fbpx
Skip links

1:1 HIGH CLASS LIFE & BUSINESS MENTORING

Life Mastery

Den ambitiøse og bevidste kvindes genvej til at genfinde ægte passion og dyb, dyb mening.

LIFE Mastery er til dig som på papiret har det hele; manden, karrieren, børnene og det fede hjem, men som mangler at knække koden til at skabe det liv som virkelig giver mening på alle planer (uden at knokle derudaf)!   

Det er til dig som er klar til at…

 • upgrade dig! Fordi du godt ved at det at mestre dine følelser og frustrationer ikke handler om skyld og skam, men om at forstå og lære at bruge din power konstruktivt til lykke og passion.
 • som ønsker at være i verden på en anden og mere nærende måde, så du faktisk kan nyde alt den succes du har på en mere bæredygtig og holistisk måde.
 • justere på et dybere plan, så din power bliver brugt mere potent og nærende, ikke kun for din egen skyld, men også fordi du ønsker at være en rollemodel for dine børn og børnebørn.
 • bruge energiarbejdet som en katalysator for vækst til det gode liv, fordi det er så nemt, effektivt og super meningsfuldt!

For ja, det er muligt at skabe et både-og liv, og jeg vil elske at lære dig at mestre hvordan.

Ja tak! Jeg er klar til Life Mastery.
Heidi Larsen

Salgschef

Da jeg mødte Lotte, havde jeg haft et skønt liv i overhalingsbanen med 200 km/t i mange år. Jeg havde et krævende job, og røg ned med stress i Marts 2023. 

 

Nu, under to måneder efter jeg startede i mentorforløb hos Lotte, kan jeg slet ikke forstå hvor stor en transformation jeg har gennemgået. Jeg taler og handler langt mindre og  mere velovervejet, jeg er opmærksom på kun at tage ansvar for mit eget, og så har jeg fået kontakten til min krop for første gang i hele mit liv. 

Jeg oplever at dette forløb har givet mig langt større frihed til at være mig. Jeg har et helt andet nærvær i mit familieliv, jeg kan håndtere følelser jeg tidligere var bange for, og så kan jeg mærke at jeg har højnet min bevidsthed, som gør at jeg manifesterer de vildeste resultater i mit liv, både for mig selv og mine børn. 

Jeg anbefaler Lotte til alle jeg møder, og jeg vil også anbefale hende til dig! 

Da jeg mødte Lotte, havde jeg haft et skønt liv i overhalingsbanen med 200 km/t i mange år. Jeg havde et krævende job, og røg ned med stress i Marts 2023. 

 

Nu, under to måneder efter jeg startede i mentorforløb hos Lotte, kan jeg slet ikke forstå hvor stor en transformation jeg har gennemgået. Jeg taler og handler langt mindre og  mere velovervejet, jeg er opmærksom på kun at tage ansvar for mit eget, og så har jeg fået kontakten til min krop for første gang i hele mit liv. 

 

Life Mastery 1:1 mentorforløbet er ikke en sovepude. Lotte har en særlig naturevne til at tale til både dit bevidste og ubevidste “jeg”, som gør at man eksekverer meningsfuldt når man er i hendes felt. Og hun ser med det samme hvis jeg står i vejen for mig selv, hvilket jeg elsker, fordi hun altid er ærlig og kærlig overfor mig samtidigt. Hun udfordrer mig. 

 

Bottomline er, at de øvelser og opgaver Lotte præsenterer dig for, kun skaber resultater hvis de praktiseres, uanset om det gør ondt. For det har været en overvældende og angstprovokerende periode at lære sig selv at kende på ny. 

Men ´hey´, jeg er super tryg, for jeg ved at Lotte er der med ubegrænset support, som har været GULD VÆRD. Det er 100% en gamechanger, at jeg kan skrive og indtale beskeder til Lotte når det passer mig.

