

Kort fortalt beskriver hun de selvsabotagemønstre der sætter ind når du vækster, men det smarte er, at nå du er bevidst om dem, så kan du “buste” dem og handle mere hensigtsmæssigt.

Du kan bruge temaerne på både dig selv og hele familien.

2. BONUS

Abundance clearing

Savannah Nomonde Sommer; Energy Reader & Transformation Mentor.

Savannah bidrager med en transformerende lydfil, som støtter dig i at sende dine dybe ønsker afsted så du kan få hjælp til at manifestationer på en powerfuld måde og tage kvantespring mod det liv du drømmer om.

Ud over manifestation er der også tilført en clearings-energi der åbner dit hjertet, og derfor hjælper dig med at modtage det du drømmer om.

Du kan bruge filen igen og igen til at tage nye kvantespring.

3. BONUS

Passionsdans

Vejen fra hovedet til kroppen er en af de længeste rejser vil har her i livet.

Derfor vil jeg gerne støtte dig i at mærke hvem du er og hvad du har behov for. 

I denne 3 bonus skaber du kontakt til din krop, dit hjerte og din essens via dansen. 

Luna Lova (ja. det er min inspirerende søster) er dybt passioneret omkring at danse og er super dygtig til det!

Hun har lavet en guidet video hvor hun støtter dig til at connecte med din krop. Hun underviser dig i nogle basale salsatrin og lady styling.

4. BONUS

Aktiverings og åndedræts øvelser

Når kroppen får integritet og styrke, forsvinder vores behov for at kontrollere alt omkring os, og vi kan give plads til bare at være den vi er, uden så meget tanke på hvad omverdenen siger. Den tillid til os selv skaber ro i både krop og sjæl, og mindsker smerter samtidig med at øger overskud, lyst og passion. Og det bedste er at du kan gøre det hele selv.

Aktiveringer kan være en genvej, til at løsne op for kroppen, men også for de følelser og traumer der ofte ligger til grund for smerterne.

Rita Jacobsen

Jeg føler at jeg har arbejdet med noget, der er uendeligt vigtigt og at alle muligheder lige nu ligger for mine fødder. Væk er “lorte-rygsækken” med alle de gamle kedelige historier om stress og dårligdomme.

Nu kigger jeg tilbage på det positive og erfaringerne samt frem på mulighederne. 

Tusind tak for dine værktøjer Lotte, indsigter og din gejst. Det har gjort en kæmpe forskel.

Nu er resten op til dig!

Fælles for alt det jeg har lært af andre eksperter og af livet er, at det kun er mig der kan skabe mit liv.
Det er kun mig der kan tage ejerskab for at tage lederskab i mit liv.

Vi kan ikke redde andre.
Du kan kun tage ansvar for dig selv.
For på den måde at blive den rollemodel for dine børn, som du altid har drømt om.

Min ekspertise er at stille alle genvejen til din rådighed, så du kan tage lederskab og blive afklaret omkring hvad du vil her i livet. Jeg hjælper dig med at forløse og slippe alle de ting der står i vejen for at du opnår det, og så hjælper jeg dig med at manifestere det liv du drømmer om igen og igen.

Men det er kun dig der kan vælge om du vil med?
Det er kun dig der kan tage ejerskab for at du er klar til et liv, hvor du står i din egen power og hvor du tager lederskab for at skabe det liv du gerne vil have for dig og din familie.

Kun dig.

Jeg vil elske at hjælpe dig med at tage lederskab og ansvar for dit liv, med dette eksklusive online forløb:

Et 6-ugers online forløb hvor du vender et splittet-halvkedeligt-hverdagsliv til et liv med harmoni, passion og dyb, dyb mening. (også selvom du måske ikke helt tror på at det er muligt). 

Værdi: 7.588kr

NORMALPRIS 1.999KR

DIN PRIS TOM. 28. NOVEMBER

950kr

Prisen er lille for den store gevinst du opnår ved at få det overskud og følelsesmæssig robusthed du længes efter og fortjener. 

Og en sidegevinst ved at du lære dig selv at kende og stå stærkt i dig selv er, at du viser dine børn hvordan de gør det samme. Når du er følelsesmæssig robust i dig selv og ved hvem du er, kan dine omgivelser nemlig spejle sig i dig og din styrke. På den måde giver du ikke kun dig – men også din familie – mulighed for, at være dem de er, så de også kan stå stærkt og autentisk i sig selv. 

…. det er vel dybest set det vi drømmer om som forældre. At vi har robuste og livsglade børn der kan sige til og fra når det giver mening for dem, både når det kommer til venner, uddannelse og andre meningsfulde ting her i livet. 

… og ja, du kan godt betale i rater: 4 x 549kr. (2 rater af 497,50kr)

Yes! Jeg er klar til Løft Dit Liv!

Jeg ved, at det kan virke angstprovokerende at tænke, at du skal til at se på alt det du har brugt så mange år på at skjule

Noget inde i dig forsøger sikkert at fortælle dig at dette ikke virker eller ikke er noget for “sådan en som dig” – “Du har det jo godt nok, ik?”

…Men den indre stemme siger dig også at du godt ved at du er nødt til at tage ansvar for dit liv. NU. For dybest set ville du ikke være her hvis du ikke længes efter noget andet. Og hvis jeg kender dig ret, så har du allerede prøvet mange andre ting før du er kommet hertil.

Måske har du læst bøger, været på en workshop hist og her, eller har talt med en coach tidligere.

