fbpx
Skip links

Mentorforløb 1:1 sparring

Passionsrejsen – DeLux

Drømmer du om et liv, hvor du står stærkt og autentisk i dig selv
– uden du behøver gå på kompromis med dit familieliv?

Kan du huske da du var ung og drømte om alle de ting du gerne ville opnå her i livet?

Måske har du drømmelivet lige nu, eller måske kan du slet ikke genkende dig selv, fordi du i årevis har været der for andre og tilsidesat dine egne drømme.

Men her, år efter, mærker du måske en lyst til at handle på de drømme du havde da du var yngre, som du stadig længes efter. Børnene kan klare sig selv og du har igen mere tid og energi til at fordybe dig i det du er passioneret om.

Hvis du mærker at tiden er nu, til at (gen)finde din passion, uden at gå på kompromis med dit familieliv, så er du det helt rigtige sted.

Kan du genkende dig selv i nogle af disse livssituationer?

Har du et liv hvor du har alle muligheder for at udfolde dig, men du ved ikke hvad du drømmer om og længes efter?

Står du tilbage med en følelse af, at du gerne vil finde ind til kernen af din passion, dine drømme, men du ved ikke helt hvordan?

Din børn er måske blevet store og din partner har masser af interesser der fylder ham op, men du ved ikke hvad der gør dig glad og tanker dig op?

Du har lyttet til andres mening i for mange år, så du har svært ved at vide hvad du selv synes og mener, og måske har du svært ved at sige fra overfor det du ikke har lyst til?

Du har for mange indre konflikter omkring hvad du bør og ikke bør, og har svært ved at være dig selv i de livssituationer du er i?

Er du i et job der tidligere gav mening i forhold til dit familieliv, men som du nu er vokset fra?

Er du i et job der dræner dig og ikke giver mening, hvilket betyder at det går ud over din familie fordi du ikke har det overskud du havde ønsket dig?

Er du frustreret over at vide hvad din drømmekarriere er, men det er helt uoverskueligt hvordan du skal opnå det?

Måske har du en følelse af at det er andre der har taget styrringen i dit liv, selv om at du tidligere stod stærkt i dig selv?

Jeg kender dine frustrationer – jeg har selv været der!

Book en afklarende samtale her

Er du klar til at dedikere dig til dig selv
– uden at gå på kompromis?

Når jeg skriver at jeg kender dine frustrationer, så er det fordi at jeg selv har været samme sted i flere år, og jeg ved hvor stor en smerte det kan være ikke at stå ved sig selv og sin passion som kvinde.

Sådan er det heldigvis ikke mere – nu lever jeg min passion og jeg har overskud til mig selv og min familie! Og vendepunktet var da jeg erkendte at der ved for stor uoverenstemmelse mellem mit værdisæt, min passion og det liv jeg reelt levede – og handlede på det jeg mærkede.

Min karriere er meget usædvanlig, fordi jeg som 28-årig og ufaglært var leder af tre store møbelforretninger, med alt det ansvar det indebærer. Da jeg senere i livet besluttede mig for at tage en BA i Psykologi og Arbejdslivsstudier, var jeg igen atypisk i den forstand, at jeg var 10-15 år ældre end mine medstuderende. Det vigtigste for mig har altid været at gå med min passion, gå med det der giver mening i den livssituation jeg var i og handle ud fra det, snarer end omverdens forventninger til mig og typiske karriereforløb.

Min pointe er at det aldrig er for sent at tage vores drømme seriøst og gå med det vi længes efter. Livet er kort og derfor er det med at få det meste ud af det, så vi kan være gode forbilleder og inspirerende for vores omgivelser – hele livet igennem.

Passionsrejsen – DeLux

Dit personlige 1:1 mentorforløb, hvor du genfinder din passion og skaber det liv du drømmer om, uden at gå på kompromis med tid og energi til dig selv og din familie.

Mentorforløbet er til dig der vil have 1:1 sparring i 5 månder så du sikre dig at du opnår det liv du drømmer om!

