fbpx
Skip links

LESS IS MORE

MAGNETIC

Dette Human Design mini-forløb er til dig som er klar til at tiltrække mere indre succes og lethed, både privat og i din forretning, ved at kalibrere ind til dit højeste potentiale og skabe dit liv fra den vibe!

De fleste af os ved godt, at vi manifesterer hele tiden. Og at det liv du har i dag, er et spejl på det du er et match til lige nu. 

Men mange ved ikke hvordan de skal skifte frekvens og blive et match til mere lethed og overskud…

 • Hvad nu hvis jeg fortæller dig at jo mere autentisk du interagerer med livet, des mere flow og succes oplever du i dit liv?
 • Hvad nu hvis jeg kunne give dig værktøjerne til at tappe ind i den version af dig?
 • Hvad nu hvis jeg fortæller dig at det er muligt for dig, at leve med den storhed og skabe den indflydelse du længes efter, uden at du skal gøre mere, men at du i stedet kan gøre det smartere og mere effektivt?
 • Hvad nu hvis jeg kunne give dig genvejen til at tænde for din unikke magnetisme? Den magnetisme som aktiverer alt det du – inderst inde – længes efter at manifestere i dit liv!

Når du bliver født, har du nogle helt unikke ressourcer og talenter med dig. Du har nogle ting som falder dig nemt og naturligt. Det er ressourcer der i de rette mængder, en nærende kontekst og med et potent afsæt generer energi og flow i dit liv. Ligesom det også er dit bidrag til verden. 

Hvordan du aktiverer og lever disse talenter kan afkodes i dit Human Design. Og i kombination med energiarbejdet får du en unik mulighed for at udleve dit fulde potentiale. 

MAGNETIC er til dig som er klar til at modtage en simpel køreplan for, hvordan du bliver så magnetisk, at du tiltrækker det liv du længes efter med mere lethed og overskud.

Book forløbet her!
Helene Stolle

Stolleliving & Media

Jeg blev anbefalet Lotte via mit netværk og det er virkelig en stor gave at være stødt på Lotte. Jeg har haft så stor glæde af at modtage en Human Design session og (flere) Energiopgradering(er).

Aldrig har jeg tidligere mødt nogen, der kan se ind bag mig, mine drømme, mål og deres energier, som hun kan. Hun rammer dybt og løfter mig lige der, hvor jeg har allermest brug for det, så jeg kan ekspandere både personligt og forretningsmæssigt. Hun rammer SÅ spot on, at det næsten er skræmmende, men det er lige præcis det, der gør, at jeg rykker mig og føler mig tryg i det.

Det er så, så powerfuldt at få strategisk sparring med Lotte!

tiltræk det liv du længes efter på alle planer

Hvad er MAGNETIC? 

Vi har alle vores helt unikke Human Design chart, som dybest set giver os nøglen til at aktivere et bæredygtigt liv med flow og succes. 

En drænende og tung hverdag kan være et tegn på, at du lever den version af dig, som du tror du bør være. Ikke den du er her for at være. Hvilket altid vil slukke for din magnetisme. 

Mange af os har tillært os så mange dårlige vaner, at det kan være svært for os at mærke hvad vi har lyst til? Hvad der nærer og hvad der dræner? Og vigtigst; hvordan vi skaber livet fra frekvensen af mere lethed og overskud, så vi kan leve vores bidrag? 

Nøglen til at åbne op for dit personlige flow og abundance er at leve dit Human Design.  

Første skridt er at vide hvordan du genskaber kontakten til dit indre flow, samt at kende dine personlige talenter og ressourcer, som samlet set er din genvej til succes. Når du kombinerer det med energiarbejde, som giver dig muligheden for at gøre op med de dårlige vaner, og den version af dig som du tror du bør være. Så får du en unik chance for at tiltrække flere nærende muligheder, som faktisk skaber den indre succes du længes efter – på en nemmere og mere passioneret måde. 

MACNETIC består af en potent kombination af en Human Design session og en personlig Energiopgradering.

Lad mig uddybe…

LESS IS MORE

Hvad får du med en Human Design session hos mig?

Når du booker en Human Design reading hos mig, får du en eklektisk beskrivelse af hvad jeg ser i dit chart. Vi tager afsæt i de basale informationer, som er afgørende for at du kan leve dit design, hvorefter vi kan folde det ud i den grad der passer til dit niveau, alt efter hvor velkendt du er med Human Design. Du får også direkte guidens fra din essens, da jeg kanaliserer løbende.