 

Jeg oplever at dette forløb har givet mig langt større frihed til at være mig. Jeg har et helt andet nærvær i mit familieliv, jeg kan håndtere følelser jeg tidligere var bange for, og så kan jeg mærke at jeg har højnet min bevidsthed, som gør at jeg manifesterer de vildeste resultater i mit liv, både for mig selv og mine børn. 

Jeg anbefaler Lotte til alle jeg møder, og jeg vil også anbefale hende til dig! 

Jeg tror grundlæggende på, at vi kan få alt det vi drømmer om!

Vi er her for at lære, for at udvikle os, så vi hele tiden forstår og elsker os selv mere og bedre for hver dag der går.

Vi er her for at nyde!

Drikke champagne.

Vi er her for at elske os selv på alle planer.

Styrke vores nære relationer.

Have overflod på alle fronter.

Vi er her for at have det hele.

 

DU er her for at få det hele.

 

Lige som det giver mening for dig!

Men måske kræver det en justering?

For det kræver at du bruger dine mange ressourcer på en anden måde.

En mere elegant og nærende måde.

En måde hvor du har dig selv med – hele vejen, så du næres af dit liv, frem for at blive drænet.

Jeg kalder det feminint lederskab.

Lederskabet som leder dig til både-og livet – som lærer dig at mestre alle dele af dig.

Ofte på samme tid.

Lederskabet som lærer dig at mestre livet meningsfuldt og passioneret – hele tiden – altid!

Hvis dette resornerer med dig, så hæng på, for det er derfor jeg har skabt Life Mastery!

Julie Börger

Business Mentor

Den største fordel ved at arbejde med Lotte er, at jeg har fået større kærlighed og tiltro til mig selv, samt at jeg har fået en mere meningsfuld hverdag.

Lotte har et helt fantastisk nærvær, og en utrolig evne til hurtigt at spotte hvor du begrænser dig selv fra at leve det liv du drømmer om. Det gør at jeg har taget kvantespring i min selvudvikling, hver gang jeg har snakket med hende. Hun har så mange redskabet i rygsækken, som hun gladeligt deler ud af og som skaber gode resultater for mig i min hverdag.

Yderligere har det allerede bidraget med en langt større målrettethed, samt troen på at jeg kan opnå de ting jeg sætter mig for. Jeg har fået værktøjer med, som jeg vil kunne bruge resten af mit liv – uanset hvilken situation jeg befinder mig i.

Grundlæggende er jeg blevet opmærksom på ikke længere at gå på kompromis med mig selv, hvilket allerede har øget min livsglæde og – kvalitet.

Fra knokleri til et både og liv

Min transformation til et passioneret liv!

Jeg har altid drømt om at skabe et liv med en dyb og meningsfuld relation til min familie og en fed, passioneret karriere. 

 

Derfor var det naturligt for mig at arbejde meget dedikeret allerede som ung, og det betød også at jeg allerede som 28-årig og ufaglært, blev leder af tre store møbelforretninger i København. 

Parallelt arbejdede jeg med spirituel praksis, og det har været en naturlig del af mit liv lige så længe kan huske.
Men selv om jeg var super engageret i begge dele har min største udfordring altid været at forene det maskuline og feminine, så jeg kunne skabe en meningsfuld og balanceret hverdag.

Og til trods for min “succes”, følte jeg igen og igen manglende overskud og en lyst til at bidrage med mere her i verden.

Jeg stillede ofte mig selv spørgsmålet:

“Hvorfor er jeg ikke lykkelig når hele mit liv spiller udadtil?”

Da jeg senere tog en BA i Psykologi og Arbejdslivsstudier, kunne jeg virkelig dykke ned i teorien omkring følelser og deres indvirkning på vores liv, passion og mening. 

Og ikke mindst hvorfor det er så svært at skabe den hverdagslykke som vi alle drømmer om, når vi på papiret har det hele.  

 

Som nyuddannet og nybagt mor skulle jeg  starte forfra i min karriere, og endnu engang virkede tanken om det harmoniske familieliv og en passioneret karriere ret uopnåeligt.   

