fbpx
Skip links

1:1 HIGH LEVEL LIFE & BUSINESS MENTORING

Den ambitiøse og bevidste kvindes genvej til at genfinde ægte passion og dyb, dyb mening.

ONE (WO)MAN er til dig som på papiret har det hele; partneren, karrieren, børnene, det fede hjem og et rigt socialt liv.

Du har altid været sulten på livet og hader at nøjes, så du har arbejdet hårdt og målrettet for at nå hertil. Du er stolt, men træt. 

Udmattet faktisk. Og nogle dage har du helt glemt, hvorfor du gør, hvad du gør.

Det kan være svært at erkende, men faktisk har du oftere og oftere svært ved at falde i søvn om aftenen, fordi utilstrækkeligheden og overvældelsen føles sværere og sværere at holde for døren. Du tænker måske ligefrem: “Er det mon sådan her (begyndende) stress føles”? 

Alligevel bliver du ved, fordi du ved, at lysten til at lykkes er større, end frygten for at være nødt til at give op. Men du har brug for hjælp til at finde en måde at være den kvinde på, som kan bære det hele – uden at miste balancen (eller dig selv).

Det er til dig, som er klar til at…

 • Opgradere dig! så du kan føle dig som en hel kvinde (og ikke som en maskine), ved at erstatte knokleri med effektiv og potent udnyttelse af din energi og dine ressourcer. 
 • at mestre dine følelser og frustrationer ved at erstatte skyld og skam med følelsesmæssig intelligens, så du kan skabe den nærende succes du længes efter – både i dit familie- og arbejdsliv.
 • være i verden på en anden og mere nærende måde, så du faktisk kan nyde al den succes du har, på en mere bæredygtig og holistisk måde.
 • justere på et dybere plan, så din power bliver brugt mere potent og nærende, ikke kun for din egen skyld, men også fordi du ønsker at være en rollemodel for dine omgivelser.
 • bruge energiarbejdet som en katalysator for vækst til det gode liv, fordi det er så nemt, effektivt og super meningsfuldt!
 • slippe splittelsen mellem den del af dig, som har lyst til at bevare dit liv som det er (fordi du faktisk elsker travlheden!) og den del af dig, som godt ved, at du er nødt til at gøre noget anderledes, så du kan udfolde dit fulde potentiale.

For ja, det er muligt at erstatte knokleri med nydelse (uden at gå på kompromis med dine ambitioner!)  – og jeg vil elske at lære dig hvordan.

Ved at trykke på knappen herunder, kan du booke en afklarende samtale, for at se om vi er et match.

Ja tak! Jeg er klar til One Woman.
Heidi Larsen

Salgschef

Da jeg mødte Lotte, havde jeg haft et skønt liv i overhalingsbanen med 200 km/t i mange år. Jeg havde et krævende job, og røg ned med stress i Marts 2023. 

 

Nu, under to måneder efter jeg startede i mentorforløb hos Lotte, kan jeg slet ikke forstå hvor stor en transformation jeg har gennemgået. Jeg taler og handler langt mindre og  mere velovervejet, jeg er opmærksom på kun at tage ansvar for mit eget, og så har jeg fået kontakten til min krop for første gang i hele mit liv. 

Jeg oplever at dette forløb har givet mig langt større frihed til at være mig. Jeg har et helt andet nærvær i mit familieliv, jeg kan håndtere følelser jeg tidligere var bange for, og så kan jeg mærke at jeg har højnet min bevidsthed, som gør at jeg manifesterer de vildeste resultater i mit liv, både for mig selv og mine børn. 

Jeg anbefaler Lotte til alle jeg møder, og jeg vil også anbefale hende til dig! 

Da jeg mødte Lotte, havde jeg haft et skønt liv i overhalingsbanen med 200 km/t i mange år. Jeg havde et krævende job, og røg ned med stress i Marts 2023. 

 

Nu, under to måneder efter jeg startede i mentorforløb hos Lotte, kan jeg slet ikke forstå hvor stor en transformation jeg har gennemgået. Jeg taler og handler langt mindre og  mere velovervejet, jeg er opmærksom på kun at tage ansvar for mit eget, og så har jeg fået kontakten til min krop for første gang i hele mit liv. 

