fbpx
Skip links

bevidst opgradering af din energi

Clearings!

Til dig der er klar til at bryde ud af de gamle handlemønstre der får dig til at stå i de samme situationer igen og igen.
(Og som til sidst får dig til at miste troen på at du faktisk kan gennemføre det du har sat dig for?) 

De fleste af os kender det med at have gode intentioner, som vil gøre noget godt for os selv i hverdagen. Vi laver aftaler med os selv og andre som skal sikre at vi opnår det vi gerne vil.

Men samtidigt erfarer vi ofte, at det ikke er helt så nemt når vi så skal til at udføre det i praksis. 

Det er helt normalt. 

Men ikke særligt rart eller fordrende for det liv vi gerne vil skabe, med overskud til både at være kvinde, mor og mestre et passioneret job. 

 

Clearings er en energetisk rengøring af gamle selvsabotage mønstre på et dybere plan.

Og jeg anvender clearingsmetoden til at slippe de energier i dit liv, som får dig til at gentage de handlemønstre du er klar til at slippe, så der kan blive plads til at du kan tage action på det du længes efter og har fortjent.

I bunden af siden kan du se hvilke clearingsmuligheder der er! 

(Priserne på clearings stiger pr. 1. Juni 2023) 

Resi Bøhnke Abild

Holistisk Mentor med speciale i Human Design og Essentielle olier

Jeg valgte Lotte til at lave business clearing, fordi jeg ved hvor dygtig Lotte er. Jeg elsker hendes approach til clearings fordi det er så ”nede på jorden” agtig. 

Lotte tunede direkte ind i mine ”smerte” punkter i min forretning, clearede dem og allerede samme dag følte jeg et anderledes drive til at handle på ting jeg længe har udskudt. 

Det er en fornøjelse at være i Lottes kærlige space.

Minna Ernebjerg Ravn

Selvstændig

Jeg modtog en Business Clearing

 

Første clearing på de fysiske rammer var enormt spændende at lytte til og gav helt klart genlyd i mine celler. Et par dage efter clearingen fik jeg om natten en vision omkring hvordan jeg skulle flytte rundt i mine lokaler for at skabe mere hygge. Dagen efter rykkede jeg rundt og det er mega meget bedre. 

 

Sidste del af clearingen på min business var mere vild. 

 

Der blev nævnt en reptil energi på min hjemmeside, som stammer fra mine gamle lokaler – syret – da jeg selv tydeligt har kunne mærke i de gamle lokaler, at noget snaskede min energi. 

 

Jeg har længe forsøgt at få hul igennem til én som skulle levere det sidste til min ombygning, men uden held i mere end 3 uger. Efter jeg lyttede til clearingen første gang, kom der hul igennem og det sidste kommer i morgen. 

Hvad er en Clearing? 

Alt er energi. 

Også vores selvsabotagemønstre. Vores blokeringer på at modtage og skabe det liv vi længes efter. 

Det liv vi lever nu, står oven på alle de andre liv vi har levet. Derfor kan vi i vores nuværende liv reagere med afsæt i traumer vi har oplevet i tidligere liv. Men vores blokeringer, traumer og selvsabotagemønstre er usynlige for det blotte øje, og kan derfor være svære at slippe eller ændre på. 

En clearing er en energetisk rengøring af de blokeringer, traumer og selvsabotage mønstre som står i vejen for, at du kan handle frit og overholde de aftaler du laver med dig selv; og dermed opnå det du gerne vil og længes efter her i livet.  

Det er lidt det samme som at få ryddet ud i en gammel skuffe, i dit klædeskab eller i et kælderrum fyldt med ting du ikke længere bruger eller værdsætter – og dermed ting som dræner dig. Når du får ryddet op bliver der i stedet plads til alle de smukke ting du elsker at omgive dig med.    

Når vi ønsker at ændre noget i vores liv, skal vi ændre vores energi. Så vi bliver et energetisk match til det vi gerne vil skabe eller modtage. 