 

Faktisk skulle der to store livskriser til før jeg accepterede, at jeg var nødt til at lære at heale mine gamle traumer, mestre mine følelser, og dermed mit liv, hvis jeg ville have livsglæden tilbage.   

Det blev gennembruddet tilbage til mig selv og det passionerede liv på alle planer!

Og jeg er her for hjælpe dig med at din rejse til et passioneret liv bliver langt lettere, sjovere og mere abundant!

Du kan skabe både-og! 

Jeg arbejder med disse tre områder når jeg hjælper dig med at skabe succes både i dit privatliv og i din business, for det hele hænger sammen. Og når du først rocker et områder, er det meget nemmere at overføre den vide og de ressourcer til de andre livsområder. 

Du skal bare lære at mestre hvordan

STRATEGI

Vores strategi er vores måde at være i verden på. 

Det er den måde, vi håndterer vores følelser, vores mindset og vores handlinger på. Og selv når jeg hører min kunder sige: “jeg har ikke en strategi”, så er det også en strategi. 

Derfor elsker jeg at arbejde med strategi på alle planer, fordi det er her vi kan gøre en forskel i den fysiske verden, for at optimere vores måde at forstå og agere i verden på, så vi bevidst kan justere vores strategi til at skabe det udfald vi længes efter. 

Jeg arbejder med strategier indenfor mind-set, emotionel intelligens, regulering af nervesystemet, Human Design og committede handlinger, så du får en samlet strategi som styrker dig på alle planer. 

Hvilket giver dig en erfaring med at mestre dit liv, uanset hvad livet gerne vil lære dig.

ENERGI

Alt er energi. 

Det liv du har lige nu, er det du er et energetisk match til. Og du kan identificere mange af de læringer du er her for at mestre i dette liv, ved at kigge på de steder, du er klar til at ekspandere. 

Dit energifelt består ikke kun af det liv du lever lige nu. 

Du har også energier, oplevelser og erfaringer med fra tidligere liv og fra din families tidligere liv. 

Ud over det, bærer vi også på andre energetiske blokeringer, som står i vejen for, at vi kan leve vores højeste potentiale.

Når du renser og opgraderer dit energifelt, opgraderer du din vibe, hvilket er din genvej til at manifestere og blive et match til det liv du drømmer om. 

I denne forbindelse arbejder jeg med SEM-sessioner i forskellige variationer. 

MESTRING

Vi er energi i en fysisk krop, og det er netop det vi er her for at lære at mestre. 

Derfor er det helt naturligt for mig at kombinere de strategier, jeg ved virker, med bevidst energiarbejde, så vi kan bruge det til vores fordel og manifestere det liv, vi længes efter og har fortjent. 

Når vi gerne vil skabe noget andet, eller mere, i vores liv, skal vi blive et match til det. 

Vi skal rense og opgradere vores energi for at opgradere vores liv. 

Samtidigt er det nødvendigt at vi mestrer vores nervesystem, følelser og tanker, så vi er fokuseret på det vi gerne vil skabe (frem for alt det vi ikke har), så vi kan handle strategisk et skridt ad gangen – hele tiden. 

Når du skaber vækst med fokus på Strategy, Energy og Mastery, kombinerer du både det fysiske og energetiske arbejde til at skabe de bæredygtige og vedvarende transformationer, du længes efter og har fortjent! 

Jeg arbejder med ovenstående både privat og business.

Helene Myrtue Nielsen

Molekylærbiolog

Allerede efter min første session med Lotte, sad jeg med følelsen af, at det i virkeligheden var mit allerførste skridt mod mig selv.

Jeg har snakket med andre professionelle før Lotte, men ingen er så hurtigt kommet ind til sagens kerne før.

Derudover fik Lotte mig til at kigge på min historie fra en helt ny vinkel- det var den vildeste oplevelse.

Jeg kan på alle måder anbefale Lotte som din personlige mentor!

