fbpx
Skip links

Biografi

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lotte Lova og jeg er 41 år. Jeg har to børn med Kristian som jeg har været kæreste med de seneste 10 år. Jeg brænder for at hjælpe kvinder med at lære sig selv bedre at kende, og give dem konkrete værktøjer til at finde deres passion og et meningsfuldt arbejde, i et ellers hektisk liv. Jeg er et ambitiøst, positivt familiemenneske som har en kort snor for at gøre ting der ikke giver mening for mig.

Grundlæggende tror jeg på at vi godt kan få både-og, når blot vi går med hvad der føles rigtigt for os, og tør stå ved det! – Det er netop det jeg kan hjælpe dig med. 

Ud over at være selvstændig er jeg mor til 2+1 drenge, har en dejlig mand og elsker æstetik, musik og lækker mad.

Biografi

Min passionsrejse

Det kan være forbundet med stor smerte ikke at stå ved sig selv og sin passion som kvinde. Jeg ved det, for jeg har selv været der i mange år. I nogle år accepterede jeg det som en ”nødvendighed”, fordi jeg havde små børn der krævede ekstra omsorg og tid, men da de blev større, bankede længslen på igen – og der kom et velkendt behov for at finde det job, som var meningsfuldt og hvor jeg kunne bidrage med netop det jeg er passioneret omkring.

Jeg har en lidt atypisk karriere baggrund fordi jeg allerede som 28 årig og ufaglært, stod som leder af tre kæmpe møbelforretninger i København. Samtidigt har jeg altid været passioneret omkring personlig udvikling og jeg tog i 2007 min første coaching uddannelse. Næsten 10 år senere tog jeg en BA i psykologi og arbejdslivsstudier og senere en kandidat i læring og forandringsprocesser og den røde tråd har altid været en kæmpe passion for at forstå mennesker i alle sammenhæng. 

Hvad er min pointe med dette?

Pointen er, at ikke to karriereforløb eller liv er ens. For vi er ikke ens. Vi har alle forskellige liv, behov og drømmer for livet. Men een ting er klart. Vi skal være ærlige overfor os selv omkring hvem vi er, hvad vi vil med vores liv og vores karriere. Passionen og drømmen går ikke væk, bare fordi vi ikke vil lytte til den. Den råber bare højere indtil vi reagerer. 

 

Jeg tror på at vi skal være passioneret omkring det vi foretager os – i alle vores livssammenhæng. For når vi tager ansvar for hvad vi har behov for og hvem vi er, så falder alting på plads.

 

Min passion har altid været lige for næsen af mig, – ligesom din er det. Men det kan være svært at gennemskue og handle på den, i en hverdag med masser af gøremål og minimal tid til sig selv. 

 

Jeg kan varmt anbefale at gå med din passion. Det er forbundet med en kæmpe forløsning, glæde og flow og en fornemmelse af, at bidrage med noget her i verden, og det forplanter sig i alle livets facetter. 

Ja tak - send mig den effektive mini-guide!

Hvorfor samarbejde med mig? 

Jeg tror på at vi alle har en passion, vi skal blot finde den, og stå stærkt nok i os selv til at stå ved den, så vi vigtigste af alt kan handle på den. Derfor arbejder jeg med passion kombineret med strategi, så du får skabt de handlinger og forvandlinger i dit liv og på den måde skaber det liv du drømmer om.  

 

Jeg har, som sagt, beskæftiget mig med personlig udvikling de seneste 20 år, og jeg har skabt masser af gode resultater med at skabe forandringer i praksis. Men vigtigst af alt – jeg kender den fornemmelse, den frustration, den uforløste længsel du har i maven, og jeg er derfor den ideelle til at hjælpe dig. Jeg har selv gået vejen, og jeg ved hvad der skal til for at hjælpe dig trygt og sikkert videre, til det liv som du drømmer om. 

 

Jeg kan hjælpe dig med at udfolde dit fulde potentiale, så du kan bidrage, uden at gå på kompromis – samtidigt med at du får energi til livets andre gøremål.

Du får min unikke og specialiserede hjælp til:

At identificere din passion
Hvis du ikke er bekendt med din passion og de elementer den indeholder, kan det være svært for dig at gå efter det du drømmer om. Fordelen ved at identificere din passion er, altså at sikre at du ikke bare handler i blinde, men i stedet kender målet og ønsket, så du målrettet ved hvad du går efter.

 

At afklare din nuværende livssituation
Du besidder utrolig mange kompetencer og kvalifikationer, som du allerede nu kan sætte i spil til at skabe et mere meningsfuldt liv og ved at være afklaret med din nuværende livssituation bliver du klar over hvilke elementer du gerne vil have mere af og hvilke du på sigt gerne vil du gerne vil arbejde dig væk fra.

 

At implementere simple værktøjer til personlig vækst i hverdagen
Den store forandring sker når vi formår at skabe små, men vedvarende forandringer i hverdagen. Derfor har jeg udarbejdet transformationsmodel der er sammensat af få små tiltag som du nemt kan indføre i hverdagen. Fordelene ved disse daglige tiltage er, at vi sikre at dette ikke blot bliver endnu et ønske om forandring, som drukner i en hektisk hverdag med børn, fritidsinteresser og venner. I stedet bidrager disse tiltag – og min hjælp – med at gøre den store forskel på sigt, som skaber fundament for at du kan skabe det meningsfulde liv du drømmer om.

 

At lægge en strategi og evaluere for at få det meningsfulde liv:
Når du ved hvad du er passioneret omkring og hvilke elementer der er fordrende i dit nuværende liv, hjælper jeg dig med at lægge en strategi for at opnå det du drømmer om. Med en klar strategi og løbende evaluering sikre vi sammen at du opnår det du drømmer om, også selv om der kommer bump på vejen.

Er du klar til at (gen)finde din passion?

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Du er meget velkommen til at kontake mig, til en uforpligtende samtale og lad os se om vi er et match! 

Ring også gerne på +45 27 829 827