En clearing rengør dit energi felt og hjælper dig med at blive et match. Og det skaber et råderum som giver det dig mulighed for at handle, føle og tænke på en måde som nærer og styrker dig frem for at dræne dig.

Hvad kan du modtage en clearet på?

Du kan faktisk cleare på alt du kan mærke tynger dig, står i vejen for du kan udfolde dig eller gentagelser du oplever ikke nærer dig, uanset om det er i dit privatliv eller i din business. Alt hænger sammen.

Det kan både værer følelser, konkrete situationer, forløb eller processer som du føler er tunge og drænende.

Her er nogle eksemper på det jeg ofte clearer på: 

 • Abundance 
 • Pengeflow
 • Passion 
 • Relationer 
 • Konkurser i business
 • Gamle familiemønstre 
 • Sundhed 
 • Bolig
 • Business både fysiske lokaler og online.
 • Værdighed 
 • Magtrelationer
 • Kærlighed og kærestesorger
 • Selvværd
 • Passion/arbejde

Men du kan bedst selv mærke hvor du har behov for hjælpe til at knækket koden til at skabe det liv du længes efter. 

Astrid Biering Fonsbøl

IT-Projectleder

Jeg ønskede at blive clearet på at finde min passion.

Jeg mærkede at alt Lotte fortalte ræsonnerede med hvordan jeg havde det og blev opmærksom på, at jeg skulle tage nogle seriøse skridt for at komme ud af det, der ikke er i overensstemmelse med min passion. 

Jeg kan mærke en fornyet energi og at jeg retter mit fokus mere mod det der føles rigtigt for mig, frem for hvad der i andres øjne vil være korrekt.

Det fungerede rigtig godt med en talebesked!

Sofie Skriver Bæk

Dagplejemor

Jeg modtog en personlig clearing. Men jeg var lidt skeptisk omkring hvorvidt det, der kom frem ikke bare var noget, der kunne passe på alle.

Men efter clearingen kan jeg mærke, at der nu er åbnet op for en ny positiv retning i mine relationer.

Helt konkret føler jeg mig mere åben, rummelig, kærlig og fri.

 

Jeg er virkelig imponeret!

din genvej til personligt lederskab

Hvad får jeg ud af en Clearing? 

Hvis vi overvejende er styret af vores selvsabotage mønstre, kan det være svært for os at handle på det vi længes efter fordi vi er tynget af følelser, tanker og handlemønstre som ikke er fordrende for os. 

 

Man kan lidt forsimplet sige, at det ikke er os selv der har kontrollen over de ting vi siger og gør, fordi vi er styret af vores ubevidste mønstre, hvilket ofte er årsagen til at vi ikke får handlet på det der giver mening for os selv i det lange løb.

I stedet får vi handlet på det vi kan overskue eller føler vi har lyst til lige nu.

 

For at skabe et meningsfuldt liv, skal der være sammenhæng mellem vores følelser, tanker og handlinger, og det vi længes efter både på kort og langt sigt. Vi skal både føle at vi trives i vores liv lige nu, men vi har også behov for at vi handler meningsfuldt på noget som skaber værdi for os på den lange bane. 

Vi skal have en følelse af at vi udvikler os i en positiv regning.   

 

Jo mere vi får ryddet op i vores selvsabotage mønstre, des bedre bliver vi til at træffe gode og meningsfulde valg, der gavner os selv både på kort og langt sigte. Og vi styrker følelsen af at vi tager ansvar og lederskab for at skabe det liv vi længes efter. 

Hvordan foregår en Clearing?

En clearing er en metode jeg anvender, til at se de blokeringer du har i dit energifelt, som er klar til at blive sluppet. Renset. Clearet.

Fordi Clearings er en energetisk oprydning, så behøver vi ikke at være sammen når jeg clearer dit energifelt. Derfor booker du bare en dato for din clearing; sender mig en mail med dit tema for clearingen og så sender jeg dig en lydfil med de ting jeg har clearet hos dig. 

