fbpx
Skip links

bevidst opgradering af din energi og handlemønstre

Clairvoyance Clearings!

Til dig som er klar til at tage så meget personligt lederskab for dit liv, at du arbejder med dig selv på alle planer. Fordi du godt ved, at det er den mest effektive måde at transformere blokeringer og traumer til ren power og mening.

De fleste af os kender det med at have gode intentioner, som vil gøre noget godt for os selv i hverdagen.

Vi laver aftaler med os selv og andre, som skal sikre, at vi opnår det vi gerne vil.

Men samtidigt erfarer vi ofte, at det ikke er helt så nemt, når vi så skal til at udføre det ønskede i praksis. 

Det er helt normalt. 

Men ikke særligt rart eller fordrende for vores selvværd og selvforståelse. 

 

Når der ikke er flow i vores liv, er det ofte fordi, der er gamle energetisk blokeringer, karmaaftaler og erfaringer fra tidligere liv, som står i vejen for at vi kan leve det liv vi gerne vil skabe, med overskud til både at være kvinde, mor og mestre et passioneret job. 

En Clairvoyance Clearing hjælper dig med både at rense og opgradere den energi, som blokerer dig fra at blive et match til det du gerne vil skabe, plus du får guidens til at forstå hvor problemt opstod og hvad du kan gøre for at handle mere meningsfuldt i din hverdag. Og på den måde skabe det liv du længes efter!

I bunden af siden kan du se hvilke Clairvoyance Clearingsmuligheder der er! 

Resi Bøhnke Abild

Holistisk Mentor med speciale i Human Design og Essentielle olier

Jeg valgte Lotte til at lave business clearing, fordi jeg ved hvor dygtig Lotte er. Jeg elsker hendes approach til clearings fordi det er så ”nede på jorden” agtig. 

Lotte tunede direkte ind i mine ”smerte” punkter i min forretning, clearede dem og allerede samme dag følte jeg et anderledes drive til at handle på ting jeg længe har udskudt. 

Det er en fornøjelse at være i Lottes kærlige space.

Minna Ernebjerg Ravn

Selvstændig

Jeg modtog en Business Clearing

 

Første clearing på de fysiske rammer var enormt spændende at lytte til og gav helt klart genlyd i mine celler. Et par dage efter clearingen fik jeg om natten en vision omkring hvordan jeg skulle flytte rundt i mine lokaler for at skabe mere hygge. Dagen efter rykkede jeg rundt og det er mega meget bedre. 

 

Sidste del af clearingen på min business var mere vild. 

 

Der blev nævnt en reptil energi på min hjemmeside, som stammer fra mine gamle lokaler – syret – da jeg selv tydeligt har kunne mærke i de gamle lokaler, at noget snaskede min energi. 

 

Jeg har længe forsøgt at få hul igennem til én som skulle levere det sidste til min ombygning, men uden held i mere end 3 uger. Efter jeg lyttede til clearingen første gang, kom der hul igennem og det sidste kommer i morgen. 

Hvad er en Clairvoyance Clearing? 

Alt er energi. 

Og det liv du lever lige nu, er et spejlbillede af det liv du er et match til. 

Du er et match til den lækre bil, dit lækre hus og din skønne familie.  

Men de steder hvor dit liv ikke er som du ønsker, viser dig hvor du har blokeringerne på at modtage og skabe det liv du længes efter.  

Det liv du lever nu, står oven på alle de andre liv du har levet. 

Derfor kan du i dit nuværende liv reagere med afsæt i traumer og erfaringer du har oplevet i tidligere liv. Men vores blokeringer, traumer og selvsabotagemønstre er usynlige for det blotte øje, og kan derfor være svære at slippe eller ændre på, fordi vi ikke kan ændre på ting vi ikke er bevidste om.

Med andre ord, så lever vi vores karma i stedet for vores essens. 

Hvad har det med en Clairvoyance Clearing at gøre?

Clearing er en energetisk rengøring af gamle selvsabotage mønstre på et dybere plan.