Lad mig introducere…

Life Mastery

Dit transformerende – creme de la creme – 1:1 mentorforløb, hvor du lærer at mestre alle livets facetter, så du ikke bliver påvirket af andres følelser, meninger eller adfærd, men i stedet er fuld af overskud og passion – uanset hvilken dag på ugen man spørger dig!

Til dig som ønsker at levet et succesfuldt liv i alle dine livsområder. Uanser om du er selvstændig eller dybt passioneret om din karriere. 

Du får bevidst og ambitiøs 1:1 sparring i 5 måneder, så du lærer at træffe langsigtede valg og tage feminint lederskab for det liv du drømmer om.

Du får personlig no-bullshit sparring, dybdegående viden om personlig og spirituel udvikling, med afsæt i en bred pallette af metoder og værktøjer. 

Men vigtigst af alt, så har jeg selv gået vejen. 

Og derfor kan jeg give dig alle genvejene og den optimale støtte til at stå så stærkt i dig selv i alle livets facetter, at du kan skabe lige det liv du drømmer om.

Ja tak jeg vil gerne have en gratis afklarende samtale

Alt dette får du med Life Mastery

Kick start dit forløb med en personlig workshop på 1,5 time

5 x valgfri SEM-sessioner (lydfil)

4 x 1:1 SEM-sessioner 

Ubegrænset sparring via Voxer i 5 måneder

Adgang til online bibliotek med masser af transformerende øvelser, som hjælper dig med at lukke alt det nye ind på din vækstrejse.  

Kickstart forløbet med en 1,5 times workshop

EN PERSONLIG WORKSHOP MED DIG OG DINE DRØMME I FOKUS

Forløbet starter med en personlig workshop som varer 1,5 time så vi kommer godt og grundigt fra start.

Vi lægger ud med at lære hinanden at kende, med henblik på at du får en bedre forståelse af hvem du er, hvad der driver dig, og hvad der står i vejen for at du har det liv du gerne vil have.

Der er også mulighed for at vi kan inddrage dit Human Design, hvis du har lyst til at bruge det som et aktivt værktøj til forståelse og transformation. 

På den måde kan vi sammen gøre det helt konkret hvad du gerne vil opnå de næste 4 måneder, hvad der ligger bag dit ønske og vigtigst – hvad der skal til for at du opnår det du gerne vil uden at knokle dig til resultater.

Efter denne workshop står du tilbage med en klar vision for hvad du skal arbejde med og konkrete værktøjer til hvordan du kan skabe en mere meningsfuld og nydelsesfuld hverdag med dig i fokus.

Når du køber forløbet får du adgang til et refleksionsskema, som hjælper dig med at blive helt skarp på hvad vi skal arbejde med på den transformerende workshop.

Gå fra Low-vibe til High-vibe!

5 VALGFRIE SEM-SESSIONER (LYDFIL) – OPGRADER DIN ENERGI OG SKAB DE FORANDRINGER DU FORTJENER I DIT LIV

(S)TRATEGI + (E)NERGI + (M)ESTRING =SEM

En SEM-session er en energetisk rengøring af de selvsabotage mønstre som står i vejen for at du kan handle frit og overholde de aftaler du laver med dig selv; og dermed opnå det du gerne vil og længes efter her i livet.

Så når du ønsker at ændre noget i dit liv, er det super effektivt at ændre den energi du sender du fra det ubevidste, så du går fra mangel-vibe til high-vibe.

Og fordi SEM-sessionerne rydder op på et dybere plan – og i alle liv på én gang – er det helt genialt til at skabe de optimale muligheder for at du kan handle mere meningsfuldt i dit hverdagsliv.

Du kan læse mere om SEM-sessionerne her.

Hvad er en SEM-session?

Tag kvantespring med løbende 1:1 sparring

FÅ 4 x 1:1 ONLINE SPARRING AF EN TIMES VARIGHED

Når vi har vores 1:1 så ser jeg dit fulde potentiale (og alle dine blind-spots) 

Jeg går lige til kernen og hjælper dig kærligt, men ærligt med at se alle de steder hvor du står i vejen for dig selv. 