 

Life Mastery 1:1 mentorforløbet er ikke en sovepude. Lotte har en særlig naturevne til at tale til både dit bevidste og ubevidste “jeg”, som gør at man eksekverer meningsfuldt når man er i hendes felt. Og hun ser med det samme hvis jeg står i vejen for mig selv, hvilket jeg elsker, fordi hun altid er ærlig og kærlig overfor mig samtidigt. Hun udfordrer mig. 

 

Bottomline er, at de øvelser og opgaver Lotte præsenterer dig for, kun skaber resultater hvis de praktiseres, uanset om det gør ondt. For det har været en overvældende og angstprovokerende periode at lære sig selv at kende på ny. 

Men ´hey´, jeg er super tryg, for jeg ved at Lotte er der med ubegrænset support, som har været GULD VÆRD. Det er 100% en gamechanger, at jeg kan skrive og indtale beskeder til Lotte når det passer mig.

 

Jeg oplever at dette forløb har givet mig langt større frihed til at være mig. Jeg har et helt andet nærvær i mit familieliv, jeg kan håndtere følelser jeg tidligere var bange for, og så kan jeg mærke at jeg har højnet min bevidsthed, som gør at jeg manifesterer de vildeste resultater i mit liv, både for mig selv og mine børn. 

Jeg anbefaler Lotte til alle jeg møder, og jeg vil også anbefale hende til dig! 

Jeg tror grundlæggende på, at vi kan få alt det vi drømmer om!

Vi er her for at lære, for at udvikle os, så vi hele tiden forstår og elsker os selv mere og dybere for hver dag der går.

Vi er her for at nyde!

Drikke champagne.

Vi er her for at udfordre og møde os selv på alle planer.

Styrke vores nære relationer.

Have overflod på alle fronter.

Vi er her for at have det hele.

 

DU er her for at få det hele.

Lige som det giver mening for dig!

Men måske kræver det en justering?

For det kræver at du bruger dine mange ressourcer på en anden måde.

En mere elegant og nærende måde.

En måde hvor du har dig selv med – hele vejen, så du næres af dit liv, frem for at blive drænet.

Jeg kalder det Feminint Lederskab.

Og det handler om at lære at mestre det hele, men først må du lære at mestre dig selv. Din energi, dine følelser og dine strategier. 

For ja, der er mange arenaer at sprede sig over. Mange kasketter at bære. Mange krav. Og mange bolde i luften. Men der er kun én kvinde – One Woman – til at mestre det hele. Og det er dig.  

Derfor er det min fornemmeste opgave, at hjælpe dig til at stå stærkt. Forblive grounded. Forstå, hvad der er værd at investere din energi i – og hvad der blot er distraktioner. Og forstå præcis, hvordan du bliver den kvinde, som ikke føler sig splittet af det liv, som hun selv har skabt. Men som finder passion, mening og livsglæde midt i det hele.

Hvis dette resornerer med dig, så hæng på, for det er derfor jeg har skabt One Woman!

Julie Börger

Business Mentor

Den største fordel ved at arbejde med Lotte er, at jeg har fået større kærlighed og tiltro til mig selv, samt at jeg har fået en mere meningsfuld hverdag.

Lotte har et helt fantastisk nærvær, og en utrolig evne til hurtigt at spotte hvor du begrænser dig selv fra at leve det liv du drømmer om. Det gør at jeg har taget kvantespring i min selvudvikling, hver gang jeg har snakket med hende. Hun har så mange redskabet i rygsækken, som hun gladeligt deler ud af og som skaber gode resultater for mig i min hverdag.

Yderligere har det allerede bidraget med en langt større målrettethed, samt troen på at jeg kan opnå de ting jeg sætter mig for. Jeg har fået værktøjer med, som jeg vil kunne bruge resten af mit liv – uanset hvilken situation jeg befinder mig i.

Grundlæggende er jeg blevet opmærksom på ikke længere at gå på kompromis med mig selv, hvilket allerede har øget min livsglæde og – kvalitet.

