fbpx
Skip links

1:1 HIGH LEVEL LIFE & BUSINESS MENTORING

Den kompromisløse og bevidste kvindes genvej til at genfinde ægte passion, succes og dyb, dyb mening.

ONE (WO)MAN er til dig som på papiret har det hele; partneren, karrieren, børnene, det fede hjem og et rigt socialt liv.

Du har altid været sulten på livet og hader at nøjes, så du har arbejdet hårdt og målrettet for at nå hertil. Du er stolt, men træt. 

Udmattet faktisk. Og nogle dage har du helt glemt, hvorfor du gør, hvad du gør.

Det kan være svært at erkende, men faktisk har du oftere og oftere svært ved at falde i søvn om aftenen, fordi utilstrækkeligheden og overvældelsen føles sværere og sværere at holde for døren. Du tænker måske ligefrem: “Er det mon sådan her (begyndende) stress føles”? 

Mange får ikke taget hånd om deres problemer før skilsmissepapirerne er underskrevet, fyringen er en realitet eller stresssygemeldingen er en kendsgerning – af den simple årsag, at du er vant til at klare alting selv. Og skammen over ikke at kunne håndtere tingene denne gang er for stor til at se realiteterne i øjnene.

Derfor bliver du ved, fordi du ved, at lysten til at lykkes er større, end frygten for at være nødt til at give op. Men du har brug for hjælp til at finde en måde at være den kvinde på, som kan bære det hele – uden at miste balancen (eller dig selv).

One Woman er til dig, som er klar til at…

 • Opgradere dig! så du kan føle dig som en hel kvinde (og ikke som en maskine), ved at erstatte knokleri med effektiv og potent udnyttelse af din energi og dine ressourcer. 
 • genfinde passionen og meningen i dit liv, så du kan interagere med livet på den nærende og begejstrede måde du altid har været vant til, og faktisk kan nyde al den succes du har skabt – både i dit familie- og arbejdsliv.
 • justere på et dybere plan, så din power bliver brugt mere potent og nærende, ikke kun for din egen skyld, men også fordi du ønsker at være en rollemodel for dine omgivelser.
 • bruge energiarbejdet som en katalysator for vækst til det gode liv, fordi det er så nemt, effektivt og super meningsfuldt!
 • slippe splittelsen mellem den del af dig, som har lyst til at bevare dit liv som det er (fordi du faktisk elsker travlheden!) og den del af dig, som godt ved, at du er nødt til at gøre noget anderledes, så du kan udfolde dit fulde potentiale.

For ja, det er muligt at erstatte knokleri med nydelse (uden at gå på kompromis med dine ambitioner!)  – og jeg vil elske at lære dig hvordan.

Ved at trykke på knappen herunder, kan du booke en afklarende samtale, for at se om vi er et match.

Ja tak! Jeg er klar til One Woman.
Helene Myrtue Nielsen

Molekylærbiolog

Allerede efter min første session med Lotte, sad jeg med følelsen af, at det i virkeligheden var mit allerførste skridt mod mig selv.

Jeg har snakket med andre professionelle før Lotte, men ingen er så hurtigt kommet ind til sagens kerne før.

Derudover fik Lotte mig til at kigge på min historie fra en helt ny vinkel- det var den vildeste oplevelse.

Jeg kan på alle måder anbefale Lotte som din personlige mentor!

Jeg tror grundlæggende på, at vi kan få alt det vi drømmer om!

Vi er her for at nyde! Drikke champagne.

Vi er her for at lære, for at udvikle os, så vi hele tiden forstår og elsker os selv mere og dybere for hver dag der går.  Vi er her for at udfordre og møde os selv på alle planer. Styrke vores nære relationer. Have overflod på alle fronter. Vi er her for at have det hele.

DU er her for at få det hele.

Lige som det giver mening for dig!

Men måske kræver det justeringer?

Så du bruger dine mange ressourcer på en anden måde. En mere bevidst, elegant og nærende måde. En måde hvor du har dig selv med – hele vejen, så du næres af dit liv, frem for at blive drænet.

Jeg kalder det Bevidst Lederskab.

Det handler om at lære at mestre det hele, også dine livskriser.

At lære at mestre livet når du står overfor store skilleveje hvor du føler at tæppet er ved (eller allerede er) revet væk under dit fundament. For i min optik er livskriser, en unik mulighed for at lære at stå endnu stærkere i dig selv. 