Lydfilen kan du lytte til igen og igen for at aktivere clearingen på et dybere plan for hver gang. I lydfilen vil der ofte være undervisning, handlingsanvisninger og vejledning fra din essens, som du kan bruge til at få det optimale ud af din clearing, både på kort og lang sigt.

Der vil også være forslag til essentielle olier som kan støtte dig i processen.

Efter en clearingen er det vigtigt at du drikker en masse vand, så du giver kroppen de mest optimale forhold for at rense ud og slippe de gamle energier. Det er forskelligt hvordan mine kunder reagerer efterfølgende; nogle bliver trætte, og modløse fordi energierne er blevet forløst og derfor skal op og ud. Men det kan også være du får mere energi, det er helt individuelt.

Etisk og clearings.

Når jeg er færdig med at cleare på dit emne, har jeg en metode til at sikre, at jeg ikke kan huske din clearing. Jeg afslutter forbindelsen til din energi, så du står rent i din og jeg står rent i min. 

Hvis du bestiller en clearing til andre voksne end dig selv som er ældre end 18 år, skal de være indforstået med at du ønsker at få en clearing af deres energi. Hvis de ikke er det, kan jeg cleare på fx energien fra dig til den anden og jeres fælles energi, men ikke på personens egen energi. 

Marie Fogh Bøgh

Essens- og brandingfotograf

Lotte har den vildeste evne til at komme lige ind til kernen af mine udfordringer med det samme.

Den måde hun ser og spejler mig på er så dyb, og altid ud fra mit højeste potentiale. Hun er bare knivskarp, kærlig og spot on – hver gang! 

Jeg gik jo fra abundance stagnation til abundance thrive. Med salg for over 75.000 ex moms lavet på en uge – lige efter Lottes clearing!

Julie Börger

Business Mentor

Det var en meget rørende og forløsende oplevelse, at få en clearing på abundance og penge.
Lotte satte ord på mange ting og dynamikker, som har præget mig siden barndommen. 

Der var virkelig mange lag i clearingen, og det var både det karmiske og ting fra dette liv, som jeg fik sat en masse ord og forklaringer på.

Jeg følte mig så set og forstået. 

Det største jeg fik ud af clearingen er, at jeg helt præcis ved hvad jeg nu skal gøre for at komme videre med mine mål. 

Jeg føler en motivation og et skifte indeni mig og jeg mærker allerede et helt nyt niveau af commitment til min drøm.

Jeg er klar til at gøre hvad der skal til for at få det til at lykkes.

Det var en magisk oplevelse, og Lottes måde at overbringe budskaberne fra clearingen er så hjertevarm, kærlig og støttende.

Tusind tak!

1:1 Elevation Clearing

Bevidst og personlig opgradering af dit eget energifelt! 

Er du klar til en clearing, så du kan implementere dit nye råderum?

Med en Elevation clearing får du tilsendt din personlige lydfil med din clearing ud fra dit ønskede tema. Du kan lytte til clearingen flere gange for at opnå en dybere energetisk regøring.

777 kr

Ja, jeg vil gerne købe en Elevation Clearing!

(Prisen stiger automatisk til 999kr pr. 1. Juni. Du er velkommen til at købe så mange clearings du har lyst til inden da og bruge dem løbende efterfølgende)

Business Clearing

Er du klar til en clearing, med ekstra støtte til at implementere dit nye råderum?

Til dig som ønsker at få en renere energi i din business. Uanset om du har fysiske lokaler hvor der kommer kunder med deres energi, om du har din online business – eller begge dele, kan du få en clearing. Clearings er geniale at få lavet på vores forretning, fordi det støtter os i at give plads til at vi kan vækste. Det kan være du har tilføjet nye produkter eller medarbejdere, har redefineret din målgruppe eller ønsker at kunne ekspandere økonomisk. 