BIOGRAFI

Når modsætninger mødes og skaber merværdi

Mit navn er Lotte Lova og jeg er fra 1979, kæreste med Kristian og mor til to skønne drenge.

Min egen livsrejse har handlet om at bygge bro imellem det, som nemt kan ligne modsætninger: Karrieren og familien. Ambitionerne og spiritualiteten. Min passion for vækst og mit behov for indre ro. Handlekraft og væren. Ego og essens. De feminine og maskuline energier.

 

Jeg er 4/6 Emotional Projector i Human Design. Hvis det er helt sort snak for dig, så fortvivl ikke. Det betyder blot, at jeg er designet til at kigge dybt ind i din essens – og samtidig holde space for dig imens livets bølger raser, og guide dig til at handle når timingen er rigtig.

Jeg plejer at sige, at effektivitet er blevet min geni-zone. Og det er ikke den ubalancerede maskuline version, hvor skyklapperne blokerer for klarsynet, som jeg refererer til. Men en version som består af lige dele strategi, energi og mestring. Maskuline og feminine principper i skøn forening. 

For præcis som dig, vil jeg have det hele – eller i hvert fald min version af “det hele”. Og jeg er her for at hjælpe dig til at få din!

Jeg lærer dig at tage personligt lederskab og ansvar for at navigere indefra og ud, så du kan skabe det meningsfulde liv med det overskud og den livsglæde, du dybest set længes efter.
(Men måske ikke tænker er muligt lige nu.)

Min erfaring og uddannelsesbaggrund er ikke overraskende en kombination af det “etablerede” (fx en BA i Psykologi og Arbejdslivsstudier og tidligere ledelsesansvar for 3 store møbelforretninger i København) og det “alternative” (fx Human Design, clairvoyance, tapping og energiarbejde).

For mig er der ingen forskel. Jeg bevæger mig ind og ud af arenaer med størst naturlighed, fordi begrænsninger ofte er nogle vi skaber for os selv.

Så i min verden behøver du ikke at vælge. Vi finder i fællesskab den hurtigste og mest nærende vej ud af begrænsningerne – og hjem til dig selv. Hjem til den version af dit liv, som føles lige så godt på indersiden, som det ser ud på ydersiden. 

Helene Myrtue Nielsen

Molekylærbiolog

Allerede efter min første session med Lotte, sad jeg med følelsen af, at det i virkeligheden var mit allerførste skridt mod mig selv.

Jeg har snakket med andre professionelle før Lotte, men ingen er så hurtigt kommet ind til sagens kerne før.

Derudover fik Lotte mig til at kigge på min historie fra en helt ny vinkel- det var den vildeste oplevelse.

Jeg kan på alle måder anbefale Lotte som din personlige mentor!

1:1 HIGH LEVEL LIFE & BUSINESS MENTORING

Et transformerende og personligt 1:1 mentorforløb, til dig som ikke gider (eller har tid til) unødvendig sniksnak, men som søger hjælp til at finde ind til præcis det, som kalder på forandring i dit liv. 


Designet til dig, som er klar til at skabe resultater. Nu! 


Til dig, som er klar til at udforske – og transformere – de livslange vaner, som har taget dig hertil. På godt og ondt. 

Til dig som gerne vil have kvalificeret sparring, til både dit familieliv, din business og/eller din karriere – Fordi du ved at succesen udspringer fra dit personlige lederskab, uanset hvilken arena du befinder dig.

Til dig, som er klar til at bygge et nyt, stærkere og mere bæredygtigt fundament til din succes. På alle livsområder. Og alle planer. 

Du får: 

 • Personlig og erfaren sparring og perspektivering på din livssituation.
 • Opgradering af dit energifelt.
 • Selvkærlige værktøjer til at støtte dit nervesystem.
 • Refleksionsøvelser til at heale og skabe indsigter.
 • Tappingøvelser, meditationer og/eller visualiseringer til at skabe ro i dit indre eller dine omgivelser. 
 • Eller præcis det du har brug for. Vi tilføjer eller fjerner værktøjer afhængig af dit behov. Personligt og effektivt. 

ONE WOMAN løber over 6 måneder, så vi sikrer den naturlige udfoldelse og den bæredygtige forandring. 

