fbpx
Skip links

Transformerende Mini Online Forløb

SelvværdsBoost

– når du styrker dit selvværd, så kommer resten af sig selv

Til dig som er kørt fast i sure pligter, en triviel hverdag og bare føler det hele er lidt leverpostej lige nu.

 

Måske er du typen der er så god til at give og give, men helt har glemt hvad du selv har lyst til?

 

Det kan være du konstant går på kompromis, i den gode sags tjeneste, fordi der altid er nogle der er lidt vigtigere end dig selv.

Børn, mand, kollegaer, opgaver, projekter – you name it!

 

Intentionen var god, men konsekvenserne er, at du nu sidder tilbage med en fornemmelse af at du ikke rigtigt kan genkende dig selv. 

 

Og selv om du godt ved at det er dit ansvar at gøre noget noget for dig, så ved du ikke hvor du skal starte! 

ER DU KLAR TIL AT GØRE DET NATURLIGT FOR DIG AT BOOSTE DIT SELVVÆRD?

Kom med på mit nye forløb SelvværdsBoost – styrk dit selvværd, så kommer resten af sig selv. 

Et transformerende og let tilgængelig mini-forløb, hvor jeg tager dig trygt og sikkert gennem de genveje jeg selv bruger i min hverdag til at styrke mit selvværd. 

Og JA, jeg arbejder med mit selvværd, hver dag. 

 

Det er et must. 

 

Men NEJ, det er ikke noget jeg tænker over længere, det er bare helt naturligt for mig at styrke mit selvværd hver dag.

Men det er ikke kommet af sig selv.

Det er noget jeg har skabt struktur omkring og har committet mig til, så det i dag er lige så naturligt og vigtigt for mig, som at spise sundt og ta et bad.

 

Jeg vil elske at købe SelvværdsBoost!

SelvværdsBoost er et miniforløb hvor du får:

 • hemmeligheden til hvordan du hæver dit selvværd på bare 5 minutter om dagen. 

 

 • en dyb selvkærlig rutine som giver dig et dagligt boost og indsiger, så du aldrig vil unde sig selv mindre end det du er værd og fortjener.  

 

 • transformerende metode til at skabe mere afklaring og retning i dit liv, så du ikke længere behøver at være i tvivl om hvad der er vigtigt for dig eller hvor du er på vej hen. 

 

 • genvejen til hvordan du slipper ud af hamsterhjulet, så du kan leve dit liv i fuldt flor og få det bedste ud af hverdagen  – både for din og din families skyld!

 

Øvelserne er ultra korte, simple at gå til, men til gengælde super effektive, for jeg har nøje udvalgt de øvelser, som jeg ved virker. (for hey, jeg er selv mor, selvstændig, kæreste og livsnyder, så jeg ved at der ikke er plads til overflødige tidsrøvere) 

 

Er du klar til at få et SelvværdsBoost, så du aldrig mere behøver at tænke på hvad andre siger, tænker og mener om dig? 

SelvværdsBoost er perfekt for dig som:

 • længes efter at føle dig respekteret, stærk og modig og komme ind til hendes der handler på det som giver dig energi, glæde og overskud.
 • ved at et højt selvværd er fundamentet for et godt liv, hvor det er dig der er i centrum og hvor det er dig der tager kontrollen tilbage over dit liv, så du ikke længere behøver at blive kørt over af andres meninger og holdninger.
 • ved at det kun er dig der kan styrke dit selvværd og tage ansvar for at blive den rollemodel for dine børn som du har længes efter i mange år, og som ikke længere kan udskydes….
 • er klar til at slippe hende den urolige kvinde, som altid er på vej et andet sted hen i tankerne, i håbet om at hverdagen så anderledes ud, så du i stedet kan genfinde balancen, roen og nærværet til dem du holder af.
 • er klar til at slippe drømmen om at være en anden end du er, fordi du står så stærk i dig selv at du faktisk elsker og ærer hende du er uanset hvilke dag på ugen man spørg dig.
 • længes efter at turde stå ved det “ja” og det “nej” du kan mærke, men som du igen og igen har overhørt, hvilket har betydet at du kan få helt ondt i maven eller søvnløse nætter…

Med andre ord, dette mini-forløb er din mulighed for at genfinde dit fodfæste, så du tydeligt kan mærke hvad der er rigtigt for dig, fordi du ikke mere automatiske går på kompromis med dig selv, men i stedet respekterer og elsker dig selv, og derfra kan navigere i livet ud fra hvad der giver mening for dig og din familie.

Ja tak til et SelvværdsBoost!

Hvis du vil lære at styrke dit selvværd – een gang for alle!

Så du igen kan genkende dig selv i spejlet, så er SelvværdsBoost lige noget for dig. 

Du lærer alle de små genveje som jeg selv bruger igen og igen (og tro mig jeg har testet mange forskellige øvelser af gennem mine mange års research efter et højt selvværd). 

Hvis du er klar til et SelvværdsBoost, så køb det her.

Jeg ville elske at have dig med!

Nu er resten op til dig!

Til dig som er kørt fast i sure pligter, en triviel hverdag og endeløse konflikter, men som er klar til at genfinde fodfæstet, ved at tage kontrollen tilbage over dit liv, så du igen kan blive hende den sjove og afslappede kvinder der ved hvem hun er og hvad hun har lyst til. 

For når du styrker dit selvværd, så kommer resten af sig selv!  

 

Din investering er 333 kr.

Hvilket er hvad der svarer til:

2-3 flasker god vin 

Slik til hele familien fredag aften hvis I virkelig skal hygge jer. 

En buket blomster eller 

3 pizzaer tirsdag aften når der ikke er overskud til at lave mad.

Ja tak - jeg er klar til et SelvværdsBoost

Hvis du stadig ikke kender mig, så lad mig lige præsentere mig selv

Hej, jeg hedder Lotte Lova og jeg er Passionsmentor & Inspirator

Jeg brænder for at hjælpe kvinder som dig med at blive følelsesmæssigt robuste, så du kan genkende dig selv og skabe det liv du drømmer om – uden du behøver  at skifte manden, børnene og huset ud!  Jeg kalder det følelsesmæssig robust fordi du står så stærkt i dig selv, at du ikke længere har behov for andres anerkendelse eller velmenende holdninger, til at træffe beslutninger der er meningsfulde for dig.

I stedet ved du hvad der skal til for at du bevidst, skruer op for dit lykkebarometer og bliver grund-lykkelig og vågner op om morgenen fuld af begejstring og overskud til dig selv og din familie.

Jeg ved det fordi jeg selv har haft flere livskriser, som jeg har haft svært ved at komme igennem. Men jeg har brugt de værktøjer, jeg lærer dig, til at skabe et harmonisk familieliv med overskud, nærvær og livsglæde. Samtidigt med at jeg har en mand der er min diametrale modsætning!

Ligesom dig har jeg altid vidst, at jeg ikke var til et liv med sure pligter, konflikter og en leverpostejs-tilværelse.

Jeg er klar til SelvværdsBoost

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Uanset hvilket produkt du er interesseret i at høre mere om, så er du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og se om vi er et match!

Du skriver også her hvis du gerne vil købe et produkt, så skriver jeg tilbage til dig med de praktiske informationer.

Glæder mig til at høre fra dig. 

Ring også gerne på +45 27 829 827


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]