Jeg møder dig lige hvor du er i livet, så du kan få konkrete – next level – værktøjer, som du kan tage direkte med ind i din hverdag og dit arbejdsliv.   

Life Mastery bliver din genvejen til at skabe det feminene lederskab du længes efter.

Løbende støtte og kontakt via Voxer

Det kan være overvældende at skabe forandringer i vores liv, men når du investerer i Life Mastery, får du som noget helt unikt mulighed for at få løbende sparring med mig alle ugens hverdage, i en struktureret ramme. 

Du kender det helt sikkert…

Du har været på et weekend retreat, eller et andet ophold, hvor du er i omgivelser som hele tiden støtter dig i at få indsigter, giver dig værktøjer til at løse dine udfordringer og handler mere nærende og meningsfuldt. Hvilket hjælper dig med at få en oplevelse af, at det du har lært er nøglen til de transformationer du længes efter. 

 

Og det har du helt ret i! 

 

Men det der også sker, er, at du vender tilbage i dine vante omgivelser, hvilket også er konteksten for dine gamle “dårlige” vaner. Og i takt med at hverdagen igen buldre derud af, glemmer du stille og roligt alt om de nye indsigter og gode intentioner du satte på dit seneste weekendophold. Og i stedet vokser tvivlen om, hvorvidt du overhovedet kan skabe det liv, du længes efter. 

 

Voxer support er bindeleddet mellem dine indsigter, gode intentioner og nye nærende hverdag, og en hektisk hverdag fyldt med “dårlige” vaner og selvsabotagemønstre. Og tvivl. 

 

For når tvivlen opstår og når de gamle vaner og manglende tro på egne evner opstår, så kan du altid række ud til mig, så jeg kan hjælpe dig med at justere og komme tilbage på rette spor igen. 

 

På den måde bliver dine udsving markant mindre, og din oplevelse af fremskridt sker hurtigere, fordi du ikke selv skal bruge din energi på både at ændre dine vaner, fastholde dem og være super bevidst om at navigere i et helt nyt terræn hele tiden.

Det kan eksempelvis være i form af perspektivering, hvor du får sparring på dine blinde vinkler, de steder hvor du looper og gentager gamle mønstre som ikke længere er hensigtsmæssige for dig. 

Voxer er en gratis Walkie-Talkie app hvor vi kan indtale lydbeskeder og skrive tekstbeskeder til hinanden. Med ubegrænset Voxer support (Mandag-fredag) får du en direkte hotline med støtte til at justere dine handlinger, ord og følelser i hektisk hverdag, så du skaber dit liv fra et harmonisk og bevidst sted. 

Læs om Voxer Support her

Den perfekte kombination til at skabe passion og dyb, dyb mening!

Hvorfor kombinere 1:1 sessioner, løbende sparring, online øvelser og SEM-sessioner? 

Når du booker Life Mastery, så er det fordi du gerne vil skabe resultater!

Fordi du gerne vil leve et mere passioneret og meningsfuldt liv i morgen, end du har i dag. Og det kræver dybdegående ændringer at transformere vores livslange vaner.

Men det er netop det jeg elsker, elsker, elsker ved dette mentorforløb. Nemlig at du får alle de værktøjer og metoder jeg ved virker, til din rådighed.

Med denne kombination får du den optimale støtte og sparring hele tiden, uanset hvor og hvornår på døgnet du har behov for;

 • selvkærlige værktøjer til at støtte dit nervesystem;
 • refleksionsøvelser til at heale og skabe indsigter;
 • tappingøvelser, meditatoner eller visualiseringer til at skabe ro i dit indre eller dine omgivelser; 
 • opgradering af dit energifelt
 • personlig og erfaren sparring og perspektivering af din livssituation.
 • eller noget helt andet

Hviklet giver dig en unik mulighed for at du kan transformere på alle planer, på én gang og dermed skabes de optimale forhold for at du kan tage kvantespring i din udvikling. 