Først må du lære at mestre dig selv. Din energi, dine følelser og dine strategier. 

For ja, der er mange arenaer at sprede sig over. Mange kasketter at bære. Mange krav. Og mange bolde i luften. Men der er kun én kvinde – One Woman – til at mestre det hele. Og det er dig.  

Derfor er det min fornemmeste opgave, at hjælpe dig til at stå stærkt. Forblive grounded. Forstå, hvad der er værd at investere din energi i – og hvad der blot er distraktioner. Og forstå præcis, hvordan du bliver den kvinde, som ikke føler sig splittet og overvældet af det liv, som hun selv har skabt. Men som finder passion, mening og livsglæde midt i det hele.

Hvis dette resonerer med dig, så hæng på, for det er derfor jeg har skabt One Woman!

Heidi Larsen

Salgschef

Da jeg mødte Lotte, havde jeg haft et skønt liv i overhalingsbanen med 200 km/t i mange år. Jeg havde et krævende job, og røg ned med stress i Marts 2023. 

 

Nu, under to måneder efter jeg startede i mentorforløb hos Lotte, kan jeg slet ikke forstå hvor stor en transformation jeg har gennemgået. Jeg taler og handler langt mindre og  mere velovervejet, jeg er opmærksom på kun at tage ansvar for mit eget, og så har jeg fået kontakten til min krop for første gang i hele mit liv. 

Jeg oplever at dette forløb har givet mig langt større frihed til at være mig. Jeg har et helt andet nærvær i mit familieliv, jeg kan håndtere følelser jeg tidligere var bange for, og så kan jeg mærke at jeg har højnet min bevidsthed, som gør at jeg manifesterer de vildeste resultater i mit liv, både for mig selv og mine børn. 

Jeg anbefaler Lotte til alle jeg møder, og jeg vil også anbefale hende til dig! 

Da jeg mødte Lotte, havde jeg haft et skønt liv i overhalingsbanen med 200 km/t i mange år. Jeg havde et krævende job, og røg ned med stress i Marts 2023. 

 

Nu, under to måneder efter jeg startede i mentorforløb hos Lotte, kan jeg slet ikke forstå hvor stor en transformation jeg har gennemgået. Jeg taler og handler langt mindre og  mere velovervejet, jeg er opmærksom på kun at tage ansvar for mit eget, og så har jeg fået kontakten til min krop for første gang i hele mit liv. 

 

Life Mastery 1:1 mentorforløbet er ikke en sovepude. Lotte har en særlig naturevne til at tale til både dit bevidste og ubevidste “jeg”, som gør at man eksekverer meningsfuldt når man er i hendes felt. Og hun ser med det samme hvis jeg står i vejen for mig selv, hvilket jeg elsker, fordi hun altid er ærlig og kærlig overfor mig samtidigt. Hun udfordrer mig. 

 

Bottomline er, at de øvelser og opgaver Lotte præsenterer dig for, kun skaber resultater hvis de praktiseres, uanset om det gør ondt. For det har været en overvældende og angstprovokerende periode at lære sig selv at kende på ny. 

Men ´hey´, jeg er super tryg, for jeg ved at Lotte er der med ubegrænset support, som har været GULD VÆRD. Det er 100% en gamechanger, at jeg kan skrive og indtale beskeder til Lotte når det passer mig.

 

Jeg oplever at dette forløb har givet mig langt større frihed til at være mig. Jeg har et helt andet nærvær i mit familieliv, jeg kan håndtere følelser jeg tidligere var bange for, og så kan jeg mærke at jeg har højnet min bevidsthed, som gør at jeg manifesterer de vildeste resultater i mit liv, både for mig selv og mine børn. 

Jeg anbefaler Lotte til alle jeg møder, og jeg vil også anbefale hende til dig! 

BIOGRAFI

Når modsætninger mødes og skaber merværdi

Mit navn er Lotte Lova og jeg er fra 1979, kæreste med Kristian og mor til to vilde drenge.

Min egen livsrejse har handlet om at bygge bro imellem det, som nemt kan ligne modsætninger: Livskriser og bevidst lederskab. Karrieren og familien. Kompromisløsheden og spiritualiteten. Min passion for succes og mit behov for indre ro. Handlekraft og væren. Ego og essens. De feminine og maskuline energier.

