fbpx
Skip links

UBEGRÆNSET SUPPORT VIA VOXER ELLER MESSENGER

Sustainable flow

– tag kvantespring i dit personlige lederskab og skab vækst på en værdig og bæredygtig måde med unlimited support!

Jeg ser og mærker dit fulde potentiale! 

Og det gør du helt sikkert også selv.

 

Men måske mangler du støtte og sparring for at opnå det næste mål i dit liv eller din forretning…

hvilket får dig til at drømme om at have en hot-line til en som selv har gået vejen og som du kan kontakte – lige når det passer dig.

Det er netop derfor jeg tilbyder dig Sustainable flow.

Et månedligt abonnoment til dig som:

  • ønsker at vækste på en værdig og nærende måde, og som ønsker at få støtte til se sig selv i et nyt og mere klart lys i en periode med ønske vækst.
  • ønsker at steppe endnu mere op i dit personlige lederskab hvor du leder fra et autentisk og værdigt sted, fordi du ærer dine timinger og slipper fordringerne og frygten.
  • er godt selvkørenden, men som er træt af at loope i de samme mønstre, tanker og resultater, vel vidende at nye resultater kræver nye bevidste handlinger.

Sustainable flow er genial til dig som ønsker at de løse de små (og store) udfordringer i takt med at de opstår, så du løbende kan justere og træffe valg som skaber værdi og mening for dig og dit ønskede udfald.


Det er til dig som er klar til at få en sparringspartner som har fokus på personligt lederskab og værdighed – uanset hvilken situation du står i. 

Book Sustainable flow - ubegrænset support i 1 måned her! Book Sustainable flow - ubegrænset support i tre måneder!
Marie Fogh Bøgh

Essence and branding photographer

Lotte har den fantastisk evne til at komme direkte til kernen af ​​mine udfordringer med det samme. Den måde, hun ser og afspejler mig på, er så dyb og altid fra mit højeste potentiale. Hun er bare knivskarp, kærlig og spot on – hver gang!
Hun er den mest effektive medskaber, jeg nogensinde har haft, og jeg anbefaler hende til alle, der ønsker at skabe et godt liv.

Som mentor ser jeg dit fulde potentiale, og hjælper dig med at blive et match til frekvensen af ​​dit Next Level

UBEGRÆNSET SUPPORT VIA VOXER ELLER MESSENGER

Din hot-line til personlig vækst! 

Vækst sker løbende, fordi vores udfordringer opstår uventet og i takt med at livet leves!

Og netop derfor kan det være en game changer, at have en hotline til en person som har erfaring med tage hånd om problemerne i takt med at de opstår.

Sustainable flow er en genial form for co-creation for dig, som elsker at have en kæmpe frihed i dit liv.

Du skal nemkig ikke planlægge et opkald eller møde op på en video med jævne mellemrum (uanset om timingen passer eller ej), men i stedet kan du få hjælp når det uventede opstår og når du har behov for det. 

Vi vil kommunikerer, perspektivere, brainstormer og løser problemerne i takt med at de opstår. Jeg vil udfordre dig på dine blindspots, og hjælpe dig med at se dine blokeringer og selvsabotagemønstre, som står i vejen for at du kan indtage dit next level.

Men jeg er der også til at fejre dig, til at heppe på dig og til at huske dig på hvor godt du allerede gør det!
(Hvilket er den direkte genvej til at skabe mere abundance) 

Ofte er det helt lavpraktiske spørgsmål som kan fylde og i takt med at du får dem ryddet af vejen, bliver der plads til at du kan bruge din energi rigtigt og på en mere nærende måde.


På Sustainable flow hjælper jeg dig med at skabe et mere bæredygtigt flow i dit liv, som løbende generere mere overskud og livsglæde til at træffe de succesfulde valg for dig og din forretning. 

Det praktiske 

Med Sustainable flow får du ubegrænset adgang til mig via Messenger eller Voxer (en gratis walkie talkie-app) hvor vi kommunikerer via tekst og lyd.

Det fungerer super godt med at indtale en besked til mig, som jeg efterfølgende svarer på, fordi det giver en fokuseret og målrette kommunikation, og det giver dig mulighed for at genhøre svaret efter noget tid, hvis du har behov for at få det genopfrisket.

Jeg svarer altid indenfor rimelig tid på alle hverdage. 

Du køber det i minimum en måned ad gangen. Hvis du køber tre måneder får du en ekstra god pris og en særlig bonus!

Dorthe Juul-Pedersen

Forfatter

Lotte er en formidabel guide. 

Kærlig og no-bullshit.

Jeg elsker, at det er en gensidig forpligtelse.

Jeg er meget mere selvkærlig og forstående overfor mig selv. Jeg har det meget bedre, om jeg skal sige ja eller nej til noget. Jeg navigerer fra et dybere og mere kærligt sted i mig selv.

Embodi det du allerede godt ved!

Sustainable flow er til dig som ønsker at embodie de strategier og forståelser du allerede har lært, men som ikke helt ligger som en naturlig vane for dig endnu.
(Hvilket gør at du lander i de samme gamle mønstre når du bliver presset og derfor ikke skaber de resultater du havde sat dig for)

Men med ubegrænset Voxer support kan du transformere din forståelse til meningsfulde handlinger – så du kan træffe bedre valg for dig selv, også når det virkelig gælder!”

Personal growth is human nature!

Hvis du kan mærke at jeg er den rette person til at støtte og guide dig gennem den kommende periode, så kan denne mulighed være en game changer for din fremtid og vækst. 

Køb Sustainable Flow i en måned for:

Your price: 2.399 kr.

Book Sustainable Flow i 1 måned her!

Want More?

If you want even more High Vibes & High Commitment, this is were to invest!

Når du vælger at købe ubegrænset support i tre måneder får du en bedre pris pr. måned + du får en gratis 1:1 Elevation Clearing, som du modtager i løbet af de måneder vi samarbejder.

Køb Sustainable Flow i tre måneder for:

5.999kr.

Book Sustainable Flow i 3 måneder her!

Hvis du stadig ikke kender mig, så lad mig lige præsentere mig selv

Hej, jeg hedder Lotte Lova og jeg er Passionsmentor & Inspirator

Jeg lærer dig at tage personligt lederskab i en grad du ikke har oplevet før.

Så du står stærkt i dig selv, at du ikke længere har behov for andres anerkendelse eller velmenende holdninger, til at træffe beslutninger der er meningsfulde for dig.

I stedet ved du hvad der skal til for at du bevidst, skruer op for din personlige power, så du vågner op om morgenen fuld af begejstring og overskud til dig selv og din familie.

Jeg ved det fordi jeg selv har haft flere livskriser, som jeg har haft svært ved at komme igennem. Men jeg har brugt de værktøjer, jeg lærer dig, til at skabe et harmonisk familieliv med overskud, nærvær og livsglæde.

Ligesom dig har jeg altid vidst, at jeg ikke var til et liv med sure pligter, konflikter og en leverpostejs-tilværelse.

Any questions?

I would love to mentor and co-create with you!

You are very welcome to contact me for a non-binding conversation and see if we are a match!

 

Or write to me here, if you would like to buy a product, and I will write back to you with the practical information.

 

Looking forward to hearing from you.

 

Also feel free to call +45 27 829 827


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]