Og fordi jeg altid ser dit støreste potentiale, så bliver din blindspot også helt tydelige.

Men i takt med at de blive synlige kan jeg hjælpe dig med at forløse dem og navigere uden om, og i stedet støtte dig i at se de nye muligheder der opstår i dit liv. 

Ja, så kan du handle mere meningsfuldt og passioneret, som er forudsætningen for at skabe det liv du længes efter og har fortjent!

Jeg vil elske at være med på Life Mastery!

Værdiskabende bonus lige nu. 

OVERSKUD – din direkte genvej til at styrke dit selvværd. 

Lige nu får du adgang til mit online bibliotek OVERSKUD, når du køber Life Mastery.

Dette kursus består af simple og korte øvelser som du nemt kan flette ind i en travl hverdag, og som giver dig det overskud og indblik i dig selv du skal bruge for at blive følelsesmæssig robust.

Disse genveje bliver hurtigt dit daglige kick som du glæder dig til at få mere af hver dag og der er en god variation, som gør at det er nemt for dig at finde dine personlige favoritter.

Ja tak jeg vil gerne have en gratis afklarende samtale

er perfekt for dig der:

Er villig til at committed dig til at tage dine egne drømme og længsler seriøst.

Det er til dig som;

 • …er klar til at blive så følelsesmæssig robust, at du ikke lader andres holdninger, meninger eller adfærd styre dit liv, men i stedet er fuld af balance og overskud – uanset hvilken dag på ugen man spørg dig!

 • …er klar til at stå stærkt i dig selv så du ved hvornår det giver mening for dig at sige “ja” og hvornår du har behov for at sige “nej”, uden at få dårlig samvittighed.

 • …ved at du har en masse drømme for fremtiden, men ikke er 100% sikker på hvad de er eller hvordan du skal opnå dem på egen hånd.

 • …ved at hun har mange gode år endnu på arbejdsmarkedet, og som ikke vil spilde dem på et job hvor hun ikke bidrager med noget meningsfuldt.

 • …ved at kun det bedste er godt nok til dig og er klar til at leve et liv i fuldt flor så du kan få det bedste ud af hver dag – både for din og din families skyld!

Med andre ord det er til dig som ikke vil nøjes og som tager dine drømme seriøst, ved at få hjælp til at handle på dem!

Book en afklarende samtale her
Ada Duus

Sales Developer

Første gang jeg talte med Lotte var jeg sygemeldt med stress på 3. år. Efter 3 måneders samarbejde mede Lotte, var jeg fastansat i en fuldtidsstilling.

Det bedste ved at arbejde med Lotte er, at hun har styr på det hun laver, er dedikeret og jeg har altid følt at hun er der for mig, når der er noget jeg er i tvivl om. Hun har erfaring og ekspertise i og med hun selv har gået hele vejen, og derfor kender hun på egen krop, hvad det kræver, at skabe de ønskede forandringer.

Mentor og inspirator er helt bestemt den rigtige titel hun har til jobbet, og jeg kan kun anbefale dig at starte et forløb hos Lotte – det kommer du ikke til at fortryde, for du får mere værdi for pengene end du regner med. 

Første gang jeg talte med Lotte var jeg sygemeldt med stress på 3 år. Og jeg var i gang med at blive udredt for aspergers. Jeg havde taget antidepressiver i 17 år. Og da Lotte spurgte mig, hvad mit mål med forløbet var, svarede jeg at det – højt sat – var at jeg gerne ville have et skånejob på 30 timer. 

 

Efter 3 måneders samarbejde mede Lotte, var jeg – efter eget ønske – medicinfri for depressionspiller og fastansat i en fuldtidsstilling. Jeg arbejede intest med mig selv, men resultatet var langt ud over mine forventninger og derfor det hele værd. Kort tid efter opstart på mit nye job fik jeg både en markant lønforhøjelse og ansvar for området i udlandet, hvilket betød flere rejsedage om året. En ting der før mit mentorforløb med Lotte var helt utænkeligt, fordi jeg ikke var i stand til at forlade min familie i længere tid ad gangen. 