Jeg er 4/6 Emotional Projector i Human Design. Hvis det er helt sort snak for dig, så fortvivl ikke. Det betyder blot, at jeg er designet til at kigge dybt ind i din essens – og samtidig holde space for dig imens livets bølger raser, og guide dig til at handle når timingen er rigtig.

Jeg plejer at sige, at effektivitet er blevet min geni-zone. Og det er ikke den ubalancerede maskuline version, hvor skyklapperne blokerer for klarsynet, som jeg refererer til. Men en version som består af lige dele strategi, energi og mestring. Maskuline og feminine principper i skøn forening. 

For præcis som dig, vil jeg have det hele – eller i hvert fald min version af “det hele”. Og jeg er her for at hjælpe dig til at få din!

Jeg lærer dig at tage bevidst lederskab og ansvar for at navigere indefra og ud, så du kan skabe det succesfulde liv med det overskud og den livsglæde, du dybest set længes efter.
(Men måske ikke tænker er muligt lige nu.)

Min erfaring og uddannelsesbaggrund er ikke overraskende en kombination af det “etablerede” (fx en BA i Psykologi og Arbejdslivsstudier og tidligere ledelsesansvar for 3 store møbelforretninger i København) og det “alternative” (fx Human Design, clairvoyance, tapping og energiarbejde).

For mig er der ingen forskel. Jeg bevæger mig ind og ud af arenaer med størst naturlighed, fordi begrænsninger ofte er nogle vi skaber for os selv.

Så i min verden behøver du ikke at vælge. Vi finder i fællesskab den hurtigste og mest nærende vej ud af begrænsningerne – og hjem til dig selv. Hjem til den version af dit liv, som føles lige så godt på indersiden, som det ser ud på ydersiden. 

One Woman – et unit forløb til dig! 

One Woman er et unikt og helstøbt forløb som jeg selv har skabt, med afsæt i de metoder og den erfaring jeg har tilegnet mig gennem de seneste 20+ år. Hvor jeg har arbejdet med at manifestere personlig og spirituel succes indenfor alle livsområder.

Jeg har altid fokus på 3 elementer: Strategi, Energi og Mestring

STRATEGI

Vores strategi er den måde vi er i verden på. Det er den måde vi løser vores udfordringer og håndterer kriser. Det er den måde vi skaber vores liv på.  

Men vores adfærd er primært styret af ubevidste traumer, erfaringer og blokeringer, som gør det svært for os at ændre vores vaner, fordi strategierne er usynlige for os. Samtidigt er det så naturligt for os at agere som vi gør, og derfor har vi svært ved at forstå og mestre at være i verden på en anden måde. Vi er vanemennesker, om du vil. Og vi kan ikke ændre noget vi ikke kan se eller forstå.

Første step i at skabe noget nyt, er at synliggøre dine strategier, både mentalt, følelsesmæssigt, energetisk, samt med vores handlinger. 

ENERGI

Vi er energi i en fysisk verden, hvor formålet dybest set er, at lære af og transformere de livslektier vi har sagt “ja” til inden vi kom på jorden denne gang. Derfor er det også så super effektivt at arbejde med vores traumer, blokeringer og ønske om succes på et energetisk plan, fordi vi på den måde arbejder på et dybere plan, og i alle liv på én gang.

Med mit klarsyn hjælper jeg dig med at forstå hvilket traumer der ligger i dit energifelt, som ikke kun stammer fra dette, men også tidligere liv. På den måde får du et helstøbt billede af de forskellige “elementer” som påvirker den måde du skaber dit liv på i dag. 

Jeg vil løbende renser og opgraderer jeg dit energifelt og udføre energiarbejde med forskellige metoder til at skabe plads til det nye, som venter på dig i dit energifelt.

MESTRING

For at skabe forandringer i den fysiske verden skal vi agere anderledes end vi plejer, ellers får vi bare mere af det samme. Det kræver at du justerer og opgraderer dine strategier, ved at implementere nye gode vaner, som tager dig tættere på det du længes efter, skridt for skidt, dag for dag. 

Jeg samarbejder løbende med din essens, og kommunikerer videre til dig, hvilke adfærds justeringer der strategisk og energetisk kan være fordelagtigt for dig at gøre både på kort og lang sigt, så du har noget konkret at forholde dig til efter sessionen. Hvilket er afgørende for at du skaber den succes, du ønsker at skabe.