Men det har bare ikke rigtigt virket i det lange løb vel? For virkede det, var du ikke her.

Dit første skridt til en anden og mere meningsfuld fremtid er at tage det første skridt og få den hjælp og støtte du fortjener.

Er det ikke din tur til at stå op om morgenen og vær glad og have overskud til at være sammen med din familie på den harmoniske og nærende måde som du altid har drømt om? Så du igen kan være det forbillede for dig selv og din familie, du ved du er og gerne vil genfinde igen? Er det ikke på tide at du får genfundet hende den følelsesmæssig robuste, som ved hvad der er godt for sig selv og på den måde kan guide resten af familien til også at stå stærkt og balanceret i sig selv?

Løft Dit Liv er perfekt for dig:

 • Der ved at du har fået nok af leve på halvt blus, men ikke ved hvordan du skal få det liv du drømmer om
 • Der gerne vil inspirere de mennesker du har kært, ved at vise dem at der er en anden vej end et liv i hamsterhjulet
 • Der ved at du har masser af drømme for fremtiden, men ikke er sikker på hvordan du skal opnå dem på egne hånd
 • Der er klar til at slippe alle de gamle historier, og som er klar til skabe forandringer i dit liv, så du kan genkende dig selv igen
 • Der ved at kun det bedste er godt nok til dig og din familie
 • Som halvhjertet har prøvet andre tiltag der ikke rigtigt virkede, men som godt ved at du er nødt til at gøre noget seriøst nu!
 • Som er klar til at leve et liv i fuldt flor så du kan få det bedste ud af hver dag – både for din og din families skyld!
 • Der har erkendt at der ikke er noget Quick-fix der kan hjælpe dig med at komme videre (For det findes ikke!).
 • Som een gang for alle vil forstå og slippe dine gamle uhensigtsmæssige mønstre og historie, så du med de rette værktøjer kan få den livsglæde og gejst du ved du besidder

Tilmeld dig Løft Dit Liv her!

Q&A

HVORNÅR FÅR JEG ADGANG TIL FORLØBET?
Du får adgang til alt materialet når du tilmelder dig, både alle modulerne, mit online bibliotek med meditationer og øvelser, samt dine fire bonusser.  

KAN JEG BETALE I RATER?
Ja, du kan betale i 4 rater af 549 kr

HVOR LÆNGE VARER FORLØBET?
Forløbet er tænkt til at vare i 6 uger, men du har adgang til alt materialet “for evigt”, så du bruger bare den tid du har behov for og gør det i dit eget tempo. 

HVILKE RESULTATER KAN JEG FORVENTE?
Dine resultater kommer i takt med at du selv tager ansvar og går vejen. Mine metoder virker. Men dine resultater afhænger af, i hvor stort et omfang du er villig til at committe dig og justere undervejs mens du bliver klogere på dig selv og dine drømme.

JEG ER BEKYMRET FOR OM JEG HAR TID?
Jeg er selv mor, selvstændig og har mange passioner ud over min business, som jeg finder tid til i løbet af ugen. For mig er det altafgørende at jeg bruger de metoder jeg deler med dig, for det er dem der hjælper mig til at navigere og justere i en til tider hektisk hverdag. Derfor har jeg også kun valgt de mest effektive og transformerende metoder til dig, for der er ikke plads til uoverflødigt fyld.

Alle metoderne ligger online, så du kan gøre det i dit tempo lige når det passer dig og dit familieliv.

JEG ER LIDT USIKKER PÅ DET SPIRITUELLE?
Løft Dit Liv er et transformationsforløb, så du kan få noget andet end det du har i dag. Derfor skal du også være villig til at se indad og se på dig selv og dine mønstre fra helt nye vinkler – også det spirituelle.

Vi er alle i udvikling og jeg tilpasser øvelserne til der hvor du er i dit liv, og ud fra hvor jeg kan støtte dig bedst muligt, så det er helt fint hvis du ikke har så meget erfaring. Bare du er villig til at lytte, mærke og lære.

For hele pointen med dette forløb er, at jeg støtter dig i at skabe resultater i dit liv. Vi kan ikke være afhængig af andre når vi skal skabe vores unikke liv, for det er kun dig der kan gå vejen – du er selv skaberen og din indre GPS skal du selv lære at mestre.

JEG ER LIDT USIKKER PÅ OM JEG GENNEMFØRER NÅR JEG ER ALENE…
Åh det kender jeg godt. Men sagen er jo, at du ikke er alene. Jeg er stadig med dig uge for uge, øvelse for øvelse til at guide og støtte dig i at gennemføre forløbet.
Jeg vil anbefale dig at sætte tid af i din kalender allerede nu, hvor du bruger tid på at lave øvelserne. På den måde sikre du dig 1. at du ikke bliver udfordret på tiden og 2. at du husker dig selv på at du gerne vil gennemføre dette forløb og hvornår.

HVORDAN FUNGERER DET RENT PRAKTISK?
Jeg har nøje tilrettelagt alle elementerne i dette online forløb, så vi sikre at du gennemfører og får det optimale ud af det.

Når du har tilmeldt dig får du adgang til din læringsplatform, der består af til alle de herligheder jeg har beskrevet ovenfor og som du kan se på billedet herunder. Det er nemt at tilgå både på din computer og via mobil, så du kan få adgang til alle de transformerende øvelser lige der hvor du er.

Tilmeld dig Løft Dit Liv her!