 

Det bedste ved at arbejde med Lotte er, at hun har styr på det hun laver, er dedikeret og jeg har altid følt at hun er der for mig, når der er noget jeg er i tvivl om. Hun har erfaring og ekspertise i og med hun selv har gået hele vejen, og derfor kender hun på egen krop, hvad det kræver, at skabe de ønskede forandringer.


Jeg elsker at samarbejde med Lotte, for man er ikke bare endnu et nummer – jeg føler mig både hørt og forstået og ikke mindst guidet i den rigtige retning. Lotte videreformidler og støtter på et letforståeligt sprog, som ved mig er gået rent ind. 

 

Mentor og inspirator er helt bestemt den rigtige titel hun har til jobbet, og jeg kan kun anbefale dig at starte et forløb hos Lotte – det kommer du ikke til at fortryde, for du får mere værdi for pengene end du regner med. 

Nu er resten op til dig powerfulde kvinde!

Intropris for dette 5 måneders – creme de la creme – 1:1 personlige mentorforløb er:

17.999 kr.

TIDEN ER NU! 

Til at du transformerer dit liv så det bliver fyldt med overskud, passion og abundance. 

Hvis mit mentorforløb taler til dig, så book en gratis snak. Der er løbende optag og vi kan starte så snart du er klar!

Jeg glæder mig til støtte dig i at skabe det liv du drømmer om!

Ja tak - Jeg er klar til Life Mastery

Betal i 5 rater

af 3.799kr

Samlet pris: 18.995kr

Line Skov Jensen

IRONMAN Certified Coach

Jeg har fået bearbejdet nogle ting, som jeg tidligere har ignoreret og skubbet foran mig, fordi jeg vidste det ville blive hårdt. Men det har været det hele værd, for sammen med Lotte har jeg følt mig tryg og er kommet godt til bunds. Jeg har fået en hel anden indre ro. 

Jeg føler jeg har fundet mig selv igen, og samtidig troen på mig selv. Jeg har fået mod på at springe ud i en masse nye projekter og følge min passion som triathlon træner. Og så har jeg fået nogle redskaber som jeg kan bruge igen og igen for fremtiden, hvis jeg kan mærke at jeg har brug for grounding og at finde hjem til mig selv igen.

Det bedste ved at få hjælp af Lotte er, at hun møder dig der hvor du er. Selvom det er foregået virtuelt, kan man mærke en helt særlig tilstedeværelse fra Lotte. Som om hun stadig kan mærke dig.

Hvad nu hvis jeg fortalte dig at DU er genvejen til harmoni, passion og lykke?

Mange af os tror at vi er nødt til at tilpasse os vores omverden hele tiden, for at de andre kan lide og acceptere os, men samtidigt kan vi ikke forstå at vores hverdag er fyldt med uværdige relationer, konflikter og behov for dulmeri.

Men jeg ved at der er en anden måde at være succesfuld kvinde anno 2022 på.

En måde hvor du lærer at forstå og mestre dig selv, så du kan være DIG selv hele tiden, også når du står i svære situationer. Fordi du ved hvordan du sætter dig selv så meget i første række, at du bliver et overflødighedshorn af overskud, lykke og mening – så du kan bidrage på alle fronter af dit liv.

Og hun ved godt at hun ikke behøver udskifte hverken mand, hund eller villa ud, for at blive livslykkelig og leve et liv med passion.

For DU er nøglen til at skabe det passionerede liv du drømmer om.

Jeg vil elske at være med på Life Mastery
Ida Johansson

Kontorfunktionær

Før jeg mødte Lotte følte jeg, at hver dag lignede hinanden og jeg havde svært ved at få prioriteret mig selv og mærke, hvad jeg ønskede for MIG i mit eget liv.  Men Lotte er fantastisk til at inspirere én til at ville gøre mere for én selv og hun deler både konkrete erfaringer, viden og værktøjer til at se, hvorfor vores udfordringer hænger sammen. 

