fbpx
Skip links

clarity is power

1:1 SEM-Session

(s)trategi + (e)nergi + (m)estring = SEM

Skab klarhed over dit næste vigtige skridt, så det bliver lige så meningsfuldt og potent som du havde håbet

De fleste af os kender det med at have gode intentioner om at gøre noget anderledes, der vil bidrage til den forandring vi ønsker. 

Du er der måske lige nu. Overvældet. Småstresset. Og med en dårlig samvittighed, der banker på, selvom du gør dit bedste. Så du laver aftaler med dig selv og andre, som skal sikre, at du opnår det, du gerne vil. Men samtidig oplever du, at du ikke får de resultater du havde forventet og håbet på.

 

Det er helt normalt. 

(Og dybest set det vi alle skal lære som energi i en fysisk verden) 

Men det er ikke særligt rart eller fordrende for vores selvværd, selvforståelse og oplevelse af nærvær og balance i vores liv. 

Når der ikke er flow i vores liv, er det fordi, der er gamle energetiske blokeringer og erfaringer fra dette og tidligere liv, som står i vejen for, at vi lever det liv, vi længes efter. 

Et liv med overskud – både i dig selv, i familien og/eller i din business – og det er præcis det jeg hjælper dig med i en SEM session.

NYHED: Mulighed for live session i Jyllinge

Vis mig valgmulighederne nu!
Julie Börger

Empowerment Mentor

Den største fordel ved at arbejde med Lotte er, at jeg har fået større kærlighed og tiltro til mig selv, samt at jeg har fået en mere meningsfuld hverdag.

Lotte har et helt fantastisk nærvær, og en utrolig evne til hurtigt at spotte hvor du begrænser dig selv fra at leve det liv du drømmer om. Det gør at jeg har taget kvantespring i min selvudvikling, hver gang jeg har snakket med hende. Hun har så mange redskabet i rygsækken, som hun gladeligt deler ud af og som skaber gode resultater for mig i min hverdag.

Yderligere har det allerede bidraget med en langt større målrettethed, samt troen på at jeg kan opnå de ting jeg sætter mig for. Jeg har fået værktøjer med, som jeg vil kunne bruge resten af mit liv – uanset hvilken situation jeg befinder mig i.

Grundlæggende er jeg blevet opmærksom på ikke længere at gå på kompromis med mig selv, hvilket allerede har øget min livsglæde og – kvalitet.

claruty is power

Hvad er en SEM-session? 

Klarhed er en nøgle, der åbner døren til den fremtid, du drømmer om.  

I en SEM-session skaber vi først og fremmest klarhed. Klarhed over dine drømme, længsler og ønsker. Klarhed over dine ressourcer, din energi og din essens. Klarhed over de blokeringer der står i vejen. Og klarhed på de skridt, som du må tage for at gå dig selv i møde. På en nærende og effektiv måde.

For alt starter som bekendt med en tanke, en idé eller en vision. Det er udgangspunktet for al manifestation. Men vi kan ikke alene drømme os til resultater –  der skal også handling til. Vi er nødt til at rejse os fra sofaen og gå vores drømme i møde. 

Men de fleste af os handler i blinde. Vi prøver det ene og det andet. Knokler hårdere og hårdere. Og føler os mere og mere lost i takt med at resultaterne udebliver. I en SEM-session hjælper jeg dig til at se dig selv, dine handlemønstre og dine omstændigheder klart – og i fællesskab omsætter vi det til en strategi, så du ved præcis hvordan du bevæger dig fremad herfra.

Jeg hjælper dig i kontakt med din helede, balancerede handlekraft. Den del af dig, som ved præcis hvor du bedst bruger den energi og de ressourcer du har til rådighed. Hvilke skridt der er de meste effektive at tage lige nu. Og hvordan du arbejder med dig selv (og dine omstændigheder) i stedet for imod dem.

 

Sammen baner vi den mest nærende vej fra din drøm til din virkelighed. 

Hvad står “SEM-session” for?

En SEM-session er en unik og helstøbt session som jeg selv har skabt, med afsæt i de metoder og den erfaring jeg har tilegnet mig gennem de seneste 20+ år, hvor jeg har arbejdet med personlig og spirituel vækst indenfor alle livsområder.