Jeg anvender en clearingsmetode til at lave en energetisk rengøring af de blokeringer, traumer og selvsabotage mønstre som står i vejen for, at du kan handle frit og overholde de aftaler du laver med dig selv; og dermed opnå det du gerne vil og længes efter her i livet.  

Clairvoyance er fransk og står for “Klar Vision” og det er et værktøj til at gøre dine mål og drømme mere håndgribelige.

Når jeg connecter med din essens, guider den mig til at give dig budskaber som er for dit højeste bedste lige nu. Det kan være alt fra næste vigtige skridt, til længsler du har overhørt, til kærlige skub i den rigtige retning, som kan motivere dig til at udleve det liv du længes efter. Alt sammen relateret til det tema du har valgt at arbejde med.

Med en Clairvoyance Clearing rengør og opgraderer jeg din energi, samt giver dig direkte guidance fra din essens, så du kan udfylde det mulighedsrum, som clearingen har skabt, med nye og mere meningsfulde ting i dit liv. 

På den måde får du både ryddet op og hjælp til at skabe det nye, som du lige har gjort plads til – på én gang.

Hvad kan du modtage en Clairvoyance Clearing på?

Du kan faktisk få en Clairvoyance Clearing på alt du kan mærke tynger dig, står i vejen for du kan udfolde dig eller gentagelser du oplever ikke nærer dig, uanset om det er i dit privatliv eller i din business. Alt hænger sammen.

Det kan både værer følelser, konkrete situationer, forløb eller processer som du føler er tunge og drænende.

Her er nogle af de temaer jeg oftest arbejde med: 

 • Abundance 
 • Pengeflow
 • Passion 
 • Relationer 
 • Konkurser i business
 • Gamle familiemønstre 
 • Sundhed 
 • Bolig
 • Business både fysiske lokaler og online.
 • Værdighed 
 • Magtrelationer
 • Kærlighed og kærestesorger
 • Selvværd
 • Passion/arbejde

Men du kan bedst selv mærke hvor du har behov for hjælpe til at knækket koden til at skabe det liv du længes efter. 

Astrid Biering Fonsbøl

IT-Projectleder

Jeg ønskede at blive clearet på at finde min passion.

Jeg mærkede at alt Lotte fortalte ræsonnerede med hvordan jeg havde det og blev opmærksom på, at jeg skulle tage nogle seriøse skridt for at komme ud af det, der ikke er i overensstemmelse med min passion. 

Jeg kan mærke en fornyet energi og at jeg retter mit fokus mere mod det der føles rigtigt for mig, frem for hvad der i andres øjne vil være korrekt.

Det fungerede rigtig godt med en talebesked!

Sofie Skriver Bæk

Dagplejemor

Jeg modtog en personlig clearing. Men jeg var lidt skeptisk omkring hvorvidt det, der kom frem ikke bare var noget, der kunne passe på alle.

Men efter clearingen kan jeg mærke, at der nu er åbnet op for en ny positiv retning i mine relationer.

Helt konkret føler jeg mig mere åben, rummelig, kærlig og fri.

 

Jeg er virkelig imponeret!

din genvej til personligt lederskab

Hvad får jeg ud af en Clairvoyance Clearing? 

Hvis vi overvejende er styret af vores selvsabotage mønstre, kan det være svært for os at handle på det vi længes efter fordi vi er tynget af følelser, tanker og handlemønstre som ikke er fordrende for os. 

 

Man kan lidt forsimplet sige, at det ikke er os selv der har kontrollen over de ting vi siger og gør, fordi vi er styret af vores ubevidste mønstre, hvilket ofte er årsagen til at vi ikke får handlet på det der giver mening for os selv i det lange løb.

I stedet får vi handlet på det vi kan overskue eller føler vi har lyst til lige nu.

 

For at skabe et meningsfuldt liv, skal der være sammenhæng mellem vores følelser, tanker og handlinger, og det vi længes efter både på kort og langt sigt. Vi skal både føle at vi trives i vores liv lige nu, men vi har også behov for at vi handler meningsfuldt på noget som skaber værdi for os på den lange bane. 

Vi skal have en følelse af at vi udvikler os i en positiv regning.   

