fbpx
Skip links

UBEGRÆNSET SUPPORT VIA VOXER ELLER MESSENGER

Sustainable Flow

– tag kvantespring i dit bevidste lederskab, ved at skabe vækst på en værdig og bæredygtig måde!

Jeg ser og mærker dit fulde potentiale! 

Og det gør du – til tider – også selv.

 

For du har power, en del erfaring, og sikkert også mange uddannelser og kurser indenfor dit felt. Du er helt sikkert dygtig til det du laver.

Men alligevel mangler du at knække koden til, at integrere og transformere din personlige viden til visdom, så det kan skabe reelle værdi i dit liv.

 

…Og netop derfor mangler du kontinuerligt og ubegrænset støtte og sparring til at indfri det næste step i dit liv eller din forretning.

Fordi de manglende resultater får dig til at drømme om, at have en hot-line til én som selv har gået vejen og som du kan sparre med om stort og småt – indenfor alle dine livsområder – lige når det passer dig. 

Sustainable flow er genial til dig som ønsker at de løse de små (og store) udfordringer i takt med at de opstår, så du løbende kan justere og træffe valg som skaber værdi og mening for dig og dit ønskede udfald.


Det er til dig som er klar til at få en sparringspartner som har fokus på bevidst lederskab og værdighed – uanset hvad livet gerne vil lære dig. 

Marie Fogh Bøgh

Essence and branding photographer

Lotte har den fantastisk evne til at komme direkte til kernen af ​​mine udfordringer med det samme. Den måde, hun ser og afspejler mig på, er så dyb og altid fra mit højeste potentiale. Hun er bare knivskarp, kærlig og spot on – hver gang!
Hun er den mest effektive medskaber, jeg nogensinde har haft, og jeg anbefaler hende til alle, der ønsker at skabe et godt liv.

UBEGRÆNSET VÆKST

Sustainable flow er praksisnært og relevant

Voxer er uden sidestykke den del af mit 1:1 mentorforløb, som mine kunder tillægger mindst værdi inden opstart, og samtidigt det som de meget hurtigt kommer til at værdsætte mest.

Simpelthen fordi de oplever at deres mentale og emotionelle udsving er markant mindre, da de lynhurtigt får sparring og støtte til at justere, så de hurtigere stepper ind i deres personlig power. Og skaber deres liv fra den vibe!

Det er et 30 dages abonnoment til dig som:

  • ønsker at vækste på en værdig og nærende måde, og som ønsker at få støtte til se sig selv i et nyt og mere klart lys i en periode med ønske vækst.
  • ønsker at tage bevidst lederskab; hvor du leder fra et autentisk og værdigt sted i dig, hvor du ærer dine timinger og slipper forceringerne og frygten.
  • er godt selvkørenden, men som er træt af at loope i de samme mønstre, tanker og resultater, vel vidende at nye resultater kræver nye bevidste handlinger.
  • ved hvor powerfuldt det er at få holistisk sparring på alle planer både mentalt, følsesmæssigt, fysisk og energetisk
  • ved at alt er energi og hænger sammen, og derfor er det så effektivt at vækste på ét livsområder, fordi det har en positiv effekt hele vejen rundt i dit liv.

UBEGRÆNSET SUPPORT VIA VOXER ELLER MESSENGER

Din hot-line til personlig vækst! 

Vækst sker løbende, fordi vores udfordringer opstår uventet og i takt med at livet leves!

Og netop derfor kan det være en game changer, at have en hotline til en person som har erfaring med tage hånd om problemerne i takt med at de opstår.

Sustainable flow er en genial form for co-creation for dig, som elsker at have en kæmpe frihed i dit liv.

Du skal nemkig ikke planlægge et opkald eller møde op på en video med jævne mellemrum (uanset om timingen passer eller ej), men i stedet kan du få hjælp når det uventede opstår og når du har behov for det. 

