fbpx
Skip links

Essentielle olier

Den direkte vej til empowerment!

Det vigtigste vi kan gøre her i livet er, at tage bevidst lederskab for det liv vi gerne vil skabe!

For når vi tager bevidst lederskab og ansvar for det vi gerne vil have her i livet, så får vi en fornemmelse af frihed og af at kunne tage vare på os selv og vores egen lykke. 

Med andre ord  – vi styrker vores selvværd!

 

Derfor er olierne så geniale. 

For de støtter os netop i at tage ansvar for, at styrke vores selvværd på en meningsfuld måde, uden at du skal spørge en anden til råd. 

 

Når vi er udfordret, enten mentalt, følelsesmæssigt eller fysisk, så kan vi altid finde en olie som kan støtte os i at finde svar, til at forløse ubehaget og til at genskabe stabiliteten og balancen. 

For der findes en olie til alt.

 

Derfor var det også en “No-Brainer” for mig at committe mig til olierne, og de er faktisk så naturlig en del af min hverdag, at de altid er det første jeg pakker når jeg skal på ferie eller weekend ophold, jeg kan ikke undvære dem.

Vælg selv de olier du ønsker og bestil dem her!

Hvad er essentielle olier? 

Aromaterapien har rødder langt tilbage i historien og det har været naturligt i mange generatioiner, at vi kan hente støtte og healing fra naturen. Essentielle olier er essensen af planter, fx urter, frugter, træer eller blomster.

Olierne vibrerer alle på en høj frekvens, og vi kan dermed bruge de mange essentielle olier til at skabe balance og hæve vores egen frekvens. Kort fortalt kan vi med oliernes hjælp få cellerne tilbage til homøostase, der egentlig bare er et fancy ord for indre balance.

Og indre balance vil altid skabe ydre balance.
Så enkelt kan det gøres.

 

Alle doTERRAs produkter er rene og plantebaserede. De indeholder ingen syntetisk parfume eller kemi, og de er ikke fortyndede. Derfor kan olierne bruges terapeutisk og fungerer på mange måder som et springbræt til transformation.

Du kan hente E-bogen “Magi med Essentielle olier” her, hvor de fleste af olierne er beskrevet i, så du kan få et indblik i hvad de kan støtte dig og din familie med i hverdagen.

Hent e-bogen: "Magi med Essentielle olier"

Den er skrevet af Christine Eilvig som er olie baronessen i det tema jeg er en del af og du får derfor også adgang til hendes netværk “Team Lavt Gærde” når du køber olierne via mig.

4 VIDEOER – 4 OLIER

The Powerful Woman Journey

Kender du det der med at være skrupforvirret? 

Måske er du splittet og kender ikke dit næste skridt her i livet? 

Det kender jeg ALT for godt. 

Jeg har selv været der.

Faktisk i mange år af mit liv.

Det tror jeg vi alle har. 

Det er en del af livet i vækst at miste fodfæstet for en stund. 

 

Men vi har også mulighed for at transformere vores udfordringer til læring. 

Til viden. 

Til konkret meningsfulde handlinger i hverdagen. 

 

Men det kræver at vi mærker hvad vi føler. 

At vi anerkender vores følelser. 

Tager vare på dem. 

Ja, tak jeg vil gerne købe The Powerful Woman Journey

Jeg er stolt af at være med i flere værdiskabende fællesskaber, hvor vi støtter og hjælper hinanden med at skabe det liv vi drømmer om.

Det får du også glæde af når du bliver kunde hos mig! 

Som kunde hos mig, bestemmer du selv, hvilke olier du vil have og hvor ofte!

Der kan være mange grunde til at bruge de essentille olier.

 

Du kan anvende dem både til at støtte dig fysisk, emotionel og spirituelt.

Fysisk har vi haft succes med at styrke vores imunforsvar, afhjælpe hovedpine og mingræne, fysiske smerter efter træning eller skader, heale sår og blåmærker og meget andet.

