fbpx
Skip links

Bevidst opgradering af dit liv og din business! 

Når dit liv og/eller din business ikke er i flow og ikke skaber de resultater du længes efter, så er det fordi der er blokeringer i dit energifelt, som holder dig tilbage.

Ofte ser vi vores “problemer” som et isoleret symptom på, at vi må tilpasse eller justere vores liv enten; mentalt, emotionelt, fysisk eller energetisk.

 

Men… for mig hænger det hele sammen og derfor giver det ikke mening kun at arbejde på et plan! 

 

Vores fysiske krop (det mentale, vores handlinger og emotioner) udgør kun 10%. Mens vores energifelt udgør 90% af vores samlede mulighedsrum for at justere og opgradere vores liv og business.

Så når vi udelukkende har fokus på eksempelvis “mentaltræning”, så er vores mulighed for at lykkes med det vi gerne vil justere og skabe, meget små. (Og super ineffektivt)

Ganske simpelt fordi vi kun justerer på én knap. Eller et plan. Ud af mange mulige.

Samtidigt er nogle knapper langt mere effektive og bæredygtige at arbejde med end andre. Med en bevidst tilgang til den ønskede forandring, kan du gå fra symptombehandling til at løse det reelle bagvedliggende problem.

Derfor arbejder jeg altid på alle planer samtidigt, når jeg skaber forandringer for kvinder, mænd, ledere, teams. Selvstændige.
Simpelthen fordi det er meget mere effektivt og bæredygtigt.

Jeg kalder det Bevidst lederskab

Lad mig dele med dig hvordan…

(Hvis du vil se en video om mit take på Bevidst lederskab kan du se det helt nede i bunden af denne side.)

VIDEO

Hvad er Bevidst lederskab

Lederskab er mange ting, og det er et begreb som indeholder mange niveauer, skygger og muligheder.

I denne video taler jeg om lederskab på forskellige planer og frekvenser.

Jeg giver mit bud på hvordan vi agere, hvilke tanker og blokeringer som gør sig gældende, alt efter hvilken form for lederskab vi vælger at tappe ind i og tage ansvar for.

Formålet er at skabe indsigt og bevidsthed, så du kan identificere i hvilket livsområder af dit liv du kaliberer med hvilket niveau af lederskab.

Du kan bruge denne tilgang i alle dele af dit liv, både i dit familieliv, på jobbet, som selvstændig eller i relation til dig selv og andre. Men også i relation til din økonomi og flow i livet generelt. Alt er energi og vibrerer på en frekvens.

Det jeg kan sige på forhånd er, at Bevidst lederskab er en måde at være i verden på, som er internaliseret uanset hvor du er, og hvad livet gerne vil lære dig.

Har du spørgsmål eller kommentarer til videoen er du velkommen til at skrive til mig på hello@lottelova.com.

Ønsker du mig som din mentor til at hjælpe dig med at elevere fra et niveau til det næste, kan du læse mere om hvordan mentoring forgår hos mig i det næste afsnit.

AFKLARING

Mentoring hos mig

Mentoring hos mig er en ligeværdig – bevidst – samtale om dine mønstre, blokeringer og strategier. Du får adgang til min sparring og mit klarsyn, som du kan anvende som et bevidst spejl på at se dig selv på et dybere plan.

Min mentoring er cirkulær og holistisk, vi taler om alle liv og planer på én gang, hvilket skaber en unik mulighed for at heale og kalibrere dit energifelt samtidigt.

Det bygger på en forståelse af, at du ved at bevidst lederskab er en naturlig del af din måde at være i verden på og det indebærer at du er villig til at se dig selv ærligt i øjene, igen og igen.

Formålet med mentoring er at implementere og integrere de værktøjer, du (og jeg) allerede har, på et dybere plan, så du skaber mere autenticitet mellem den du er og det du skaber i dit liv.

Der er som sådan ikke et facit, for der er en forståelse af, at jo mere autentisk et liv du lever, des større magnet er du for at skabe det liv og den fremtid du ønsker dig. Og på den måde bliver fremtiden åben for at du tiltrækker endnu mere overflod ind i dit liv – på din unikke måde – end du kan forestille dig lige nu.

Det er til dig som ved at det bevidste lederskab er dit, og som længes efter at have en bevidst sparringspartner, som selv har gået vejen, og derfor taler ud fra erfaring. Du ved at du selv har serveretten, men blot har behov for en mentor at cirkulere dine spørgsmål og tanker med. Det bygger på samtaler som ser bag om dine forældede historier, blokering og traumer, så du i stedet handler og skaber dit liv fra dit højeste potentiale.

Mentoring handler ikke om kontrol, men om at tiltrække og kalibrere til det liv, du længes efter, ved at stå så stærkt og autentisk i dig selv, at du helt automatisk genskaber flowet i dit liv igen og igen via bevidst lederskab.

Når jeg taler om kaliberering handler det om at arbejde bevidst på alle planer, det kommer jeg mere ind på i det næste afsnit.

Skab balance og succes ved at arbejde på alle planer samtidigt! 

Blokeringerne forekommer på alle planer og kan både være: 

Mentalt

Det kræver en stor mental styrke og klarhed, at mestre og skabe det succesfuld liv du ønsker dig.