1:1 HIGH LEVEL LIFE & BUSINESS MENTORING

Et transformerende og personligt 1:1 mentorforløb, til dig som ikke gider (eller har tid til) unødvendig sniksnak, men som søger hjælp til at finde ind til præcis det, som kalder på forandring i dit liv. 


Designet til dig, som er klar til at skabe resultater. Nu! 


Til dig, som er klar til at udforske – og transformere – de livslange vaner, som har taget dig hertil. På godt og ondt. 

Til dig som gerne vil have kvalificeret sparring, til både dit familieliv, din business og/eller din karriere – Fordi du ved at succesen udspringer fra dit bevidste lederskab, uanset hvilken arena du befinder dig.

Til dig, som er klar til at bygge et nyt, stærkere og mere bæredygtigt fundament til din succes. På alle livsområder. Og alle planer. 

Du får: 

 • Personlig, kompetent og erfaren sparring og perspektivering på din livssituation.
 • Opgradering af dit energifelt.
 • Selvkærlige værktøjer til at støtte dit nervesystem.
 • Refleksionsøvelser til at heale og skabe indsigter.
 • Tappingøvelser, meditationer og/eller visualiseringer til at skabe ro i dit indre eller dine omgivelser. 
 • Eller præcis det du har brug for. Vi tilføjer eller fjerner værktøjer afhængig af dit behov. Personligt og effektivt. 

ONE WOMAN løber over 3 eller 6 måneder, så vi sikrer den naturlige udfoldelse og den bæredygtige forandring. 

Ja tak jeg vil gerne have en gratis afklarende samtale

Alt dette får du med One Woman

1: Klarhed: Kick start dit forløb med en personlig workshop på 1,5 time. 

2: Opgradering: 5 eller 9 valgfrie sessioner. Lav din personlige kombination af: Energiopgraderinger, SEM-sessioner eller Business SEM-sessioner

3: Integration: Ubegrænset sparring via Voxer i 3 eller 6 måneder.

BONUS: Derudover får du adgang til Lovas Community Club samt mit online bibliotek med masser af transformerende øvelser, som hjælper dig med at lukke alt det nye ind på din rejse med at manifestere mere succes. Øvelser og værktøjer, som du kan tilgå præcis når det passer dig.

Lad mig uddybe indholdet:

EN PERSONLIG WORKSHOP MED DIG I FOKUS

Klarhed

Forløbet starter med en personlig workshop af 1,5 times varighed, så vi kommer godt og grundigt fra start. Vi lægger ud med at lære hinanden at kende, så både du og jeg får en bedre forståelse af hvem du er, hvad der driver dig, og hvad der står i vejen for, at du har det liv du gerne vil have. 

Der er også mulighed for at vi kan inddrage dit Human Design, hvis du har lyst til at bruge det som et aktivt værktøj til forståelse og transformation. På den måde kan vi sammen gøre det helt konkret, hvad du gerne vil opnå de næste måneder, hvad der ligger bag dit ønske og vigtigst – hvad der skal til for at du opnår det du gerne vil, uden at knokle dig til resultater. 

Efter workshop’en står du tilbage med en klar vision for, hvad du skal arbejde med og konkrete værktøjer til hvordan du kan skabe en mere meningsfuld og passioneret hverdag med dig i fokus. 

Så snart du har tilmeldt dig forløbet får du adgang til et refleksionsskema, som hjælper dig med at blive helt skarp på, hvad vi skal arbejde med på den transformerende workshop.

BEVIDST OPGRADERING AF DIT ENERGIFELT OG DINE HANDLEMØNSTRE

Opgradering

1:1 (Business) SEM-sessioner på Zoom

Med SEM-sessionerne kan vi komme i dybden med en eller flere konkrete problemstillinger, som kræver mere tid. Jeg hjælper dig med både at rense, heale og opgradere den energi, som blokerer dig fra at blive et match til det du gerne vil skabe. Derudover får du guidens til at forstå hvor problemet opstod og hvad du kan gøre for at handle mere meningsfuldt i din hverdag.

En session varer ca. 50 minutter, så der er god tid til at tale, forstå og lægge strategi for dit fokus den kommende tid. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få direkte guidens fra din essens, da jeg kanaliserer undervejs. Du går fra sessionerne med konkrete værktøjer til, hvordan du kan skabe mere succesfulde resultater i dit liv. 

