fbpx
Skip links

Klubben er til dig som er klar til at manifestere mere bæredygtig og nærende succes. Både privat og professionelt.

Lovas Community Club er en online klub til dig som ønsker at opgradere dit liv, dit energifelt og din indre power, sammen med andre passionerede og ressourcefulde mennesker.

 

Til dig som vil opgradere dit liv og som ved at små, konstante skridt er de vigtigste for at skabe en vedvarende og bæredygtig forandring i dit liv. 

 

Til dig som godt ved at det ikke er egoistisk at investere tid og ressourcer i at opgradere dig selv, dit familieliv og din karriere.

 

Og til dig, som ikke vil gå vejen alene, fordi du elsker at connecte, sparre, lade dig inspirere og have passionerede mennesker at fejre dine sejre med – både de store og små af slagsen. 

 

Lovas Community Club er et fællesskab – eller en klub – for dedikerede og ressourcefulde kvinder (og mænd), som hver måned mødes online med ét eneste formål: At holde space for (bæredygtig!) succes og helhed. 

 

En klub for den hele kvinde (eller mand), som ikke vil ofre sin familie og sit helbred for at få succes i karrieren. Eller omvendt. 

 

Et space, hvor det ikke handler om at sammenligne ego’er – men om at fejre essens. 

Yes, jeg er klar!
LOVAS COMMUNITY CLUB

Et fællesskab, hvor vi får 1+1 til at give mere end 2.


Jeg har altid selv brugt spirituelle værktøjer til at skabe personlig succes i mit liv, men jeg har ofte følt mig alene på en rejse, som ikke er for alle. For virkeligheden er, at de fleste mennesker har fokus på at få 1 + 1 til at give 2. Det er hertil, at vores forestillingsevne rækker, når vi alene tilgår livet mentalt og praktisk. Men jeg har altid vidst, at vi kan få 1 + 1 til at give meget mere, når vi også formår at mestre livet på det energetiske og følelsesmæssige plan.

(Lad mig dele en lille “hemmelighed” med dig: Det der ligner “magi” er i virkeligheden bare et resultat af harmoni mellem det mentale, fysiske, følelsesmæssige og energetiske plan).

 

Det kan lyde svært, kompliceret og måske endda overvældende at omsætte til sit eget liv, men fortvivl ikke. Jeg har netop skabt klubben for at skabe det miljø og den support, som jeg ved at det kræver, når vi gerne vil skabe en forandring som rækker ud over logikken og sindets begrænsninger. 


For hvis du er bare lidt som mig, så bor der også visioner i dig, som kan føles så store, at du har svært ved at se, hvordan de nogensinde skal manifestere sig. Indtil du forstår præcis hvordan.


Og det er netop derfor jeg har skabt Lovas Community Club

HIGH VIBE FÆLLESSKAB

Et fællesskab for dig som.…

 • drømmer stort og som er klar til at gå dem i møde. Endelig!
 • har massere af ressourcer, og som er klar til at bruge dem på en mere nærende og passioneret måde – så less is more.
 • insisterer på at leve – og lykkedes – fra din essens. Ikke fra dit ego, dine traumer eller dine begrænsende overbevisninger.
 • ønsker effektive redskaber og potente genveje til at manifestere et succesfuldt liv.
 • har travlt, men som kan – og vil – prioritere at afsætte et par timer om måneden til at fokusere på dig selv og din egen udvikling.
 • forstår værdien af at indgå i et netværk, hvor man både giver og tager. Fx ved at dele dine egne sejre og fejre når andre gør det.
 • gerne vil leve med endnu større taknemmelighed og blive endnu bedre til at fejre de små succeser undervejs.
 • vil træne dine “spirituelle” muskler, så du udvikler større følelsesmæssig robusthed – præcis som vi træner de fysiske muskler i et træningscenter.
 • forstår at al forandring starter med et skridt, men først manifesterer sig i vores liv, når vi bliver ved med at tage de rigtige(!) skridt. Eller sagt på en anden måde. Det skaber først værdi når viden er blevet til internaliseret visdom, som du automatisk kan trække på i en travl hverdag.
 • drømmer om at få nye indsigter og værktøjer til at skabe personlig succes inden for et nyt tema – hver måned.

Uanset hvad der tiltrækker dig, så vil jeg elske at byde dig velkommen i Lovas Community Club.

Stedet hvor du får serveret powerfulde værktøjer til at transformere dit liv fra ego til essens (eller fra low vibe til high vibe) på alle planer. 

