fbpx
Skip links

energetisk rengøring af gamle selvsabotagemønstre

Elevation Clearing!

Til dig der er klar til at slippe de gamle handlemønstre der får dig til at stå i de samme situationer igen og igen.
(Og som til sidst får dig til at miste troen på at du faktisk kan gennemføre det du har sat dig for?) 

De fleste af os kender det med at have gode intentioner, og lave aftaler med os selv og andre, som vil gøre noget godt for os selv i hverdagen, samtidigt erfarer vi at det ikke er helt så nemt når vi så skal til at udføre det i praksis. 

Det er helt normalt. 

Men ikke særligt rart eller fordrende for det liv vi gerne vil skabe, med overskud til både at være kvinde, mor og mestre et passioneret job. 

Men her er clearinger helt geniale, fordi vi får ryddet op i gamle selvsabotage mønstre på et dybere plan.

Book en clearing her!
Julie Börger

Det var en meget rørende og forløsende oplevelse, at få en clearing på abundance og penge.
Lotte satte ord på mange ting og dynamikker, som har præget mig siden barndommen. 

Der var virkelig mange lag i clearingen, og det var både det karmiske og ting fra dette liv, som jeg fik sat en masse ord og forklaringer på.

Jeg følte mig så set og forstået. 

Det største jeg fik ud af clearingen er, at jeg helt præcis ved hvad jeg nu skal gøre for at komme videre med mine mål. 

Jeg føler en motivation og et skifte indeni mig og jeg mærker allerede et helt nyt niveau af commitment til min drøm.

Jeg er klar til at gøre hvad der skal til for at få det til at lykkes.

Det var en magisk oplevelse, og Lottes måde at overbringe budskaberne fra clearingen er så hjertevarm, kærlig og støttende.

Tusind tak!

Hvad er en Elevation Clearing? 

De fleste af os ved efterhånden at alt er energi, hvilket betyder at det liv du har lige nu er en kombination af de følelser du føler, de tanker du tænker, de ord du siger og de handlinger du foretager dig. 

Så når vi skal ændre noget i vores liv, skal vi ændre den energi vi sender ud, og dermed kan vi optimere det resultat vi gerne vil opnå. 

 

En clearing er en energetisk rengøring af de selvsabotage mønstre som står i vejen for, at du kan handle frit og overholde de aftaler du laver med dig selv; og dermed opnå det du gerne vil og længes efter her i livet. 

Det er lidt det samme som at få ryddet ud i en gammel skuffe, i dit klædeskab eller i et kælderrum fyldt med ting vi ikke længere bruger eller er glade for. Så der i stedet bliver plads til alle de smukke ting du elsker at omgive dig med. 

 

På den måde får du meget nemmere ved at handle, føle og tænke på en måde som nærer dig frem for at dræne dig. 

Hvad kan du blive clearet på?

Du kan faktisk cleare på alt du kan mærke står i vejen for dig, eller de steder hvor du kan mærke at du looper igen og igen. De steder i dit liv hvor du forsøger at gøre fremskridt men ender med det samme resultat som da du startede. 

Mange af de traumer vi har med os stammer fra vores familie linjer, altså vores forældre og deres forældre osv. Men de kan også stamme fra tidligere liv, hvor vi har smerter som ikke er forløst og derfor stadig “lever i os”. 

Dette betyder at du kan leve dit liv, med afsæt i gamle traumer, smerter og oplevelser, som du med din bevidsthed ikke kender, men som i din krop, tanker og følelser er med til at definere dine handlemåder. Eller med andre ord, er med til at definere hvad du tror er muligt for dig at gøre og skabe, også selvom du ikke engang ved hvor det kommer fra eller er klar over det med din bevidsthed. 

Her er nogle eksemper på det jeg ofte clearer på: 

 • Abundance 
 • Pengeflow
 • Passion 
 • Relationer 
 • Konkurser i business
 • Gamle familiemønstre 
 • Sundhed 
 • Bolig
 • Værdighed 
 • Magtrelationer
 • Kærlighed og kærestesorger
 • Selvværd
 • Passion/arbejde

Men du kan bedst selv mærke hvor du har behov for hjælpe til at knækket koden til at skabe det liv du længes efter. 

Astrid Biering Fonsbøl

Jeg ønskede at blive clearet på at finde min passion.

Jeg mærkede at alt Lotte fortalte ræsonnerede med hvordan jeg havde det og blev opmærksom på, at jeg skulle tage nogle seriøse skridt for at komme ud af det, der ikke er i overensstemmelse med min passion. 

Jeg kan mærke en fornyet energi og at jeg retter mit fokus mere mod det der føles rigtigt for mig, frem for hvad der i andres øjne vil være korrekt.

Det fungerede rigtig godt med en talebesked!

Sofie Skriver Bæk

Jeg var lidt skeptisk omkring hvorvidt det, der kom frem ikke bare var noget, der kunne passe på alle.

Men efter clearingen kan jeg mærke, at der nu er åbnet op for en ny positiv retning i mine relationer.

Helt konkret føler jeg mig mere åben, rummelig, kærlig og fri.

 

Jeg er virkelig imponeret!

Hvad får jeg ud af en Elevation Clearing? 

Når vi er styret af vores selvsabotage mønstre, så er det ikke os der har kontrollen over de ting vi siger, føler og gør, hvilket ofte er årsagen til at vi ikke får handlet på det der giver mening for os selv i det lange løb. I stedet får vi handlet på det vi kan overskue lige nu, også selv om det giver lidt den samme effekt som at tisse i bukserne. 

 

Jo mere vi får ryddet op i disse selvsabotage mønstre, des bedre bliver vi til at træffe gode og meningsfulde valg, der gavner os selv både på kort og langt sigte. 

