fbpx
Skip links

Biografi

Velkommen til – jeg elsker du er her!

Mit navn er Lotte Lova og jeg er Passions Mentor og Inspirator!

Jeg hjælper dig med at skabe det passionerede liv du drømmer om, så du kan genkende sig selv – Uden at skifte mand, børn og hund ud. 

Vi kan ikke lave om på andre end os selv, og derfor hjælper jeg i stedet dig med at tage ansvar for at skabe det liv du længes efter og har fortjent – så kommer resten helt naturligt. 

Jeg tror ikke på QUICK FIX!

Men jeg tror på at de små bevidste til- og fravalg i hverdagen er dem som gør den store og positive forskel for dig og din familie i længden. Derfor tilbyder jeg High-commitment forløb hvor du er 100% i fokus. 

Og i takt med at du lærer at tage mere og mere lederskab for dine behov, så styrker du dit selvværd, som er fundamentet for et passioneret liv med masser af hverdagslykke. 

Med andre ord, dit liv går fra low-vibe til high-vibe. 

Jeg kalder det: 

High-Vibe & High-commitment!

For grundlæggende tror jeg på at vi godt kan få både-og, når blot vi går med hvad der føles rigtigt for os, og tør stå ved det!

– Det er netop det jeg kan hjælpe dig med.

Min passionsrejse

Det kan være forbundet med stor smerte ikke at stå ved sig selv og sin passion som kvinde.

Jeg ved det, for jeg har selv været der i mange år.

Min karriere baggrund er lidt atypisk, fordi jeg allerede som 28 årig og ufaglært, var leder af tre møbelforretninger i København.

Samtidigt har jeg altid været passioneret omkring personlig og spirituel udvikling, og jeg tog i 2007 min første coaching uddannelse. Næsten 10 år senere tog jeg en BA i psykologi og arbejdslivsstudier og senere en kandidat i læring og forandringsprocesser.

 

Den røde tråd har altid været en kæmpe passion for at forstå mennesker, og hvorfor det kan være så svært for os, at knække koden til det gode og meningsfulde liv. For grundlæggende tror jeg på, at vi godt kan få både-og. Men det er individuelt hvad der skaber glæde og mening for dig, og derfor kan du ikke slå det op i en bog.

 

Det kræver at vi tør mærke efter, være kritisk refleksive omkring vores valg, prioritere og vigtigt, at vi står ved det vi kan mærke skaber værdi, også når det kræver et “nej”, til noget som på papiret er fedt.

 

Jeg arbejder holisktisk, og har stor succes med at kombinere psykologi, coaching og energetisk arbejde i mine forløb. Fordi det netop arbejder, forløser og skaber indsiger på alle planer.

Det er helt naturligt for mig at inkludere energetisk arbejde, fordi alt er energi og derfor er det liv vi har nu, en kombination af alle vores tanker, handlinger, ord og følelser. 95% af vores valg i hverdagen er ubevidste og derfor er det naturligt for mig at forløse på det ubevidste plan, for at skabe det meningsfulde og passionerede liv vi har fortjent og drømmer om.

Grundlæggende elsker jeg når ting er nemme, effektive og naturlige – og høj kvalitet!

 

Læs mere om Life Mastery her!

PRIVAT

Hvem er jeg også?

Jeg er et ambitiøst og positivt familiemenneske, som har en kort snor for at gøre ting som ikke giver mening for mig.

Jeg er kæreste med Kristian, som også er en del af denne business. Vi deler passionen for udvikling – både personligt og spirituelt

(selv om det ikke altid har været sådan, men i takt med at jeg har taget ansvar for min spiritualitet, har han også).

Generelt er vi ret uformelle og er totalt livsnydere. 

Vi har to skønne drenge, Herman og Charlie, og vi bor i et dejligt hus tæt på vandet på Sjælland. 

Hvad der tanker mig op?

Alt hvad der er lækkert – nydelse! 

Ud over mit arbejde og min familie, elsker jeg også at være i naturen, lytte til fed musik og dyrke motion. Jeg har altid haft en stor passion for mode og indretning.

Jeg elsker at udforske og arbejde med essentielle olier, fordi det er så nemt og effektivt at se forandringer, og det er nok også noget som kendetegner mig – at ting skal være lækre, effektive og nemt at arbejde med i en travl hverdag. 

Dybest set er jeg ret vild med lækre ting der nærer mig både indvendigt og udvendigt!

Værdisæt

Jeg tager mine kunder og egne ønsker seriøst

– og handler på dem!

Jeg har etableret dette værdisæt som fundament for at skabe en succesfuld business. Dette værdisæt gælder for alle, som på den ene eller anden måde er en del af min business.

Gå hvor du er hyldet

ALTID! Denne værdi er måske den stærkeste hos mig, og den har ledt mig mange fantastiske steder hen. 

For når vi går hvor vi er hyldet, så er vi altid på rette vej – en vej der følger os til passion og glæde!

Værdighed og ansvar

Jeg tager ansvar for min passion, mit liv og min udvikling. 

Jeg er dedikeret til de processer og indsigter jeg står overfor, også selvom det kræver mod og villighed til at se livet fra et nyt perspektiv.

Hyld alle succeser

Yes! Det skal fejres!

Jeg er meget opmærksom på at fejre alle succeser, da det fordrer fremgang og positiv energi. Ved at være generøs og opmærksom på de mindste sejre i hverdagen, skaber det fokus på nydelse og taknemmelighed som en grundtanke, for personlig vækst.

Læs mere om Life Mastery her!

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Du er meget velkommen til at kontake mig, til en uforpligtende samtale og lad os se om vi er et match! 

Ring også gerne på +45 27 829 827