 

Med klubben har jeg skabt et space, som gør det nemt for dig at committe dig til de succesfulde handlinger i dit liv, som skaber de transformationer du længes efter og har fortjent. NU!

Yes, jeg er klar!
DET PRAKTISKE:

Strukturen i Lovas Community Club er ret simpel.

Hver måned sætter vi spotlight på et specifikt tema, som vi fokuserer på at mestre både strategisk og energetisk i den pågældende måned. 

Tidsforbruget er overkommeligt og indholdet et mix af “live” og integration i dit eget tempo. Det giver den bedste blanding af fællesskab og fleksibilitet. For jeg ved godt, at du lever et travlt liv og at det er vigtigt for dig, at bruge din tid rigtigt.

AKTIVERING OG BEVIDSTGØRELSE – Live på Zoom

Vi mødes den 1. mandag hver måned på Zoom ml. 19.00-20.00

Her opfordrer jeg dig – og alle de øvrige deltagere – til at prioritere at deltage. Jeg er nemlig (hvis du ikke allerede har opdaget det) stor fortaler for det fællesskab, der opstår, når man committer sig til både at give og modtage støtte fra en gruppe. 

Jeg kanaliserer om månedens tema, så det er unikt tilpasset gruppens ståsted og behov. Det vi er klar til at tage ind lige nu. 

Derudover er der mulighed for individuel sparring på temaet, så det kan blive sat i en praktisk kontekst. Når vi arbejder i grupper, er vi tæt forbundet og det som healer i én af os, healer i alle. Og på den måde kan vi skabe space for energiarbejdet, både individuelt og kollektivt på samme tid.  

INTEGRERING OG FORANKRING – I dit eget tempo

Den 3. mandag i hver måned modtager du en Energiopgradering (lydfil) i gruppeformat

Lydfilen er en opfølgning på workshoppen, som vi har afholdt i starten af måneden. Jeg taler ind i de skygger, blokeringer og traumer, som jeg mærker at workshoppen har aktiveret – alt det, som står i vejen for, at du kan manifestere succes i det specifikke livsområde. Med lydfilen clearer og opgraderer jeg de mønstre som bevidst og ubevidst spænder ben for dig og resten af gruppen. 

Fordi alt er energi, behøver vi ikke at være sammen, når jeg clearer, kanaliserer og opgraderer vores energifelt til alles højeste “bedste”.

Læs mere om Energiopgraderinger her
DIT ONLINE BIBLIOTEK

Klubhuset

Lige når det passer dig og dit “travle” liv

Alle optagelser ligger i Lovas Community Clubs klubhus (vores online bibliotek) så du kan se og lytte til dem, så ofte du ønsker det og på den måde kan du aktivere dine indsigter og opgraderinger på et dybere plan for hver gang.

I klubhuset finder du også et tilhørende worksheet, så du kan bygge bro mellem:

1) det du opdager og bliver bevidst om at du gerne vil ændre og justere,
2) hvilke konkrete ændringer i din adfærd i hverdagen, der skal til for at skabe mere værdi og succes.

Når du tilmelder dig, får du også adgang til det materiale som allerede er optaget i Lovas Community Club. Eksempelvis “Passionsrejsen” som er et miniforløb bestående af 8 moduler, hvor jeg giver dig værktøjerne til at finde, aktivere og leve din passion.

Fælles for alt indhold i klubben er, at det har fokus på integrering. Personlig udvikling virker nemlig først, når vi formår at bruge vores indsigter til at skabe nye vaner i hverdagen. I det levede liv.

Derfor arbejder jeg altid på flere niveauer: Viden (mentalt forståelse), Vedholdenhed (gentagelse og fastholdelse af ny adfærd og værdifulde handlinger) og Mestring (din viden er blevet til en integreret visdom, som du kan trække på ubevidst). 

Jeg vil gerne være medlem!
SUCCES-KALENDEREN

De 12 skridt til bæredygtig forandring

Sådan opgrader dit liv, dit energifelt og din personlige power!

Klubben startede i Juli 2023. I Juli og August 2023 indspillede jeg Passionsrejsen i 8 moduler, hvor jeg sætter rammen for at du step-by-step kan finde din passion. Temaet for September var “relationer”.

Oktober: Selvværd
Hvorfor er vores selvværd altafgørende for at skabe et menings- og succesfuldt liv? Hvordan hænger det sammen med selvtillid? Og hvad kan du gøre for at stå stærkere i dig selv?

November: Penge
Hvordan hænger penge og energi sammen? Og hvad skal der til for at jeg kan cirkulere og modtage mere overflod? Og hvilke pengevibes er jeg klar til at slippe?