Ja tak jeg vil gerne have en gratis afklarende samtale

Alt dette får du med One Woman

1: Klarhed: Kick start dit forløb med en personlig workshop på 1,5 time. 

2: Opgradering: 5 sessioner på Zoom og 6 personligt indtalte lydfiler. 

3: Integration: Ubegrænset sparring via Voxer i 6 måneder.

BONUS: Derudover får du adgang til Lovas Community Club samt mit online bibliotek med masser af transformerende øvelser, som hjælper dig med at lukke alt det nye ind på din vækstrejse. Øvelser og værktøjer, som du kan tilgå præcis når det passer dig.

Lad mig uddybe indholdet:

EN PERSONLIG WORKSHOP MED DIG I FOKUS

Klarhed

Forløbet starter med en personlig workshop af 1,5 times varighed, så vi kommer godt og grundigt fra start. Vi lægger ud med at lære hinanden at kende, så både du og jeg får en bedre forståelse af hvem du er, hvad der driver dig, og hvad der står i vejen for, at du har det liv du gerne vil have. 

Der er også mulighed for at vi kan inddrage dit Human Design, hvis du har lyst til at bruge det som et aktivt værktøj til forståelse og transformation. På den måde kan vi sammen gøre det helt konkret, hvad du gerne vil opnå de næste 5 måneder, hvad der ligger bag dit ønske og vigtigst – hvad der skal til for at du opnår det du gerne vil, uden at knokle dig til resultater. 

Efter workshop’en står du tilbage med en klar vision for, hvad du skal arbejde med og konkrete værktøjer til hvordan du kan skabe en mere meningsfuld og nydelsesfuld hverdag med dig i fokus. 

Så snart du har tilmeldt dig forløbet får du adgang til et refleksionsskema, som hjælper dig med at blive helt skarp på, hvad vi skal arbejde med på den transformerende workshop.

BEVIDST OPGRADERING AF DIT ENERGIFELT OG DINE HANDLEMØNSTRE

Opgradering

5 x 1:1 S.E.M-sessioner på Zoom
I ONE WOMANs fem S.E.M sessioner hjælper jeg dig med både at rense, heale og opgradere den energi, som blokerer dig fra at blive et match til det du gerne vil skabe. Derudover får du guidens til at forstå hvor problemet opstod og hvad du kan gøre for at handle mere meningsfuldt i din hverdag.


En session varer 1 time, så der er god tid til at tale, forstå og opgradere dit energifelt. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få direkte guidens fra din essens, da jeg kanaliserer undervejs. Du går fra sessionerne med konkrete værktøjer til, hvordan du kan skabe mere meningsfulde resultater i dit liv. 

Du får mulighed for at optage sessionerne, hvis du logger på via en computer – og det anbefaler jeg altid, da energiarbejdet foregår på mange flere lag end vi “forstår”. Derfor kan du med fordel gense og lytte til materialet igen og igen for at få nye indsigter.

6 x personligt indtalte lydfiler:

S.E.M lydfilerne laves med afsæt i det tema du ønsker at arbejde med. Og fordi det er en energetisk udveksling, behøver vi ikke at være sammen, når jeg arbejder med dit energifelt. Jeg optager lydfilen mens jeg clearer, healer og opgrader dit energifelt. Hvilket altid indeholder guidens fra din essens, som giver dig forståelse for, hvorfor du er, hvor du er i dit liv lige nu – og hvilken adfærd du med fordel kan ændre for at skabe mere mening og flere positive resultater. 

Lydfilen kan du lytte til igen og igen for at aktivere energiarbejdet på et dybere plan for hver gang. Fordelen ved lydfilerne er, at de ikke er samtalebaseret. Det betyder, at vi kan “bypasse” de kognitive forsvarsmekanismer og gå direkte til de energetiske lag.

STRATEGI

Vores strategi er den måde vi er i verden på. Det er den måde vi løser vores udfordringer, håndterer kriser og blokeringer. 

Det er den måde vi skaber vores liv på. 

Ofte er vores strategier usynlige for os, fordi det er så naturligt for os at agere som vi gør, og derfor har vi svært ved at forstå og mestre at være i verden på en anden måde.  