Med denne clearing, renser jeg energien for dine bankkonti, hjemmeside, produkter og andet som er relevant for dig og din business. 

Du modtager en mail eller kort lydfil med highlights for din clearing. 

999 kr

Ja, jeg vil gerne købe en Business Clearing!

(Prisen stiger automatisk til 1.499kr pr. 1. Juni. Du er velkommen til at købe så mange clearings du har lyst til inden da og bruge dem løbende efterfølgende)

CommunityClearing

Ønsker du at cleare hele dit community så jeres energi arbejder optimalt sammen?

CommunityClearing af dit team, dine medlemmer eller medarbejdere. 

Hvis du ønsker at få clearet hele dit team, dine medarbejdere eller dit community kan du booke en Community Clearing. Måske har du et network marketing team du gerne vil optimeret, en medarbejderstab som har behov for at få mere flow eller en anden konstellation af medlemmer som trænger til at få rengjort energien. 

Clearings er helt geniale når du ønsker at bruge det energetiske arbejde til at vækste i din forretning, skabe mere flow i samarbejdet, optimeret jeres processer og/eller udbyttet. 

Måske føler du at I som gruppe sidder fast i de samme udfordringer, ikke får løst jeres  opgaver optimalt eller sidder fast i gamle fortællinger, så kan en clearing hjælpe med at rengøre den energi som står mellem dit ønske og resultat, så der bliver bedre råderum for at I kan handle og samarbejde frit.  

Med en CommunityClearing clearer jeg på et samlet tema på en større eller mindre gruppe samtidigt. Fordelen er, at energierne spejler hinanden og derfor kan en CommunityClearing være særlig effektiv fordi der bliver forløst mange forskellige energier på en gang. 

Du modtager en mail eller kort lydfil med highlights for din clearing.

1.295 kr

Ja, jeg vil gerne købe en CommunityClearing!

Familie Clearing

Er du klar til at hele familien tager kvantespring i flok? Og får den optimale støtte undervejs? 

Denne clearing er lidt mere omfattende fordi jeg clearer på flere personer på en gang og den er helt genial til dig/jer som kan se at i looper i gamle konflikter, madvaner, disharmoni, ubalancer eller andet – hele familien. 

Når jeg clearer på hele familien (Din lille familie) på denne måde, er fordelen at I alle flytter jer i flok og samlet bevæger jer mod mere harmoniske og balanceret hverdagsliv sammen, hvilket giver jer de optimale forhold for at lykkes samlet. 

I vælger et samlet tema for clearingen, som jeg clearer alle familiemedlemmer på. 

Alt dette får du med clearingen. 

-Clearing af hele familien på ønsket tema

-Lydfil som I alle kan lytte til for at blive opgraderet.

-Forslag til brug af essentielle olier

 

1.295kr

Husk at få alle de voksnes samtykke når der skal cleares på hele familien.

Ja, jeg vil gerne købe en Familie Clearing!

(Prisen stiger automatisk til 1.499kr pr. 1. Juni. Du er velkommen til at købe så mange clearings du har lyst til inden da og bruge dem løbende efterfølgende)

Hus Clearing

Er du ikke alene i dit hjem? Føler du dig drænet, sur eller “ikke hjemme” når du er i dit hjem? Så er det sikkert fordi der er gamle energier fra tidligere ejere, i grunden eller omgivelserne. 

Med denne clearing får du en dybdegående clearing af hele dit hjem, så du kan genfinde lysten til at være der og bruge det som et fantastisk sted til at lade op, være kreativ og skabe gode stunder med dem du holder af.

Jeg optager som altid clearingen på lydfil mens jeg arbejder, så du kan høre den igen og igen, og på den måde steppe mere og mere ind i det mulighedsrum jeg har skabt med clearingen., ved at rense og opgradere din energi.

Alt dette får du med clearingen. 

