fbpx
Skip links

6 ugers online forløb

Et online forløb hvor du får transformerende metoder og støtte til at skabe lethed og hverdagslykke.

Til dig som gerne vil have styr på de grundlæggende step-by-step metoder indenfor personlig og spirituel udvikling, så du kan bruge dem til at transformere uhensigtsmæssige handlemønstre og i stedet manifestere det liv du drømmer om. 

 

Til dig som længes efter mere lethed i din hverdag, og derfor er klar til at bruge spirituelle værktøjer som en naturlig del af din hverdag, til at styrke dit fundament og skabe den hverdagslykke du længes efter.

 

Løft Dit Liv er til dig som er klar til at prioritere dig selv mere i hverdagen, så du kan genfinde gnisten og skabe den hverdagslykke du fortjener med dig i centrum.
(Også selv om du tror at det er for godt til at være sandt!)

– Med Passions Mentor & Inspirator Lotte Lova

Du får adgang til alt materialet lige så snart du tilmelder dig! 

Yes! Jeg er klar til at Løfte Mit Liv!
Ida Stub

Før jeg var med på Løft Dit Liv følte jeg, at hver dag lignede hinanden og jeg havde svært ved at få prioriteret mig selv og mærke, hvad jeg ønskede for MIG i mit eget liv. Men Lotte er fantastisk til at inspirere én til at ville gøre mere for én selv og hun deler både konkrete erfaringer, viden og værktøjer til at se, hvorfor vores udfordringer hænger sammen. 

En af de skønne fordele ved Lotte er hendes kærlige no bullshit tilgang, som ikke holder igen. Hun har inspireret og inviteret mig til at mærke efter selv, i stedet for at køre i gamle vaner, tanker og overbevisninger. Jeg er blevet langt mere bevidst om mine selvsabotagemønstre og kan nu vælge at handle anderledes og skabe de forandringer jeg ønsker.

Lotte har en fantastisk evne til at formidle essensen af lige det jeg står overfor lige nu – og hjælper mig til, hvordan kommer jeg godt igennem det og videre til en større selvindsigt og selvkærlighed.

Kender du det her med at du har en masse drømme du gerne vil opnå her i livet?

Måske ønsker du dig mere tid til en tur i badekarret, med ansigtsmaske luksus og lækkerhed, men selv om du planlægger at gøre det, så er det altid børnene der kommer før dig. 

Måske vil du bare gerne gå en tur i skoven eller dyrke yoga for at tanke dig selv op, men du stopper ved tanken fordi du føler dig egoistisk og selvcentreret.  

Måske drømmer du om noget så simpelt som at have overskud til dine børn ved aftensbordet eller under putningen, så du ikke føler dig som hende den sure og irriterede hele tiden, men overskuddet er bare røget for længst i takt med at du glemt at prioritere dig selv.

Jeg tror på at vi alle har fortjent det liv vi drømmer om!

Men jeg har også erfaret at drømmen og ansvaret altid starter med os selv.
Hvis vi vil lykken og drømmen, skal vi prioritere os selv – først. 

Og så kommer hverdagslykken helt af sig selv.

Det er dét jeg giver dig værktøjerne til på Løft Dit Liv.

Og når du Løfter Dit Liv, så løfter du hele din familie.

Her løfter du dit liv!
Dorthe Juul-Pedersen

Det har været godt for mig at Lotte satte en struktureret ramme op for forløbet, mig og den rejse vi skulle ud på. Lotte er en formidabel guide. Kærlig og No bullshit. Jeg elsker at det er et gensidigt commitment.

Jeg er langt mere selvkærlig og forstående overfor mig selv. Jeg mærker meget bedre efter om jeg skal sige ja eller nej til noget. Jeg navigerer fra et dybere og mere kærligt sted i mig selv. 

Jeg har fået en mere dyb forståelse af at jeg er på vej til at blive mig selv. Ikke nogen som helst andre. At jeg godt kan spejle mig i andre, men altid skal se mig selv når jeg kigger ind i spejlet.