Jeg har udarbejdet en unik model til at hjælpe kvinder med at finde deres passion og handle på den. Ved at anvende de metoder jeg selv har brugt, og som jeg nu kan tilbyde dig, giver jeg dig den direkte vej til at skabe det liv du drømmer om, uden at begå de fejltrin jeg lavede. Med andre ord, jeg giver dig genvejen til en passioneret liv, hvor der både er plads til dig og din familie!

Jeg har kun valgt at invitere en håndfuld kvinder på dette personlige 1:1 mentorførløb, da jeg vil dedikere mig 100% til det. Via personlig sparring, stor erfaring og trygge omgivelser, hjælper jeg dig til at opnå det liv du drømmer om, med afsæt i dine værdisæt, så du står stærkere i dig selv i alle livets facetter.

Book en gratis afklarende samtale her

Hvad opnår du ved at deltage?

Jeg tager dig trygt i hånden og guider dig ind i dig selv, så du kan gå fra uforløst længsel til at udleve dit fulde potentiale både som kvinde og mor.

At klarlægge dit værdisæt

Vores værdisæt er fundamentet vi navigerer ud fra i hverdagen. Men længere tids tilsidesættelse af egne behov, kan sløre vores værdisæt og drømme. Derfor hjælper jeg dig med at:

 • Genfinde og afklare dit værdisæt, så det er up-to date med det job du gerne vil have.
 • Afstemmer hvordan dit nuværende værdisæt stemmer overens med dit nuværende liv.
 • Få værktøjer til at du kan anvende dit værdisæt fuldt ud i din hverdag, så du handler i overensstemmelse med det i alle livets facetter.

At identificere din passion 

Hvis du ikke er bekendt med din passion, hvorfor den er vigtigt for dig og hvilke elementer den består af, så kan det være svært for dig – målrettet – at gå efter det du drømmer om. Derfor hjælper jeg dig med at:

 • Identificere din passion, så du helt konkret ved hvad det er du længes efter at bidrage med.
 • Afklare hvilke livsområder der mangler mere passion, så du har mulighed for at skabe de forandringer du har brug for.
 • Mærke hvad det vil give dig i dit liv, når du har et passioneret liv, så du bliver motiveret for at gå efter det du drømmer om.

At handler i overensstemmelse med dit værdisæt og din passion

Vi har alle de samme forudsætninger for at opnå vores mål, vi skal dog være villige til at kigge på de handleringer der spænder ben for os. Derfor hjælper jeg dig med at:

 • Blive bevidst om dine egne hæmmende overbevisninger, så du kan handle i overenstemmelse med dit værdisæt og din passion.
 • Forstå hvor din frygt kommer fra, så du kan handle frit i overensstemmelse med dine drømme.
 • Få strategier, der hjælper dig med at være modig når du står i svære situationer.

At implementere simple værktøjer til personlig vækst i hverdagen 

Den store forandring sker når vi formår at skabe små, men vedvarende forandringer i hverdagen. Derfor har jeg udarbejdet og sammensat en unik værktøjskasse af små tiltag som du nemt kan indføre i hverdagen. Det vil hjælpe dig med at:

 • Bevare modet og roen til at stå stærkt i dig selv, og træffe de valg der er meningsfulde for dig.
 • Være vedholdende og skabe dine egne resultater, med afsæt i dit værdisæt.
 • Tage en masse små trygge skridt, så du ikke skal lave store indgribende forandringer i din hverdag, som kan være svære at holde på sigt.

Kombinationen af disse effektive værktøjer, tilpasset din unikke situation, behov og drømmer er fundamentet for, at du kan opnå de forandringer som du længes efter, så du kan genkende dig selv, uden at gå på kompromis med dig selv eller dit familieliv.

Lone
Lone Thorberg

Det bedste resultat ved at arbejde sammen med Lotte Lova, har for mig været, at jeg har fundet mit mod til at springe ud i livet som den jeg er indeni, med en tro på, at det er godt nok. Jeg står stærkt i mig selv nu!