Vi vil kommunikerer, perspektivere, brainstormer og løser problemerne i takt med at de opstår. Jeg vil udfordre dig på dine blindspots, og hjælpe dig med at se dine blokeringer og selvsabotagemønstre, som står i vejen for at du kan indtage dit next level.

Men jeg er der også til at fejre dig, til at heppe på dig og til at huske dig på hvor godt du allerede gør det!
(Hvilket er den direkte genvej til at skabe mere abundance) 

Ofte er det helt lavpraktiske spørgsmål som kan fylde og i takt med at du får dem ryddet af vejen, bliver der plads til at du kan bruge din energi rigtigt og på en mere nærende måde.


På Sustainable flow hjælper jeg dig med at skabe et mere bæredygtigt flow i dit liv, som løbende generere mere overskud og livsglæde til at træffe de succesfulde valg for dig og din forretning. 

Det praktiske 

Med Sustainable flow får du ubegrænset adgang til mig via Messenger eller Voxer (en gratis walkie talkie-app) hvor vi kommunikerer via tekst og lyd.

Det fungerer super godt med at indtale en besked til mig, som jeg efterfølgende svarer på, fordi det giver en fokuseret og målrette kommunikation, og det giver dig mulighed for at genhøre svaret efter noget tid, hvis du har behov for at få det genopfrisket.

Jeg svarer altid indenfor rimelig tid på alle hverdage. 

Du køber det minimum i 30 dage ad gangen. 

Embodi det du allerede godt ved!

Sustainable flow er til dig som ønsker at embodie de strategier og forståelser du allerede har lært, men som ikke helt ligger som en naturlig vane for dig endnu.
(Hvilket gør at du lander i de samme gamle mønstre når du bliver presset og derfor ikke skaber de resultater du havde sat dig for)

Men med ubegrænset Voxer support kan du transformere din forståelse til meningsfulde handlinger – så du kan træffe bedre valg for dig selv, også når det virkelig gælder!”

Personlig vækst er menneskets natur!

Hvis du kan mærke at jeg er den rette person til at støtte og guide dig gennem den kommende periode, så kan denne mulighed være en game changer for din fremtid og vækst. 

DIN PRIS: 2.799 kr.

Book Sustainable Flow på 30 dages basis her!

OPSIGELSESVARSEL: Ønsker du at opsige dit abonnement, skal det ske senest 48 timer inden næste trækning af dit medlemsskab på hello@lottelova.com.

Ønsker du endnu mere støtte til din personlige vækst?

Hvis du vil have flere høje vibrationer og høj commitment, så er det HER du skal investere!

Hvis du allerede nu ved at du vil kombinere Voxer Support, med Energiopgraderinger og 1:1 SEM-sessioner vil jeg anbefale dig at læse mere om One Woman

Læs om One Woman her!

Hvis du stadig ikke kender mig, så lad mig lige præsentere mig selv

Hej, jeg hedder Lotte Lova og jeg er Passionsmentor & Inspirator

Jeg lærer dig at tage bevidst lederskab i en grad du ikke har oplevet før.

Så du står stærkt i dig selv, at du ikke længere har behov for andres anerkendelse eller velmenende holdninger, til at træffe beslutninger der er meningsfulde for dig.

I stedet ved du hvad der skal til for at du bevidst, skruer op for din personlige power, så du vågner op om morgenen fuld af begejstring og overskud til dig selv og din familie.

Jeg ved det fordi jeg selv har haft flere livskriser, som jeg har haft svært ved at komme igennem. Men jeg har brugt de værktøjer, jeg lærer dig, til at skabe et harmonisk familieliv med overskud, nærvær og livsglæde.

Ligesom dig har jeg altid vidst, at jeg ikke var til et liv med sure pligter, konflikter og en leverpostejs-tilværelse.

Har du spørgsmål til mig?

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig.

Du er meget velkommen til at skrive hvis du skulle have spørgsmål eller andet du gerne vil tale med mig om.

Ring også gerne på +45 27 829 827