På den måde får du den viden og de strategier, som skaber størst mulig værdi, med afsæt i dit personlige ståsted lige nu, både privat og i din forretning. 

Du lærer: 

 • hvordan du bruger din energi på den mest powerfulde og potente måde, så det bliver lettere for dig at skabe mere indre succes i dit liv.
 • hvordan du træffer de mest nærende og meningsfulde beslutninger for dig, så du ikke lever dit liv fra hovedet, men i stedet manifesterer dit liv i samspil med din essens. 
 • hvor dine klare styrker ligger i dit personlige design, så du kan bruge denne viden bevidst til at skabe mere succes i din forretning og dit liv – på en meget nemmere måde.
 • hvor du lever fra skyggen og derfor ikke skaber de resultater du længes efter og har fortjent. Hvilket er super vigtigt, så du kan aktivere din magnetisme og leve et mere autentisk og succesfuldt liv.

Du kommer til at stå tilbage med en klar køreplan for, hvor og hvordan du med fordel kan justere dine handlemønstre, så du kan tiltrækker mere overflod, på en mere potent og nærende måde.

Når du booker MAGNETIC får du både en Human Design session og en Energiopgradering, så det bliver nemmere for dig at implemenetere den nye viden du har fået.

Book her!

BEVIDST OPGRADERING AF DIT ENERGIFELT OG DINE HANDLEMØNSTRE

Hvad er en Energiopgradering? 

Alt er energi. 

Vores fysiske krop (det mentale, vores handlinger og emotioner) udgør kun 10%. Mens vores energifelt udgør 90% af vores samlede mulighedsrum for at justere og opgradere vores liv og business.

Når vi lever vores liv fra skyggen, er det ikke kun med afsæt i de oplevelser vi har fra dette liv, men også fra tidligere liv. Så hvis vi gerne vil transformere vores dårlige vaner, for at skabe plads til mere bæredygtige handlemønstre, så er vi nødt til at justere på et dybere plan. 

Derfor giver det altid super gode resultater at arbejde med vores handlemønstre og blokeringer på det energetiske plan. Fordi det netop er meget mere effektivt at arbejde med energien bag vores handlinger, for på den måde at skabe mere flow. 

I en energiopgradering tuner jeg ind i dit energifelt og hjælper dig med at forstå dit energifelt (og de tilhørende potentialer) igennem et objektivt filter. Jeg har ingen agenda og jeg har ingen forudindtagethed. Min rolle er at agere oversætter for din essens og for de blokeringer, som står i vejen for at du kan finde flow.

Min metode er eklektisk og har rødder i både klarsyn, healing, clearing, læren om energiarbejde og psykosomatisk arbejde generelt. Jeg har mange års erfaring med at forstå og formidle det, som foregår i de energetiske lag af vores essens og væren.

En Energiopgradering er en lydfil som jeg optager helt personligt til dig, med afsæt i dit ønskede tema. Og når du lytter til den vil der både være vejledning fra din essens, samtidigt med at jeg renser og opgraderer dit energifelt, så der bliver plads til nye og mere nærende handlemønstre i din hverdag.

Læs mere om Energiopgradering her!

din business dit energifelt

Hvilke temaer kan du arbejde med? 

Human Design er super komplekst og kan fortæller dig noget om det meste her i livet.

Med MAGNETIC giver jeg de shortcuts du har behov for, for at have overskuddet til at fokusere på det der vigtigt for dig. Nemlig at få overbliv over hvor du skal sætte ind og justere – lige nu – for at få bedst mulig effekt af dine ressourcer.

For ligesom med alt andet, så skaber viden først værdi når det leves, hvilket du får overskuddet til, når du slipper for at sætte dig ind i hele dit chart og alle dens muligheder. 

Min erfaring er derfor at du med fordel kan vælge et til to temaer at fokusere på under en session. Her er nogle af de temaer jeg oftest guider i, og du kan bruge dem som inspiration til at blive afklaret om hvilket tema du ønsker at have fokus på under sessionen. 

 • Hvordan skaber du bedst muligt flow i dit liv og din forretning
 • Hvordan træffer du langsigtede og passionerede beslutninger, som er nærende for dig og du faktisk har lyst til at gennemføre?
 • Hvordan tilrettelægger du din hverdag og dit arbejdsliv, så det passer til den måde, som er mest effektiv for dig og dine omgivelser?
 • Hvilken type ydelser, produkter og kundetyper passer bedst til dit design og din måde at manifestere på?
 • Hvordan kommunikerer du med og tiltrækker din ideelle kunde?