 

Jo mere vi får ryddet op i vores selvsabotage mønstre, des bedre bliver vi til at træffe gode og meningsfulde valg, der gavner os selv både på kort og langt sigte. Og vi styrker følelsen af at vi tager ansvar og lederskab for at skabe det liv vi længes efter. 

Hvordan foregår en Clairvoyance Clearing?

En Clairvoyance Clearing er en metode jeg anvender, til at se de blokeringer du har i dit energifelt, som er klar til at blive sluppet. Renset. Clearet.

Fordi Clairvoyance Clearing er en energetisk oprydning og opgradering, så behøver vi ikke at være sammen når jeg arbejder med dit energifelt. Derfor booker du bare en dato for din Clairvoyance Clearing; sender mig en mail med dit tema for sessionen og så sender jeg dig en lydfil med de ting jeg har clearet og fået guidens til at videreformidle til dig. 

Lydfilen kan du lytte til igen og igen for at aktivere clearingen på et dybere plan for hver gang. Lydfilen indeholder undervisning, handlingsanvisninger og vejledning fra din essens, som du kan bruge til at få det optimale ud af din clearing, både på kort og lang sigt.

Der vil også være forslag til essentielle olier som kan støtte dig i processen.

Efter en Clairvoyance Clearing er det vigtigt at du drikker en masse vand, så du giver kroppen de mest optimale forhold for at rense ud og slippe de gamle energier.

Det er forskelligt hvordan mine kunder reagerer efterfølgende; nogle bliver trætte, og modløse fordi energierne er blevet forløst og derfor skal op og ud. Men det kan også være du får mere energi, har brug for at være alene eller noget helt andet – det er helt individuelt. Og en fantastisk måde at lære at lytte mere til din krops signaler på. 

Etisk og Clairvoyance Clearing.

Når jeg er færdig med at lave en Clairvoyance Clearing på dit emne, har jeg en metode til at sikre, at jeg ikke kan huske de beskeder jeg har modtaget på dine vegne. Jeg afslutter forbindelsen til din energi, så du står rent i din og jeg står rent i min. 

Hvis du bestiller en Clairvoyance Clearing til andre voksne end dig selv som er ældre end 18 år, skal de være indforstået med at du ønsker at få en Clairvoyance Clearing af deres energi. Hvis de ikke er det, kan jeg arbejde på fx energien fra dig til den anden og jeres fælles energi, men ikke på personens egen energi. 

Marie Fogh Bøgh

Essens- og brandingfotograf

Lotte har den vildeste evne til at komme lige ind til kernen af mine udfordringer med det samme.

Den måde hun ser og spejler mig på er så dyb, og altid ud fra mit højeste potentiale. Hun er bare knivskarp, kærlig og spot on – hver gang! 

Jeg gik jo fra abundance stagnation til abundance thrive. Med salg for over 75.000 ex moms lavet på en uge – lige efter Lottes clearing!

Julie Börger

Business Mentor

Det var en meget rørende og forløsende oplevelse, at få en clearing på abundance og penge.
Lotte satte ord på mange ting og dynamikker, som har præget mig siden barndommen. 

Der var virkelig mange lag i clearingen, og det var både det karmiske og ting fra dette liv, som jeg fik sat en masse ord og forklaringer på.

Jeg følte mig så set og forstået. 

Det største jeg fik ud af clearingen er, at jeg helt præcis ved hvad jeg nu skal gøre for at komme videre med mine mål. 

Jeg føler en motivation og et skifte indeni mig og jeg mærker allerede et helt nyt niveau af commitment til min drøm.

Jeg er klar til at gøre hvad der skal til for at få det til at lykkes.

Det var en magisk oplevelse, og Lottes måde at overbringe budskaberne fra clearingen er så hjertevarm, kærlig og støttende.

Tusind tak!

1:1 Clairvoyance Clearing

Bevidst og personlig opgradering af dit eget energifelt! 

Er du klar til en clearing, så du kan implementere dit nye råderum?

Med en 1:1 Clairvoyance Clearing får du tilsendt din personlige lydfil med din clearing ud fra dit ønskede tema. Du kan lytte til filen flere gange for at opnå en dybere energetisk regøring og vejledning.