Hvis vi ikke har mødt hinanden før, så lad mig lige præsentere mig selv;

Hej, jeg hedder Lotte Lova og jeg er Passions Mentor & Inspirator

Jeg har succes med at hjælpe kvinder som dig med at skabe det liv de fortjener. 

Jeg kalder det Løft Dit Liv fordi jeg giver dig alle genvejene til at løfte dit liv, så du står så stærkt i dig selv, at du ikke længere har behov for andres anerkendelse eller velmenende holdninger, til at træffe beslutninger der er meningsfulde for dig.

I stedet tager du lederskab for hvad der giver dig lykkebobler i maven ved bevidst, at skruer op for dit lykkebarometer, så du vågner op om morgenen fuld af begejstring og overskud til dig selv og din familie.

Jeg ved det fordi jeg selv har haft flere livskriser, som jeg har haft svært ved at komme igennem. Men jeg har brugt de værktøjer, jeg lærer dig – og som du kan bruge igen og igen – til at skabe et harmonisk familieliv med overskud, nærvær og livsglæde.

(Til trods for at min mand er min diametrale modsætning! Vi elsker hinanden, men behøver ikke være enige.)

Men ligesom dig har jeg altid vidst at der er mere i livet end sure pligter, konflikter og en leverpostejs-tilværelse.

Min rejse til et harmonisk familieliv har været ét langt eksperiment. Og jeg har ofte følt mig alene.

Jeg har arbejdet med og uddannet mig indenfor personlig udvikling de seneste 20 år. Alligevel var det svært for mig at acceptere, at det var nøglen til at komme ud af mine to livskriser. 

I stedet gik jeg i “knokler mode” og begyndte at arbejde mig ud af smerten. Med det mener jeg at jeg søgte at finde svarerne og løsningerne udenfor mig selv. Jeg traf rationelle valg, jeg satte struktur og læste i bøger om hvordan MAN skaber det gode liv. 

Men da jeg accepterede at jeg var nødt til at gøre noget andet, at jeg var nødt til at kigge indad, knækkede jeg koden. Og det har været mit foretrukne og mest effektive værktøj lige siden.

Som mentor og inspirator er det min fornemste opgave at hjælpe dig med at finde de værktøjer der giver mest mening og overskud for dig, så du kan slippe overbevisningen om at du skal give til andre før dig selv. 

For jeg har erfaret på den hårde måde at hvis vi giver fra et tomt bæger, så giver vi ingenting og det er ret smertefuldt både for dig og dem du elsker.  

Jeg siger ikke at det bliver en dans på roser. Men jeg lover dig det bliver forløsende og transformerende og det bliver meget bedre end det du kan forestille dig lige nu! 

…Også i hverdagen når bølgerne går højt og overskuddet mangler…

Charlotte Vauvert

Det bedste ved at samarbejde med Lotte Lova er og har været Lottes inspirerende og livgivende måde at videregive sine budskaber. 

Efter de første uger, har jeg fået en større forståelse for hvorfor og hvordan mit liv er og har været – altså hvilke mekanismer der har været på spil. 

Løft Dit Liv har bidraget med, at jeg har fået åbnet mit hjerte op, så jeg igen kan begynde at mærke mig selv og begynde at mærke efter, hvad der er rigtigt for mig. At jeg lever min sandhed. 

Jeg er taknemmelig for at jeg altid kan gå tilbage til workshops’ene og arbejde med de reflekterende spørgsmål igen og igen. 

Et 6 ugers online forløb hvor du får transformerende metoder og støtte til at skabe lethed og hverdagslykke.

Til dig der vil skabe det hverdags-familieliv du dybt inde ønsker dig (også selvom du måske ikke helt tror på at det er muligt).

Alt dette får du når du investerer i Løft Dit Liv

MODUL 1: Afklar hvad du faktisk drømmer om i dit liv.

Det første skridt til at opnå din drøm, er at vide hvad du drømmer om….