Når livet skabes fra et ubalanceret eller frygtbaseret sted i dig, kan driften nemt blive styret af bekymringer om, hvad andre eller du selv tænker er muligt og ikke muligt for dig. Konsekvensen kan være, at du leder dit liv og din forretning ud fra andres vurderinger og meninger om dig. I stedet for, hvad du bliver guidet til fra din essens, som er genvejen til flow.

Det vil typisk manifestere sig i dit liv som tvivl, bekymring og mentalt træthed (hovedpine), derfor arbejder jeg altid med din mentale sundhed, så du kan genskabe kontrollen over dine tanker og historier om hvad der er muligt for dig.

Emotionelt

Vores følelser er en stærk magnet at manifestere vores liv og business ud fra.

Derfor er det altafgørende at vi løbende arbejder med, at mestre vores følelser, så dit liv ledes fra et powerfuldt stedet i dig. Når du leder dit liv og din forretning med en høj grad af integritet, er det også helt naturligt for dig, at der er en værdig udveksling i dine relationer, at du tiltrækker det du længes efter både karrieremæssigt, økonomisk og andet, det vi oplever som et smukt flow på alle planer.

Handlingsmæssigt

Handling er en væstenlig del af at skabe en forandring i dit liv og dermed mestre det fysiske plan.

Jeg ser ofte to forskellige handlemønstre hos mine kunder, som kan sameksistere i dit liv. Enten lever du dit liv fra en forcerende energi, hvor der handles på ting som ikke er modne. Den underliggende vibe er at du “skal have” en hurtig succes, som et bevis på at du er succesfuld. Denne tilgang er meget velanset i vores samfund. Eller måske oplever du en følelse af at være handlingslammet. Fordi det du foretager dig, skal være helt perfekt før du gør noget, og derfor ikke får handlet på de ting du længes efter. Begge dele resulterer i manglende resultater fordi din enerig bliver splittet og mangler retning og fokus.

 

Løsningen er at bygge bro mellem din essens og dine handlinger, så du handler når der er en timing, frem for når du har behov for at handle fra et mentalt eller emotionelt ubalanceret sted.

Energetisk

Vi lever alle liv på én gang!

Derfor er mange af de ubevidste traumer og erfaringer du handler ud fra, gamle energetiske blokeringer, som intet – what so ever – har med dette liv at gøre. Men som stadig påvirker din måde at være i verden på.Det energetiske felt er størstedelen af vores magnetisme og derfor er det så super effektivt, at rense og opgradere netop her, når vi ønsker at skabe et succesfuldt liv med dyb, dyb mening.

Derfor arbejder jeg altid med disse tre faser:

Strategi

Vores strategi er vores måde at være i verden på. 

Det er den måde, vi håndterer vores følelser, vores mindset og vores handlinger på. Og selv når jeg hører mine kunder sige “jeg har ikke en strategi”, så er det også en strategi. 

Men vores strategier er ofte usynlige for os, og vi kan ikke ændre noget vi ikke kan se eller forstå! 

Derfor elsker jeg at arbejde med strategi på alle planer, ved netop at synliggøre dine strategier for dig. For det er genvejen til at skabe forandringer i den fysiske verden; for at optimere dine måder at forstå og agere i verden på, så du bevidst kan justere dine strategier til at skabe det udfald du længes efter. 

Hvilket giver dig en erfaring med at mestre dit liv, uanset hvad livet gerne vil lære dig. 

Energi

Alt er energi.

Det liv du har lige nu, er det du er et energetisk match til. Og du kan identificere mange af de læringer du er her for at mestre i dette liv, ved at kigge på de steder du er klar til at ekspandere. 

Dit energifelt består ikke kun af det liv du lever lige nu. Du har også energier, oplevelser og erfaringer med fra tidligere liv og fra din families tidligere liv. Ud over det, bærer vi også på andre energetiske blokeringer, som står i vejen for, at vi kan leve vores højeste potentiale.

Når du renser og opgraderer dit energifelt, opgraderer du din vibe, hvilket er din genvej til at manifestere og blive et match til det liv du drømmer om. 

Mestering

Vi er energi i en fysisk krop, og det er netop det vi er her for at lære at mestre.

Derfor er det helt naturligt for mig at kombinere de strategier, jeg ved virker, med bevidst energiarbejde, så vi kan bruge det til vores fordel og manifestere det liv, vi længes efter og har fortjent. 

Når vi gerne vil skabe noget andet, eller mere, i vores liv, skal vi blive et match til det.

Vi skal rense og opgradere vores energi for at opgradere vores liv.

Samtidigt er det nødvendigt at vi mestrer vores nervesystem, følelser og tanker, så vi er fokuseret på det vi gerne vil skabe (frem for alt det vi ikke har), så vi kan handle på det et skridt ad gangen – hele tiden. 

Når du skaber vækst med fokus på Strategi, Energi og Mestering, kombinerer du både det fysiske og energetiske arbejde til at skabe de bæredygtige og vedvarende transformationer, du længes efter og har fortjent!  

Og på den måde bliver din udfordringer og livskriser en del af dit fundament. Et fundament du kan bruge som springbært til at stå endnu stærkere i dig selv – uanset hvad livet gerne vil lære dig.

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Du er meget velkommen til at kontake mig, til en uforpligtende samtale og lad os se om vi er et match! 

Ring også gerne på +45 27 829 827


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]