1.111 kr

Ja, jeg vil gerne købe en Clairvoyance Clearing!

1:1 Clairvoyance Clearing – På abonnement!

Ønsker du at købe et abonnement hvor du modtager 1:1 Clairvoyance Clearing – fast – en gang om måneden til 999kr pr. måned er det også en mulighed. Minimum 3. måneders binding.

999 kr

Ja, jeg vil gerne købe en Clairvoyance Clearing på abonnement!

Business Clairvoyance Clearing

Er du klar til en Clairvoyance Clearing, med ekstra støtte til at implementere dit nye råderum?

Til dig som ønsker at få en renere energi i din business. Uanset om du har fysiske lokaler hvor der kommer kunder med deres energi, om du har din online business – eller begge dele, kan du få en clearing. Clearings er geniale at få lavet på vores forretning, fordi det støtter os i at give plads til at vi kan vækste. Det kan være du har tilføjet nye produkter eller medarbejdere, har redefineret din målgruppe eller ønsker at kunne ekspandere økonomisk. 

Med denne clearing, renser jeg energien for dine bankkonti, hjemmeside, produkter og andet som er relevant for dig og din business. 

Du modtager en mail eller kort lydfil med highlights for din clearing. 

1.499 kr

Ja, jeg vil gerne købe en Business Clairvoyance Clearing!

Familie Clairvoyance Clearing

Er du klar til at hele familien tager kvantespring i flok? Og får den optimale støtte undervejs? 

Denne Clairvoyance Clearing er lidt mere omfattende fordi jeg clearer og guider på flere personer på en gang og den er helt genial til dig/jer som kan se at i looper i gamle konflikter, madvaner, disharmoni, ubalancer eller andet – hele familien. 

Når jeg clearer og guider på hele familien (Din lille familie) på denne måde, er fordelen at I alle flytter jer i flok og samlet bevæger jer mod mere harmoniske og balanceret hverdagsliv sammen, hvilket giver jer de optimale forhold for at lykkes samlet. 

I vælger et samlet tema for Clairvoyance Clearingen, som jeg arbejder med alle familiemedlemmer på. 

1.499kr

Husk at få alle de voksnes samtykke når der skal cleares på hele familien.

Ja, jeg vil gerne købe en Familie Clairvoyance Clearing!

Hus Clairvoyance Clearing

Er du ikke alene i dit hjem? Føler du dig drænet, sur eller “ikke hjemme” når du er i dit hjem? Så er det sikkert fordi der er gamle energier fra tidligere ejere, i grunden eller omgivelserne. 

Med denne Clairvoyance Clearing får du en dybdegående clearing af hele dit hjem, så du kan genfinde lysten til at være der og bruge det som et fantastisk sted til at lade op, være kreativ og skabe gode stunder med dem du holder af. Men du får også guidens til hvordan du kan genskabe den harmoni du længes efter, alt efter dit ønskede tema.

Jeg optager som altid Clairvoyance Clearing på lydfil mens jeg arbejder, så du kan høre den igen og igen, og på den måde steppe mere og mere ind i det mulighedsrum jeg har skabt med Clairvoyance Clearing, ved at rense og opgradere din energi.

1.499kr

Ja, jeg vil gerne købe en Hus Clairvoyance Clearing!
Sidsel Christel Bach

Selvstændig

Wua Lotte er spot on! Hun kan virkelig noget særligt.

Jeg ønskede en clearing på værdighed til at modtage.

 

Helt konkret har jeg fået 6 nye kunder i min virksomhed og er blevet kontaktet i forhold til at skulle facilitere 4 forskellige konsulentopgaver. Jeg har også oplevet et stort positivt skift i min families energi. Kommunikationen er skiftet fra miskommunikation til fokus på passion, drømme, samvær og glæde.

Jeg ser det meget værdifuldt, at få hjælp til at perspektivere de forandringer der sker efterfølgende og ikke mindst få sparring på ens blinde vinkler, så man ikke gentager gamle mønstre, men derimod sikre fokus på det man gerne vil opnå.