På dette modul hjælper jeg dig med at afklare hvad du drømmer på nuværende tidspunkt i dit liv. Vi får sat dit liv i perspektiv så du kan se hvad du har, hvad du værdsætter og hvor der skal sættes ind med forandringer, så du kan opnå det liv du drømmer om indenfor alle dine livsområder. For det hele hænger jo sammen. 

En perfekt kickstart til at lære dig selv bedre at kende!

MODUL 2: Skab alignment mellem det du drømmer om og det du gør i hverdagen

Forskning viser at vi ofte drømmer om ét men gør noget andet. Derfor når vi selvsagt ikke vores drøm. 

På dette modul får du værktøjer til at se på dine drømme fra en ny og anderledes vinkel. Jeg hjælper dig med at slippe kontrollen og perfektionismen, for på den måde at få adgang til dine drømme i deres reneste form, uden at egoet spiller dig et pus og spænder ben for alle de gode intention du har for at nå dine drømme. 

Bliv fokuseret på din indre drøm, så du ved hvad du dit næste skridt er!

MODUL 3: Forstå din indre kritiker og hvor hun kommer fra

Når vi kender os selv og vores faldgrupper, så har vi meget bedre mulighed for at gennemføre de mål vi sætter os for.

I denne uge og den næste skal vi arbejde med alle de forhindringer vi sætte op for os selv, som sikre at vi ikke opnår det liv vi drømmer om. Jeg giver dig metoderne til at lære din indre kritiker bedre at kende, så du kan genkende den når den spænder ben for dig. Disse metoder kan du bruge igen og igen når du står overfor svære situationer. 

Første skridt til at eliminere dine selvsabotagemønstre!

MODUL 4: Opløs din indre kritiker før hun sætter en stopper for dit drømmeliv

Du kender nu din indre kritiker og du ved hvor den kommer fra.
I denne uge giver jeg dig helt konkrete værktøjer til at opløse de hæmmende overbevisninger som den indre kritiker er budbringer af. Ved at arbejde systematisk med dine hæmmende overbevisninger, bliver du i stand til at opløse dem, men du bliver også hurtigere til at genkende dem og forløse dem on-the go. 

Vi kommer til at arbejde med mindtræning så du kan omprogrammere din hjerne til at være mere positivt indstillet overfor din egen formåen og fremtid.

Du får simple og konkrete værktøjer der nemme for dig at bruge igen og igen i din hverdag!

MODUL 5: Manifestationsworkshop – bliv en abundancemagnet.

Med de foregående moduler har du både sat mål og du er blevet i stand til at se hvor du saboterer dig selv. Derfor er du nu klar til at manifestere og skabe de mål du drømmer om, uden at der er for meget støj og ego på linjen. På dette modul afholder jeg en manifestations workshop, hvor jeg præsenterer dig for de 7 grundprincipper jeg bruger igen og igen, så du rigtigt kan få skabt dit drømmeliv.   

Få bevidsthed på hvordan du manifester det liv du drømmer om hele tiden!

MODUL 6: Sådan sætter og opnår du dine konkrete mål i dit drømmeliv.

Du har nu det perfekt fundament for at skabe det liv du drømmer om og nu skal du lære den sidste genvej til at implementere det i dit liv igen og igen. 

På dette sidste modul i forløbet, skal vi gøre dine mål helt konkret og målbare, så du ved hvad der – med afsæt i dit unikke liv – skal til for at du kan opnå det du drømmer om. Når vores drømmer bliver konkrete og med afsæt i vores egen hverdag, så kan vi også tilpasse det til det liv vi lever og til de ressourcer vi har hver i sær. Jeg lærer dig derfor de metoder jeg bruger igen og igen når jeg sætter og manifesterer mine mål.

Du har nu alle de værktøjer og metoder der skal til for at skabe det både-og  liv du drømmer om!  

FUNDAMENT – din genvej til indre harmoni, passion og manifestation

Måske kender du det der med at du formår at holde din gejst højt i en periode og så ryger luften ud af ballonen og du vender tilbage til dit gamle kedelige og uinspirerende jeg.