Emotionelt har de været en kæmpe gamechanger for mig personligt. Jeg er et “føle mennesker”, hvilket har betydet at jeg har levet det meste af mit liv i mine følelser “vold”. Men det har ændret sig, efter jeg er begyndt at bruge olierne til at transformere min vrede, sorg og irritation til passion og power. Det er ikke kun mig der er glæde af olierne i vores familie, min mand bruger dem også flere gange om dagen. Og vi bruger også olierne aktivt på vores børn til at skabe mere ro, fokus og balance, så de står stærkere når de skal ud i livet og lære noget nyt.

Spirituelt bruger jeg dem meget bevidst til at connect med min essens. Jeg bruger dem til at støtte mig i at få guidance til mit næste bevidste og meningsfulde skridt, både i min business, i realtioner og i mit familieliv.

 

Personligt bruger jeg olierne i sin reneste form enten i mine diffusere, direkte på huden eller ved at dufte til dem fra flasken. Nogle må også indtages.  

Men Doterra tilbyder et kæmpe bredt og stor sortiment indenfor personlig pleje, rengøringsmidler, vitaminer, hår og hudpleje, accessories, fordøjelse, diffusere og meget andet. Deres produkt portefølje bliver udvidet hele tiden. 

Jeg bruger selv noget fra alle kategorier med stor fornøjelse, og jeg elsker, at jeg kan bruge rene, naturlige og miljøvenlige produkter til alt hvad både mig og min familie har behov for.  

Uanset hvad, er du aldrig forpligtet til andet end at købe det du har lyst til.

Her er hvad du ALTID får når du starter din olie rejse i samarbejde med mig:

 • 25 % på DoTerra olier og produkter
 • Månedlige rabatter på Doterra olier og produkter
 • Adgang til Lovas Community – et online fællesskab, hvor jeg støtter og hjælper dig til personlig og spirituel udvikling
 • Adgang til lukket Facebook Community med et kæmpe bibliotek af ideer og inspiration til at løse nærmest hver eneste udfordring du kan komme på både, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.
 • Adgang til et støttende iværksætter community, undervisning i olierne og inspiration til hvordan du bruger dine olier enten i dit eget liv
 • Hvis du ønsker at gøre Doterra til en del af din business får du også mig som business mentor i din forretning.

Jeg vil gerne booke en tid med Lotte

Start som kunde

Fordelene ved at være kunde

Du kan vælge mellem tre forskellig måder at købe dine olier på og du kan løbende ændre det hvis du har lyst, i takt med at du bliver mere og mere velkendt med olierne og deres effekt.

1 – Kunde uden commitment, men med store fordele

Du vælger selv hvor ofte du har lyst til at købe olier og hvor mange, men du får altid 25% på alle de olier du køber.

2 – Lille commitment – flere fordele

Det lille abonnement er til dig der køber olierne løbende og som bruger det på mange forskellige måder i din hverdag. Med dette abonnement committer du dit til at købe for ca 350 kr om måneden.  Med dette abonnement optjener du point af det fulde beløb du køber for, som du kan bruge på at købe endnu flere produkter for. Procentsatsen for det du optjener starter med at være 10% og stiger til 30% i takt med at du forbliver kunde. 

Dem som er med på mit team og køber olierne via mig får alt det der er beskrevet ovenfor, som kunde plus dette: 

 • En kvartalsvis Business Energiopgradering (lydfil) i gruppeformat, hvor jeg clearer på et fælles tema for hele teamet 

3 – DeLux abonnementet – til dig der vil det hele!

Delux abonnement er til dig som kan se fordelene ved alle de ting du får ved at være leader og som eventuelt gerne vil begynde at sælge olierne til andre. Med dette abonnement optjener du også point af det fulde beløb du køber for. Disse point kan du bruge på at købe endnu flere produkter i den kommende måned. Procentsatsen for det du optjener starter med at være 10% og stiger løbende til 30%.

Du committer dig til at købe olier for ca. 1.100 kr på måned.

 • Du får altid en gratis olie med hver måned. 
 • Mulighed for at få 1:1 Business mentoring af mig
 • En kvartalsvis Business Energiopgradering (lydfil) i gruppeforma, hvor jeg clearer på et fælles tema for hele teamet
 • Adgang til et værdiskabende og high-vibed fællesskab hvor der ugentligt er MasterCalls om relevante emner. Der er altid fokus på hvordan du styrker dit selvværd, din personlige og spirituelle udvikling, som et fundament for at styrke din business. Men der er selvfølgelig også rig mulighed for at få støtte til at styrke din olie business, præsentation af nye produkter og strategier. Med andre ord bliver du en del af et meget ressourcestærkt netværk, med samme passion som dig.   

