fbpx
Skip links

Biografi

Velkommen til!

Hej smukke – jeg elsker du er her!

Vækst er min passion!

Effektivitet er min genizone!

Energiarbejdet er en given!

Hvis du er klar til at vækste i dit liv og din karriere, så er jeg klar til at være mentor for dig –  På alle planer

Lad mig lige præsentere mig selv:

Mit navn er Lotte Lova, jeg er 44 år og har min egen business med min mand. Og så er jeg mor til 2 skønne drenge. 

Jeg er Mentor og Inspirator og har en baggrund indenfor ledelse, strategi, adfærdsdesign og psykologi, som jeg kombinerer med blandt andet mentoring, Human Design, Clairvoyance, tapping og Clearings. Jeg leverer en fokuseret og bevidst måde at skabe resultater med energiarbejdet på, som tilgodeser hele dig – På alle planer! 

Det er med denne bæredygtige og holistiske tilgang jeg har skabt min succesfulde online business, hvor jeg hjælper kvinder til at skabe det passionerede liv de drømmer om, i alle deres livsområder – uden at skifte mand, børn, hus og hund ud!

I stedet lærer jeg dig, at tage personligt lederskab og ansvar for at navigere indefra og ud, så du kan skabe det meningsfulde liv, med overskud og livsglæde, du dybest set længes efter.
(Men ikke tænker er muligt lige nu.)

Det ved jeg det er, det har jeg masser af eksempler på blandt mine kunder.

Min passionsrejse

Det kan være forbundet med stor smerte ikke at stå ved sig selv og sin passion som kvinde.

Jeg ved det, for jeg har selv været der i mange år.

Min karriere baggrund er lidt atypisk, fordi jeg allerede som 28 årig og ufaglært, var leder af tre møbelforretninger i København.

Samtidigt har jeg altid været passioneret omkring personlig og spirituel udvikling, og jeg tog i 2007 min første coaching uddannelse. Næsten 10 år senere tog jeg en BA i psykologi og arbejdslivsstudier og senere en kandidat i læring og forandringsprocesser.

Den røde tråd har altid været en kæmpe passion for at forstå mennesker, og hvorfor det kan være så svært for os, at knække koden til det gode og meningsfulde liv. For grundlæggende tror jeg på, at vi godt kan få både-og. Men det er individuelt hvad der skaber glæde og mening for dig, og derfor kan du ikke slå det op i en bog.

Det kræver at vi tør mærke efter, være kritisk refleksive omkring vores valg, prioritere og vigtigt, at vi står ved det vi kan mærke skaber værdi, også når det kræver et “nej”, til noget som på papiret er fedt.

Jeg arbejder holisktisk, og har stor succes med at kombinere psykologi, coaching og energetisk arbejde i mine forløb. Fordi det netop arbejder, forløser og skaber indsiger på alle planer.

Det er helt naturligt for mig at inkludere energetisk arbejde, fordi alt er energi og derfor er det liv vi har nu, en kombination af alle vores tanker, handlinger, ord og følelser. 95% af vores valg i hverdagen er ubevidste og derfor er det naturligt for mig at forløse på det ubevidste plan, for at skabe det meningsfulde og passionerede liv vi har fortjent og drømmer om.

Grundlæggende elsker jeg når ting er nemme, effektive og naturlige – og høj kvalitet!

Strategy 

Vores strategi er vores måde at være i verden på. 

Det er den måde, vi håndterer vores følelser, vores mindset og vores handlinger på. Og selv når jeg hører kvinder sige “jeg har ikke en strategi”, så er det også en strategi. 

Derfor elsker jeg at arbejde med strategi på alle planer, fordi det er her vi kan gøre en forskel i den fysiske verden, for at optimere vores måde at forstå og agere i verden på, så vi bevidst kan justere vores strategi til at skabe det udfald vi længes efter. 

Jeg arbejder med strategier indenfor mind-set, emotionel intelligens, regulering af nervesystemet og committede handlinger, så du får en samlet strategi som styrker dig på alle planer. Hvilket giver dig en erfaring med at mestre dit liv, uanset hvad livet gerne vil lære dig. 

Energy

Alt er energi.

Det liv du har lige nu, er det du er et energetisk match til. Og du kan identificere mange af de læringer du er her for at mestre i dette liv, ved at kigge på de steder du er klar til at ekspandere. 

Dit energifelt består ikke kun af det liv du lever lige nu. Du har også energier, oplevelser og erfaringer med fra tidligere liv og fra din families tidligere liv. Ud over det, bærer vi også på andre energetiske blokeringer, som står i vejen for, at vi kan leve vores højeste potentiale.

Når du renser og opgraderer dit energifelt, opgraderer du din vibe, hvilket er din genvej til at manifestere og blive et match til det liv du drømmer om. 

Mastery

Vi er energi i en fysisk krop, og det er netop det vi er her for at lære at mestre.

Derfor er det helt naturligt for mig at kombinere de strategier, jeg ved virker, med bevidst energiarbejde, så vi kan bruge det til vores fordel og manifestere det liv, vi længes efter og har fortjent. 

Når vi gerne vil skabe noget andet, eller mere, i vores liv, skal vi blive et match til det. Vi skal rense og opgradere vores energi for at opgradere vores liv. Samtidigt er det nødvendigt at vi mestrer vores nervesystem, følelser og tanker, så vi er fokuseret på det vi gerne vil skabe (frem for alt det vi ikke har), så vi kan handle på det et skridt ad gangen – hele tiden. 

Når du skaber vækst med fokus på Strategy, Energy og Mastery, kombinerer du både det fysiske og energetiske arbejde til at skabe de bæredygtige og vedvarende transformationer, du længes efter og har fortjent!  

Erfaring og uddannelser

Her får du et kort overblik over de uddannelser og erfaringer jeg har gennemført i ind- og udlandet.

 • BA i psykologi og arbejdslivsstudier
 • Cand. Mag. i Læring og forandringsprocesser
 • NLP coach + 3 coach uddannelser
 • Tapping (EFT/TFT)
 • Human Design
 • Energiarbejde med rens og opgradering af dit energifelt
 • Klarsyn
 • Mind Training
 • Healing og clairvoyance
 • META sundhed
 • Traume terapi
 • Epigenetik
 • Familiekonstellationer
 • Nudging og andre adfærdsdesign værktøjer
 • Ledelse og strategi
 • Essentielle olier

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Du er meget velkommen til at kontake mig, til en uforpligtende samtale og lad os se om vi er et match! 

Ring også gerne på +45 27 829 827


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]