Det kræver et godt fundament at bevare de gode vaner og vibrere på et højere niveau kontinuerligt. Derfor har jeg skabt Fundament som er en masse små simple værktøjer til dig, som hjælper og støtter dig med at holde momentum og skaber gode sunde forandinger for dig i din hverdag.

Der er både øvelser som du kan bruge i en stille stund, on-the-go eller for at rebooste dig selv!

Enjoy! 

Sammen skaber vi resultater som…

 • Lære dig at blive afklaret omkring dine valg her i livet, så de er alignet med det du faktisk drømmer om, uden at du skal undskylde og forklare over for mand, børn og hund.
 • Lære dig hvordan du skaber plads til dig selv og dine behov i din hverdag, også selvom det kan virke uoverskueligt lige nu.
 • Lære dig hvordan du tager ansvar og lederskab for det der er vigtigt for dig, så du nemt kan få sagt fra overfor det der dræner dig og stjæler din energi.
 • Øger dit overskud så du har overblik over dit liv og hvad der skaber værdi for dig, så du kan skabe det nærende familieliv med plads til ro og fordybelse.
 • Støtter dig i at se bag om de handlemønstre der frem til nu, har saboteret dig for et liv i harmoni og mening, så du igen kan mærke hvad du længes efter både på kort og lang sigt.
 • Dybest set giver jeg dig værktøjerne til at manfistere det liv, du længes efter og er værdig til!

1. BONUS

Væksttemaer

Denne bonus er lavet af Sofiia Søgren; nummerolog og essens mentor.

Hun bidrager med en E-bog om de 9 væksttemaer, som vi alle har mange af kørende, hver gang vi vækster.

Kort fortalt beskriver hun de selvsabotagemønstre der sætter ind når du vækster, men det smarte er, at nå du er bevidst om dem, så kan du “buste” dem og handle mere hensigtsmæssigt.

Du kan bruge temaerne på både dig selv og hele familien.

2. BONUS

Passionsdans

Vejen fra hovedet til kroppen er en af de længeste rejser vil har her i livet.

Derfor vil jeg gerne støtte dig i at mærke hvem du er og hvad du har behov for. 

I denne 3 bonus skaber du kontakt til din krop, dit hjerte og din essens via dansen. 

Luna Lova (ja. det er min inspirerende søster) er dybt passioneret omkring at danse og er super dygtig til det!

Hun har lavet en guidet video hvor hun støtter dig til at connecte med din krop. Hun underviser dig i nogle basale salsatrin og lady styling.

3. BONUS

Aktiverings og åndedræts øvelser

Majalou Solfred er kropsmentor – og kan skabe de vildeste forløsninger i kroppen så vi kan sætte os selv mere fri!

Når kroppen får integritet og styrke, forsvinder vores behov for at kontrollere alt omkring os, og vi kan give plads til bare at være den vi er, uden så meget tanke på hvad omverdenen siger. Den tillid til os selv skaber ro i både krop og sjæl, og mindsker smerter samtidig med at øger overskud, lyst og passion. Og det bedste er at du kan gøre det hele selv.

Aktiveringer kan være en genvej, til at løsne op for kroppen, men også for de følelser og traumer der ofte ligger til grund for smerterne.

Rita Jacobsen

Jeg føler at jeg har arbejdet med noget, der er uendeligt vigtigt og at alle muligheder lige nu ligger for mine fødder. Væk er “lorte-rygsækken” med alle de gamle kedelige historier om stress og dårligdomme.

Nu kigger jeg tilbage på det positive og erfaringerne samt frem på mulighederne. 

Tusind tak for dine værktøjer Lotte, indsigter og din gejst. Det har gjort en kæmpe forskel.

Nu er resten op til dig!

Vi kan ikke redde andre.
Vi kan kun tage ansvar for os selv.

Det er kun dig der kan tage ejerskab for at tage lederskab i dit liv.

Og på den måde bliver du også den rollemodel for dine børn, som du altid har drømt om.

Min ekspertise er, at stille alle genvejen til din rådighed, så du kan tage lederskab og blive afklaret omkring hvad du vil her i livet, så du kan handle på det og skabe det. Jeg hjælper dig med at forløse og slippe alle de ting der står i vejen for at du opnår det, og så hjælper jeg dig med at manifestere det liv du drømmer om igen og igen.