Her er nogle eksempler på før og efter en Elevation Clearting

I stedet for at have følelsen af at stå i de samme dilemmaer igen og igen, så hjælper en Elevation Clearing dig med at tage kontrollen tilbage over dine handlinger, så du i stedet selv kan bestemme hvornår og hvorfor du vælger, at tage et ekstra stykke kage, bruge penge eller hvad du ellers har behov for at få hjælp til at tage kontrollen over i dit liv.  

Hvordan foregår en Elevation Clearing? 

Fordi en Elevation Clearing er en energetisk oprydning, så behøver vi ikke at være sammen når jeg clearer dig. Derfor booker du bare en dato for din clearing; sender mig en mail med dit tema for clearingen og så sender jeg dig en lydfil med de ting jeg har clearet hos dig. 

Lydfilen kan du lytte til igen og igen for at aktivere clearingen på et dybere plan for hver gang. I lydfilen vil der ofte være undervisning, handlingsanvisninger og vejledning fra din essens, som du kan bruge til at få det optimale ud af din clearing, både på kort og lang sigt.

Der vil også være forslag til essentielle olier som kan støtte dig i processen.

Efter en clearingen er det vigtigt at du drikker en masse vand, så du giver kroppen de mest optimale forhold for at rense ud og slippe de gamle energier. Det er forskelligt hvordan mine kunder reagerer efterfølgende; nogle bliver trætte, og modløse fordi energierne er blevet forløst og derfor skal op og ud. Men det kan også være du får mere energi, det er helt individuelt.

Marie Fogh Bøgh

Lotte har den vildeste evne til at komme lige ind til kernen af mine udfordringer med det samme.

Den måde hun ser og spejler mig på er så dyb, og altid ud fra mit højeste potentiale. Hun er bare knivskarp, kærlig og spot on – hver gang! 

Jeg gik jo fra abundance stagnation til abundance thrive. Med salg for over 75.000 ex moms lavet på en uge – lige efter Lottes clearing!

1:1 Elevation Clearing

Er du klar til en clearing, med ekstra støtte til at implementere dit nye råderum?

Med en Elevation clearing får du tilsendt din personlige lydfil med din clearing ud fra dit ønskede tema. Du kan lytte til clearingen flere gange for at opnå en dybere energetisk regøring.

777 kr

Ja, jeg vil gerne købe en Elevation Clearing!

Q&A

Virker det overhovedet? 

En clearing virker uanset om du tror på det eller ej. Men ligesom med alt andet, så skal du bakke en clearing op med meningsfulde handlinger. Hvis du fx gerne vil slippe nogle kilo på sidebenene, så kan en clearing hjælpe dig med at slippe de underliggende følelser og mønstre der får dig til fx. at overspise. Men hvis du fortsætter med at handle som før du fik clearingen, så vil du blot genskabe dit problem og så vil dit udbytte af en clearing sikkert ikke føles som værdifuldt for dig. 

Hvordan foregår en Elevation Clearing? 

 

Processen omkring clearingen starter allerede når du booker din Elevation Clearing.

Når du har bestilt din personlige 1:1 Elevation Clearing sender du mig en mail med det tema du gerne vil arbejde med, enten som et tema eller med en kort beskrivelse af det problem du gerne vil have løst, eller det du gerne vil opnå. 

Jeg skal gerne have det senest 24 timer inden.

Efter clearingen sender jeg dig en lydfil som jeg har optaget under cleaingen, den er ca. 30 min.  Der kommer løbende guidens til dig, så du kan få en bedre forståelse af dit tema, og der kan også komme handlingsvejledninger eller andet, som du kan bruge til at støtte dig fremadrettet i din proces.

Lydfilen kan du lytte til flere gange, og for hver gang du lytter til den vil clearingen lande på et dybere plan. Det kan fx være lige inden du lægger dig til at sove, og det er helt fint hvis du falder i søvn mens lysfilen kører.

Jeg vil ofte også komme med forslag til essentielle olier som kan støtte dig i processen, men det er ikke en forudsætning for at få det optimale ud af din proces, at du benytter dem. 

Er der noget særligt jeg skal gøre mens jeg modtager en Clearing? 

Nej. Du skal bare gøre som du plejer. Hvis du føler for det kan du drikke noget ekstra vand den dag vi aftaler at du skal modtage din clearing.

Kan en Elevation Clearing stå alene? 

Ja, det kan den sagtens, men nogle gange kræver en problemstilling flere clearings. Det ved jeg først når jeg har lavet den og det vil jeg give dig besked om. Men en clearing vil altid få dig tættere på dig mål, fordi du får ryddet og sluppet gamle mønstre. 

Det er en energetisk og meget ordløs proces hvor jeg forløser ting du måske ikke selv er klar over står i vejen for dig. 

Hvis du gerne vil arbejde med dine mønstre på en mere mental måde og gerne vil forstå hvorfor du gør som du gør, og få flere handlingsanvisninger og følelsesmæssige forløsninger, så vil jeg anbefale dig at kigge på mine online forløb. 

Hvornår foregår en clearing? 

Du har booket en dag for clearingen, og jeg clearer dig i løbet af den dag, når jeg er færdig sender jeg de informationer der er relevante for dig. 

Hvad kan jeg forvente efterfølgende? 

 

Det er meget forskelligt hvordan vi reagerer på at få en clearing og det kan ændre sig fra gang til gang, men det er altid vigtigt at du drikker masser af vand, så din krop har de bedste betingelser for at slippe de gamle energier.

Når vi gerne vil skabe en forandring og vækste som er formålet med en clearing, så er det vigtigt at vi gøre noget andet end vi plejer ellers får vi bare mere af det samme. Du kan med fordel være opmærksom på nye muligheder, ideer eller møder som opstår i dit liv.

Ja, jeg vil gerne cleares!