Du får mulighed for at optage sessionerne, hvis du logger på via en computer – og det anbefaler jeg altid, da energiarbejdet foregår på mange flere lag end vi “forstår”. Derfor kan du med fordel gense og lytte til materialet igen og igen for at få nye indsigter.

Læs uddybende om SEM-sessioner her Læs uddybende om Business SEM-sessioner her

Energiopgraderinger

Disse personligt indtalte lydfiler laves med afsæt i det tema du ønsker at arbejde med. Og fordi det er en energetisk udveksling, behøver vi ikke at være sammen, når jeg arbejder med dit energifelt. Jeg optager lydfilen mens jeg clearer, healer og opgrader dit energifelt. Hvilket altid indeholder guidens fra din essens, som giver dig forståelse for, hvorfor du er, hvor du er i dit liv lige nu – og hvilken adfærd du med fordel kan ændre for at skabe mere mening og flere positive resultater. 

Lydfilen kan du lytte til igen og igen for at aktivere energiarbejdet på et dybere plan for hver gang. Fordelen ved lydfilerne er, at de ikke er samtalebaseret. Det betyder, at vi kan “bypasse” de kognitive forsvarsmekanismer og gå direkte til de energetiske lag.

Læs uddybende om Energiopgraderinger her

LØBENDE STØTTE OG KONTAKT VIA VOXER

Integration

Det kan være overvældende at implementere forandringerne i en travl hverdag, men når du investerer i One Woman, får du mulighed for at få løbende og daglig sparring med mig i en struktureret ramme. 

Voxer support er bindeleddet mellem dine indsigter, gode intentioner og nye handlemønstre, og en hektisk hverdag fyldt med “dårlige” vaner, selvsabotagemønstre og tvivl. Så når tvivlen, de gamle vaner og manglende tro på egne evner opstår, kan du altid række ud til mig, så jeg kan hjælpe dig med at justere og komme tilbage på rette spor igen. På den måde bliver dine udsving markant mindre, og din oplevelse af fremskridt sker hurtigere, fordi vi sammen spotter de blinde vinkler og loops, som du er havnet i.

Voxer er en gratis Walkie-Talkie app, hvor vi kan indtale lydbeskeder og skrive tekstbeskeder til hinanden. Med ubegrænset Voxer support (mandag-fredag) har du mig med i “baglommen”, så vi hurtigt kan perspektivere en udfordring, som du står midt i – eller kan justere dine handlinger, ord og følelser på farten, så du skaber fra et harmonisk og bevidst sted – på trods af en travl hverdag.

Bonus 1

OVERSKUD – din direkte genvej til at styrke dit selvværd.

Lige nu får du adgang til mit online bibliotek OVERSKUD, når du køber One woman. Dette onlinekursus består af simple og korte øvelser som du nemt kan flette ind i en travl hverdag, og som giver dig det overskud og indblik i dig selv du skal bruge for at blive følelsesmæssig robust. 

Disse genveje bliver hurtigt dit daglige kick, som du glæder dig til at få mere af hver dag og der er en god variation, som gør at det er nemt for dig at finde dine personlige favoritter.

Bonus 2

Lovas Community Club – en online klub for dig, som er klar til at manifestere mere bæredygtig og nærende succes. Både privat og professionelt.

Adgang til Lovas Community Club, som er et fællesskab – eller en klub – for dedikerede og ambitiøse kvinder (og mænd), som hver måned mødes online med ét eneste formål: At holde space for (bæredygtig!) succes og helhed. Hver måned sætter vi spotlight på et specifikt tema, som vi fokuserer på at mestre både strategisk og energetisk i den pågældende måned. 

Tidsforbruget er overkommeligt og indholdet et mix af “live” og integration i dit eget tempo. Det giver den bedste blanding af fællesskab og fleksibilitet. 

Aina Høgh

Personal Assistant to CEO (PA)

Lotte er den bedste mentor jeg nogensinde har haft, hvor fagligheden og den empatiske pallette rummer meget høj kvalitet. Hun afkoder hurtigt dine blokeringer og hvor skoene trykker, og så guider hun dig videre derfra til at gøre noget mere succesfuldt. Jeg var blevet anbefalet Lotte og allerede efter én enkel samtale, var jeg ikke i tvivl om jeg var i dygtige hænder og der var et kæmpe match. 

Inden forløbet havde jeg svært ved at håndtere tankerne, følelserne og det at skelne: hvad er ens intuition og hvad er ens selvsabotage mønstre?