-Clearing af hele dit hus både indvendigt og udvendigt.

-Lydfil som I alle kan lytte til for at blive opgraderet.

-Forslag til brug af essentielle olier

 

1.295kr

Ja, jeg vil gerne købe en Hus Clearing!

(Prisen stiger automatisk til 1.499kr pr. 1. Juni. Du er velkommen til at købe så mange clearings du har lyst til inden da og bruge dem løbende efterfølgende)

Q&A

Virker det overhovedet? 

En clearing virker uanset om du tror på det eller ej. Men ligesom med alt andet, så skal du bakke en clearing op med meningsfulde handlinger. Hvis du fx gerne vil slippe nogle kilo på sidebenene, så kan en clearing hjælpe dig med at slippe de underliggende følelser og mønstre der får dig til fx. at overspise. Men hvis du fortsætter med at handle som før du fik clearingen, så vil du blot genskabe dit problem og så vil dit udbytte af en clearing sikkert ikke føles som værdifuldt for dig. 

Hvordan foregår en Clearing? 

Processen omkring clearingen starter allerede når du booker din Clearing.

Når du har købt din clearing starter du med at booke en dag for clearingen via mit system. Efterfølgende sender du mig en mail med det tema du gerne vil arbejde med, enten som et tema eller med en kort beskrivelse af det problem du gerne vil have løst, eller det du gerne vil opnå. 

Jeg skal gerne have det senest 24 timer inden.

Efter clearingen sender jeg dig en lydfil som jeg har optaget under cleaingen, den er ca. 30 min.  Der kommer løbende guidens til dig, så du kan få en bedre forståelse af dit tema, og der kan også komme handlingsvejledninger eller andet, som du kan bruge til at støtte dig fremadrettet i din proces.

Lydfilen kan du lytte til flere gange, og for hver gang du lytter til den vil clearingen lande på et dybere plan. Det kan fx være lige inden du lægger dig til at sove, og det er helt fint hvis du falder i søvn mens lysfilen kører.

Jeg vil ofte også komme med forslag til essentielle olier som kan støtte dig i processen, men det er ikke en forudsætning for at få det optimale ud af din proces, at du benytter dem. 

Er der noget særligt jeg skal gøre mens jeg modtager en Clearing? 

Nej. Du skal bare gøre som du plejer. Hvis du føler for det kan du drikke noget ekstra vand den dag vi aftaler at du skal modtage din clearing.

Kan en Elevation Clearing stå alene? 

Ja, det kan den sagtens, men nogle gange kræver en problemstilling flere clearings. Det ved jeg først når jeg har lavet den og det vil jeg give dig besked om. Men en clearing vil altid få dig tættere på dig mål, fordi du får ryddet og sluppet gamle mønstre. 

Det er en energetisk og meget ordløs proces hvor jeg forløser ting du måske ikke selv er klar over står i vejen for dig. 

Hvis du gerne vil arbejde med dine mønstre på en mere mental måde og gerne vil forstå hvorfor du gør som du gør, og få flere handlingsanvisninger og følelsesmæssige forløsninger, så vil jeg anbefale dig at kigge på mine online forløb. 

Hvornår foregår en clearing? 

Du har booket en dag for clearingen, og jeg clearer dig i løbet af den dag, når jeg er færdig sender jeg de informationer der er relevante for dig. 

Hvad kan jeg forvente efterfølgende? 

 

Det er meget forskelligt hvordan vi reagerer på at få en clearing og det kan ændre sig fra gang til gang, men det er altid vigtigt at du drikker masser af vand, så din krop har de bedste betingelser for at slippe de gamle energier.

Når vi gerne vil skabe en forandring og vækste som er formålet med en clearing, så er det vigtigt at vi gøre noget andet end vi plejer ellers får vi bare mere af det samme. Du kan med fordel være opmærksom på nye muligheder, ideer eller møder som opstår i dit liv.

Ja, jeg vil gerne cleares!