Mine sessioner har altid fokus på 3 elementer: Strategi, Energi og Mestring:

STRATEGI

Vores strategi er den måde vi er i verden på. Det er den måde vi løser vores udfordringer og håndterer kriser. Det er den måde vi skaber vores liv på.  

Men vores adfærd er primært styret af ubevidste traumer, erfaringer og blokeringer, som gør det svært for os at ændre vores vaner, fordi strategierne er usynlige for os. Samtidigt er det så naturligt for os at agere som vi gør, og derfor har vi svært ved at forstå og mestre at være i verden på en anden måde. Vi er vanemennesker, om du vil. Og vi kan ikke ændre noget vi ikke kan se eller forstå.

Første step i at skabe noget nyt, er at synliggøre dine strategier, både mentalt, følelsesmæssigt, energetisk, samt handlinger.

ENERGI

Vi er energi i en fysisk verden, hvor formålet dybest set er, at lære af og vækste med de livslektier vi har sagt “ja” til inden vi kom på jorden denne gang. Derfor er det også så super effektivt at arbejde med vores traumer, blokeringer, selvforståelse og ønske om vækst på et energetisk plan, fordi vi på den måde arbejder på et dybere plan, og i alle liv på én gang.

Med mit klarsyn hjælper jeg dig med at forstå hvilket traumer der ligger i dit energifelt, som ikke kun stammer fra dette, men også tidligere liv. På den måde får du et helstøbt billede af de forskellige “elementer” som påvirker den måde du skaber dit liv på i dag. 

I nogle tilfælde renser og opgraderer jeg dit energifelt ved, under SEM-sessionen, at udføre energiarbejde med forskellige metoder til at skabe plads til det nye, som venter på dig i dit energifelt.

MESTERING

For at skabe forandringer i den fysiske verden skal vi agere anderledes end vi plejer, ellers får vi bare mere af det samme. Det kræver at du justerer og opgraderer dine strategier, ved at implementere nye gode vaner, som tager dig tættere på det du længes efter, skridt for skidt, dag for dag. 

Under en SEM-session samarbejder jeg med din essens, og kommunikerer videre til dig, hvilke adfærds justeringer der strategisk og energetisk kan være fordelagtigt for dig at gøre både på kort og lang sigt, så du har noget konkret at forholde dig til efter sessionen. Hvilket er afgørende for at du skaber den personlige og spirituelle vækst, du ønsker at skabe.

Med en SEM-session skaber vi bevidsthed på det mulighedsrum, som ligger lige foran dig og du forlader sessionen med en klar strategi for, hvordan du – på en nærende og effektiv måde – udfylder det.

din genvej til bevidst lederskab

Hvilke problemstillinger kan du arbejde med under en 1:1 SEM-session? 

Fordi alt er energi, kan du under en SEM-session arbejde med alle de dele af dig, som du er klar til at vækste. Vi kan arbejde med de livsområder/relationer/beslutninger, du kan mærke, tynger dig og som står i vejen for, at du kan udfolde dig. Vi kaster lys på mønstre og gentagelser, så du slipper for at fortsætte med at køre i loop med dem. Uanset om det er i dit privatliv eller i din business. Alt hænger sammen. 

Sessionen er din og derfor bestemmer du altid, hvor vi skal lægge fokus. Jeg tilpasser naturligvis altid sessionen til din situation og dine behov. Følgende er inspiration problemstillinger/blokeringer, som andre har fået hjælp til igennem en SEM session:

  • Penge- og økonomi.
  • Helbred.
  • Relationer.
  • Selvværd.
  • Retningsskifte i karriere- eller arbejdsliv.
  • Vækst i egen forretning.
  • Passion.

Men selvom du kommer til mig med en specifik udfordring, som på overfladen ser ud til at knytte sig til et særskilt livsområde er det min oplevelse, at langt de fleste under en session opdager, hvordan udfordringer, muligheder, begrænsninger og potentialer fletter sig ind i hinanden på kryds og tværs. 