En kombi af online biblioteket, Voxer og Live på Zoom har været det bedste for mig. Det skabte noget selvdisciplin og gode vaner, som var så vigtige for at ændre mit liv. Muligheden for Voxer og det at have Lotte ”tæt” på, var det tryggeste og mest støttende jeg har oplevet. Mens Energiopgraderinger var en form for ”udrensning” og forløsning, hvor noget større griber ind og giver svar på min tvivl eller mønstre der spænder ben for en. Jeg føler, at det er en form for traumehealing. 

Kombinationen af de forskellige værktøjer og muligheder er nem og overskuelig og hun er ”lige ved siden af” nærmest 24/7.

Det bedste ved forløbet er at jeg har lært at håndtere mine selvsabotage mønstre selv, og jeg ved at jeg ikke skal stole på eller handle på dem. Det er den vildeste game changer i mit liv at leve på denne måde. 

Lotte får topkarakter.

DEN PERFEKTE KOMBINATION TIL AT SKABE PASSION, SUCCES OG DYB, DYB MENING

Lad mig opsummere….

Jeg har skabt ONE WOMAN til dig, som: 

 • vil lære at holde din egen power. Også – eller især – når livet er svært og kravene store. 
 • føler at du burde være lykkelig, men ikke ved hvordan du skal nyde det liv du allerede har skabt.
 • er klar til at gøre op med følelsen af ikke at “slå til” eller vide hvad du længes efter (hverken hjemme eller i karrieren).
 • er træt af at føle dig konstant overvældet og splittet, fordi du har dårlig samvittighed over at sige “nej” – men i stedet ønsker du at ændre dine handlinger på et dybere plan. 
 • længes efter at genfinde passionen i dit liv, så du kan socialisere med livet på en nærende og begejstret måde.
 • ved at nøglen til at indfri dine (store) ambitioner ligger i at skabe klarhed i dig selv. 
 • ved at det er super effektivt – og nødvendigt – at arbejde på alle planer, når du ønsker reel og bæredygtig succes i dit liv. 
 • vil have et 100% individuelt og skræddersyet forløb, som tager udgangspunkt i præcis din situation og dine behov.
 • ønsker at arbejde med energien og bevidstheden bag dine handlinger, så dine valg er så potente og fokuseret, at du kan skabe det hele med det halve energiforbrug.

Med andre ord….

ONE WOMAN er til dig, som er klar til at bruge din nuværende livssituation som springbræt, til at træde ind i den mest powerfulde version af dig selv. 

 

Uanset om du er mand eller kvinde. ONE MAN eller ONE WOMAN.

Den som kan holde det hele. Uden at miste sig selv. 

Ada Duus

Sales Developer

Første gang jeg talte med Lotte var jeg sygemeldt med stress på 3. år. Efter 3 måneders samarbejde mede Lotte, var jeg fastansat i en fuldtidsstilling.

Det bedste ved at arbejde med Lotte er, at hun har styr på det hun laver, er dedikeret og jeg har altid følt at hun er der for mig, når der er noget jeg er i tvivl om. Hun har erfaring og ekspertise i og med hun selv har gået hele vejen, og derfor kender hun på egen krop, hvad det kræver, at skabe de ønskede forandringer.

Mentor og inspirator er helt bestemt den rigtige titel hun har til jobbet, og jeg kan kun anbefale dig at starte et forløb hos Lotte – det kommer du ikke til at fortryde, for du får mere værdi for pengene end du regner med. 

Første gang jeg talte med Lotte var jeg sygemeldt med stress på 3 år. Og jeg var i gang med at blive udredt for aspergers. Jeg havde taget antidepressiver i 17 år. Og da Lotte spurgte mig, hvad mit mål med forløbet var, svarede jeg at det – højt sat – var at jeg gerne ville have et skånejob på 30 timer. 

 

Efter 3 måneders samarbejde mede Lotte, var jeg – efter eget ønske – medicinfri for depressionspiller og fastansat i en fuldtidsstilling. Jeg arbejede intest med mig selv, men resultatet var langt ud over mine forventninger og derfor det hele værd. Kort tid efter opstart på mit nye job fik jeg både en markant lønforhøjelse og ansvar for området i udlandet, hvilket betød flere rejsedage om året. En ting der før mit mentorforløb med Lotte var helt utænkeligt, fordi jeg ikke var i stand til at forlade min familie i længere tid ad gangen. 