Men det er kun dig der kan vælge om du vil med?
Det er kun dig der kan tage ejerskab for at du er klar til et liv, hvor du står i din egen power og hvor du tager lederskab for at skabe det liv du gerne vil have for dig og din familie.

Kun dig.

Jeg vil elske at hjælpe dig med at skabe det liv du drømmer om, med dette eksklusive online forløb:

Et 6 ugers online forløb hvor du får transformerende metoder og støtte til at skabe lethed og hverdagslykke.

(også selvom du måske ikke helt tror på at det er muligt). 

DIN PRIS

1.990kr

Prisen er lille for den store gevinst du opnår ved at få det overskud og følelsesmæssig robusthed du længes efter og fortjener. 

Og en sidegevinst ved at du lære dig selv at kende og stå stærkt i dig selv er, at du viser dine børn hvordan de gør det samme. Når du er følelsesmæssig robust i dig selv og ved hvem du er, kan dine omgivelser nemlig spejle sig i dig og din styrke. På den måde giver du ikke kun dig – men også din familie – mulighed for, at være dem de er, så de også kan stå stærkt og autentisk i sig selv. 

…. det er vel dybest set det vi drømmer om som forældre. At vi har robuste og livsglade børn der kan sige til og fra når det giver mening for dem, både når det kommer til venner, uddannelse og andre meningsfulde ting her i livet. 

… og ja, du kan godt betale i rater: 2 x 999 kr eller 4 x 555kr. 

Yes! Jeg er klar til Løft Dit Liv!

Jeg ved, at det kan virke angstprovokerende at tænke, at du skal til at se på alt det du har brugt så mange år på at skjule

Noget inde i dig forsøger sikkert at fortælle dig at dette ikke virker eller ikke er noget for “sådan en som dig” – “Du har det jo godt nok, ik?”

…Men den indre stemme siger dig også at du godt ved at du er nødt til at tage ansvar for dit liv. NU. For dybest set ville du ikke være her hvis du ikke længes efter noget andet. Og hvis jeg kender dig ret, så har du allerede prøvet mange andre ting før du er kommet hertil.

Måske har du læst bøger, været på en workshop hist og her, eller har talt med en coach tidligere.

Men det har bare ikke rigtigt virket i det lange løb vel? For virkede det, var du ikke her.

Dit første skridt til en anden og mere meningsfuld fremtid er at tage det første skridt og få den hjælp og støtte du fortjener.

Er det ikke din tur til at stå op om morgenen og vær glad og have overskud til at være sammen med din familie på den harmoniske og nærende måde som du altid har drømt om? Så du igen kan være det forbillede for dig selv og din familie, du ved du er og gerne vil genfinde igen? Er det ikke på tide at du får genfundet hende den følelsesmæssig robuste, som ved hvad der er godt for sig selv og på den måde kan guide resten af familien til også at stå stærkt og balanceret i sig selv?

Løft Dit Liv er perfekt for dig:

 • Der ved at du har fået nok af leve på halvt blus, men ikke ved hvordan du skal få det liv du drømmer om
 • Der gerne vil inspirere de mennesker du har kært, ved at vise dem at der er en anden vej end et liv i hamsterhjulet
 • Der ved at du har masser af drømme for fremtiden, men ikke er sikker på hvordan du skal opnå dem på egne hånd
 • Der er klar til at slippe alle de gamle historier, og som er klar til skabe forandringer i dit liv, så du kan genkende dig selv igen
 • Der ved at kun det bedste er godt nok til dig og din familie
 • Som halvhjertet har prøvet andre tiltag der ikke rigtigt virkede, men som godt ved at du er nødt til at gøre noget seriøst nu!
 • Som er klar til at leve et liv i fuldt flor så du kan få det bedste ud af hver dag – både for din og din families skyld!
 • Der har erkendt at der ikke er noget Quick-fix der kan hjælpe dig med at komme videre (For det findes ikke!).
 • Som een gang for alle vil forstå og slippe dine gamle uhensigtsmæssige mønstre og historie, så du med de rette værktøjer kan få den livsglæde og gejst du ved du besidder

Tilmeld dig Løft Dit Liv her!

