fbpx
Skip links

MASTERMIND

Rise With Dignity

– Dit sacred space for healing, handling og vækst!

Til dig der er klar til at blive så mentalt og følelsesmæssig robust, at du ikke lader dig vælte omkuld af de lektioner livet ønsker at lære dig, men i stedet stepper ind i dit personlige lederskab og skabe de resultater du længes efter, på en værdig og powerfuld måde.

Når vi arbejder med energier og spiritualitet, bliver det ofte lidt fluffy og vi kan opleve at det ikke kan forenes med at skabe konkrete resultater i vores fysiske verden.

Det skaber en grundlæggende tvivl, hvor vi føler vi skal vælge enten – eller.

Enten lever vi i en parallelverden, hvor vi ikke rigtigt får handlet og “håndteret” vores liv, fordi vi bliver lidt handlingslammede og dermed aldrig rigtigt kommer ud over rampen (selv om vi godt ved at det er det der skal til, for at skabe de resultater vi længes efter.) 

Eller også gemmer vi vores spirituelle forståelse væk og får en følelse af, at vi ikke kan genkende os selv, fordi vi har amputeret en vigtig del af vores navigationsredskab og selvforståelse. 

Begge dele er ret smertefuldt og kan sagtens sameksisterer. Men når vi får skabt balance mellem at forstå og mestre vores indre verden, med at handle meningsfuldt på det vi længes efter, opnår vi den personlige power, som er genvejen til succes. 

Book Rise With Dignity her!
Marie Fogh Bøgh

Essence and branding photographer

Lotte has the uncanny ability to get straight to the core of my challenges straight away. The way she sees and reflects me is so deep, and always from my highest potential. She is just razor sharp, loving and spot on – every time!
She is the most effective co-creator I have ever had, and I recommend her to anyone who wants to create a good life.

Fra struggle til personligt power!

Min største struggle her i livet har været, at kombinere min store handlekraft og længsel efter målbar succes med min skarpe og uundgåelige intuition og clairvoyante evner. 

I mange år har jeg skiftevis lukket ned for min spiritualitet og fokuseret på det målbare, eller været så optaget af den spirituelle praksis, at jeg har haft svært ved at forene det med et meningsfuldt liv. 

Og det var først da jeg erkendte at ingen af de to strategier var særligt værdige for mig, at jeg kunne skabe den balance jeg altid har drømt om. 

 

For mig handler værdighed om selvrespekt. Selvaccept. Og det er bindeleddet til personlig power!  

 

Det handler om at lytte til os selv, også når det ikke er komfortabelt eller passer ind i den kasse som passer de fleste. 

Værdig handler om at acceptere og forstå os selv i sådan en grad, at der er sammenhæng mellem det vi mærker og længes efter, og det vi handler på. For når vi træffer værdige valg, også når det er svært, styrker vi vores personlige power.

 

På den måde bliver vores handlinger meningsfulde, samtidigt med at vi styrker vores selvværd og leder med personlig power.

Det er en svær manøvre at mestre, og jeg arbejder stadig med det hver dag, fordi livet læres mens det leves, og i takt med at vi lever livet ser vi også de ting vi kan forbedre og tage mere ansvar for. 

Det er helt naturligt. 

Forskellen fra før og nu er, at jeg kan håndtere alt det livet gerne vil lære mig, på en værdig og selvkærlig måde, fordi jeg har lært at handle værdigt, samtidigt med at jeg mestrer balancen mellem det maskuline og feminine. 

MASTERMIND

Rise With Dignity

Dit sacred space hvor der er plads til hele dig – både dine succeser, til din justeringer, din blufærdighed, din sorg og alt andet midt i mellem.

RWD er et lukket space hvor jeg sætter rammen for at alle kan dele de sårbare og svære ting vi står i, så vi kan bruge det som en katalysator for vækst, frem for at opbygge mere skyld og skam over det vi ikke gjorde, nåede eller fik. 

Og jeg kommer selv til at gå forrest og dele fra min hverdag, fra min nuværende livssituation og fra mit mest sårbare sted. 

Det er min måde at lede og inspirere dig på. 

Transformer dine “fejl” til personlig power

Det er helt normalt at “fejle”.

Men mange ved ikke hvordan de transformerer deres fejl til læring!

 

På Rise With Dignity lærer jeg dig at trække essensen ud af alle de situationer du står i “good” or “bad” – til læring, så du kan bruge det som springbræt til vækst. For når vi kan trække læringen ud af de situationer vi står i på en værdig måde, bidrager det til at vi styrke vores personlige power, som styrker os i at håndtere vores liv på en mere værdig måde. 

Fællesskabet din katalysator til vækst.


Når vi deler vores “fejl og mangler” med andre i et fortroligt og transformationsorienteret fællesskab, åbner vi op for en portal af læring, som gør at vi ikke kun healer os selv og vores egne sår, men healer på vegne af alle som er med i gruppen. 

På den måde kan vi tage kvantespring sammen og løfte os selv på skuldrene af hinanden.

Book the powerful session here!

På Rise With Dignity bliver du en del af et netværk af kvinder, som forstår dig. Støtter dig. Og healer sammen med dig og for dig! 

Book Rise With Dignity her!

MASTERMIND

Rise With Dignity 

– din selvkærlige og bæredygtige commitment

Personlig og spirituel vækst er en naturlig del af livet. En kontinuerlig rejse. 

 

Hvilket er modsætningen til et Quick-Fix, som kan lægge så utroligt meget pres på os selv og vores resultater at det ikke er en særlig værdig eller bæredygtig tilgang til os selv eller vores transformation. 

Det tager tid at integrere det vi lærer. 

Det vi bliver bevidste om. 

De værktøjer og strategier vi bliver præsenteret for. 

Det tager tid at ændre vores vaner og styrke vores bevidsthed.

Det tager tid at styrke vores personlige power og lede indefra og ud. 

Derfor er Rise With Dignity et forløb som du committer dig til i minimum tre måneder. Men har du lyst til at hænge ud efterfølgende ville det bare være fedt. 

Jeg har i mange år haft drømmen om at skabe et space hvor vi “går til spiritualitet” (lidt udvandet I know), for der er ikke noget bedre end at føle samhørigheden med andre som også elsker at udvikle sig.

Book Rise With Dignity her!

Any questions?

I would love to mentor and co-create with you!

You are very welcome to contact me for a non-binding conversation and see if we are a match!

 

Or write to me here, if you would like to buy a product, and I will write back to you with the practical information.

 

Looking forward to hearing from you.

 

Also feel free to call +45 27 829 827


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]