En af de skønne fordele ved Lotte er hendes kærlige no bullshit tilgang, som ikke holder igen. Hun har inspireret og inviteret mig til at mærke efter selv, i stedet for at køre i gamle vaner, tanker og overbevisninger. Jeg er blevet langt mere bevidst om mine selvsabotagemønstre og kan nu vælge at handle anderledes og skabe de forandringer jeg ønsker.

Lotte har en fantastisk evne til at formidle essensen af lige det jeg står overfor lige nu – og hjælper mig til, hvordan kommer jeg godt igennem det og videre til en større selvindsigt og selvkærlighed.

Lad mig svare på de spørgsmål du kan have om forløbet: 

Jeg har aldrig fået hjælp på denne måde før, hvordan ved at det faktisk skaber resultater?

Transformation via co-creation og ansvar!

Det er med mit arbejde som med dit. Du får det udbytte som stemmer overens med det du er klar til at committe dig til. Jeg ved at mine metoder virker, det er alle mine kunder et levende bevis på. Så jo mere villig du er til at lære at forstå og mestre dig selv på en ny måde, des bedre resultater får du. Og jeg lover dig at jeg støtter og hjælper dig hele vejen. 

Skal jeg til at åbne op for hele min barndom og familiehistorie?

Bæredygtig transformation.

Nej. Dette er ikke samtaleterapi og der er fokus på coaching, forståelse og hvordan vi skaber mere sammenhæng mellem de ønsker og længsler for din fremtid og den måde hun handler, føler, tænker og taler på. Med andre ord, vi arbejde med at aligne den du er, de ønsker du har og den måde du er i verden på.

Hvor spirituel skal jeg være for at det giver mening?

Spiritualitet er jo bare en helt normal del af dig.

 

Det er ikke det spirituelle der er så vigtigt for at du kan lykkes i forløbet. Spiritualitet er blot et af mange værktøjer jeg bruger og har god succes med. Og for mig kan det sidestilles med din indre stemme, din mavefornemmelse eller andet som du sikkert allerede bruger i hverdagen. Vi skal bare skrue lidt op for den, så du kan bruge den aktivt og meningsfuldt. 

Men som alting kan det ikke stå alene, det skal kombineres med meningsfulde handlinger og modet til at stå ved den du er. Så kommer resten af sig selv. Men bare rolig det er min fornemste opgave at møde dig der hvor du er og udfordre dig i det omfang det giver mening for dig og dit liv.

Hvad nu hvis jeg er i tvivl om, om Life Mastery er noget for mig?

Du er landet på min side af en årsag, og Ja det er muligt for dig at skabe det liv du længes efter!

Det er helt normalt at være usikker omkring at bevæge sig ud i det uvisse, og din underbevidsthed ved godt at det ikke er gratis at skabe et succesfuldt liv. Det er ofte derfor vi ikke formår at skabe det alene.

For sandheden er, at det kan være ret ubekvemt at få et succesfuldt liv, (men ikke mere ubekvemt og meningsløst end det er nu) – det glemmer vi bare lige når vi scroller gennem insta og læser i magasiner. Men jeg lover dig at dem du følger og beundre har alle fået hjælp, for de ved godt at genvejen til at skabe succes er ved at få kyndig og erfaren hjælp fra én som selv har gået vejen.

Hvis du gerne vil have en afklarende samtale med mig for at se om vi er et match – så tryk på knappen her.

Ja tak - jeg er klar til Life Mastery

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak om hvordan du kan vækste i dit liv!

Uanset hvilket produkt du er interesseret i at høre mere om, så er du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og se om vi er et match!

Du skriver også her hvis du gerne vil købe et produkt, så skriver jeg tilbage til dig med de praktiske informationer.

Glæder mig til at høre fra dig. 

Ring også gerne på +45 27 829 827


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]