Den viden du får, kan du bruge og implementere både privat og professionelt – Det hele hænger sammen. 

How you do one thing is how you do everything, så når du først har knækket koden i en arena, så skaber det helt naturlig værdi i andre arenaer af dit liv.

Minna Ernebjerg Ravn

Stifter og indehaver af Ganesh By Ravn 

I den periode Lotte Lova har været min mentor, er min forretning vokset med flere behandlingsmuligheder samt medarbejdere. Og den vokser stadig. Jeg kan mærke et helt andet flow med Lotte Lova ved min side og det gør det sjovere at drive en forretning som min.

Jeg er så utrolig heldig, at jeg har Lotte Lova som min business mentor. Hver måned lægger jeg strategi med Lotte Lova og har som minimum én Business SEM-session per måned. 

Hvorfor? Fordi det skaber så meget værdi for mig at få hendes løbende sparring og at have følelsen af altid at have en sparringspartner til både store og små ting. Som solo selvstændig er det et must og det er umuligt at sætte en pris på, hvor meget det betyder både personligt og professionelt for mig. Inden jeg mødte Lotte Lova, kunne jeg godt føle mig ensom, men det gør jeg bestemt ikke mere.

Lotte Lova er god til at hjælpe mig med at lægge strategi i min forretning og se de muligheder jeg ikke selv har spottet. Hun er eminent til at se hvor jeg står i vejen for mig selv, og på den måde oplever jeg at jeg hurtigere kan justere og opgradere mine valg i min forretning. 

Human Design har været en grundsten i vores samarbejde, og det har hjulpet mig utroligt meget at kende mine forcer og faldgrupper når det kommer til at træffe vigtige beslutninger. 

Det skaber en kæmpe tryghed at vide at jeg altid kan tage kontakt til Lotte Lova, og det har sparet mig for mange – dyre – lærepenge. 

det praktiske

Hvordan foregår en det?

Forløbet består af to dele: 1 Human Design session via zoom og 1 Energiopgradering hvor jeg indspiller en personlig lydfil til dig.

Du modtager en mail fra mig, med forslag til en dato for vores Human Design session. Du responderer med 1-2 temaer du ønsker at have fokus på til sessionen, så jeg kan forberede mig på det der skaber mest værdi for dig.

Du får også en workbook, hvor du kan tilføje de indsigter og adfærdsjusteringer du får inspiration til under vores session, så det er nemt for dig at få et overblik over de nye vaner du skal tillægge dig i din hverdag efterfølgende. 

Det kræver ekstra kapacitet at skabe forandringer i vores liv, derfor sender jeg dig også nogle videoer med simple tapping øvelser, som du kan bruge når du føler at dit nervesystem har behov for lidt støtte og en kærlig hånd. 

Datoen for Energiopgraderinger aftaler vi også via mail. Den ligger ca. 2-3 uger efter Human Design sessionen. Inden denne dag sender du mig en mail med det tema du ønsker jeg skal lave energiarbejde på. Jeg hjælper dig gerne med at finde et tema, hvis det er nødvendigt.

Human Design session 

Vi mødes på zoom 

Jeg sætter 1,5 time af til sessionen så der er god tid til at tale, forstå og opgradere dit energifelt. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få direkte guidens fra din essens, da jeg kanaliserer undervejs. Du går fra sessionen med konkrete værktøjer til hvordan du kan skabe mere succesfulde resultater i dit liv.

Du får mulighed for at optage sessionen, hvis du logger på via en computer. Sessionen foregår på mange flere lag end vi “forstår” og derfor kan du med fordel gense og lytte til materialet igen og igen, for at få nye indsigter.

MAGNETIC

Dette Human Design mini-forløb er til dig som er klar til at tiltrække mere indre succes og lethed, både privat og i din forretning, ved at kalibrere ind til dit højeste potentiale og skabe dit liv fra den vibe!

Du får begge sessioner for: 3.500 DKK 

Intropris til og med 31. Juli 2024

3.000 DKK

2.400 DKK + moms

Du kan dele betalingen op i 2 rater af 1.750 DKK (Samlet 3.500DKK)

Book mini-forløbet nu!