 

Det bedste ved at arbejde med Lotte er, at hun har styr på det hun laver, er dedikeret og jeg har altid følt at hun er der for mig, når der er noget jeg er i tvivl om. Hun har erfaring og ekspertise i og med hun selv har gået hele vejen, og derfor kender hun på egen krop, hvad det kræver, at skabe de ønskede forandringer.


Jeg elsker at samarbejde med Lotte, for man er ikke bare endnu et nummer – jeg føler mig både hørt og forstået og ikke mindst guidet i den rigtige retning. Lotte videreformidler og støtter på et letforståeligt sprog, som ved mig er gået rent ind. 

 

Mentor og inspirator er helt bestemt den rigtige titel hun har til jobbet, og jeg kan kun anbefale dig at starte et forløb hos Lotte – det kommer du ikke til at fortryde, for du får mere værdi for pengene end du regner med. 

1:1 HIGH LEVEL LIFE & BUSINESS MENTORING

Den samlede værdi for 6 måneders mentorforløb

1 x workshop værdi: 1.799 DKK 

9 x valgfri: (Business) SEM-sessioner og/eller Energiopgraderinger, værdi: 8.991 DKK

6 x Voxer support, værdi: 16.794 DKK

1 x OVERSKUD, værdi: 1.499 DKK

 

6 x medlemsskab i Lovas Community Club, værdi: 1.998 DKK

Samlet Værdi: 31.081 DKK 

NYHED: Køb One Woman i 3 måneder (Se detaljer under den grønne betalingsboks) 

Nu er resten op til dig powerfulde kvinde!

Er du klar til at investere i din egen personlige succes? Og genfinde din passion og dyb, dyb mening? Er du nysgerrig på, om du og jeg er et godt match? Kan du mærke ONE WOMAN kalde?

Så book 6 måneders 1:1 personlig mentoring!
Jeg glæder mig til at støtte dig i at skabe det liv du drømmer om!

Din investering

19.999 DKK

Du sparer: 11.082 DKK

Den fleksible betaling: 6 rater af 3.695 DKK (Samlet pris: 22.170 DKK)

Den fleksible betaling: 10 rater af 2.222 DKK – (Samlet pris: 22.220 DKK)

Book en gratis afklarende snak i dag. 

Ja tak - Jeg er klar til One Woman

1:1 HIGH LEVEL LIFE & BUSINESS MENTORING

Den samlede værdi for 3 måneders mentorforløb

1 x workshop værdi: 1.799 DKK 

5 x valgfri: (Business) SEM-sessioner og/eller Energiopgraderinger, værdi: 4.995 DKK

3 x Voxer support, værdi: 8.397 DKK

1 x OVERSKUD, værdi: 1.499 DKK

 

3 x medlemsskab i Lovas Community Club, værdi: 999 DKK

Samlet Værdi: 17.689 DKK 

Nu er resten op til dig powerfulde kvinde!

Er du klar til at investere i din egen personlige power? Og genfinde din passion og dyb, dyb mening? Er du nysgerrig på, om du og jeg er et godt match? Kan du mærke ONE WOMAN kalde?

Så book 3 måneders 1:1 personlig mentoring!
Jeg glæder mig til at støtte dig i at skabe det liv du drømmer om!

Din investering

11.999 DKK

Du sparer: 5.690 DKK

Den fleksible betaling: 3 rater af 4.444 DKK (Samlet pris: 13.332 DKK)

Den fleksible betaling: 6 rater af 2.222 DKK – (Samlet pris: 13.332 DKK)

Book en gratis afklarende snak i dag. 

Ja tak - Jeg er klar til One Woman

“Investing in yourself is the most important investment you’ll ever make in your life.”


Tim Ferris

Line Skov Jensen

IRONMAN Certified Coach

Jeg har fået bearbejdet nogle ting, som jeg tidligere har ignoreret og skubbet foran mig, fordi jeg vidste det ville blive hårdt. Men det har været det hele værd, for sammen med Lotte har jeg følt mig tryg og er kommet godt til bunds. Jeg har fået en hel anden indre ro. 

Jeg føler jeg har fundet mig selv igen, og samtidig troen på mig selv. Jeg har fået mod på at springe ud i en masse nye projekter og følge min passion som triathlon træner. Og så har jeg fået nogle redskaber som jeg kan bruge igen og igen for fremtiden, hvis jeg kan mærke at jeg har brug for grounding og at finde hjem til mig selv igen.