Vi er vanemennesker, om du vil. Men for at skabe noget nyt, må vi ændre vores strategier, både mentalt, følelsesmæssigt, energetisk og i vores handlinger. 

ENERGI

Vi er energi i en fysisk verden, hvor formålet dybest set er at lære af, og vækste, med de livslektier vi har sagt “ja” til inden vi kom på jorden denne gang. 

Derfor er det også så super effektivt at arbejde med vores traumer, blokeringer, selvforståelse og ønske om vækst på et energetisk plan, fordi vi på den måde arbejder på et dybere plan, og i alle liv på én gang.

Jeg renser og opgraderer dit energifelt ved at udføre energiarbejde for at skabe plads til det nye, som venter på dig i dit energifelt.

MESTRING

For at skabe forandringer i den fysiske verden skal vi agere anderledes end vi plejer, ellers får vi bare mere af det samme. Men vores adfærd er primært styret af ubevidste traumer, erfaringer og blokeringer, som gør det svært for os at ændre vaner, fordi de er usynlige for os. 

Jeg samarbejder med din essens, og kommunikerer videre til dig, hvad der strategisk og energetisk kan være fordelagtigt for dig at gøre både på kort og lang sigt, så du har noget konkret at forholde dig til efter sessionen. Hvilket er afgørende for at du skaber den personlige og spirituelle vækst, du ønsker at skabe og blive et match til.

LØBENDE STØTTE OG KONTAKT VIA VOXER

Integration

Det kan være overvældende at implementere forandringerne i en travl hverdag, men når du investerer i One Woman, får du mulighed for at få løbende og daglig sparring med mig i en struktureret ramme. 

Voxer support er bindeleddet mellem dine indsigter, gode intentioner og nye handlemønstre, og en hektisk hverdag fyldt med “dårlige” vaner, selvsabotagemønstre og tvivl. Så når tvivlen, de gamle vaner og manglende tro på egne evner opstår, kan du altid række ud til mig, så jeg kan hjælpe dig med at justere og komme tilbage på rette spor igen. På den måde bliver dine udsving markant mindre, og din oplevelse af fremskridt sker hurtigere, fordi vi sammen spotter de blinde vinkler og loops, som du er havnet i.

Voxer er en gratis Walkie-Talkie app, hvor vi kan indtale lydbeskeder og skrive tekstbeskeder til hinanden. Med ubegrænset Voxer support (mandag-fredag) har du mig med i “baglommen”, så vi hurtigt kan perspektivere en udfordring, som du står midt i – eller kan justere dine handlinger, ord og følelser på farten, så du skaber fra et harmonisk og bevidst sted – på trods af en travl hverdag.

Bonus 1

OVERSKUD – din direkte genvej til at styrke dit selvværd.

Lige nu får du adgang til mit online bibliotek OVERSKUD, når du køber One woman. Dette onlinekursus består af simple og korte øvelser som du nemt kan flette ind i en travl hverdag, og som giver dig det overskud og indblik i dig selv du skal bruge for at blive følelsesmæssig robust. 

Disse genveje bliver hurtigt dit daglige kick, som du glæder dig til at få mere af hver dag og der er en god variation, som gør at det er nemt for dig at finde dine personlige favoritter.

Bonus 2

Lovas Community Club – en online klub for dig, som vil vækste. Både personligt og professionelt.

Adgang til Lovas Community Club, som er et fællesskab – eller en klub – for dedikerede og ambitiøse kvinder (og mænd), som hver måned mødes online med ét eneste formål: At holde space for (bæredygtig!) vækst og helhed. Hver måned sætter vi spotlight på et specifikt tema, som vi fokuserer på at mestre både strategisk og energetisk i den pågældende måned. 

Tidsforbruget er overkommeligt og indholdet et mix af “live” og integration i dit eget tempo. Det giver den bedste blanding af fællesskab og fleksibilitet. 

DEN PERFEKTE KOMBINATION TIL AT SKABE PASSION OG DYB, DYB MENING

Lad mig opsummere….

