fbpx
Skip links

Biografi

Hvem er jeg?

Mit navn er Lotte Lova og jeg er Passions Mentor og Inspirator!

Jeg hjælper kvinder med at skabe det passionerede liv de drømmer om, så de kan genkende sig selv – Uden at skifte mand, børn og hund ud. 

For sagen er, vi kan ikke lave om på andre end os selv, og derfor hjælper jeg i stedet kvinder til at tage ansvar for deres eget liv, så kommer resten helt naturligt.

Jeg tror ikke på QUICK FIX, men jeg tror på at de små bevidste til og fravalg i hverdagen er dem som gør den store og positive forskel for dig og din familie. Og det er det jeg gerne vil støtte og hjælpe dig med at committe dig til i hverdagen – for spørger du mig, så er det sådan det passionerede liv skabes! 

Jeg elsker at arbejde med kvinder der er dedikeret omkring at tage lederskab for deres eget liv. Derfor tilbyder jeg online forløb, både korte og længere, fordi jeg har erfaret, at det er det som skaber bedste resultater for de kvinder jeg arbejder med. 

High-commitment er helt særligt og smukt!

Og så er det den hurtigste vej til et passioneret liv.  

For grundlæggende tror jeg på at vi godt kan få både-og, når blot vi går med hvad der føles rigtigt for os, og tør stå ved det!

– Det er netop det jeg kan hjælpe dig med. 

Min passionsrejse

Det kan være forbundet med stor smerte ikke at stå ved sig selv og sin passion som kvinde. Jeg ved det, for jeg har selv været der i mange år. I nogle år accepterede jeg det som en ”nødvendighed” fordi jeg havde små børn, der krævede ekstra omsorg og tid. Men da de blev større, bankede længslen på igen og der kom et velkendt behov for at finde det job, som var meningsfuldt og hvor jeg kunne bidrage med netop dét jeg er passioneret omkring.

Jeg har en lidt atypisk karriere baggrund fordi jeg allerede som 28 årig og ufaglært, stod som leder af tre kæmpe møbelforretninger i København. Samtidigt har jeg altid været passioneret omkring personlig udvikling og jeg tog i 2007 min første coaching uddannelse. 

Jeg er en af dem der har taget mange uddannelser, og det gør jeg stadig i stor stil – primært i USA, dybest fordi – ja, jeg elsker at udvikle mig.  

Kort om min baggrund og metoder:

🌟 BA i psykologi og arbejdslivsstudier

🌟 Cand. mag i Læring og forandringsprocesser

🌟 NLP coach + div. coach uddannelser

🌟 Tapping (EFT/TFT)

🌟 Human Design

🌟 Mind Training

🌟 Healing og clairvoyance

🌟 META sundhed

🌟 Traume terapi

🌟 Epigenetik

🌟 Familiekonstellationer

🌟 Nudging og andre adfærdsdesign værktøjer

🌟 Ledelse og strategi

Opsummerende vil jeg betegne mig selv som et ambitiøst, positivt familiemenneske som har en kort snor for at gøre ting, der ikke giver mening for mig.

PRIVAT

Hvem er jeg også?

Sådan mere privat, ja, så er jeg kæreste med Kristian, som også er en del af denne business. Vi deler passionen for udvikling – både personligt og spirituelt

(selv om det ikke altid har været sådan, men i takt med at jeg har taget ansvar for min spiritualitet, har han også).

Generelt er vi ret uformelle og er totalt livsnydere. 

Vi har to skønne drenge, Herman og Charlie, og vi bor i et dejligt hus tæt på vandet på Sjælland. 

Hvad der tanker mig op?

Ud over mit arbejde og min familie, elsker jeg at være i naturen, lytte til fed musik og dyrke motion. Jeg har altid haft en stor passion for mode og indretning.

Jeg elsker at udforske og arbejde med essentielle olier, fordi det er så nemt og effektivt at se forandringer, og det er nok også noget som kendetegner mig – at ting skal være lækre, effektive og nemt at arbejde med i en travl hverdag. 

Dybest set er jeg ret vild med lækre ting der nærer mig både indvendigt og udvendigt!

Hvorfor samarbejde med mig? 

Jeg tror på at vi alle har en passion.
Vi skal blot finde den, og stå stærkt nok i os selv til at stå ved den, så vi vigtigste af alt, tør handle på den. Derfor arbejder jeg med personlig udvikling og passion kombineret med strategi. Så du har fundament til at skabt de handlinger og forvandlinger i dit liv, der er nødvendigt for at du kan skabe det liv du drømmer om.  

 

Jeg har, som sagt, beskæftiget mig med personlig udvikling de seneste 20 år, så jeg har skabt masser af gode resultater både i virksomheder og hos private. Men vigtigst af alt – jeg kender den fornemmelse, den frustration, den uforløste længsel du har i maven, og jeg er derfor den ideelle til at hjælpe dig. Jeg har selv gået vejen, og jeg ved hvad der skal til for at hjælpe dig trygt og sikkert videre, til det liv du drømmer om. 

 

Jeg kan hjælpe dig med at udfolde dit fulde potentiale, så du kan bidrage, uden at gå på kompromis – samtidigt med at du får energi til livets andre gøremål.

Du får min unikke og specialiserede hjælp til:

At identificere din passion
Hvis du ikke er bekendt med din passion og de elementer den indeholder, kan det være svært for dig at gå efter det du drømmer om. Fordelen ved at identificere din passion er, altså at sikre at du ikke bare handler i blinde, men i stedet kender målet og ønsket, så du målrettet ved hvad du går efter.

 

At afklare din nuværende livssituation
Du besidder utrolig mange kompetencer og kvalifikationer, som du allerede nu kan sætte i spil til at skabe et mere meningsfuldt liv og ved at være afklaret med din nuværende livssituation bliver du klar over hvilke elementer du gerne vil have mere af og hvilke du på sigt gerne vil du gerne vil arbejde dig væk fra.

 

At implementere simple værktøjer til personlig vækst i hverdagen
Den store forandring sker når vi formår at skabe små, men vedvarende forandringer i hverdagen. Derfor har jeg udarbejdet transformationsmodel der er sammensat af få små tiltag som du nemt kan indføre i hverdagen. Fordelene ved disse daglige tiltage er, at vi sikre at dette ikke blot bliver endnu et ønske om forandring, som drukner i en hektisk hverdag med børn, fritidsinteresser og venner. I stedet bidrager disse tiltag – og min hjælp – med at gøre den store forskel på sigt, som skaber fundament for at du kan skabe det meningsfulde liv du drømmer om.

 

At lægge en strategi og evaluere for at få det meningsfulde liv:
Når du ved hvad du er passioneret omkring og hvilke elementer der er fordrende i dit nuværende liv, hjælper jeg dig med at lægge en strategi for at opnå det du drømmer om. Med en klar strategi og løbende evaluering sikre vi sammen at du opnår det du drømmer om, også selv om der kommer bump på vejen.

Er du klar til at (gen)finde din passion?

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Du er meget velkommen til at kontake mig, til en uforpligtende samtale og lad os se om vi er et match! 

Ring også gerne på +45 27 829 827