Det er derfor det kan være så udfordrende at lande i klarheden på egen hånd. Sammen udforsker vi de sammenhænge og indviklinger, som står i vejen for klarhed og fremdrift. 

Book en session her!

AKUT HJÆLP

Jeg har selv gennemlevet flere livskriser og derfor har jeg erfaring med hvad der er essentielt når du står i en akut og ekstra tilspidset situation.

Når en akut krise opstår, det kan være: stresssygemelding, ulykker, dødsfald eller andre akutte situationer hvor du føler du får trukket tæppet væk under dig. Så kan vi ofte blive handlingslammede og mangle overblik, fordi vi er i chok. Samtidigt er der mange – uventede – ting, du skal forholde dig til. 

Med en akut tid hjælper jeg dig med at komme ud af choktilstanden og hjælpe dig med at få overblik og prioritere det som er vigtigst både på kort og lang sigt. Så du kan genskabe en følelse af bevidst lederskab, mens du forholder dig til den situation du står i. 

Helene Myrtue Nielsen

Molekylærbiolog

Allerede efter min første session med Lotte, sad jeg med følelsen af, at det i virkeligheden var mit allerførste skridt mod mig selv.

Jeg har snakket med andre professionelle før Lotte, men ingen er så hurtigt kommet ind til sagens kerne før.

Derudover fik Lotte mig til at kigge på min historie fra en helt ny vinkel- det var den vildeste oplevelse.

Jeg kan på alle måder anbefale Lotte som din personlige mentor!

Hvordan foregår en 1:1 SEM-session?

Vi mødes på zoom eller på mit konto i Jyllinge

Jeg sætter 50 minutter af til sessionen så der er god tid til at tale, forstå og opgradere dit energifelt. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få direkte guidens fra din essens, da jeg kanaliserer undervejs. Du går fra sessionen med konkrete værktøjer til hvordan du kan skabe mere meningsfulde resultater i dit liv. Du får mulighed for at optage sessionen, hvis du logger på via en computer. Energiarbejdet foregår på mange flere lag end vi “forstår” og derfor kan du med fordel gense og lytte til materialet igen og igen, for at få nye indsigter.

Det praktiske

Allerede når du booker får du en mail med nogle spørgsmål som kan hjælpe dig med at stille helt skarpt på det vi skal tale om, så du får det optimale ud af vores session. 

Der medfølger også en lille workbook, hvor du kan tilføje de indsigter og adfærdsjusteringer du får inspiration til under vores session, så det er nemt for dig at få et overblik over de nye vaner du skal tillægge dig i din hverdag efterfølgende. 

Det kræver ekstra kapacitet at skabe forandringer i vores liv, derfor sender jeg dig også nogle videoer med simple tapping øvelser, som du kan bruge når du føler at dit nervesystem har behov for lidt støtte og en kærlig hånd.

1:1 S.E.M-session

Til dig som ønsker at skabe så meget klarhed over dit næste vigtige skridt, at det bliver lige så meningsfuldt og potent som du havde håbet

Ønsker du en live session i Jyllinge: koster den 1.111kr (Ikke en del af klippekortet)

Ønsker du en online session: koster den

999 kr 

Yderligere online valgmuligheder:

– Klippekort: 3 (Business) SEM-sessioner eller Energiopgraderinger: 2.799kr (Online)

– Klippekort: 6 (Business) SEM-sessioner eller Energiopgraderinger: 5.499kr (Online)

– 1:1 akut tid 1.499 kr (Hvis du har behov for at få akut hjælp kan du booke denne tid, skriv en SMS til mig inden for at sikre at der er tid. Mobil: 27 829 287) (Online)

Du vælger din præferance på knappen herunder hvor mulighederne kommer som drop down

Ja, jeg vil gerne købe en SEM-session!
Dorthe Juul Pedersen

Forfatter og Body SDS terapeaut

Lotte er en formidabel guide. Kærlig og no-bullshit.

Jeg elsker, at det er en gensidig forpligtelse.

Jeg er meget mere selvkærlig og forstående overfor mig selv. Jeg har det meget bedre, om jeg skal sige ja eller nej til noget. Jeg navigerer fra et dybere og mere kærligt sted i mig selv.