Jeg har skabt ONE WOMAN til dig, som: 

 • vil lære at holde din egen power. Også – eller især – når livet er travlt og kravene store. 
 • er klar til at gøre op med følelsen af ikke at “slå til” (hverken hjemme eller i karrieren).
 • er træt af at nøjes og leve et liv fuld af kompromisser.
 • ved at nøglen til at indfri dine (store) ambitioner ligger i dig selv. 
 • ved at det er super effektivt – og nødvendigt – at arbejde på alle planer, når du ønsker reel og bæredygtig vækst i dit liv. 
 • vil have et 100% individuelt og skræddersyet forløb, som tager udgangspunkt i præcis din situation og dine behov.

Med andre ord….

ONE WOMAN er til dig, som er klar til at træde ind i den mest powerfulde version af dig selv. 

 

Uanset om du er mand eller kvinde. ONE MAN eller ONE WOMAN.

Den som kan holde det hele. Uden at miste sig selv. 

Ada Duus

Sales Developer

Første gang jeg talte med Lotte var jeg sygemeldt med stress på 3. år. Efter 3 måneders samarbejde mede Lotte, var jeg fastansat i en fuldtidsstilling.

Det bedste ved at arbejde med Lotte er, at hun har styr på det hun laver, er dedikeret og jeg har altid følt at hun er der for mig, når der er noget jeg er i tvivl om. Hun har erfaring og ekspertise i og med hun selv har gået hele vejen, og derfor kender hun på egen krop, hvad det kræver, at skabe de ønskede forandringer.

Mentor og inspirator er helt bestemt den rigtige titel hun har til jobbet, og jeg kan kun anbefale dig at starte et forløb hos Lotte – det kommer du ikke til at fortryde, for du får mere værdi for pengene end du regner med. 

Første gang jeg talte med Lotte var jeg sygemeldt med stress på 3 år. Og jeg var i gang med at blive udredt for aspergers. Jeg havde taget antidepressiver i 17 år. Og da Lotte spurgte mig, hvad mit mål med forløbet var, svarede jeg at det – højt sat – var at jeg gerne ville have et skånejob på 30 timer. 

 

Efter 3 måneders samarbejde mede Lotte, var jeg – efter eget ønske – medicinfri for depressionspiller og fastansat i en fuldtidsstilling. Jeg arbejede intest med mig selv, men resultatet var langt ud over mine forventninger og derfor det hele værd. Kort tid efter opstart på mit nye job fik jeg både en markant lønforhøjelse og ansvar for området i udlandet, hvilket betød flere rejsedage om året. En ting der før mit mentorforløb med Lotte var helt utænkeligt, fordi jeg ikke var i stand til at forlade min familie i længere tid ad gangen. 

 

Det bedste ved at arbejde med Lotte er, at hun har styr på det hun laver, er dedikeret og jeg har altid følt at hun er der for mig, når der er noget jeg er i tvivl om. Hun har erfaring og ekspertise i og med hun selv har gået hele vejen, og derfor kender hun på egen krop, hvad det kræver, at skabe de ønskede forandringer.


Jeg elsker at samarbejde med Lotte, for man er ikke bare endnu et nummer – jeg føler mig både hørt og forstået og ikke mindst guidet i den rigtige retning. Lotte videreformidler og støtter på et letforståeligt sprog, som ved mig er gået rent ind. 

 

Mentor og inspirator er helt bestemt den rigtige titel hun har til jobbet, og jeg kan kun anbefale dig at starte et forløb hos Lotte – det kommer du ikke til at fortryde, for du får mere værdi for pengene end du regner med. 

1:1 HIGH LEVEL LIFE & BUSINESS MENTORING

Den samlede værdi for 6 måneders mentorforløb

1 x workshop værdi: 2.799 DKK 

5 x 1:1 S.E.M. sessioner, værdi: 9.995 DKK

6 x S.E.M. lydfiler, værdi: 7.830 DKK

6 x Voxer support, værdi: 19.998 DKK

1 x OVERSKUD, værdi: 1.499 DKK

 

Samlet Værdi: 42.121 DKK 

Nu er resten op til dig powerfulde kvinde!

Er du klar til at investere i din egen personlige vækst? Nysgerrig på, om du og jeg er et godt match? Kan du mærke ONE WOMAN kalde? 