Sådan bruger du dine følelser som navigationsværktøj til din indre power.

Det i sig selv kan være en lang og bumpet proces. Hvor vi igen og igen skal vælge os selv til, hver dag – hele tiden. 

Det kan være nyt og uvant. 

Måske nærmest unaturligt. 

Men ikke desto mindre er det vigtigt at mærke vores følelser, hvis vi gerne vil have et meningsfuldt liv, med balance og harmoni. 

Hvis du gerne vil være den powerfulde version af dig selv, der står op for det du tror på og det der giver dig glæde og overskud. 

 

Min vej til at mærke og forstå min egen power har været i mødet med essentielle olier, fordi det er så nemt at bruge og fordi jeg ikke behøver andre til at støtte mig i det. 

I stedet har det for mig været et selvkærligt tiltag jeg nemt har kunne gøre for mig selv, mange gange om dagen. 

 

Med andre ord, så har det været et af de mest trofaste værktøjer for mig at bruge i mødet med mig selv og mine følelser. 

 

Sagt på en anden måde. 

I mødet med mig selv og min power. 

 

Vil du også gerne lære dig selv at kende på en nem og naturlig måde, så vil jeg gerne invitere dig med på mit The Powerful Woman Journey, som er en 4 dages miniworkshop række hvor du hver dag vil præsenteret for en ny oile, som du selv tester af samtidigt.

Dette får du ved at være med på The Powerful Woman Journey:

 • 4 oileprøver fra “Følelseskittet” som bliver sendt direkte hjem til dig selv. 
 • 4 videoer hvor jeg præsenterer dig for de fire olier: Console, Forgive, Peace og Passion
 • En e-bog med beskrivelser af olierne fra Følseskittet

 

Alt dette får du for den nette sum af 149kr som også inkludere forsendelsen af prøverne hjem til dig. 

Ja, tak jeg vil gerne købe mini-forløbet

Renhed, kvalitet og empowerment!

Doterra er meget mere end en essentiel olie…

Se I videoen her hvordan du både støtter dig selv ved at købe kvalitetsprodukter, samtidigt med at du hjælper fattige bønder rundt i hele verden med at skabe deres eget bæredygtige landbrug.

Bestilling af olier

Sådan køber du olierne og bliver en del af fællesskabet

Her er en guide til de ting du skal forholde dig til når du gerne vil være kunde hos mig:

(Husk at lave din oprettelse og bestilling på en computer)

Kan du ikke vente med at bestille dit personlige udvalg af olier hopper du bare direkte til min Doterra webshop via nedenstående link og dit køb bliver automatisk registreret hos mig. 

 

Der er et gebyr på €25, som giver dig et medlemskab og 25% på alle dine køb det næste år. Det giver dig også adgang til alle de fordele jeg har beskrevet ovenfor, samtidig med at du bliver en del af mit netværk.

Køb olierne direkte her

Hvis du gerne vil have min hjælp til at komme igang med olierne er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg hjælper dig eksempelvis med at blive afklaret omkring hvilke olier der passer bedst til dig og dit familieliv. Jeg kan hjælpe dig med at lægge din første order og fortælle dig nærmere om de forskellige fordele du får ved at være kunde hos mig.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig videre.

Jeg vil gerne booke en tid med Lotte

BLIV MIN NÆSTE STJERNE LEDER PÅ MIT OLIE TEAM. 

Og få mig som din personlige businessmentor! 

Har du en drøm om at gøre essentielle olier til en del af din indkomst – enten helt eller delvist – så har du lige nu muligheden for at få mig som business mentor.

Det er ikke et krav at du kender olierne i forvejen, for mig er det vigtigste at du er dedikeret og passioneret om at skabe en meningsfuld og passioneret business.

Kontakt mig gerne til en uforpligtende samtale.

Ja tak! Det er lige mig