Lotte formår at motivere på en kærlig måde, som får mig til at føle et menneskeligt ligeværd og gensidig respekt. Jeg har fundet mit mod til at springe ud i livet som den jeg er indeni, med en tro på, at det er godt nok. Lottes autencitet bringer min egen ægthed frem i lyset og har skabt en nyfunden frihed, som vil få stor indvirkning på min måde at være i verden på fremover.

Jeg har nu både lysten og modet til at gå efter min passion og etablere min egen virksomhed, så jeg kan tro mod mig selv og det jeg brænder for.

Hvad får du helt konkret ved at deltage?

Overordnet får du et personligt 1:1 forløb, der bliver 100% skræddersyet til dine behov og drømme for fremtiden.

 • 1 indledende Passionssession (1,5 timer) hvor vi med afsæt i dit Human Design kommer i dybden med dine drømme og forventninger.
 • 8 x meningsskabende 1:1 mentoring samtaler, hvor vi – med afsæt i dit værdisæt og din passion – arbejder med dine mål, dine udfordringer og lægger strategi, som vi løbende justerer mod målet.
 • 1 x 3 timers workshop, hvor vi går i dybden med de emner, der er mest relevante for dig.
 • 3 Clearings
 • Adgang til Løft Dit Liv – 6 ugers online forløb
 • Adgang til LIVSlykkelig – 6 måneders mentorforløb
 • Adgang til mit online bibliotek, der består af en masse relevante og powerfulde opgaver, du arbejder med løbende.
 • Transformerende meditationer, visualiseringer og daglige øvelser, der sikrer at du står stærkere i dig selv for hver dag der går.

Kom igang idag

Passionsrejsen er perfekt for dig der:

Er villig til at dedikere sig til at tage de skridt jeg guider dig til, og at du er committed til at tage dine egne drømme og længsler seriøst. Med andre ord, det er til;

 • Kvinden der har alt, men længes efter et mere meningsfuldt liv, uden at gå på kompromis med sit familieliv.
 • Kvinden der har tilsidesat egne behov for familielivet, men som nu er klar til at prioritere sig selv, så hun kan genkende sig selv.
 • Kvinden der har masser af ressourcer og når i mål med det hun sætter sig for, men som skal have guidens til at genfinde sit værdisæt og sin passion.
 • Kvinden der tager egne ønsker og længsler seriøst og er villig til at få en hjælpende hånd, så hun opnår det optimale her i livet.
 • Kvinden der ved at hun har mange gode år endnu på arbejdsmarkedet, og som ikke vil spilde dem på et job hvor hun ikke bidrager med noget meningsfuldt.
 • Med andre ord kvinden der ikke vil nøjes og som tager egne drømme seriøst, ved at få hjælp til at handle på dem!

Intro pris for et 6 måneders 1:1 personligt mentorforløb er:

32.500 kr.

Hvis mit mentorforløb taler til dig, så book en gratis snak. Der er løbende optag.
Jeg glæder mig til støtte dig i at skabe det liv du drømmer om!

Du kan som altid betale i rater. Fx. 6 rater af 5.625kr eller 10 rater af 3.475kr.

Køb Passionsrejsen her
mentorforløb

Lad os tage en snak, så du kan blive klogere på om Passionsrejsen er noget for dig!

Hvis du vil finde din passion og lære at stå stærkt i dig så selv, så du kan få det liv du drømmer om uden at gå på kompromis, så er dette mentorforløb noget for dig.

Jeg vil tage dig trygt og godt gennem hele forløbet, så vi sammen kan eliminere de udfordringer, der tidligere har forhindret dig i at opnå det du længes efter, så du kan genkende dig selv i alle livets facetter.

Jeg har kun få pladser til rådighed, da det er et eksklusivt introtilbud.

KONTAKT

Lad os tage en indledende snak omkring hvad jeg kan give dig

Uanset hvilket produkt du er interesseret i at høre mere om, så er du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale og se om vi er et match!

Du skriver også her hvis du gerne vil købe et produkt, så skriver jeg tilbage til dig med de praktiske informationer.

Glæder mig til at høre fra dig. 

Ring også gerne på +45 27 829 827