Så book en gratis afklarende snak i dag. Jeg er klar når du er!

Din investering

23.999 DKK

Du sparer: 18.122 DKK

Den fleksible betaling: 6 rater af 4.444 DKK

(Samlet pris: 26.664 DKK)

Få 6 måneders 1:1 personlig mentoring!

Jeg glæder mig til at støtte dig i at skabe det liv du drømmer om!

Ja tak - Jeg er klar til One Woman

“Investing in yourself is the most important investment you’ll ever make in your life.”


Tim Ferris

Line Skov Jensen

IRONMAN Certified Coach

Jeg har fået bearbejdet nogle ting, som jeg tidligere har ignoreret og skubbet foran mig, fordi jeg vidste det ville blive hårdt. Men det har været det hele værd, for sammen med Lotte har jeg følt mig tryg og er kommet godt til bunds. Jeg har fået en hel anden indre ro. 

Jeg føler jeg har fundet mig selv igen, og samtidig troen på mig selv. Jeg har fået mod på at springe ud i en masse nye projekter og følge min passion som triathlon træner. Og så har jeg fået nogle redskaber som jeg kan bruge igen og igen for fremtiden, hvis jeg kan mærke at jeg har brug for grounding og at finde hjem til mig selv igen.

Det bedste ved at få hjælp af Lotte er, at hun møder dig der hvor du er. Selvom det er foregået virtuelt, kan man mærke en helt særlig tilstedeværelse fra Lotte. Som om hun stadig kan mærke dig.

Lad mig svare på de spørgsmål du kan have om forløbet: 

Jeg har aldrig fået hjælp på denne måde før, hvordan ved du at det faktisk skaber resultater?

Transformation via co-creation og ansvar!

Det er med mit arbejde som med dit. Du får det udbytte som stemmer overens med det du er klar til at committe dig til. Jeg ved at mine metoder virker, det er alle mine kunder et levende bevis på. Så jo mere villig du er til at lære at forstå og mestre dig selv på en ny måde, des bedre resultater får du. Og jeg lover dig at jeg støtter og hjælper dig hele vejen. 

Hvor spirituel skal jeg være for at det giver mening?

Spiritualitet er jo bare en helt normal del af dig.

 

Det er ikke det spirituelle der er så vigtigt for at du kan lykkes i forløbet. Spiritualitet er blot et af mange værktøjer jeg bruger og har god succes med. Og for mig kan det sidestilles med din indre stemme, din mavefornemmelse eller andet som du sikkert allerede bruger i hverdagen. Vi skal bare skrue lidt op for den, så du kan bruge den aktivt og meningsfuldt. 

Men som alting kan det ikke stå alene, det skal kombineres med meningsfulde handlinger og modet til at stå ved den du er. Så kommer resten af sig selv. Men bare rolig. Det er min fornemste opgave at møde dig der hvor du er og udfordre dig i det omfang det giver mening for dig og dit liv.

Hvad nu hvis jeg er i tvivl om, om One (Wo)man er noget for mig?

Du er landet på min side af en årsag, og Ja det er muligt for dig at skabe det liv du længes efter!

Det er helt normalt at være usikker omkring at bevæge sig ud i det uvisse, og din underbevidsthed ved godt at det ikke er gratis at skabe et succesfuldt liv. Det er ofte derfor vi ikke formår at skabe det alene.

For sandheden er, at det kan være ret ubekvemt at få et succesfuldt liv, (men ikke mere ubekvemt og meningsløst end det er nu) – det glemmer vi bare lige når vi scroller gennem insta og læser i magasiner. Men jeg lover dig at dem du følger og beundrer har alle fået hjælp. For de ved godt at genvejen til at skabe succes, er ved at få kyndig og erfaren hjælp fra én som selv har gået vejen.

Hvis du gerne vil have en afklarende samtale med mig for at se om vi er et match – så tryk på knappen her.

Ja tak - jeg er klar til One Woman

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak om hvordan du kan vækste i dit liv!

Hvis du kan mærke at One (Wo)man er noget for dig, så er du er meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vi kan finde en tid til en uforpligtende samtale og se om vi er et match!

Glæder mig til at høre fra dig. 


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]