Det hjalp Lotte mig med og jeg fik konkrete redskaber med, hvilket gjorde en kæmpe forskel.

Q&A

Virker det overhovedet? 

En clearing virker uanset om du tror på det eller ej. Men ligesom med alt andet, så skal du bakke en clearing op med meningsfulde handlinger. Hvis du fx gerne vil slippe nogle kilo på sidebenene, så kan en clearing hjælpe dig med at slippe de underliggende følelser og mønstre der får dig til fx. at overspise. Men hvis du fortsætter med at handle som før du fik clearingen, så vil du blot genskabe dit problem og så vil dit udbytte af en clearing sikkert ikke føles som værdifuldt for dig. 

Hvordan foregår en Clairvoyance Clearing? 

Processen omkring Clairvoyance Clearing starter allerede når du booker din Clairvoyance Clearing.

Når du har købt din Clairvoyance Clearing starter du med at booke en dag for sessionen via mail. Efterfølgende sender du mig en mail med det tema du gerne vil arbejde med, enten som et tema eller med en kort beskrivelse af det problem du gerne vil have løst, eller det du gerne vil opnå. 

Jeg skal gerne have det senest 24 timer inden.

Efter Clairvoyance Clearing sender jeg dig en lydfil som jeg har optaget under cleaingen, den er ca. 30-45 min.  Der kommer løbende guidens til dig, så du kan få en bedre forståelse af dit tema, og der kan også komme handlingsvejledninger eller andet, som du kan bruge til at støtte dig fremadrettet i din proces.

Lydfilen kan du lytte til flere gange, og for hver gang du lytter til den vil clearingen lande på et dybere plan. Det kan fx være lige inden du lægger dig til at sove, og det er helt fint hvis du falder i søvn mens lysfilen kører.

Jeg vil ofte også komme med forslag til essentielle olier som kan støtte dig i processen, men det er ikke en forudsætning for at få det optimale ud af din proces, at du benytter dem. 

Er der noget særligt jeg skal gøre mens jeg modtager en Clairvoyance Clearing? 

Nej. Du skal bare gøre som du plejer. Hvis du føler for det kan du drikke noget ekstra vand den dag vi aftaler at du skal modtage din Clairvoyance Clearing.

Kan en Clairvoyance Clearing stå alene? 

Ja, fordi du både modtager rengøringen og opgraderingen af din energi, plus du får vejledning til hvad du kan gøre for at komme tættere på dit ønskede resultat, giver det dig et unikt fundament for at skabe de forandringer du længes efter. 

Nogle gange kræver en problemstilling flere Clairvoyance Clearing. Det ved jeg først når jeg har lavet den og det vil jeg give dig besked om. Men en Clairvoyance Clearing vil altid få dig tættere på dig mål, fordi du får ryddet og sluppet gamle mønstre. 

Det er en energetisk og meget ordløs proces hvor jeg forløser ting du måske ikke selv er klar over står i vejen for dig. 

Hvis du gerne vil arbejde med dine mønstre på en mere mental måde og gerne vil forstå hvorfor du gør som du gør, og få flere handlingsanvisninger og følelsesmæssige forløsninger, så vil jeg anbefale dig at kigge på mine online forløb. 

Hvornår foregår en Clairvoyance Clearing? 

Du har booket en dag for Clairvoyance Clearing, og jeg udfører den i løbet af den dag eller aftenen alt efter hvad jeg bliver guidet til. Når jeg er færdig sender jeg de informationer der er relevante for dig. 

Hvad kan jeg forvente efterfølgende? 

 

Det er meget forskelligt hvordan vi reagerer på at få en Clairvoyance Clearing og det kan ændre sig fra gang til gang, men det er altid vigtigt at du drikker masser af vand, så din krop har de bedste betingelser for at slippe de gamle energier.

Når vi gerne vil skabe en forandring og vækste som er formålet med en Clairvoyance Clearing, så er det vigtigt at vi gøre noget andet end vi plejer ellers får vi bare mere af det samme. Du kan med fordel være opmærksom på nye muligheder, ideer eller møder som opstår i dit liv.

Ja, jeg vil gerne booke en Clairvoyance Clearing!