Q&A

HVORNÅR FÅR JEG ADGANG TIL FORLØBET?
Du får adgang til alle modulerne, bonusserne og mit online bibliotek med meditationer og øvelser lige når du tilmelder dig. 

KAN JEG BETALE I RATER?
Ja, du kan betale i 3 rater af 935 kr = 2.805 kr

HVOR LÆNGE VARER FORLØBET?
Forløbet er tænkt til at vare i 6 uger, men du har adgang til alt materialet “for evigt”, så du bruger bare den tid du har behov for og gør det i dit eget tempo. 

HVILKE RESULTATER KAN JEG FORVENTE?
Dine resultater kommer i takt med at du selv tager ansvar og går vejen. Mine metoder virker. Men dine resultater afhænger af, i hvor stort et omfang du er villig til at committe dig og justere undervejs mens du bliver klogere på dig selv og dine drømme.

JEG ER BEKYMRET FOR OM JEG HAR TID?
Jeg er selv mor, selvstændig og har mange passioner ud over min business, som jeg finder tid til i løbet af ugen. For mig er det altafgørende at jeg bruger de metoder jeg deler med dig, for det er dem der hjælper mig til at navigere og justere i en til tider hektisk hverdag. Derfor har jeg også kun valgt de mest effektive og transformerende metoder til dig, for der er ikke plads til uoverflødigt fyld.

Alle metoderne ligger online, så du kan gøre det i dit tempo lige når det passer dig og dit familieliv.

JEG ER LIDT USIKKER PÅ DET SPIRITUELLE?
Løft Dit Liv er et transformationsforløb, så du kan få noget andet end det du har i dag. Derfor skal du også være villig til at se indad og se på dig selv og dine mønstre fra helt nye vinkler – også det spirituelle.

Vi er alle i udvikling og jeg har tilpasset øvelserne til dig som er i starten af sin personlige udviklingsrejse. Jeg støtter dig løbende i Facebookgruppen, så det er helt fint hvis du ikke har så meget erfaring. Bare du er villig til at lytte, mærke og lære.

For hele pointen med dette forløb er, at jeg støtter dig i at skabe resultater i dit liv. Vi kan ikke være afhængig af andre når vi skal skabe vores unikke liv, for det er kun dig der kan gå vejen – du er selv skaberen og din indre GPS skal du selv lære at mestre.

JEG ER LIDT USIKKER PÅ OM JEG GENNEMFØRER…
Åh det kender jeg godt.

Det gode ved et gruppe forløb som dette er, at du ikke er alene og at du er sammen med en masse andre skønne kvinder som har samme drømme og dilemmaer som dig. Dem – og mig – vil du møde i Facebook gruppen og når der er lives og jeg elsker den dynamik som skabes når vi flytter os i flok, det er en kæmpe game changer, fordi I kommer til at dele jeres udfordringer, drømme og gennembrud – så der altid er noget der hepper på dig.

Jeg glæder mig så meget til at heppe på dig!

Jeg vil anbefale dig at sætte tid af i din kalender allerede nu, hvor du bruger tid på at lave øvelserne. På den måde sikre du dig 1. at du ikke bliver udfordret på tiden og 2. at du husker dig selv på at du gerne vil gennemføre dette forløb og hvornår.

HVORDAN FUNGERER DET RENT PRAKTISK?
Jeg har nøje tilrettelagt alle elementerne i dette online forløb, så vi sikre at du gennemfører og får det optimale ud af det.

Når du har tilmeldt dig får du adgang til din læringsplatform, der består af til alle de herligheder jeg har beskrevet ovenfor og som du kan se på billedet herunder. Det er nemt at tilgå både på din computer og via mobil, så du kan få adgang til alle de transformerende øvelser lige der hvor du er.

Tilmeld dig Løft Dit Liv her!