Det bedste ved at få hjælp af Lotte er, at hun møder dig der hvor du er. Selvom det er foregået virtuelt, kan man mærke en helt særlig tilstedeværelse fra Lotte. Som om hun stadig kan mærke dig.

Lad mig svare på de spørgsmål du kan have om forløbet: 

Jeg har aldrig fået hjælp på denne måde før, hvordan ved du at det faktisk skaber resultater?

Transformation via co-creation og ansvar!

Det er med mit arbejde som med dit. Du får det udbytte som stemmer overens med det du er klar til at committe dig til. Jeg ved at mine metoder virker, det er alle mine kunder et levende bevis på. Så jo mere villig du er til at lære at forstå og mestre dig selv på en ny måde, des bedre resultater får du. Og jeg lover dig at jeg støtter og hjælper dig hele vejen. 

Skal jeg til at åbne op for hele min barndom og familiehistorie?

Bæredygtig transformation.

Kun hvis det giver mening. Mentoring hos mig er en ligeværdig – bevidst – samtale om dine mønstre, blokeringer og strategier. Du får adgang til min sparring og mit klarsyn, som du kan anvende som et bevidst spejl på at se dig selv på et dybere plan.

Min mentoring er cirkulær og holistisk, vi taler om alle liv og planer på én gang, hvilket skaber en unik mulighed for at heale og kalibrere dit energifelt samtidigt.

Du kan læse mere om min mentode under afsnittet af samme navn her på siden. 

Hvad nu hvis jeg føler der er mange emner på samme tid jeg gerne vil arbejde med?

How you do one thing, is how you do everything.

Det er ikke så vigtigt “hvor” du starter, men mest vigtigt at du tager ansvar for at skabe dit liv, fra en anden og mere let viberation. For når først vores samarbejde starter, så hjælper jeg dig med at få klarhed på hvor du starter og hvordan. På den måde aktiveres energien og tingene vil stille og roligt falde på plads, i takt med at du går vejen og tager bevidste skridt, mod det du længes efter.

Hvor spirituel skal jeg være for at det giver mening?

Spiritualitet er jo bare en helt normal del af dig.

 

Det er ikke det spirituelle der er så vigtigt for at du kan lykkes i forløbet. Spiritualitet er blot et af mange værktøjer jeg bruger og har god succes med. Og for mig kan det sidestilles med din indre stemme, din mavefornemmelse eller andet som du sikkert allerede bruger i hverdagen. Vi skal bare skrue lidt op for den, så du kan bruge den aktivt og meningsfuldt. 

Men som alting kan det ikke stå alene, det skal kombineres med meningsfulde handlinger og modet til at stå ved den du er. Så kommer resten af sig selv. Men bare rolig. Det er min fornemste opgave at møde dig der hvor du er og udfordre dig i det omfang det giver mening for dig og dit liv.

Hvad nu hvis jeg er i tvivl om, om One (Wo)man er noget for mig?

Du er landet på min side af en årsag, og Ja det er muligt for dig at skabe det liv du længes efter!

Det er helt normalt at være usikker omkring at bevæge sig ud i det uvisse, og din underbevidsthed ved godt at det ikke er gratis at skabe et succesfuldt liv. Det er ofte derfor vi ikke formår at skabe det alene.

For sandheden er, at det kan være ret ubekvemt at få et succesfuldt liv, (men ikke mere ubekvemt og meningsløst end det er nu) – det glemmer vi bare lige når vi scroller gennem insta og læser i magasiner. Men jeg lover dig at dem du følger og beundrer har alle fået hjælp. For de ved godt at genvejen til at skabe succes, er ved at få kyndig og erfaren hjælp fra én som selv har gået vejen.

Hvis du gerne vil have en afklarende samtale med mig for at se om vi er et match – så tryk på knappen her.

Ja tak - jeg er klar til One Woman

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak om hvordan du kan vækste i dit liv!

Hvis du kan mærke at One (Wo)man er noget for dig, så er du er meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vi kan finde en tid til en uforpligtende samtale og se om vi er et match!

Skriv gerne et par særninger om hvad dine støreste udfordringer er lige nu, og hvad du længes efter. 

Glæder mig til at høre fra dig.

Love

 


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]