December: Fejring.
Status på året. Hvad er værd at fejre? Hvad er værd at slippe? Hvad er værd at tage med videre i det nye år?

Januar: Manifestation.
Hvad vil du gerne skabe i 2024? Hvad vil du gerne have mere af? Mindre af? Hvordan ser dine næste skridt ud?
(Månedens live bliver en workshop af 2 times varighed)

Februar: Fundament.
Hvordan skaber du et sundt og nærende fundament for din succes? Hvordan skaber du et liv fra din egen essens? Hvordan holder du fast i din egen kerne (selv i stormvejr)?

Marts: Grænsesætning.
Hvor siger du JA til ting, som du burde sige NEJ til (og omvendt). Hvordan ser den mest tydelige og afklarede version af dig ud? Hvordan balancerer du væren og gøren?

April: Relationer.
Hvordan aktiverer du det bevidste lederskab – både i relationen til dig selv og til dine omgivelser? Hvor tager du for meget ansvar? Og hvor tager du for lidt?

Maj: Karriere.
Hvordan ser din livsvej ud? Er du på rette spor? Hvor og hvordan skal du justere for at leve med mere mening og større passion?

Juni: Ressourcer.
Er der flow i dine ressourcer? Hvor i dit liv opererer du fra knaphed og begrænsning? Og hvordan kan du skrue endnu mere op for abundance og overskud, så du der altid er nok.

Juli: Midtvejs-tjek.
I juli får du mulighed for at tjekke ind med og gøre status på de intentioner du satte i januar. Har du nået det du ville? Skal du justere kurs? Sætte tempoet op? Eller ned?

August: Succes (på det fysiske plan).
Hvad kalder på opmærksomhed, handling og/eller forløsning på det konkrete plan? Altså i de allermest jordnære dele af dit liv.

September: Succes (på det mentale plan)
Hvordan ser de historier ud, som du fortæller dig selv igen og igen? Hvilke har du brug for at slippe og/eller opgradere for at blive et match til dine ønsker?

Oktober: Succes (på det følelsesmæssige plan)
Hvad fortæller dine følelser? Hvornår hjælper de dig til at skabe klarhed og hvornår skaber de drama, konflikter og blokeringer?

November: Succes (på det energetiske plan).
Hvilken frekvens er dominerende i dit felt? Bærer du på noget som ikke er dit – fx andres eller fra tidligere liv?

December: Fejring.
Status på året. Hvad er værd at fejre? Hvad er værd at slippe? Hvad er værd at tage med videre i det nye år?

MÅNEDLIG MEDLEMSSKAB

Vær med i en klub hvor jeg støtter dig i at manifestere personlige succes og fejre det i fællesskab med andre!

Prisen for at være medlem i Lovas Community Club svarer til prisen på et medlemskab i en fitness club. Og det er ikke helt tilfældigt, for præcis som i et træningscenter, så kommer forandringen først, når vi committer os og møder op. 


Derfor er der heller ingen binding, så du kan altid opsige dit medlemskab. 

Jeg ønsker nemlig aktive medlemmer af klubben – uanset hvordan det ser ud for dig. 

333 KR

Tilmeld dig her uden binding

BONUS

Som medlem af Lovas Community Club får du rabatter hos forskellige samarbejds partnere såsom Maj Larsen og GaneshByRavn  

Derudover får du adgang til klubhuset, hvor du finder et hav af ressourcer, som kan guide dig på din succesrejse. Der er også andre powerfulde bonusser, som ligger i klubhuset og som du aktiverer så snart du bliver medlem.

LOVAS COMMUNITY CLUB

Forestil dig så hvordan dit liv ser ud, når du har opgraderet og manifesteret succes i alle dine livsområder?

Lovas Community Club er ikke et “quick fix” hvor du lige tjekker ind en måned og forventer resultater fra dag 1. Det er en klub, hvor du ligesom i fitnesscenteret stille og roligt – på en selvkærlig og nærende måde – ekspanderer din bevidsthed samtidigt med at du rydder op i dit energifelt. Og på den måde, bliver du step-by-step et match til det liv du længes efter og har fortjent! 

Jeg vil gerne være medlem af klubben!

OPSIGELSESVARSEL

Ønsker du at opsige dit abonnement, skal det ske senest 48 timer inden næste trækning af dit medlemsskab på hello@lottelova.com.

KONTAKT

Vil du være med i Lovas Community Club?

Du er meget velkommen til at skrive hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker at komme med på ventelisten til Lovas Community Club.

Det gør du ved at udfylde formularen ved siden af, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Tak fordi du er her!


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]